Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Σταρόβας, Αύγουστος 2021 ...

 

Ο Δημήτρης Σταρόβας έκανε μια τοποθέτηση πάνω στο θέμα του κορονοϊού και των εμβολίων, επαναλαμβάνοντας και αυτός ανυπόστατα πράγματα που ακούγονται από τα περισσότερα μέσα «ενημέρωσης». Μέσα στη προσπάθεια του να φανεί ρεαλιστής, αναπαρήγαγε ένα αφήγημα που δεν έχει ίχνος ρεαλισμού.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ο κορωνοϊός έχει μπει στην ζωή μας και δεν μπορώ να ακούω χαζομάρες ότι δεν υπάρχει. Πέρα του τι γίνεται, για μένα το λάθος, που έχει κάνει ο κόσμος είναι ότι μπερδεύει όποια αντίρρηση έχει με το αν υπάρχει ο ιός ή όχι. Φταίνε πολύ τα μέσα και ειδικά τα social media για την συγκεκριμένη ιστορία», είπε αρχικά ο ηθοποιός στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not», ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε: «Έχουμε κάνει εμβόλια για γρίπη, έχουμε εμβολιαστεί στον στρατό, έχουμε εμβολιάσει τα παιδιά μας και δεν ρώτησε ποτέ κανείς τι μάρκα είναι το εμβόλιο».

Αλήθεια, ποιους είδε και ποιους άκουσε ο κ. Σταρόβας να ισχυρίζονται πως δεν υπάρχει κορονοϊός; Υπάρχει κανένας σοβαρός άνθρωπος που να το αμφισβητεί αυτό; Αν υπάρχουν κάποιοι γραφικοί που αμφισβητούν την ύπαρξη του ιού, αυτοί θα αποτελούν ένα απειροελάχιστο ποσοστό.

Επιτέλους θα πρέπει να τελειώνουμε με αυτό το αστείο ψευδο-αφήγημα που αναμασούν κάποιοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες. Έχει καταντήσει πραγματικά κουραστικό και εξοργίζει τους πολίτες. Δεν υπάρχουν «αρνητές» του ιού, άλλα άνθρωποι που διαμαρτύρονται ενάντια στην άμεση ή έμμεση υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

Για ποιον λόγο λοιπόν ο Δημήτρης Σταρόβας χρησιμοποιεί ένα ανυπόστατο και τεχνητό επιχείρημα, της ύπαρξης τάχα «αρνητών» του ιού, μόνο και μόνο για να δημιουργεί φθηνές εντυπώσεις; Κανένας δεν μπερδεύει την «όποια αντίρρηση» με το «αν υπάρχει ο ιός».

Οι διαμαρτυρίες των πολιτών στρέφονται κατά του κοινωνικού ρατσισμού που χαρακτηρίζει τη πολιτική της κυβέρνησης. Κατά του διχασμού. Κατά των εκβιασμών στους χώρους εργασίας και των αναστολών εργασίας. Κατά της κοινωνικής απομόνωσης των μη εμβολιασμένων που αντιμετωπίζονται από το επίσημο κράτος σαν ανεπιθύμητος υπο-πληθυσμός. Κατά των διακρίσεων σε εστίαση, τουρισμό, διασκέδαση και γενικά σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας.

Ο Δημήτρης Σταρόβας βλέπει να ισοπεδώνονται γύρω του τα πάντα, όσον αφορά τα ανθρώπινα και συνταγματικά δικαιώματα, και το πρώτο που έχει να κατηγορήσει είναι τα… social media; Μήπως ενοχλείται και από την ελευθερία έκφρασης; Και όσον αφορά τα εμβόλια που «έχουμε κάνει στον στρατό» ή που «έχουμε εμβολιάσει τα παιδιά μας», τι σχέση έχουν με τα εμβόλια κατά του κορονοϊού;

Τα εμβόλια κατά του κορονοϊού είναι πειραματικά σκευάσματα νέας τεχνολογίας, που κυκλοφόρησαν με τη διαδικασία του κατεπειγόντως σε λίγους μόνο μήνες. Τα εμβόλια για τα οποία δεν ρωτήσαμε ποτέ… «τι μάρκα είναι», είναι σκευάσματα παλαιότερης τεχνολογίας και δοκιμασμένα για ολόκληρες δεκαετίες. Μιλάμε λοιπόν, για εντελώς άστοχη σύγκριση. (σημ.Διόδοτου: "άστοχη" ή "στρατευμένη"...;) Άλλη εμπιστοσύνη σου εμπνέει ένα σκεύασμα που κυκλοφορεί 40 και 50 χρόνια και άλλη ένα σκεύασμα που βρίσκεται σε πειραματική φάση και κυκλοφορεί μερικούς μήνες.

Ο κ. Σταρόβας μάλλον θα πρέπει να θυμηθεί καλύτερα, αν εκείνα τα εμβόλια που έκανε στον στρατό, προωθούσαν εξελίξεις που σου στερούσαν ελευθερίες, που σε έδιωχναν  από τη δουλειά, που δεν μπορούσες να ταξιδέψεις, που δεν μπορούσες να μπεις σε μαγαζιά και που δίχαζαν εργαζόμενους, οικογένειες και φίλους.

Επίσης θα πρέπει να μας απαντήσει αν τελικά έχει βάση όλος αυτός ο διχασμός (με κανέναν τρόπο δεν θα είχε βάση, άλλα λέμε τώρα…), από τη στιγμή που αποδεδειγμένα πλέον οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό όσο και οι μη εμβολιασμένοι.

Η κατάσταση που επικρατεί στη κοινωνία με όλους αυτούς τους βίαιους διαχωρισμούς, είναι τεταμένη. Το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι να βγαίνουν στα κανάλια καλλιτέχνες σαν τον κ. Σταρόβα, για να ρίξουν κι άλλο λάδι στη φωτιά, χρησιμοποιώντας μια καραμέλα που αηδίασε πια ο κόσμος…


diodotos-k-t.blogspot.com


20 σχόλια:

  1. ΝΑΙ , ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΩΡΑΙΕΣ ΡΟΚΙΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, και μού αρέσουν!
      Αλλά τα τελευταία 15 χρόνια έγινε κι αυτός γλύφτης του συστήματος (δικές του εκπομπές στην τηλεόραση/talk show κ.ά.) όπου προπαγάνδιζε υπέρ της πολυπολιτισμικότητας κ.ά. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΌΜΑ, εκτός κι αν είναι από τη φύση του αριστερός/διεθνιστής/"δημοκράτης".
      Μακάρι όταν γίνει καλά με το καλό, να βγεί όπως ο Γαβαλάς και να πει "τα εμβ0λια με σακατέψανε". Σίγουρα πάντως θα ρίξει τους συστημικούς τόνους, όπως άλλοι που το γυρίζουν σιγά σιγά γιατί έρχεται ραβδί.. βλέπε Λαζόπουλος, Ζουγανέλης και άλλοι..

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ Ο ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ

      Διαγραφή
    3. Καλά, αυτός... χτυπάει πλέον υπερωρίες στην democracy της Νέας Δικτατορίας των τσιπροκούληδων.
      Μιλάμε για τον δημιουργό του "Άσωτου υιού" δυστυχώς..

      Διαγραφή
  2. Εμείς τα λέγαμε, εμείς τα ακούγαμε !! Σιγά σιγά βγαίνουν "στη φόρα" πολλά. Επειδή τυχαίνει ο συγκεκριμένος να είναι "επώνυμος", έχουν αρχίσει πάλι όλοι να ασχολούνται. Και ΔΕΝ έχει να κάνει με τον συγκεκριμένο μόνο και είναι άσχετο αν ο τσιμπημένος είναι "έξυπνος" ή "χαζός". Τίποτε απο τα δυο δεν είναι. ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΣ είναι !! Η Περίοδος του ιού μας ΑΠΕΔΕΙΞΕ ότι η ύπνωση είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και ΔΕΝ έχει κανένα νόημα να προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε.

    ΓΕΓΟΝΟΣ είναι ότι όσοι πήγαν και τσιμπήθηκαν, λίγο ως πολύ έχουν προβλήματα κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τους. Και όσοι δεν τα έχουν τώρα, θα τα αποκτήσουν στο μέλλον !! ΔΥΣΤΥΧΩΣ, διότι ανάμεσά τους έχουμε και άμεσους συγγενείς και Φίλους που ΔΕΝ τους πείσαμε.

    Πλέον γίνονται γνωστοί θάνατοι και παρενέργειες και δεν υπάρχει κανένας που να μην ξέρει έναν ή περισσότερους τσιμπημένους με προβλήματα.

    Για τελευταία φορά θα εκφέρω την άποψή μου, διότι το θέμα έχει ήδη αναλυθεί, άσχετα αν ΤΩΡΑ φαίνονται τα αποτελέσματα.

