«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ..;

[ κλικ στην εικόνα για να την θυμηθείτε ] 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΩΡΑ:

 Επιβεβαιώνει και ο Dr Mike Yeadon* στο Telegram:

 "Αυτό είναι πολύ ζοφερό. Μέσα στους επόμενους 2 μήνες, ο ΠΟΥ αναμένει να υπογράψει με όλες τις κυβερνήσεις μια νέα συνθήκη που θέτει τον ΠΟΥ πάνω από το γραπτό σύνταγμα όλων των χωρών. Το αποτέλεσμα που επιδιώκεται είναι ότι ο ΠΟΥ θα κυβερνά όλες τις χώρες κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας ή μιας φυσικής κατάστασης έκτακτης ανάγκης. Και φυσικά.. ως γνωστόν.. ο ΠΟΥ Κηρύσσει την εμφάνιση/έναρξη τέτοιων καταστάσεων. 

Δεν πρόκειται ποτέ να παραδώσουν τον έλεγχο. Ο Γκέιτς & οι Κινέζοι είναι οι κύριοι ιδρυτές του ΠΟΥ. 

Η Δρ Astrid Stuckleberger, που εργαζόταν κάποτε για τον ΠΟΥ, προτρέπει όλους τους πολίτες να γράψουν τόσο στον ΠΟΥ, όσο & τις κυβερνήσεις τους, δηλώνοντας ανοιχτά την έλλειψη συναίνεσής τους σε αυτή την αντιδημοκρατική ενέργεια. 


Με τις καλύτερες ευχές
 

Mike"


twitter.com/moolie61...


Dr Mike Yeadon*

Ο 60χρονος επιστήμων Mike Yeadon είναι πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer, όπου πέρασε 16 χρόνια ως ερευνητής σε θέματα αλλεργιών και αναπνευστικού συστήματος. Αργότερα ήταν συνιδρυτής μιας εταιρείας βιοτεχνολογίας την οποία αγόρασε η ελβετική φαρμακοβιομηχανία Novartis έναντι τουλάχιστον 325 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Στη συνέχεια, η καριέρα του πήρε μια απροσδόκητη τροπή. Ανακάλυψε με την προσωπική του επιστημονική ομάδα ότι τα εμβόλια προκαλούν γυναικεία στείρωση. Από τότε έγινε κι αυτός μαύρο πρόβατο του συστήματος. Κοιτάξτε τί βιογραφικό έχει η Πορνοπαίδεια:

 


 Κ-Τ

 

 

5 σχόλια:

  1. Αγαπητε μην ασχολεισαι μαυτο το θεμα.Οι ιδιοι οι λαοι γουσταρουν τους ΒΙΑΣΤΕΣ τους.Ειναι κιαυτο μια ψυχανωμαλια.Τι να κανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2022/02/paizei-me-tis-lexeis-o-benito-gia-tin-italia-tha-to-deite-se-oli-tin-europi.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΕΡΠΕΤΟ Η ΙΤΑΛΙΑ..
      ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟΥ Μ@Λ@ΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ...

      Διαγραφή
  3. http://oimos-athina.blogspot.com/2022/02/blog-post_31.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το κείμενο της ΠΟΡΝΟΠΑΙΔΕΊΑΣ,
    κάποιος που ξέρει πρέπει να το ΑΛΛΆΞΕΙ


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή