«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

ΠΟΙΟΣ ΣΧΟΙΝΑΣ.. ΠΟΙΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ.. ΠΟΙΟΣ ΚΟΥΛΗΣ.... 🔥 ΝΑ ΠΟΙΟΝ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΟ «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ» ΣΟΥ..


 

Βλέπω πρωί πρωί στο pronews αυτό:

Ο Κ.Μητσοτάκης «προκήρυξε» εκλογές: «Επικίνδυνος για την Δημοκρατία ο ΣΥΡΙΖΑ»... 

Και σκέφτομαι.. "Χμ.. άρχισε την εκλογολογία κι ο Κούλης τώρα.."

Μετά, βλέπω αυτό:

«Αιώνιο lockdown»; - Ν.Τζανάκης: «Περιμένουμε νέα μετάλλαξη μέχρι το καλοκαίρι»! Νέα σενάρια τρόμου ανήμερα της χαλάρωσης μέτρων

Και καπάκι.. βλέπω κι αυτό:

Η μια μετά την άλλη οι χώρες αίρουν τα μέτρα - Καταργούν το υγειονομικά πάσο και πετάνε μάσκες - Η Ελλάδα ακόμα;

 

Κι αναρωτιέμαι.. ποιος δουλεύει ποιον τελικά... 

Λίγα λεπτά μετά, μού έρχεται στο viber αυτό που θα διαβάσετε πιο κάτω, και λέω.. " Τί κυβέρνηση κούλη, τί οικουμενική.. Δεν θα έχει πια σημασία.. Η έδρα θα είναι στη Γενεύη..; "

 

Enjoy...

K-T 

 

Ο Π.Ο.Υ. θέλει να γίνει παγκόσμια κυβέρνηση.
Η κατάκτηση της εξουσίας έχει προγραμματιστεί για την 1η Μαΐου 2022.
Μας κοροϊδεύουν με τής προσωρινές «χαλαρώσεις» των μέτρων κατά τού Κορωνοϊό.

Η Παγκόσμια Κυβέρνηση:
Δεν ρώτησαν κανέναν εάν συμφωνεί.

Μας κάνουν να πιστεύουμε ότι φέραμε τέτοιο χάος,  που δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Όποιος δεν επαναστατεί εναντίον αυτού είναι συνένοχος!!!

Ο πρώην υπάλληλος του ΠΟΥ ή Δρ. Astrid Stuckelberger μάς προειδοποιεί με βάση πληροφορίες που έλαβε από μυημένους:
Ο ΠΟΥ θέλει να αναλάβει. Τα εμπλεκόμενα καθεστώτα, δηλαδή οί  παγκόσμιες κυβερνήσεις, διαπράττουν εσχάτη προδοσία.

Το μήνυμα:
«Το γεγονός ότι ξαφνικά αποστασιοποιούνται από τους περιορισμούς είναι απλώς ένα παιχνίδι. Την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου 2022, ο ΠΟΥ πραγματοποίησε έκτακτη συνεδρίαση και συζητήσεις στη Γενεύη σχετικά με την επέκταση της εξουσίας του - να αναλάβει τον έλεγχο και την εξουσία σε περίπτωση πανδημίας και «οποιασδήποτε άλλης μορφής απειλής ή καταστροφής».

Ο ΠΟΥ θέλει τα κράτη μέλη να υπογράψουν μια νέα συνθήκη για τον Covid-19 που επεκτείνει τη συνθήκη του 2005.
Μόλις υπογραφεί από τους υπουργούς υγείας των διαφόρων χωρών, το Σύνταγμα του ΠΟΥ (σύμφωνα με το άρθρο 9 του) θα ΥΠΕΡΙΣΧΎΕΙ ΤΟΎ ΣΥΝΤΆΓΜΑΤΟΣ ΜΊΑΣ ΧΏΡΑΣ (189 χώρες υπέγραψαν τη συνθήκη του 2005) σε περίπτωση φυσικών καταστροφών ή πανδημιών !!!

Δεδομένου ότι ο ορισμός της πανδημίας άλλαξε πριν από λίγα χρόνια (περιπτώσεις που βασίζονται στο τεστ PCR) μπορούν να ΕΠΙΒΆΛΛΟΥΝ την υπακοή σε οποιαδήποτε χώρα και να ΕΠΙΒΆΛΛΟΥΝ τις οδηγίες του ΠΟΥ στο κοινό !!!