    Κατ' αρχήν να ΒΡΩΝΤΟΦΩΝΑΞΩ ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να παίζει με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ μας. Και μόνο αυτό που έκαναν οι "ειδικοί" (επίτηδες ή όχι), τους έχει "κάψει" για την "μετά" ζωή τους.

    Λυπάμαι για όσους αναγκάστηκαν να τσιμπηθούν, αλλά η πικρή αλήθεια είναι ότι ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΝ ό,τι και να λένε στους γύρω τους, αλλά κυρίως στον ΕΑΥΤΟ τους.

    Θα σας δώσω και μια άλλη πτυχή της βαθύτερης αιτίας για τα τσιμπήματα. Αυτό που ΕΡΧΕΤΑΙ από τον ΗΛΙΟ, στην ουσία θα "αναβαθμίσει" το ανθρώπινο DNA και θα βοηθήσει τον καθένα μας να "δει" τον κόσμο και το περιβάλλον (γήινο και μη) με μια νέα προοπτική. ΔΕΝ δύναμαι να γνωρίζω το ΠΟΤΕ, ούτε το ΠΩΣ θα γίνει, όμως είμαι ΠΕΠΟΙΣΜΕΝΟΣ ότι θα γίνει.

    Η λήψη των νέων ενεργειών, υποθέτω ότι θα γίνει μέσω της όρασης. Δηλαδή ένα Ηλιακό γεγονός, πιθανώς ένα flash (που λένε και στο χωριό μου), σε συνδυασμό με το εξασθενημένο (ήδη) μαγνητικό πεδίο της Γαίας, θα επιτρέψει να εισέλθουν, μέσω της όρασης, πρωτόγνωρες ενέργειες ΜΕΣΑ στον ανθρώπινο εγκέφαλο και έτσι να ενεργοποιηθεί η επίφυση. Όταν (και όχι αν) ενεργοποιηθεί η επίφυση, ο άνθρωπος θα γίνει υπεράνθρωπος (και χλευάστε με όσο θέλετε !!). Οι δυνατότητές μας θα είναι τέτοιες, που θα γίνουμε ΕΝΑ με το σύμπαν. Θα ενθυμηθούμε ΟΛΕΣ τις προηγούμενες ενσαρκώσεις μας, με συνέπεια η ΕΜΠΕΙΡΙΑ όλων των ζωών μας να ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ το ΝΟΥ μας.

    Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει ο ανθρώπινος οργανισμός να είναι «αμόλυντος». Με τα ψεκάσματα, το φθοριούχο νερό, την μεταλλαγμένη τροφή και τη μόλυνση του περιβάλλοντος, προσπαθούν εδώ και πολλά χρόνια να ανακόψουν το παραπάνω ΓΕΓΟΝΟΣ. Όμως ΔΕΝ τους είναι αρκετό και έτσι προσπάθησαν να ΜΟΛΥΝΟΥΝ τον οργανισμό μας με μια ουσία η οποία ΔΕΝ θα επιτρέψει αυτόν που την ΔΕΧΘΗΚΕ να ακολουθήσει την ανθρωπότητα στο επόμενο βήμα της.

    Δηλαδή, οι τσιμπημένοι ΔΕΝ θα ακολουθήσουν τους υπόλοιπους στο ταξίδι της ΨΥΧΗΣ μας. Όχι γιατί δεν θα θέλουν, αλλά γιατί δεν θα μπορούν !!!

    ΑΔΕΛΦΙΑ η επίθεση έγινε στην ΨΥΧΗ μας και όχι στο σαρκίο μας. Όποιος ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΕ και συναίνεσε στην λήψη αυτής της ουσίας, έχει ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ την διατάραξη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ του, με ό,τι αυτό σημαίνει για την ΨΥΧΗ του.

    Σε όλους εσάς, που ΔΕΝ επιτρέψατε το ΤΕΛΙΚΟ χτύπημα στην ψυχή σας
    (συμπεριλαμβανομένου και εμού), αυτό που έχω να σας πω είναι το εξής :

    Να είστε ΑΦΟΒΟΙ και θαρραλέοι. ΔΕΝ μπορούν να μας κάνουν ΤΙΠΟΤΕ αν δεν το θέλουμε και αυτό έχει ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ περίτρανα. Να είστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι η απόφασή μας ήταν η ΟΡΘΗ. Βοηθήστε όσο μπορείτε τους συνανθρώπους μας (και συγγενείς) που «μάσησαν» και επουδενί ΜΗΝ νοιώθετε ΛΥΠΗ και ΑΓΧΟΣ.

