Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

«ΒΟΜΒΑ»! Αλλάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση και γίνεται ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ! Τέλος τα ΕΘΝΙΚΑ ΒΕΤΟ, ζήτω η ΧΟΥΝΤΑ! (βίντεο)

Σχόλιο Διόδοτου: Όντως, ΒΟΜΒΑ η ανάρτηση αυτή του ΕL.GR, αλλά θα σάς την επεκτείνουμε τη ΒΟΜΒΑ.. Θυμάστε την ανάρτησή μας στις 19/2/22, ΕΔΩ, στην οποία σάς είπαμε ότι ο Πλεύρης θα είναι σύντομα ο πρωθυπουργός εντός εισαγωγικών, γιατί θα έχει τον πρώτο λόγο, πάνω κι από τον πρωθυπουργό, στα θέματα υγείας; Δικαίωμα που θα τού δοθεί από τον Π.Ο.Υ., επειδή σχεδιάζει ο οργανισμός να γίνει παγκόσμια κυβέρνηση, δηλ. να αναλάβει τον έλεγχο και την εξουσία σε περίπτωση πανδημίας και «οποιασδήποτε άλλης μορφής απειλής ή καταστροφής», με υπογραφές των υπουργών υγείας διαφόρων χωρών. Μάλιστα προχθές μάς ανακοίνωσαν ότι ο Πλεύρης υποχρέωσε την κυβέρνηση Κούλη να συνεχίσει την χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους για πάντα! Στις 26/2/22 επιβεβαιώθηκε από τον δρ. Mike Yeadon (ΕΔΩ) ότι ο ΠΟΥ αναμένει να υπογράψει με όλες τις κυβερνήσεις μια νέα συνθήκη που θέτει τον ΠΟΥ πάνω από το γραπτό σύνταγμα όλων των χωρών. Και πότε είπαμε ότι ο Π.Ο.Υ. θα υπέγραφε αυτή τη συνθήκη ..;; 1η Μαΐου 2022 παρακαλώ! Τυχαίο; δεν νομίζω.. Δεν ακούσαμε βέβαια τίποτα για τον Π.Ο.Υ. εχθές, αλλά η παρακάτω είδηση από το El.gr ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση από προχθές μετατρέπεται σε κομμουνιστική χούντα με κατάργηση των εθνικών βέτο, νομίζω ότι είναι κάτι αντίστοιχο. Ας ευχηθούμε.. πριν πραγματοποιηθούν / ολοκληρωθούν όλα αυτά.. να αρχίσουν να πέφτουν ρωσικοί πύραυλοι στο κέντρο της Ευραιώπης!  

 

Αποχώρησαν από την Διάσκεψη δεξιοί φιλελεύθεροι πολιτικοί!!!

Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί σε μια διάσκεψη που διοργανώθηκε για την αναμόρφωση της ΕΕ υπέγραψαν το Σάββατο ένα σχέδιο για βαθύτερη ολοκλήρωση, ωθώντας μια ομάδα δεξιών ευρωβουλευτών να αποσυρθούν από το σχέδιο, καθώς πλέον η Ευρώπη μετατρέπεται σε Σοβιετική Ένωση δημιουργώντας ένα σύγχρονο σιδηρούν παραπέτασμα!

Όπως αναφέρει, το politico, σε μια σύνοδο στο Στρασβούργο το Σάββατο, η ολομέλεια της διάσκεψης — αποτελούμενη από εκπροσώπους των θεσμικών οργάνων της ΕΕ, εθνικών κοινοβουλίων και επιτροπών πολιτών — ενέκρινε περισσότερες από 300 προτάσεις. Περιλαμβάνουν την κατάργηση των εθνικών βέτο, την παραχώρηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο του δικαιώματος να προτείνει νομοθεσία, περισσότερες επενδύσεις για τον μετριασμό της δήθεν κλιματικής αλλαγής, την δρομολόγηση «κοινών ενόπλων δυνάμεων» (ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ) και διακρατικών καταλόγων ψηφοφορίας.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΒΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΥΠΕΡΚΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (ΗΠΑ, ΚΑΝΑΔΑΣ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΤΛ.)!

Το κείμενο σημειώνει ότι υπήρχε «διαφορά απόψεων» ως προς το εάν η ένταξη νέων χωρών της ΕΕ θα πρέπει να απαιτεί ακόμη την ομόφωνη συμφωνία των σημερινών μελών και «μια σειρά απόψεων» σχετικά με το «μέρος στον οποίο θα πρέπει να υπάρχουν κοινές ένοπλες δυνάμεις».

«Είμαι πραγματικά πολύ συγκινημένη σήμερα γιατί αυτή είναι μια ιστορική στιγμή για την ευρωπαϊκή μας δημοκρατία», είπε στους δημοσιογράφους η Ντουμπράβκα Σούιτσα, η Ευρωπαία Επίτροπος για την Δημοκρατία και την Δημογραφία.

Οι προτάσεις πηγαίνουν τώρα στο εκτελεστικό συμβούλιο της διάσκεψης , το οποίο αναμένεται να παρουσιάσει την τελική έκθεση στους προέδρους των θεσμικών οργάνων της ΕΕ στις 9 Μαΐου. Το πόσο από τα σχέδια θα γίνουν πραγματικότητα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις κυβερνήσεις των μελών της ΕΕ! Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΗ!!!


 

«Υπήρχε πολύς σκεπτικισμός στην αρχή όλης αυτής της διαδικασίας», δήλωσε ο ευρωβουλευτής Γκι Φερχόφσταντ της ομάδας Renew Europe, συμπρόεδρος του εκτελεστικού συμβουλίου μαζί με τον Šuica. Αλλά τώρα, υποστήριξε, «όλοι είδαν ότι ήταν ένα πολύ σοβαρό εγχείρημα και… ένας πολλά υποσχόμενος δρόμος προς τα εμπρός για την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Ένα ευρύ φάσμα Ευρωπαίων νομοθετών — από το διεθνιστικό αριστερόστροφο κεντροδεξιό Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα έως την ομάδα της παραδοσιακής Αριστεράς — υποστήριξαν τις προτάσεις.

«Το ομοσπονδιακό κράτος της #Ευρώπης θα γίνει πραγματικότητα!» έγραψε στο Twitter ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων , Niklas Nienaß .«Αυτό θα διαμορφώσει τον κόσμο για πάντα!»

Οι ευρωβουλευτές από τις δεξιές ομάδες Identity and Democracy (ID) και Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών (ECR) αρνήθηκαν να υποστηρίξουν τις προτάσεις, με το επιχείρημα ότι δεν αντικατοπτρίζουν την κοινή γνώμη στην ΕΕ, καθώς οδηγούν προφανώς σε σοβιετισμό.

«Η επιλογή των πολιτών που συμμετείχαν στην Διάσκεψη ήταν από μόνη της πολύ εσφαλμένη», ανέφερε η ομάδα ECR σε μια δήλωση . «Η έρευνα δείχνει ότι οι πολίτες που τάσσονται υπέρ μιας πιο συγκεντρωτικής Ένωσης ήταν πολύ πιο πιθανό να αποδεχτούν μια πρόσκληση να συμμετάσχουν στα πάνελ πολιτών της Διάσκεψης παρά όσοι ήταν πιο σκεπτικιστές».

Η ομάδα είπε ότι απορρίπτει «τα συμπεράσματα που δεν αντιπροσωπεύουν έκφραση της βούλησης των Ευρωπαίων και … [αποσύρεται] από την Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης.“

«Η έξοδος από αυτή την φάρσα ήταν η μόνη σωστή κίνηση», είπε ο Σουηδός ευρωβουλευτής του ECR Charlie Weimers στο Twitter.

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ;;;

 


 

el.gr 

 

 

21 σχόλια:

  1. ALERT – Έρχονται ακόμη πιο αυστηρά λοκντάουν και μέτρα!!! Θα δοθεί απόλυτη εξουσία στον ΠΟΥ να κηρύσσει ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ «πανδημίες» στη επερχόμενη Παγκόσμια Συνέλευση για την Υγεία και θα απολεσθεί η κυριαρχία όλων των εθνών αν δεν ξεσηκωθούμε πρώτα!!!

    https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/4961724547258583/


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οκ, τελικά αυτό που έλεγα στο τέλος του προλόγου μου, μεταφέρθηκε στις 22-28 Μαΐου. Θα τα δούμε όλα. Γι αυτό λέω.. Κάψτα όλα Βλαδίμηρε να τελειώνουμε!

