Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Money ... να φάν' κι οι κότες..!!

 

 

περισσότερα εδώ κι εδώ

 


 

diodotos-k-t.blogspot.com 

 

3 σχόλια:

  1. Δέν τό κατάφερα νά παντρέψω σέτ'αφτιά μου, ρέγγε μέ φλόϋντ ...
    Άκουσα καί τό "tíme", αλλά μπά ... δέν έβαλα ν'ακούσω άλλο κομμάτι. Ίσως αργότερα..

    Σ'τά προτεινόμενα όμως τού γτούμπ καί κατά λάθος, μπήκε νά παίξει αφτό, που μ'ανατρίχιασε (κι έγιν'ευθύς αμέσως τό ντάουνλόουδ) κι ώς έκ τούτου τό αφιερώνω αγαπητικώς, σ'όλα τά ενταύθα Νατιβόψυχα παιδιά, Υϊούς καί Θυγατέρας:
    https://www.youtube.com/watch?v=El1cwSXquzE
    Οι Andes reggae είναι μια κολεκτίβα σπουδαίων μουσικών, ο καθένας με μακρά καριέρα στα πιο εμβληματικά συγκροτήματα reggae της Χιλής, που συναντήθηκαν το 2020 για να ερμηνεύσουν τις συνθέσεις του τρομπονίστα Emanuelle Valencia, ο οποίος κάλεσε τον καθένα από αυτούς, προσκαλώντας τους να ηχογραφήσουν ένα ακυκλοφόρητο άλμπουμ και ένα πείραμα όπου δεν υπήρχαν προηγούμενες πρόβες, παρά μόνο ένα ραντεβού στο μεγάλο στούντιο του Santuario Sónico. Το εγχείρημα ηχογραφήθηκε ζωντανά και με όλο το προσωπικό να παίζει ταυτόχρονα. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία, καθώς ποτέ άλλοτε στη Χιλή δεν είχαν έρθει μαζί μουσικοί από τη σκηνή της reggae για να ηχογραφήσουν ένα άλμπουμ.

    Το άλμπουμ αποτελείται από 3 συνθέσεις του τρομπονίστα Emanuelle Valencia, μια διασκευή των Skatalites «Freedom Sound» και μια απίστευτη Dub έκδοση από την «PATAGONIA DUB», η οποία ήταν υπεύθυνη για τη μίξη και το mastering. Η δουλειά της Patagonia Dub ξεχωρίζει για τον αναλογικό ήχο σε υψηλή ποιότητα, με εξοπλισμό πολυτελείας για την επίτευξη του ήχου που αναζητά η Andes Reggae.
    °°°°°°°°°°°°°°°°°°°
    PATAGONIA DUΒ ρέ σύ ...
    .. Θεού θέλοντος, θενά ψάξω κι γι'άλλα κομμάτια 'πό τά ρέγγε τών Άνδεων .. .


    ΑπάντησηΔιαγραφή