    Η απελευθέρωση της ΨΥΧΗΣ μας έρχεται. ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ αδέλφια.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    Υ.Γ. Αλήθεια, ποιά είναι η νοητική διαφορά αυτών που τσιμπήθηκαν και αυτών που δεν τσιμπήθηκαν ; Ίδιες ευκαιρίες και μέσα πληροφόρησης δεν είχαν όλοι για να πάρουν μια ριμαδοαπόφαση ; Γιατί οι μεν το μπουμπούνισαν και οι δε όχι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ερώτημα του υστερόγραφού σου φίλε μου Διός Κούρε, είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑ της δεκαετίας και το μεγαλύτερο μυστήριο. Προσωπικά προσπάθησα να δώσω πολλές απαντήσεις, αλλά καμία δεν έχει απόλυτη ισχύ. Προς μία όμως κατεύθυνση γαργαλιέται συνεχώς ο νους μου: Υπάρχουν ΔΎΟ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΕΣ. Όλοι μας.. είτε προερχόμαστε από την μία είτε από την άλλη. Με αυτό που θα πω τώρα.. ίσως ο φίλος μου ο Σέργιος (Πύρινος Λόγιος) να θελήσει να με μαστιγώσει χαχα. Αλλά τί να κάνουμε.. ο καθένας μας έχει μεγαλώσει με αδιευκρίνιστης πηγής μεταφυσικές/φιλοσοφικές/υπαρξιακές ανησυχίες και πεποιθήσεις, και αυτές είναι μάλλον αδύνατον να ξεριζωθούν, όσο κι αν συναντούν στο δρόμο τους ενδείξεις περί του αντιθέτου.
      Πιστεύω λοιπόν, και το έχω ξαναγράψει στον Διόδοτο, ότι: Φυσικά και ο κόσμος ΔΕΝ φτιάχτηκε πριν από 6μισι χιλιάδες χρόνια, δηλαδή τις μπαρούφες των εβραίων στην Παλαιά Διαθήκη (εκτός κι αν μία εκατονταετηρίδα την εξέφραζαν ως έτος, και όλα τα δημιουργήματα του Θεού δεν έγιναν σε μία εβδομάδα αλλά σε 7 μεγαλύτερες χρονικές περιόδους). Έστω όμως ότι όντως το 6.500 π.Χ. έφτιαξε ο Θεός τον άνθρωπο (Αδάμ, Εύα κλπ). Δεν νομίζω ότι ο θεός αυτός είναι ο Θεός του κόσμου όλου που αντιλαμβανόμαστε. Μάλλον ήταν οι Άτλαντες που έφτιαξαν τον ("σπαρτό" τον ονομάζουν κάποιοι) ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟ, και ο οποίος δεν είχε θεία πνοή όπως ο κανονικός άνθρωπος του ανωτέρου όντος δικού μας Θεού. Δηλαδή μια νέα υβριδική ανθρωπότητα που θα νόθευε την υπάρχουσα θείας εμπνεύσεως και προελεύσεως.
      Δύο γενετικές γραμμές λοιπόν, η μία εκατοντάδων χιλιάδων ετών, και η άλλη 6μισι χιλιάδων ετών, στερούμενη δυνατοτήτων αναβάθμισης.
      Δεν λέω περισσότερα, νομίζω μπήκες στο νόημα, όπως και πολλοί άλλοι. Τώρα.. άσε με εμένα.. σίγουρα μετά από αυτό που έγραψα.. όχι μόνο ο Σέργιος, αλλά και όλοι οι φίλοι μου που είναι αρκετά της Εκκλησίας, θα θέλουν όχι μόνο να με ραπίσουν, αλλά να με αφορίσουν παραδειγματικά. Και θα μού πουν.. "ε τότε..τί έχεις πνευματικό και εξομολογείσαι και κοινωνάς... Πάενε από 'δω αφορεσμένε αιρεσιάρχη άπιστε!".

      Την υγειά μας νά 'χουμε φίλε μου, και όλοι οι φίλοι μου της Εκκλησίας, κι ας με μαστιγώσουν. Θεωρώ ότι για τον Θεό μετράει η καθαρή ψυχή, ο καλός άνθρωπος.

