Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

(!!!!) 7 Φεβρουαρίου 2022 [κλικ στην εικόνα για να δείτε το βίντεο]

 

Πρόεδρος Μπάιντεν: "Εάν η Ρωσία εισβάλλει... τότε δεν θα υπάρξει πλέον Nord Stream 2. Θα του βάλουμε τέλος".

Δημοσιογράφος του ABC News:
"Αλλά πώς ακριβώς θα το κάνετε αυτό, αφού... το έργο βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Γερμανίας;"

Μπάιντεν:
"Σας υπόσχομαι ότι θα είμαστε σε θέση να το κάνουμε αυτό".
 

Και η Nuland στις 27 Ιανουαρίου 2022 είπε: "Εάν η Ρωσία εισβάλλει στην Ουκρανία, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ο Nord Stream 2 δεν θα προχωρήσει".

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

ΘΑ ΈΡΘΕΙ Η ΡHΞΗ ΤΗΣ ΕΥΡΏΠΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΝΩΜEΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕIΕΣ;

 Ο Larry Johnson τα χώνει ωραία και βγάζει και γέλιο.. (μετάφραση: Διόδοτος)

 

Έλαβα μια σπουδαία ερώτηση από έναν Γερμανό αναγνώστη που τυχαίνει να είναι και δημοσιογράφος. Με ρώτησε: "Ποιος θα ήταν ένας τρόπος και ποιες θα ήταν οι πρακτικές επιπτώσεις αν η Ευρώπη γενικά και η Γερμανία ειδικότερα τα έσπαγε με τις ΗΠΑ για να βρει ένα ευρωπαϊκό ειρηνευτικό και οικονομικό πλαίσιο που θα περιλαμβάνει τη Ρωσία; " ...

 

Όταν το πράσινο γίνεται καφέ - και κανείς δεν το αντιλαμβάνεται

του Peter Koenig *, από το Global Research - μετάφραση: Διόδοτος _ ΣΟΥΠΕΡ ΑΡΘΡΟ !!! 


Μετά την ομιλία Πούτιν, ξεκίνησε μια 3η φάση του πολέμου στην Ουκρανία - ανάλυση του Αμερικανού συνταγμ. Douglas MacGregor

Ο συνταγματάρχης MacGregor ήταν σύμβουλος στο Πεντάγωνο κατά τη διάρκεια της θητείας του Ντόναλντ Τραμπ. Μαζί με τον Scott Ritter, είναι ένας από τους Αμερικανούς στρατιωτικούς που σέβονται τον ρωσικό στρατό - μεταξύ στρατιωτικών που ξέρουν τη δουλειά τους. Ιδού τι γράφει μετά την ομιλία του Βλαντιμίρ Πούτιν...


Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Eric Clapton - Badge (Νέα Υόρκη, 18 Σεπτ. 2022)

Μουσικούλες σήμερα...κι αύριο..έχει ο Θεός.

Νικητής, η δεξιά παράταξη "Αδέλφια της Ιταλίας"

Τζόρτζια σού ευχόμαστε ένα πανηγυρικό Italexit ! ..κι όχι να υποκύψεις στην χαζαρική ΕΕ με καμιά κωλοτούμπα αλα Τσίπρας.

                                 Περισσότερα ΕΔΩ

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ της Μαριούπολης ζει πια ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και μας στέλνει μήνυμα -Αυτά βέβαια δεν "παίζουν" στα ελληνικά κανάλια

Ο Θανάσης Αυγερινός μεταφέρει το κλίμα από την απελευθερωμένη πλέον Μαριούπολη, η ελληνική κοινότητα της οποίας στέλνει το δικό της μήνυμα ελπίδας. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, για πρώτη φορά από την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης χτίζονται νέα νοσοκομεία και εγκαταστάσεις, ενώ πλέον στα χρώματα της ρωσικής σημαίας έχει βαφτεί η επιγραφή “Μαριούπολη” στα ελληνικά στην είσοδο της πόλης. el.gr

Μπροστά στις δυτικές κυρώσεις, η Ρωσία διώχνει τα Windows από τους υπολογιστές της και υιοθετεί το Linux !

O Διόδοτος, 3 χρόνια τώρα, χρησιμοποιεί Linux, και σάς έχουμε πει ουκ ολίγες φορές "πετάξτε πια τα Windows του Bill Gates, o oποίος στην πραγματικότητα τα έφτιαξε κλέβοντας όλο τον σχεδιασμό των Linux, αλλά τα έκανε επίτηδες ή από ανικανότητα ευάλωτα σε ιούς. Τα Linux είναι από μόνα τους antivirus εργαλεία 🙂 "

ΨΕΥΔΗΣ Η ΕΙΔΗΣΗ πως ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΙ ΑΝΕΤΡΑΠΗ από τον PLA

του Andrew Korybko, Αμερικανού πολιτικού αναλυτή

Σχόλιο Φωτεινής: τό μεταφέρω μέ κάθε επιφύλαξη, κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά γίνεται στήν Κίνα, αλλά εμπιστευομαι τόν συντάκτη που πάντα ειναι καλά πληροφορημένος.


Αντίο δυτικοποίηση: Ο κόσμος προχωράει...

του Alastair Crooke - μετάφραση: Διόδοτος

Σχόλιο Διόδοτου: Το άρθρο αυτό, έχει δύναμη λόγου, ικανότητα ψυχολογίας όλης της ανθρωπότητος, βαθιά φιλοσοφική διάθεση, διορατικότητα, πολιτική θέση, άποψη και αρχές σαν αυτές που διέπουν τους Έλληνες που επισκέπτονται το ιστολόγιό μας. Με άλλα λόγια.. ένα πανέμορφο άρθρο που διαλύει ταῖς νεφέλαις.


Είμασταν ψέκες... τώρα τα λεν' οι ίδιοι.

twitter.com/0minus_Prime...

Διαβάστε και στο Kanenazori: Η κατάληψη της εξουσίας του COVID-19 ως «οργανωμένο έγκλημα». Μια πολύπλευρη απάτη (Μέρος Α', Μέρος Β')

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ - ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ Η ΕΞΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ "ΜΑΥΡΟΥ ΚΥΚΝΟΥ" BLACK SWAN

 γράφει ο Διονύσης Κλαδάς ('Μποτίλια στο Πέλαγος')

Σχόλιο Διόδοτου: ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Η CABAL, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ GREAT RESET,  ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΙΣ 24/9/22, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΜΕ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ WINDOWS-ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΩΝ-BLACKOUTS-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ-ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ-ΧΆΟΣ ;;;; ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΆ ΕΠΕΙΓΕΙ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΜΠΟΤΊΛΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ...ΤΑ ΣΠΑΕΙ !!!!!

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