Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Γιατί δεν μπορεί να αποφευχθεί ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος! _ “Το προφητευόμενον, φυγείν αδύνατον”! Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Σχόλιο Κ-Τ : Ξανά.. ένα συλλεκτικό αριστουργηματάκι το άρθρο του φίλου Σέργιου. Προσωπικά, πιθανολογώ σε ένα 95% τα γεγονότα να ακολουθήσουν αυτή την εξέλιξη και κατάληξη. Και όχι με πυρηνικά, αλλά ο Θεός θα αποφασίσει να καθαρίσει την βρωμιά με ρωσικές βόμβες Satan!*


Η έπαρση της εξωτερικής εμφάνισης

 Διάβασε το ως το τέλος και θα εκπλαγείς

Συνέχισε να ψάχνεις...

Κάποιοι θα σου πουν ότι κάνεις λάθος, τα κάνεις όλα με λάθος τρόπο, δεν ξέρεις τον τρόπο. Απολαμβάνουν τη φτήνια, την ευκολία. Μην τους αφήσεις να νομίσουν ότι είσαι αδύναμος. Μην τους αφήσεις να σε ενοχλήσουν, όχι. Δεν ωφελεί να πέφτεις, να τριγυρνάς κατσουφιασμένος ή να κρατάς το κεφάλι σου. Όχι, συνέχισε να κοιτάς μπροστά. Μη μένεις ξύπνιος τη νύχτα σκεπτόμενος έγνοιες και προβλήματα. Και μην αφήσεις να τα δουν, δεν χρειάζεται να ξέρουν. Συνέχισε να κοιτάς μπροστά, συνέχισε να ψάχνεις..

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, ο απόηχος του Βερολίνου του 1936 - Της Sonja van den Ende* (Strategic Culture)

 Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους έχουν αποκτήσει το πολιτικό προνόμιο να αποκλείουν τη Ρωσία με τρόπο που θα ήταν αδιανόητος με την ΕΣΣΔ.


Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Η Δύση του φόβου και των απαγορεύσεων!

ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΩΡΑΙΑ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΤΤΑΚΗΣ! 

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

ΚΡΑΝΙΟΤΟΠΙΑ ΒΑΒΥΛΩΝΙΕΝΣΙΣ - ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΑΠΟ ΤΟ NEW SPEAK

 Γ' ΜΕΡΟΣ (Α' ΜΕΡΟΣ , Β' ΜΕΡΟΣ)

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΛΑΔΑΣ (ΜΠΟΤΙΛΙΑ ΣΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ)

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Τον Μάιο του 2024 o Π.Ο.Υ. (= Bill Gates & Globalists/Neocons) σχεδιάζει ύπουλο πραξικόπημα σε 194 χώρες! (kla.tv)

 Τα έγγραφα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που διέρρευσαν από τη Συνθήκη πανδημιών αποκαλύπτουν το μεγαλύτερο κόλπο όλων των εποχών!

KΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ - ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