      Διαγραφή
    2. Διός Κούρος17 Μαΐου, 2024 17:50

      Φίλε Κώστα,

      Το έχω πεί πολλάκις και το ξαναλέω ότι ΔΕΝ σχολιάζω θρησκευτικά θέματα, διότι άπτονται της πίστεως και με την πίστη ΔΕΝ τα "βάζεις", διότι ΔΕΝ βγαίνει αποτέλεσμα και είναι η νούμερο ένα αιτία για το διαίρει και βασίλευε. Είναι σαν να προσπαθείς να μου αλλάξεις ομάδα !! ΑΕΚ γεννήθηκα και ΑΕΚ θα πεθάνω και ας παίζει και στο τοπικό πρωτάθλημα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είμαι ασεβής προς την πίστη (άρα και ομάδα) του καθενός. Ο καθένας έχει την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ να σκεφτεί, να πράξει, να πιστέψει και να κάνει ό,τι του λέει ο νους του και η ψυχή του και ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ.

      Η άποψή σου έχει μια βάση. Έχω την εντύπωση ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με τα χρόνια. Δηλαδή απο τον χρυσό 5ο αιώνα π.X. ΔΕΝ νομίζω να έχουν περάσει 2.500 χρόνια, αλλά ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ. Βέβαια ΔΕΝ υπάρχουν απτές αποδείξεις.

      Όσο αφορά τις δυο ανθρωπότητες, συμφωνώ κατά ένα ποσοστό. Δηλαδή, αυτό που πιστεύω είναι ότι στον πλανήτη μας υπάρχουν δυο είδη ΚΑΤΟΙΚΩΝ. Το ένα ΕΙΝΑΙ άνθρωπος και το άλλο ΦΑΙΝΕΤΑΙ σαν άνθρωπος, αλλά δεν έχει ΨΥΧΗ, συνεπώς ΔΕΝ είναι άνθρωπος. Μπορεί να είναι υβρίδιο ή απ'ευθείας εξωγήινο ή εσωγήινο ανθρωποειδές, αλλά σίγουρα ΔΕΝ είναι άνθρωπος.

      Όσο αφορά τη συμπεριφορά καθαρά των ανθρώπων, δηλ. του ενός ανθρώπινου είδους, αυτό που νομίζω είναι ότι οι αποφάσεις που παίρνει ο καθένας έχουν να κάνουν με το πλήθος των επανενσαρκώσεων. Το DNA έχει μνήμη και - θέλοντας και μη - μερικές αποφάσεις που παίρνουμε καθημερινά, καθοδηγούνται απο την εμπειρία που είναι καταγεγραμμένη στην κυτταρική μας μνήμη. Το κάνουμε ασυναίσθητα. Δεν είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τους ανθρώπους που έχουν επανενσαρκωθεί πολλές φορές. Είναι αυτοί που χαρακτηρίζουμε πράους, ήρεμους, σίγουρους, διορατικούς κλπ και κοντά τους νοιώθεις μια σιγουριά και εμπιστοσύνη.

      Όποιος μέσα του βρίσκει τη γαλήνη να έχει έναν πνευματικό, καλά κάνει και τον έχει. Το θέμα είναι να ΜΗΝ εχθρεύεται αυτόν που δεν θέλει πνευματικό, αλλά "μιλάει" με τον Ανώτερο Εαυτό του και έτσι γαληνεύει.

      Έρρωσο Αδελφέ

      Διός Κούρος

      Υ.Γ. Άρα η απάντηση στο ρητορικό μου αρχικό υστερόγραφο είναι ότι ίδιες ευκαιρίες και μέσα πληροφόρησης έχουμε όλοι για να πάρουμε μια ριμαδοαπόφαση, αλλά η κυτταρική μνήμη του καθενός τον οδηγεί σε άλλα μονοπάτια.

      Διαγραφή
    3. https://amazonios.net/egkomio-stoys-anemvoliastoys-apo-ispano-viologo-kathigiti-panepistimioy-eiste-to-apan-tis-anthropotitas/
      ΣΩΚΡΑΤΗΣ

      Διαγραφή
  3. https://amazonios.net/meta-ton-kokota-kai-o-starovas-me-egkefaliko/
    ΣΩΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ήταν "πανδημία", αλλά τεστ νοημοσύνης με αποπληθυσμικά + ευγονικά κίνητρα. Ο Ζακ Αταλλί, πριν από πολλά χρόνια, είχε περιγράψει επακριβώς, σε βιβλίο, το πως θα "αραιώσουν το κοπάδι" με δόλωμα μια "επιδημία" και την θανατηφόρα "θεραπεία" της, όπου οι έξυπνοι δεν θα μασήσουν, ενώ οι μειωμένης νοημοσύνης θα αυτοκτονήσουν οικειοθελώς.

    Αυτός τα έγραψε αυτά, όχι εγώ.
    Υπάρχουν μέσα σε βιβλίο του.
    Περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια αυτά που ζήσαμε.

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι Μαράκι! Για να μην λένε εμάς ελιτιστές δηλαδή.. με αυτά που αναφέραμε πιο πάνω.

      Διαγραφή
  5. Kαλος ηλιθιος ειναι κι αυτος που γραφει το αρθρο. Να του πω ως επιστημων υγειας, οτι ενας ιος για να υπαρχει θα πρεπει να πληρουνται τα κριτηρια του Rivers. Τα κριτηρια του Rivers λοιπον ΔΕΝ πληρουνται, οποτε κι η υπαρξη του ιου αμφισβητειται ΟΡΘΩΣ ακομα μεχρι και σημερα απο αυτους τους απειροελαχιστους...
    Ηλιθιος λοιπον δεν ειναι μονο ο σταροβας αλλα κι αυτοι που ακομα πιστευουν οτι ο ιος υπαρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς καλά τα λέτε. Της αυτής άποψης είναι και το μπλογκ μας. Αλλά αυτός ο αρθρογράφος, το 2021! .. αν έγραφε κάτι τέτοιο, σε αυτή την πολύ γνωστή ιστοσελίδα, θα κινδύνευε να χάσει τη δουλειά του· όχι από την ιστοσελίδα, αλλά από επίσημες αρχές που θα το απαιτούσαν από την ιστοσελίδα. Ή θα έτρωγε κατευθείαν κάποια μήνυση από το σύστημα, ή απειλή φυλάκισης, για "επικίνδυνη για την δημόσια υγεία παραπληροφόρηση".

      Διαγραφή
    2. Το Sportime έχει αποδείξει την μαχητικότητά του σε όλα αυτά τα θέματα που μάς αφορούν, και στα εθνικά, όπως έχει δείξει επίσης ξεκάθαρα και την χριστιανική του κατεύθυνση, κάτι που επίσης πολεμιέται από το σύστημα.

      Διαγραφή
  6. Είμαι κι εγώ από τους "ηλίθιους" που δεν πιστεύουν στην ύπαρξη του συγκεκριμένου θανατηφόρου ιού.

    =>> Αν υπήρχε δεν θα χρειαζόταν να απαγορεύσουν την πρωτοβάθμια περίθαλψη και να επιβάλουν στους γιατρούς να συστήνουν "κάτσε σπίτι μόνον με ντεπόν" *(μέχρι να πάθεις πνευμονία, για την οποία δεν πρόκειται να σου δώσουμε αντιβίωση, όπως έκανε μέχρι τώρα η κλασσική ιατρική).
    =>> Δεν θα χρειαζόταν να ξεκάνουν συστηματικά τόσο κόσμο στα νοσοκομεία, με πρωτοφανείς και εξωφρενικές "ιατρικές" μεθόδους.
    =>> Δεν θα είχαν εξαφανιστεί οι γρίπες για τέσσερα χρόνια, και τα περιστατικά κόβιντ να είναι στατιστικά περίπου ο ίδιος αριθμός με τις "εξαφανισμένες" γρίπες.

    μνκ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΟΡΟΝ-ΙΟΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ....ΑΠΟ ΚΤΊΣΕΩΣ ΚΟΣΜΟΥ. Ο ΓΥΙΟΚΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΉΡΞΕ....ΑΛΛΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΎΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΤΗΜΕΝΟ...ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ....ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ...ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΆ ΣΚΑΤΑ.
    ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ...ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ....(ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ....)..(ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΜΈΣΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΜΕ ...ΤΕΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΟΣΙΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ)
    ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ
    (Α)ΝΟΗΣΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΑΑ.... ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΉ ΜΠΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χριστός Ανέστη στα πλήθη
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,η πανδημια η ο εγκλεισμός μας έδειξε το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ προσωπείο καποιων επιφανείς πχ youtoube και γενικα ,πχ Κατι Μουλατσιωτηδες,Σεραφειμαδες Πειραιώς,Καρατζακολοτουμπας ....τι αναφέρεται τοναρθρονσας στον καθε Σκατοβα,Σταροβα
    Ας πρόσεχε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή