Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Ο Σεργκέι Λαβρόφ προειδοποιεί τις ΗΠΑ ότι ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν θα περιοριστεί στην Ευρώπη (VTU Foreignpolicy)

 "Έχουν τη νοοτροπία ενός αφέντη που κάθεται κάπου εκεί έξω στο εξωτερικό και πιστεύει ότι είναι απολύτως ασφαλής και σίγουρος, πιστεύοντας ότι όχι μόνο οι Ουκρανοί, αλλά και... οι Ευρωπαίοι θα ήταν πρόθυμοι να κάνουν τη βρώμικη δουλειά και να πεθάνουν γι' αυτούς".

Μαχαιρώματα.. για να δείξουν δίκες: 9 απλά βήματα για την ποινικοποίηση του ελεύθερου λόγου (off-guardian.org)

Αφαιρέστε το δικαίωμα του λαού σας στην ελεύθερη έκφραση και δείτε τους να σας ευχαριστούν γι' αυτό. 

Μεγάλο τμήμα του Ατλαντικού Ωκεανού κοντά στον ισημερινό ψύχεται με ταχύτητες ρεκόρ – και οι επιστήμονες δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί (strangesounds.org)

Σχόλιο Lumi News: Κλιματική αλλαγή και πράσινα άλογα… Δεν θα το αναπτύξουμε άλλο, απευθυνόμενοι στους πραγματικά έξυπνους ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν φάει αυτό το παραμύθι της ελίτ των παγκοσμιοποιητών.. Και όσον αφορά τη γνώμη των επιστημόνων, μόνο το σκεπτικό ότι ανήκουν εκεί που ανήκουν, μας φτάνει για να μην δίνουμε καμία σημασία στη γνώμη τους.. Και αυτό το γεγονός το αναδείξαμε μόνο και μόνον για το ανεξήγητο που προκύπτει… Ο πλανήτης αλλάζει συχνοτικά αυτή τη στιγμή και καλό θα είναι να είμαστε έτοιμοι για εντυπωσιακά φαινόμενα από εδώ και πέρα…


Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Δεν θα μείνει..νατοϊκό πατίνι..

                                 Περισσότερα εδώ

Tα ενεργά ρήγματα της Ελλάδος

 [Με κίτρινο ανενεργά ως τώρα ρήγματα, με κόκκινο ενεργά ρήγματα, και με μωβ οι σεισμοί που έχουν δώσει]

                                 Περισσότερα εδώ

Καλημέρα!

 Camel - Never Let Go - Live at BBC Sight & Sound In Concert - 1977 

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Καλό ταξίδι κύριε καθηγητά!

Την τελευταία του πνοή άφησε το Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024, ο σπουδαίος Έλληνας φιλόσοφος, καθηγητής, συγγραφέας και αρθρογράφος, Χρήστος Γιανναράς. Ήταν από τους πλέον διακεκριμένους καθηγητές φιλοσοφίας, με πλούσιο συγγραφικό έργο και παρεμβάσεις στη δημόσια ζωή μέσω των άρθρων του. Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 10 Απριλίου 1935. Σπούδασε στην Αθήνα, το Παρίσι και τη Βόννη.

«Η ζωή είναι λίγη, όχι χρονικά λίγη, όσο ποιοτικά και ποσοτικά. Είναι τόση μόνο, όσο για να ξυπνάει μέσα μας μια βαθιά, ακόρεστη δίψα. Ό,τι γευόμαστε σε τούτη τη ζωή δεν είναι παρά αρμυρό νερό που μεγαλώνει τη δίψα μας για ένταση και διάρκεια»

Αποκαλύφθηκαν σχέδια για έναν γερμανικό "Patriot Act"

Παράνομη είσοδος σε σπίτια, χάκινγκ, κατασκοπευτικό λογισμικό: Η Γερμανία θέλει να επεκτείνει τις αστυνομικές εξουσίες


6 ΔΙΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Η ΓΡΙΑ ΣΒΑΜΠΩ ΤΟ 2025..

                                              ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ (το είδαμε εδώ)

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Ο ΠΑΤΗΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ _ (αναδημοσίευση ιστολογίου από 2017)


Τιμούμε σήμερα την μνήμη του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού (Πατροκοσμά), εθνομάρτυρα και ιερομάρτυρα, Διδάσκαλου του Γένους, Πατέρα των Ελλήνων.

Και η ημέρα αυτή, κανονικά, 
θα έπρεπε να έχει καθιερωθεί ως ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΙΑ.

Γιατί απετέλεσε ίσως σημαντικότερη ιστορική προσωπικότητα και από τους Παπαφλέσσα και Πατριάρχη Γρηγόριο Ε'.

Κύριο μέλημά του το χτίσιμο σχολείων και γυμνασίων για τους σκλαβωμένους Έλληνες. Πλήρως ενημερωμένος για τον κάθε συνωμότη και εχθρό του Ελληνισμού, μέσα κι έξω από την Ελλάδα. Γι αυτό είχε και πολλούς εχθρούς, ώστε να κατηγορείται μέχρι και σήμερα για αντισημιτισμό κ.ά.

Η αλήθεια είναι πως δεν δίσταζε να συγκρουστεί, ακόμα και με τα μοναστήρια του Αγίου Όρους, κατηγορώντας τους πως κακώς ξοδεύουν χρήματα για να κάνουν  κτιριακές κ.ά. επεκτάσεις στα μοναστήρια, την στιγμή που η Ελλάδα έχει ανάγκη από περισσότερα σχολεία για την μόρφωση των ελληνοπαίδων και την επιβίωση της φυλής.

Δεν πρέπει να τον ξεχνάμε ποτέ και πρέπει να τον τιμούμε για την αυτοθυσία του, με αδιάλειπτη φιλομάθεια και αγάπη για την πατρίδα μας, τις παραδόσεις της και την Ιστορία της.
 
Κ-Τ

Περισσότερα εδώ

Η Ελλάδα δεν ανήκει στους Έλληνες πλέον

Σε έκρηξη κοινωνικών ανισοτήτων οδηγεί τα επόμενα χρόνια η εκτίναξη των αξιών ακινήτων και η αγορά τους για ένα κομμάτι ψωμί από ξένα κεφάλαια


Ωραία φωτογραφική σύνθεση, δεν νομίζετε..;

 ...Και παράλληλα φρικιαστική. Ανοίξτε και αυτόν ΕΔΩ τον συνδεσμούλη, να δείτε τουίτς απείρου κάλλους, αλλά πάρτε πρώτα κανένα ηρεμιστικό καλού κακού..

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

20/3/1969: Όταν δημιουργήθηκε η νεωτερικότητα στο σχεδιαστήριο Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Δρ Lawrence Dunegan!!!

 Σχόλιο Διόδοτου: Ίσως ο τίτλος του άρθρου δεν σάς λέει κάτι. Αλλά θα το θυμάστε για καιρό.. Μιλάμε για.. φουλ κοινωνική μηχανική από το 1968.


Δεν τους "ξέφυγε" τίποτα, ακολουθούν εντολές...

                                περισσότερα εδώ

Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ!!!

Ιωάννη Κ. Προμπονά, καθηγητού φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών


 

Σημ.Διόδοτου: Χωρίς να αποτελεί δεύτερο μέρος της πολύ δημοφιλούς ανάρτησής μας "Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ", η παρούσα ανάρτηση αποτελεί κάλλιστα ένα απαραίτητο συμπλήρωμά της. Ανεπιφύλακτα, και οι δύο έχουν ιδιαίτερη συλλεκτική αξία. Όπως και οι περισσότερες αναρτήσεις μας με την ετικέτα "Ελληνική γλώσσα".