Ή Δρ Astrid Stuckelberger, η οποία έχει εργαστεί για τον ΠΟΥ για 20 χρόνια, προειδοποιεί, ότι κάθε χώρα πρέπει να στείλει μια δημόσια επιστολή διαμαρτυρίας στον ΠΟΥ:
«Οι κυβερνήσεις» πρέπει να γράψουν μια επιστολή εξηγώντας ότι ο κόσμος δεν δέχεται ότι η υπογραφή του Υπουργού Υγείας μπορεί να αποφασίσει για την μοίρα εκατομμυρίων ανθρώπων χωρίς δημοψήφισμα!!»

Είναι πολύ σημαντικό να σταλεί αυτή η επιστολή από κάθε χώρα στον ΠΟΥ στη Γενεύη.

Ο ΠΟΥ θέλει όλες οι χώρες να εφαρμόσουν τα μέτρα μέχρι τον Μάιο του 2022.
Ή Δρ Stuckelberger ανακοίνωσε ότι μέχρι στιγμής μόνο οι Ρώσοι έχουν στείλει τέτοια επιστολή απόρριψης» !!
 
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΌΝ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ !!!
 

 ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ.

31 σχόλια:

  1. ..ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ...

    https://www.bitchute.com/video/1dUkGPIwK8tx/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν η ρωσικη συνομοσπονδία εχει αποκριθεί με αυτόν τον τρόπο......τότε αυτομάτως καταλαβαίνουμε πως οι κίνησης την σε Ουκρανία και οπουδήποτε αλλου,ειναι αμυντικές και όχι επιθετικές.......... ;)

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να μην "πέφτουμε" απο τέτοιου είδους "ειδήσεις", κάνω τον εξής ΑΠΛΟ συλλογισμό.

    Ας πούμε οτι όντως θα κάνουν του ΠΟΥ (που είναι απλά ένας οργανισμός) παγκόσμια κυβέρνηση. Αν ισχύει αυτό, τότε είμαι σίγουρος οτι οι "καλοί" θα αφήσουν το σενάριο να εξελιχθεί ΧΩΡΙΣ να κάνουν κάτι μέχρι να οριστικοποιηθεί η όλη κατάσταση και τελικά να έχουμε ΜΙΑ κυβέρνηση. Έτσι, στο τέλος, όλος ο πλανήτης θα "διοικείται" απο ΜΙΑ κλειστή ομάδα "ανθρώπων" και κανένα απο τα 189 κράτη ΔΕΝ θα έχει αυτόνομη κυβέρνηση, αλλά μαριονέτες με ΤΥΦΛΗ υπακοή στον ΠΟΥ.

    Τότε, φίλοι μου, αρκεί ΕΝΑ "πραξικόπημα" και όχι 189 "πραξικοπήματα" για να ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ επιτέλους ο πλανήτης. Εσείς τι νομίζετε ; Οι ΥΓΙΕΙΣ δυνάμεις ΚΑΤΩ και ΠΑΝΩ δεν έχουν σχέδιο ; Ίσα ίσα που με αυτό τον τρόπο, η ΝΤΠ κάνει τον αγώνα των "καλών" πιο εύκολο και ίσως, στην τελική, αυτό το "ζοφερό" σενάριο, να υποκινείται απο τους "καλούς" για να γίνει όντως το έργο τους πιο εύκολο !!

    Ας ΜΗΝ ρίχνουμε, λοιπόν, τους "κραδασμούς" μας με τέτοιου είδους "ειδήσεις" και να έχουμε εμπιστοσύνη στο "σχέδιο". TRUST THE PLAN. Σχέδιο, το οποίο όσο περνάει ο καιρός, τόσο πείθωμαι οτι και απο τις δυο πλευρές έχουν ενεργοποιηθεί προγράμματα Τεχνητής Νοημοσύνης, που "τρέχουν" τα γεγονότα.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογική η σκέψη σου φίλε Διόσκουρε. Με ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια..

      Διαγραφή
    2. Λάθος λογική.
      Στην προκειμένη περίπτωση, ο ΠΟΥ σου στέλνει παντού μπλόκα με στρατό από ευρωπαϊκές χώρες αντί τη συζητήσημη (σχετικά) Ελληνική Αστυνομία που είχε ο κούλης στα διόδια.
      Το σίγουρο είναι ότι είμαστε στα έσχατα χρόνια, το πρώτο σημάδι-σφραγίδα του Θεού προς τον άνθρωπο το πήραν οι λοατοιουτοιοι και το μαγαρισανε , το ουράνιο τόξο που έδωσε ως σημάδι ο Θεός στον Νώε.

      Κύριος Αναστάσιος

      Διαγραφή
  4. Η Νεα Δολοφονια διεγραψε τον Ευρω-βολευτη της Νεας Δολοφονιας Γιωργο Κυρτσο //
    Ο Κυρτσος απαντησε «ΛΑΘΗ ΚΕ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΗΔΟ-ΙΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΕ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΖΩΕΣ. ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ. ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΦΕΡΑΝ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ. ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΗΚΑΝ ΠΟΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΩΚΟΥΝ ΚΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΕ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ».
    Τωρα ξαφνικα τον επιασαν οι ντροπες τον Κυρτσο κε εγκαταλειπει το μπορντελο που βουλιαζει. Επι πενηντα χρονια δεν εβλεπε τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγκαταλείπει....

      Διότι την πήρε χαμπάρι!!!

      Ότι σύντομα θα τους περιμένουμε στην γωνία....

      Και νομίζει ότι::
      Θα την σκαπουλαρει!!!

      Όμως... κάποιοι έχουν μνήμη, Ελέφαντα!


      Χαμούρες!!

      Εδώ είμαστε!!!

      Θα σας πληρώσουμε όλους.. για όλα!!


      🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

      Διαγραφή
    2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΠ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΩΤΟ, ΤΟΝ ΤΣΕΚΟΥΡΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΗ.

      Διαγραφή
    3. ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ; 360.000 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ;
      ΔΗΛΑΔΗ 1.000 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ;
      ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ 25 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ;
      TI ΛΕΤΕ ΡΕ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ;
      ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ;
      ENA EINAI ΣΙΓΟΥΡΟ, ΤΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ΤΗΝ ΔΕΗ.

      ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΓΚΟΥΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ, ΜΑΓΚΟΥΦΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕ, ΜΑΓΚΟΥΦΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ GOLDEN BOYS ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΣΥ ΞΕΠΑΓΙΑΖΕ KAI ΠΕΘΑΙΝΕ ΣΤΟ ΚΡΥΟ.

      https://tvxs.gr/news/ellada/xrysos-misthos-gia-ton-dieythynonta-symboylo-tis-dei-360000-etisios

      «Χρυσός» μισθός για τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ - 360.000 ετησίως


      18:16 | 17 Φεβ. 2022
      Τρομερά υψηλός φαίνεται πως είναι ο μισθός του διευθύνοντα σύμβουλου της ΔΕΗ, Γιώργου Στάσση, ο οποίος βγάζει το χρόνο 360 χιλιάδες ευρώ μαζί με τα μπόνους.

      Στο συγκεκριμένο γεγονός αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου Χατζηδάκη για τον «εκσυγχρονισμό» του ΕΦΚΑ.

      «Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ καθαρίζει 360.000 ετησίως με τα μπόνους, οι βουλευτές της ΝΔ είστε κορόιδα. Δεν πήγατε να κάνετε τα γαλάζια golden boys και ήρθατε να κάνετε τους βουλευτές. Ο Πρωθυπουργός της χώρας έχει μισθό 85.000 ευρώ, τέσσερις φορές λιγότερα. Πλάκα μας κάνετε;» αναρωτήθηκε και συνέχισε σε ανάλογο ύφος: «Γιατί να ιδρώσει ο κύριος Στάσσης για τις αυξήσεις στα τιμολόγια, όταν ο συνταξιούχος παίρνει 700 ευρώ και ο λογαριασμός έρχεται 600 ευρω;», ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

      Επιπλέον, σχολίασε και το γεγονός ότι ίδιες πρακτικές εφαρμόζει η κυβέρνηση και στον ΔΕΔΔΗΕ, δημιουργώντας «11 νέες θέσεις διευθυντών για πολιτικούς φίλους με εντολές του Μεγάρου Μαξίμου». «Έγινε αύξηση των αμοιβών για τους διευθυντές και γενικούς διευθυντές που υπερβαίνουν το πλαφόν των 4.650 ευρώ το μήνα. Και πάρτι αυθαιρεσίας με τα μπόνους, λίγες μέρες πριν λήξει το έτος, ώστε να πάρουν τα γαλάζια παιδιά του ΔΣ το 100% των χρυσών bonus, εως και 50% επί των μικτών αποδοχών. Δηλαδή, έως 60.000 ευρώ!» σημείωσε για τον ΔΕΔΔΗΕ.

      Διαγραφή
    4. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ.

      https://societe.gr/xefoyskose-to-viografiko-toy-neoy-dioikiti-tis-dei-me-amoivi-360-000e-to-chrono/

      «Ξεφούσκωσε» το βιογραφικό του νέου διοικητή της ΔΕΗ με αμοιβή 360.000€ το χρόνο …

      ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΔΕΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ.
      ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΑ ΛΟΓΙΑ.
      ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΕΛΕΓΑΝ, ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΧΤΙΖΩ ΑΝΩΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩΓΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

      ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.

      https://youtu.be/QfKOxiL2AJE

      https://youtu.be/4873bJGEecw

      Διαγραφή
    5. Εκείνοι που παίρνουν τις χιλιάδες ευρώ χωρίς να τις αξίζουν είναι, απλά, οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν Τον Κανόνα.
      Οι Υπουργοί σέβονται και το τελευταίο ευρώ, που ο λαός τους εμπιστεύεται να δαπανούν, εν ονόματί του, για Το Δημόσιο Συμφέρον, εκ των πραγμάτων, όπως Εκείνοι Το Εννοούν...
      Για του Λόγου το ασφαλές:

      https://tvxs.gr/news/ellada/xryses-yperories-gia-toys-metaklitoys-toy-pierrakaki-me-170000-eyro-mono-gia-ton-ianoyar&dr=tvxsmrstvxs

      Υ.Γ. Η Ανάρτηση αναφέρει ''Μόνο για το 2022'' και έχει Ημερομηνία: 27 Ιανουαρίου 2022.

      Να δεις, πως τό'λεγε ο Μητσιάς στο ''Δραγουμάνο του Βεζίρη'';
      ''Φάτε και πιείτε Δραγουμάνοι, τώρα που όλα είναι για τα σας.
      Έτσι ορίζει το φιρμάνι κι ο πολυχρονεμένος σας Πασάς.''

      Τουλάχιστον προσφέρουν Έργο. Χαλάλι Τους.

      Διαγραφή
  5. https://m.facebook.com/fifa.balfour/videos/460013225854210

    "..penetrate the cabinets...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δλδ μετα την καταληκτικη ημερομηνια του Μαιου, αμωλανε τον Μαγκμπουργκ; Μεσα στο καλοκαιρι; παει η σεζον φετος μονο πακιστανομπαγκλαντεζ θα εχει.
    ΥΓ:Κοντε, αργεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΙΧΝΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΟΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ Ο ΝΕΟΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ Η ΑΣΧΗΜΙΑ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΠΩΣ ΚΛΉΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν υπηρχε κρατος δικαιου και δημοκρατικη διακυβερνηση για τα οποια κορδωνονται καποιοι τοσο βλακωδως στην Δυση τοτε θα επρεπε:Καθε διεθνη συνθηκη που υπογραφει η χωρα να ελεγχεται για την συμβατοτητα της με το ισχυον Ελληνικο Συμταγμα. Αν δεν συμβαδιζει ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ο υπουργος που υπογραφει κατι τετοιο και πρεπει να δωσει λογο στο Συνταγματικο Δικαστηριο η ελλειψη αυτου στο ΣτΕ. . Οταν υπογραφει μια διεθνη συνθηκη αυτη ισχυει καθ ον τροπο και μονο επιτασσει το Ελληνικο Συνταγμα και η Ελληνικη νομοθεσια. Οχι το αντιστροφο. Ειναι εκκωφαντικη η σιγη της κατεστημενης νομικης επιστημης περι ολων αυτων.Μουγκα κανονικη!! Το μονο που λενε ειναι οτι οι διεθνεις συνθηκες οπως και τα υπογγεγραμμενα ανθρωπινα δικαιωματα κλπ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ καθε αλλης διαταξης νομου!!!! Τι λετε ρε!!! Ειναι δυνατον να ποδηγετηθει να χειραγωγηθει η Εθνικη και Λαικη δημοκρατικη κυριαρχια επειδη ενας εγκαθετος και ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ υπουργος υπεγραψε μια ΠΑΡΑΝΟΜΗ εισδοχη σε μια Αντισυνταγματικη λεσχη κρατων??? Ειναι νομικα αυτα κκ Καθηγητες της Νομικης κκ Συμβουλοι της Επικρατειας??? Και το λενε συνεχεια, αντιστασεως μη ουσης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε..ρε γλέντια!!!
    Γουστάρω!!!!



    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ!!!

    ΕΣΥ,ΘΑ...ΓΔΕΡΝΕΙΣ......
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΊΝΩ ΠΡΏΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΊΠΑΤΟ ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ..
    ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟΥΣ ΦΈΡΝΩ.. ΠΑΚΈΤΟ!!

    ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΈΡΩ!!!

    ...😹😹🤣🪱🗡️🪓💀...


    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
      ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΖΑΛΙΣΜΕΝΟΙ...
      ΘΑ ΠΕΦΤΗ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ,ΕΥΚΟΛΑ.
      ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΣΙΝΑΝΕ ΣΑΝ ΜΟΥΛΑΡΙΑ.
      ΣΤΟ ΓΟΝΑ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    2. «Οι κυβερνήσεις» πρέπει να γράψουν μια επιστολή εξηγώντας ότι ο κόσμος δεν δέχεται ότι η υπογραφή του Υπουργού Υγείας μπορεί να αποφασίσει για την μοίρα εκατομμυρίων ανθρώπων χωρίς δημοψήφισμα!!»

      ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΘΩΜΑΔΕΣ.

      ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΓΥΡΙΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.
      ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ, ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΨΗΦΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΤΕΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ S.L. ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΝΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΑΦΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ''ΚΑΤΣΕΙ Η ΣΤΡΑΒΗ'', Η ΑΝΩΘΕΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ:

      ''Μακάριοι οἱ πεινῶντες καὶ διψῶντες τὴν δικαιοσύνην, ὅτι αὐτοὶ χορτασθήσονται.''
      Νεοελληνιστί:
      ''Μακάριοι όσοι πεινούν και διψούν για δικαιοσύνη διότι αυτοί θα χορτάσουν.''
      (Ματθαίος 5,6)

      ΟΡΕΞΗ ΝΑ' ΧΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΕΡΙΔΡΟΜΙΑΖΟΥΜΕ. ΚΑΙ, ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ: ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΟΡΣΕΔΕΣ ΓΕΛΙΟΥ, ΠΟΠ ΚΟΡΝ, ΠΟΤΗΡΙΑ, ΡΑΒΔΙΑ, ΣΥΝΕΡΓΑ ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΑ, ΚΑΤΑΠΑΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΟΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΥΣΤΟΜΑΧΙΑΣΜΑ.

      ΓΕΝΟΙΤΟ.

      Ν.Β.

      Διαγραφή
  10. Μιχαλης Σκορπιος19 Φεβρουαρίου, 2022 22:18

    Καποτε ενας φιλος με ρωτησε Ξερης τι θελη ενας ανθρωπος για να ειναι ευτυχισμενος;;; Τι θελη ρωτησα,και η απαντηση;;;;; ΤΑ ΘΕΛΗ 'ΟΛΑ 'ενα εχω να τους πω δεν τους εφτανε που τα ειχατε σχεδον ολα 99,9 και τρωγαμε και εμεις κατι τι τα θελατε ολα ΟΛΑ ΠΟΥΤ@ΝΕΣ Ε;;; ΟΛΑ ΧΑΧΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ το ακουσατε Τ Ι Π Ο ΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥΤ@ΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΑΤΙΜΗ ΚΕΝΩΝΙΑ !
    ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ !
    ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΑΙ ΔΙΣΚΟΙ !
    ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΑΛΚΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΡΔΑ ; ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ , ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΨΕΛΝΗ ,ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΛΚΗΣ .
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΗ ΕΝΑΣ ΧΑΖΑΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ;
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,Η ΕΠΤΑΦΩΤΟΣ ΛΥΧΝΙΑ .
    ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΧΩΡΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΝΕ ΣΤΟΝ Π.Ο.Υ ,ΤΟΝ ΚΟΥΝΙΣΤΡΑ ΤΕΝΤΡΟΣ !
    ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ! Ο ΤΕΝΤΡΟΣ !
    ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟΝ ΧΩΝΕΤΕ ΒΑΘΕΙΑ ..........
    ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ .ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ PFIZER : ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΠΩΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΒΑΡΙΑ ΝΟΣΟ….ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ …..

    Η Pfizer παραδέχεται σε Εμπιστευτικά Έγγραφα ότι το εμβόλιο της για τον Covid-19 μπορεί να προκαλέσει ενισχυμένη νόσο που σχετίζεται με το εμβόλιο. και τα δεδομένα του πραγματικού κόσμου τώρα το αποδεικνύουν σίγουρα.

    http://orthologika.blogspot.com/2022/02/pfizer.html
    ——————-
    Όταν η Pfizer προειδοποιεί για… θρομβώσεις και οι παρουσιαστές καταρρέουν στον αέρα

    https://mandataapoekso.blogspot.com/2022/02/pfizer.html


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ...
      ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΑΤΗ ΜΟΥΣΙΟΥ ;
      ΑΚΥΡΩΝΕΣΑΙ.
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
      ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΔΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ.
      ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΕΡΠΕΤΑ.
      Η ΜΑΜΥ ,ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΜΑΜΥ ΕΠ'ΑΥΤΟΥ ;
      ΠΟΙΑ ΜΑΜΥ ΡΕ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ !
      ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΥ !.
      ΝΑΙ ,ΑΛΛΑ Η ΜΑΜΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ,ΟΧΙ Ο ΜΑΜΑΚΙΑΣ.
      ΑΡΑΓΕ ,ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ;
      ΣΤΟ ΚΕΛΊ 33 ;
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
      ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΠΙΣΚΑΤΑ ΚΙ ΚΛΩΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΛΟΥ ΚΛΩΝΟΥ :
      ΡΩΤΑ Ο Α'ΚΛΩΝΟΣ ,ΤΟΝ Β' ΚΛΩΝΟ :
      ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΠΑΝΑΓΟΣ ;
      -ΔΕΝ ΞΕΡΩ ,ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΤΑΙ ,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ.
      ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
      ΠΑΝΑΓΟ !
      ΠΙΑΣΕ ΤΟ 13ΑΡΙ !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  13. Ἰσραήλ Ἀβραάμ Μπουρλᾶ

    Ο CEO της Pfizer, Albert Bourla, κρύβει μια οικογενειακή ρίζα αιώνων, κληρονομιά που συνδέεται με τον βρετανικό σιωνισμό και μιας κοινωνίας πιστής στο καθεστώς της Νέας Τάξης Πραγμάτων.Η εταιρεία των Προσκυνητών (Η Pilgrims Society , που ιδρύθηκε στις 16 Ιουλίου 1902 [1] από τον Sir Harry Brittain KBE CMG, είναι μια βρετανοαμερικανική κοινωνία που ιδρύθηκε, σύμφωνα με τα λόγια του Αμερικανού διπλωμάτη Joseph Choate , «για την προώθηση της καλής θέλησης, της καλής συντροφικότητας και της αιώνιας ειρήνης. μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Μεγάλης Βρετανίας». ) Το πραγματικό του όνομα είναι Israel-Abraham Burla, σύμφωνα με τούς The Times of Israel


    http://sxolianews.blogspot.com/2022/02/blog-post_21.html


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. https://www.facebook.com/Treloshub/videos/2038747866307129
    Ποιος είναι ο πιο δημοφιλής Έλληνας πολιτικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
      ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΣΑ !
      ΕΜΑΘΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !
      ΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
      ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΗΝ !.
      ΑΠΟ ΦΩΤΟΝΙΑ ,ΠΩΣ ΠΑΕΙ ;
      ΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  15. https://www.facebook.com/Treloshub/videos/1103376637165378

    ΑπάντησηΔιαγραφή