      Διαγραφή

    2. Μπουρλότο!

      https://www.youtube.com/watch?v=Hfec8Myi048

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

      Διαγραφή
  2. ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ................

    ΗΒ: 2.000.000 ελάφια «παρακολουθούνται» για «Covid» μετά την εξάπλωση του ιού στα κοπάδια των ΗΠΑ

    https://newspunch.com/uk-2000000-deer-are-being-monitored-for-covid-after-virus-spreads-in-us-herds/


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mark Steyn – UK: Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

    https://rumble.com/v132gjj-mark-steyn-uk-.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ: Διέρρευσε ένα τηλεφώνημα «Γάμησε την ΕΕ…».

    https://twitter.com/KYTKYTKYTKYTKYT/status/1520777344176345091?cxt=HHwWhsC-4fy78ZoqAAAA

    ΚΩΣΤΗ,ΗΕLP................
    ΠΕΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ.ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΣΟ@ΛΙ??????????

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μιλούν για κάτι σπουδαίο. Μιλούν για τέσσερα πολιτικά πρόσωπα της Ουκρανίας, με τον τρόπο που σίγουρα μιλούν και για πολιτικούς της Ελλάδος. Δηλ. "ο τάδε κάνει αυτά, πρέπει να αποσυρθεί για να προωθηθεί ο δείνα" κλπ.
      To ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στο ότι μέσω της CIA και των Ηνωμένων Εθνών, μπορούν οι Αμερικανοί να επέμβουν στα πολιτικά θέματα της Ουκρανίας και "ποιος την γ@μάει την Ευρωπαϊκή Ένωση" τί έχει να πει πάνω σε αυτό.
      Νούλαντ και Πάιατ, τα δύο γνωστά φίδια που τα κανονίζουν όλα, κάνοντάς τα άνω κάτω για λογαριασμό της καμπάλ.

      Διαγραφή
    2. Γιατί παραξενεύεστε ; Εσείς δεν το ξέρατε ποιός κυβερνά ΚΑΙ την Ελλάδα ; Ή έχετε την εντύπωση οτι οι αποφάσεις παίρνονται απο την οδό του Ηρώδη ; Απο άλλη οδό παίρνονται οι αποφάσεις εδώ και πολλά, μα πάρα πολλά χρόνια.

      Αλλά βρίσκονται στα τελευταία τους.

      Έρρωσθε

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  5. Δρ. Klaus Schwab ή: Πώς το CFR με δίδαξε να σταματήσω να ανησυχώ και να αγαπώ τη βόμβα

    https://unlimitedhangout.com/2022/03/investigative-reports/dr-klaus-schwab-or-how-the-cfr-taught-me-to-stop-worrying-and-love-the-bomb/

    ================

    ”Σιωπηλά Όπλα Ήσυχοι Πόλεμοι”: Ολόκληρο το έγγραφο μεταφρασμένο για πρώτη φορά στα ελληνικά

    https://kliktv.gr/%CF%83%CE%B9%CF%89%CF%80%CE%B7%CE%BB%CE%AC-%CF%8C%CF%80%CE%BB%CE%B1-%CE%AE%CF%83%CF%85%CF%87%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%BA%CE%BB/


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑΙ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ....
    «ΒΟΜΒΑ» Κούβελα: «Εταιρείες σκέφτονται να αποσύρουν τις αιτήσεις για άδεια κυκλοφορίας των ΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΩΝ»
    https://www.el.gr/ygeia/health-news/vomva-koyvela-etaireies-skeftont/
    ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ, ΠΟΙΑ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ;
    ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΦΑΙΖΕΡ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΝΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ, ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΕΧΕΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΙΣΚΑΤΑΡΙΟ ΕΛΑΒΕ ΓΝΩΣΗ. ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΝΙΠΤΩ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΜΟΥ.... ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ.
    ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ. ΓΙΑΤΡΟΙ, ΑΡΧΙΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΜΟΣΙΟΝ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ [ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ], ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ.
    ΚΟΥΦΑΛΙΤΣΕΣ, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΥΦΑΛΙΤΣΑ ΑΑΔΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΦΟΡΕΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΩΣΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ ΕΚΑΤΟΝΠΕΝΗΝΤΑΡΙ [ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ], ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΣΘΕΝΑΡΑ ΝΑ ΚΑΘΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ.
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΦΡΑΓΚΟ..
    ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΑΙΜΑ, ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ





















    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη. Συγγνώμη για το άσχετο τού θέματος αλλά δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Η ιστοσελίδα Σημαντικά Νέα δεν υφίσταται πλέον. Γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει? Ευχαριστώ πολύ εκ τών προτέρων. Δημήτρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ‘Kill Every Buffalo You Can! Every Buffalo Dead Is an Indian Gone’
    The American bison is the new U.S. national mammal, but its slaughter was once seen as a way to starve Native Americans into submission.
    Σκοτώστε όσους βούβαλους μπορείτε, για κάθε νεκρό βούβαλο είναι 1 νεκρός ινδιάνος!
    https://www.theatlantic.com/national/archive/2016/05/the-buffalo-killers/482349/
    Ο πληθυσμός των βισώνων:
    1500s An estimated 30-60 million bison roam North America, mostly on the great plains.
    1500 Υπολογίζεται ότι στις μεγάλες πεδιάδες υπήρχαν 30 – 35 εκατομμύρια βίσωνες
    1870 An estimated 2 million are killed on southern plains in one year.
    1870 Δύο εκατομμύρια βίσωνες σκοτώθηκαν αυτή την χρονιά
    1872-1874 An average of 5000 bison were killed every day of these three years. That’s 5.4 million bison killed in 3 years.
    Στην τριετία αυτή σκοτωνόντουσαν 5.000 βίσωνες την ημέρα, συνολικά 5,4 εκατομμύρια νεκροί
    1884 The bison population reaches it’s lowest point. Around 325 wild bison are left in the United States – including 24 in Yellowstone.
    Ο πληθυσμός έφθασε στο χαμηλότερο αριθμό, μόλις 325 βίσωνες ζωντανοί, συμπεριλαμβανομένων των 24 βισώνων του Γιέλλοουστόουν…
    1910 Due to conservation efforts, bison increase to 1,000 in the US.
    Έφθασαν τους 1.000
    2017 Today there are 500,000 bison in the US, including 5,000 in Yellowstone.
    Υπάρχουν πλέον 500.000 βίσωνες συμπεριλαμβανομένων των 5.000 του Γιέλλοουστόουν.
    https://www.flatcreekinn.com/bison-americas-mammal/
    Το αποτέλεσμα; Οι ινδιάνοι έγιναν απόλυτα εξαρτώμενοι από την κυβέρνηση στο θέμα της τροφής… Η ασιτία, οι ασθένειες και οι εγκλεισμοί σε στρατόπεδα συγκέντρωσης [δήθεν καταυλισμοί] μείωσαν δραματικά τον αριθμό των ιθαγενών και πολλοί έγιναν αλκοολικοί.
    Αντιγόνη [συνεχίζεται..]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. [Συνέχεια..] Ειδήσεις από https://www.el.gr/:
    1. Με αιτήσεις θα παίρνουμε ΣΠΟΡΟΥΣ για να φυτεύουμε! Αρμαγεδδώνας στην Ελλάδα
    Προβάλλοντας την αυτοματοποίηση έρχεται ο απόλυτος έλεγχος πάνω στην προμήθεια και την παραγωγή των Ελλήνων αγροτών και ιδιωτών...
    Μέσω Gov.gr οι αιτήσεις και οι εγκρίσεις εμπορίας και διακίνησης φυτικών σπόρων.
    2. Άλλη μια μονάδα επεξεργασίας τροφίμων έπιασε φωτιά στις ΗΠΑ – Συνεχίζονται τα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ χτυπήματα για να επέλθει ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΧΑΟΣ, vid
    Μείωση μεθανίου ζητούν οι Ευρωβουλευτές, κίνδυνος για την ελληνική αγελαδοτροφία
    "Καλυμμένα" ζητούν σφαγές ζώων, δήθεν για μείωση του μεθανίου:
    Οι Ευρωβουλευτές ασκούν πιέσεις για δεσμευτικούς στόχους μείωσης των εκπομπών μεθανίου προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της ΕΕ για το κλίμα και να βελτιωθεί η ποιότητα του αέρα.
    https://www.agrotypos.gr/ektrofes/ageladotrofia/meiosi-methaniou-zitoun-oi-evrovouleftes-kindynos-gia-tin-elliniki
    Σε αυτές τις σφαγές πρωτοστατούν οι "οικολόγοι":
    Kτηνοτροφία και η αλιεία σπαταλούν πόρους και αυξάνουν την υπερθέρμανση, τη ρύπανση και τη φτώχεια!
    Με επιστολή τους προς τον Προεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, οι Πολίτες για τα Δικαιώματα της Φύσης και της Ζωής τονίζουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της κτηνοτροφίας και της αλιείας.
    https://www.oikologos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=153:0628&catid=40:organic&Itemid=206
    Η επισιτιστική κρίση υλοποιείται, δήθεν από τον πόλεμο με Ουκρανία…
    Το έχουν ξανακάνει πριν 1,5 αιώνα, απλά τώρα το σχεδίασαν σε παγκόσμια κλίμακα!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΜΑΣ, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.
      ΧΘΕΣ ΜΙΛΗΣΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟΥ.
      ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ ΚΙ ΟΛΑΣ, ΤΑ ΚΡΑΤΑΩ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΜΟΥ.
      ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΒΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ Σ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.
      ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ.

      ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΗΠΟ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ.
      ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΧΑΟΣ.
      ΕΥΧΟΜΑΙ ΘΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
  10. ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ, ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ.

    ΟΙ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ, ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.

    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΧΕΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ, ΣΚΛΑΒΟΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ = ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ;
    BEBΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ.

    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ TA ENEXΕΙΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ, ΜΕ ΤΑΜΠΕΛΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΧΡΥΣΟ,
    ΡΗΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤIΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;
    ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ.

    ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙ@ ΤΟΥΣ, ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ , ΤΑ ΔΙ@ΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡ@.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΡΗ .

    ΤΩΡΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ Γι@τρουδακι@, ΝΤΙΛΕΡΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ Φ@ΡΜ@ΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ, ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΜΠΟΛΙ@ ΠΟΥ ΣΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,
    ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ,
    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΤΥΧΟΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,
    ΚΑΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΣΑΠΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΑΣ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΙ.

    ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ, ΜΗΝ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΓΙ@ΤΡΟΥΣ ΔΙΚΗΓ@ΡΟΥΣ ΚΑΙ Π@Π@ΔΕΣ;
    ΕΙΧΑΝ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ; OXI BEBAIA.
    ΣΟΦΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ, ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ.

    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΗΔΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙ@ΤΡΟΥΣ ΠΡΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙ@ΤΡΟΥΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ, ΧΑΘΗΚΕ ΠΛΕΟΝ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ Ι@ΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ.
    ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΧΑΜΕΝΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ι@ΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΙΚΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ι@ΤΡΟΣ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ,
    ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΜΑΜΜΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ http://sinomosiologos.blogspot.com/2022/05/blog-post_83.html#more

      Κωνσταντινος Ζαγλανίκης02 Μαΐου, 2022 17:12
      Από σχόλιο του Παγώνης Γιάννης:
      Θα σου διηγηθώ μία ιστορία του παρελθόντος μου για να δεις γιατί έχω φρικάρει με τους εμβολιασμούς αυτούς.
      Το 2017 , καλοκαίρι ήταν , επισκέφτηκα έναν αδελφικό μου φίλο σε ένα χωριό του Ηρακλείου. Πήγα για δύο ημέρες , έμεινα σπίτι του.
      Την επόμενη ημέρα της παρουσίας μου εκεί μου λέει ότι έχει μία συζήτηση σε ένα σπίτι , και προκειμένου να μην μείνω μόνος , με κάλεσε και εμένα μαζί του.
      Ήθελε να αγοράσει ένα ακίνητο και πήγαμε να συζητήσει διαφορά επί πλέον πράγματα για την συναλλαγή αυτή.
      Πηγαίνουμε στο σπίτι , μας καλωσορίζει ο οικοδεσπότης και πάνε μέσα να συζητήσουν. Κάθισα στο σαλόνι μία ώρα περίπου και έπινα το ποτό μου.
      Τελειώνουν τη κουβέντα , καθόμαστε για φαγητό και χτυπάει μετά από 20 λεπτά περίπου η πόρτα.
      Με μεγάλη μου έκπληξη βλέπω έναν (γνωστό σε όλους) , πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ συγγενή του οικοδεσπότη ο οποίος είναι και "τέκτονας" ...
      Οι τέκτονες "καθορίζουν" ., το μέλλον.
      Για ευνόητους λόγους δεν αναφέρω το όνομα του.
      Πιάνω την κουβέντα μαζί του με την έννοια των οικονομικών στο μυαλό μου λέγοντας του :
      " πως βλέπετε το μέλλον κύριε υπουργέ ; "
      Μου απαντάει :
      "δυσοίωνo" ...
      Από ποια άποψη των ρωτάω ξανά :
      Γιάννη η γη μέχρι το 1900 είχε 1,5 δις ανθρώπους , τώρα το 2017 έχει 7,5 δις από τα οποία τα 3 με 4 είναι "υπερκαταναλωτές" ... θέλεις (μου λέει) , τα πετρέλαια σου , τα ξύλα από τα δένδρα , τα κρέατα σου , τα τσιγάρα σου , τα πλαστικά σου. Μολύνουμε τον πλανήτη , έχουμε γίνει πολλοί!
      {Εδώ εγώ ακόμη δεν έχω πάρει χαμπάρι τι θέλει να μου πει} ,
      Τι θέλετε να πείτε κύριε υπουργέ ;;
      Είσαι μου λέει μέσα σε μια βάρκα με 500 ανθρώπους. Πνιγόμαστε!
      Πρέπει οι 300 να πεταχτούν στο νερό για να ζήσουν οι 200.
      Αλλιώς θα πνιγούμε όλοι.
      Ποιο είναι (μου λέει) , το ηθικόν ;;
      Είναι μακάβρια η ερώτηση σας κύριε υπουργέ του απαντώ. Πολύ δύσκολη η ερώτηση.
      Έχεις δίκιο (μου λέει) , που την χαρακτηρίζεις "μακάβρια" ... Αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση.
      Τι θέλετε να πείτε κύριε υπουργέ (ακόμη εδώ.. δεν έχω καταλάβει) ;;
      Άκουσε να δεις Γιάννη , σε 4 με 7 χρόνια περίπου... θα λένε οι τηλεοράσεις για έναν ιό ότι σκοτώνει για να φοβηθεί ο κόσμος , για να κάνει ένα εμβόλιο που θα τον "σκοτώσει" ...
      Υπό ποια έννοια (ρωτάω ξανά) , θα τον σκοτώσει κύριε υπουργέ ;;
      Το εμβόλιο αυτό θα διαλύει το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου και εκεί που ο ένας θα πέθαινε σε 30 χρόνια θα φύγει σε 4.
      Εκεί που ο άλλος θα έφευγε σε 10 θα φύγει σε 1. κοκ
      Δεν σπουδαιολόγησα ιδιαίτερα την συζήτηση αυτή , είχα και άλλα στο μυαλό μου ειδικά εκείνο τον καιρό.
      Περνάνε τα χρόνια και πριν 1 χρόνο και κάτι βλέπουμε όλο αυτό.
      Εσύ εάν βρισκόσουν στη θέση μου δεν θα είχες φρικάρει ;;; ,

      Πηγή: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=497993272053740&id=100055292156039

      Διαγραφή
    2. Πολύ ενδιαφέρουσα μαρτυρία!
      Ηλία μου σε ευχαριστούμε!

      Διαγραφή
  11. Η Ε.Ε. ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΄΄ ΗΣΥΧΩΣ΄΄ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ 25/03/2017
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όποιος ενδιαφέρεται για σπόρους μπορεί να επικοινωνήσει με το peliti.gr
    ΔΙΑΔΏΣΤΕ ΤΟ


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή