«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Χιλιάδες Έλληνες απογοητευμένοι και αηδιασμένοι από το αντιχριστιανικό περιβάλλον και την ακρίβεια της Ελλάδας σκέφτονται να μεταναστεύσουν στην ορθόδοξη Ρωσία!

 

Πρόλογος Κ-Τ : Ο αδελφός μου επισκέπτεται κάθε χρόνο για δύο μήνες κάποια επαρχία της Ρωσίας. Τα λεγόμενά του ταιριάζουν με όσα λέει ο Στράτος Σιουρδάκης στα βίντεό του στο τικ-τοκ, όπως θα δείτε στην παρακάτω ανάρτηση που βρήκα στο newspull.gr

Εκτός από το ότι έχει αρχίσει να γίνεται όλο και πιο έντονα αντιχριστιανικό το περιβάλλον στην Ελλάδα, και μάς μαστίζει η ακρίβεια, προσωπικά αυτό που με ενοχλεί εμένα περισσότερο, στην καθημερινότητα, στη δουλειά, στη γειτονιά, στην πολυκατοικία, στα σόγια, σε γνωστούς και φίλους δεκαετιών, σε διάφορες ομάδες στο viber και και.. είναι το εξής: ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΏΝΩΝ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ! 

Όχι ότι έχω ανάγκη να επικοινωνήσω και να συγχνοτιστώ, γιατί για αυτά έχω διαλέξει τους κατάλληλους ανθρώπους. Αλλά πλέον βλέπω ότι σιγά σιγά δεν μπορώ να συνεννοηθώ κιόλας με τους περισσότερους! Έχω αρχίσει να φωνάζω σε απαράδεκτους κι επικίνδυνους οδηγούς "πού πας ρε εμβολιασμένε;", ενώ κανονικά θα έπρεπε να τους λέω "πορτοσαλταρισμένους".  Αν και κάνω διάφορες προσπάθειες, και μέσα από το μπλογκ, να προϊδεάσω τους γύρω μου να βγάλουν από μέσα τους το απρόβλεπτο του συνειδητού Έλληνα, αν θέλουν να γκρεμίσουν την δικτατορία της οικογενειοκρατίας (αυτό είναι το πραγματικό πολίτευμα της Ελλάδας), εντούτοις βλέπω και έναν δονκιχωτισμό από πλευράς μου μέσα σε αυτό, γιατί χλωμό το βρίσκω το να ακυρωθεί η λοβοτομή. Μόνο με ένα ΜΕΓΑ γεγονός στο εξωτερικό θα μπορέσει ίσως η Ελλάδα να απελευθερωθεί από την μέγγενη της δυτικής καμπάλ. Γ'ΠΠ; Κάτι άλλο; Δεν ξέρω.. θα δείξει.. Προς το παρών βρίσκω και εγώ αρκετά δελεαστική την ιδέα της μετανάστευσης και ειδικά στην Ρωσία. 

Η φωτογραφία που διάλεξα για την ανάρτηση, ξέρω, ξεσηκώνει. Και να σκεφτείς ότι δεν είναι καν από το δυτικό κομμάτι της Ρωσίας, αλλά από το Νοβοσιμπίρσκ την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ρωσίας, μετά τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη, και πρωτεύουσα του Σιβηρικού Διαμερίσματος. 

Μην ανησυχείτε πάντως.. Δεν πρόκειται κατά 99% να εγκαταλείψω την Ελλάδα. Το θεωρώ χρέος μου να μείνω και να αλλάξω ό,τι μπορώ. Απολαύστε την ανάρτηση: 


Ως γνωστόν χιλιάδες Έλληνες εξακολουθούν να αναζητούν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και εργασίας σε χώρες της Ευρώπης αλλά και της Αμερικής των οποίων όμως οι οικονομίες βρίσκονται πλέον σε φθίνουσα πορεία!

Μετά τους αντιχριστιανικούς νόμους Μητσοτάκη για τους ομοφυλόφιλους,οι οποίοι τα επόμενα χρόνια θα αλλάξουν ριζικά την σύσταση της ελληνικής κοινωνίας,υπάρχουν και δεύτερες σκέψεις στο μυαλό των ορθοδόξων Ελλήνων.

Ήμασταν ήδη υποψιασμένοι γιατί στην συναναστροφή μας με γνωστούς και φίλους,είχαμε παρατηρήσει αυτην την επιθυμία ορισμένων για μετανάστευση στην Ρωσία.Το ότι θα υπήρχε όμως τέτοιο μαζικό ενδιαφέρον δεν θα το πιστεύαμε ποτέ εάν δεν το βλέπαμε με τα μάτια μας!

Ο Στράτος Σιουρδάκης είναι μετανάστης εδώ και 10 χρόνια στην Ρωσία και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αγία Πετρούπολη.Είναι πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας Αγίας Πετρούπολης.Διαθέτει λογαριασμό στο tik tok και από εκεί βρήκαμε πολλά στοιχεία που κρύβουν επιμελώς τα ελληνικά ΜΜΕ,όπως το κόστος διαβίωσης στην Ρωσία και τις τιμές των καυσίμων αλλά και στοιχεία για τους μισθούς.Προκύπτει ότι οι μισθοί δεν είναι ιδιαίτερα υψηλοί,όμως ιδιαίτερα χαμηλές είναι οι τιμές στα καύσιμα,στο κρέας,στο ψωμί και σε πολλά άλλα αγαθά!

 

Στα live του Στράτου γίνεται χαμός στο chat από εκατοντάδες Έλληνες καθε φορά που ζητούν πληροφορίες για τις συνθήκες διαβίωσης στην Ρωσία και πως μπορούν να μεταναστεύσουν εκεί.Ρωτούν εάν υπάρχει ανάγκη από μετανάστες αρτοποιούς,οδηγούς,επιστήμονες και άλλες ειδικότητες..

 

 

Να μην ξεχνάμε ότι κίνητρο για όλον αυτόν τον κόσμο εκτός από τα οικονομικά, αποτελεί και η ισορροπημένη ζωή που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη Ρωσία της  οποίας η κοινωνία δεν έχει φθαρεί στον βαθμό που έχει γίνει στην Ελλάδα.Κανείς δεν πρόκειται να συναντήσει τραβεστί καθηγητές με γόβες μέσα στην σχολική τάξη να διδάσκουν σε παιδάκια επειδή ο νόμος τους δίνει το δικαίωμα να το κάνουν!!Αυτό συνεκτιμάται πλέον στις αποφάσεις που καλούνται να λάβουν όλοι οι υποψήφιοι προς μετανάστευση Έλληνες πολίτες.

 

 

Για όσα ισχυριζόμαστε σχετικά με το ενδιαφέρον πολλών συμπατριωτών μας για μετανάστευση στη Ρωσία μπορείτε να παρακολουθήσετε και οι ίδιοι τα live του Στράτου στον λογαριασμό του στο tik tok με κλίκ ΕΔΩ.


newspull.gr

 

 

15 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΜΑΣ ΦΙΛΕ
    Εγώ σκέφτομαι σοβαρά για ΣΕΊΡΙΟ...
    Την αγάπη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στάσου μην φεύγεις..! Λες να μην μείνει κολυμπηθρόξυλο εδώ..; Ωχ ωχ ωχ!!! 😮
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
      https://www.youtube.com/watch?v=jD__8avKric

      Διαγραφή
    2. Το θέμα είναι οι μελλοντικοί αρχαιολόγοι να συμπεράνουν ότι ήμασταν με την σωστή πλευρά της ιστορίας κ αυτό κρίθηκε από τον Μέγα ηγέτη του χώρου Ελλάδα, Coo-Lee the Great!
      (το σχόλιο αυτό το έκλεψα από τον foofooto στο pronews)

      Διαγραφή
  2. Φίλε Διόδοτε ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑΜΕ. Και πάλι εις τις επάλξεις, σαν την Ελλάδα μας και εσύ, για λίγο καιρό ξαποσταίνεις και ξανά προς τη δόξα τραβάς !! χα χα χα. Τι να σε κάνω βρε μπαγάσα που είσαι σαν το ναρκωτικό !! Δεν μπορώ να σχολιάσω ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού εκτός από αυτό εδώ το blog. Ας είναι …

    Προς το παρόν, λίγα λόγια προς τροφή για σκέψη από όλους τους αγαπητούς Διοδοταίους και σιγά σιγά θα ξεδιπλώσουμε όλοι μας τις απόψεις για την τρέχουσα κατάσταση.

    Ως τίτλο θα μπορούσα να βάλω το «όλα έχουν τελειώσει». Και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΕΠΟΙΣΜΕΝΟΣ ότι αυτή τη στιγμή παρακολουθούμε την τελευταία «πράξη» του θεατρικού έργου που ονομάζεται «απελευθέρωση». Στο μέλλον οι επόμενες γενιές θα βλέπουν ταινίες που θα εξιστορούν τα γεγονότα αυτής της επανάστασης, όπως εμείς βλέπουμε τις ταινίες για την επανάσταση του 1821.

    Όσο αφορά το τρέχων άρθρο για μετανάστευση στη Ρωσία και ενώ σαν σκέψη ακούγεται λογική, με μια δεύτερη «ανάγνωση» αυτό που αισθάνομαι είναι ότι ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. Και ο λόγος που δεν θα χρειαστεί είναι πάρα πολύ ΑΠΛΟΣ.

    «Οδεύουμε προς μια Παγκοσμιοποίηση Αλεξανδρινού τύπου». Αυτό που ήθελε ο Μέγας Αλέξανδρος, γίνεται στις μέρες μας και αν κάνετε λίγη υπομονή θα διαπιστώσετε ότι στο ΤΕΛΟΣ η ανθρωπότητα θα βιώσει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ πολιτιστική κληρονομιά, η οποία είναι ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ. Για όσους έχουν «ανοικτές» όλες τις αισθήσεις και σκέφτονται out of the box που λένε στο χωριό μου, λέω ότι αυτός που επιβλέπει τα γεγονότα είναι ο ΙΔΙΟΣ ο Μέγας Αλέξανδρος. Αλλά αν δεν σας «κάθεται» καλά αυτή η άποψη, θεωρείστε με απλά ψεκασμένο και πάμε παρακάτω.

    Χωρίς τυμπανοκρουσίες και πολλά λόγια, αυτό που κάνει ο Ρώσος είναι ο ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ. Και το κάνει αυτός, διότι ΔΕΝ το κάνει κανείς άλλος !!! Αν προσέξετε τις δηλώσεις του, αλλά κυρίως τις πράξεις του, αρχικά ΜΕΣΑ στη χώρα του και μετά θα το επεκτείνει παγκόσμια, όλα δείχνουν ΕΛΛΑΔΑ. Το «αστείο» της υπόθεσης είναι ότι παρόλο τον «πόλεμο» που δέχεται από τα εγχώρια ανδρείκελα, έχει ήδη ΔΗΛΩΣΕΙ ότι ΕΚΤΙΜΑ τους Έλληνες και ότι ΔΕΝ μας τσουβαλιάζει με τους πολιτικούς «μας».

    Αυτό που ΔΕΝ κατανοεί ο κόσμος, είναι ότι ο Πούτιν είναι ένας σύγχρονος ΑΙΣΥΜΝΗΤΗΣ.

    Προσπαθούν όλοι οι δυτικοί «ειδήμονες» να εξηγήσουν το φαινόμενο «Πούτιν», αλλά αν έμπαιναν στον κόπο να διαβάσουν Αριστοτέλη ή ακόμα και Όμηρο, θα κατανοούσαν ΑΜΕΣΩΣ ότι ο Πούτιν είναι ένας άρχοντας με ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, τον οποίο εξέλεξε ο ΛΑΟΣ του. Είναι δυσκολοχώνευτο στους βαρβάρους, αλλά πολύ απλό για εμάς τους Έλληνες, διότι το έχουμε δοκιμάσει πολλάκις !!!

    Αν το δείτε με ηρεμία, η εξουσία που έχει είναι με τη συγκατάθεση των πολιτών και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ (όπως ΝΟΜΙΖΕΙ ότι είναι, ο εγχώριος ΤΥΡΑΝΝΟΣ). Οι ΠΡΑΞΕΙΣ του δείχνουν ότι είναι μετριοπαθής και μέγας μεταρρυθμιστής. Η αποστολή του ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, δεν είναι η εκ βάθρου ανατροπή του προηγούμενου καθεστώτος της χώρας του (αυτό έγινε στην αρχή), αλλά η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ανατροπή των γνωστών θιασωτών της «νέας τάξης πραγμάτων» (τρομάρα τους !!).

    Κλείνω με μια άποψη για την περίοδο από τώρα μέχρι το Νοέμβριο, που «υποτίθεται» ότι θα γίνουν εκλογές στο Αμέρικα.

    Όλοι υποψιαζόμαστε ότι αυτό που ΔΕΝ θέλουν οι ανάποδοι είναι οι εκλογές του Νοεμβρίου, διότι από ό,τι δείχνουν τα πράγματα ο DJT θα σαρώσει. Κάνουν τα πάντα για αυτό και αποσκοπούν σε παγκόσμιο πόλεμο, τσιγκλίζοντας τον Πούτιν να τον ξεκινήσει, έτσι ώστε το Αμέρικα να κηρύξει έκτακτη ανάγκη και να αναβάλλει τις εκλογές. Φανταστείτε το σενάριο, πριν ή μέσα στο καλοκαίρι να βγει στη φόρα η νοθεία του 2020 και έτσι τα Λευκά Καπέλα να προλάβουν τις εξελίξεις !!!

    Πολλά γίνονται και ακόμα ισχύει η «σιγή ασυρμάτου». Παραμένουμε σε εγρήγορση, ΑΦΟΒΙΑ, έχουμε λίγες προμήθειες για να μην αγχωθούμε την ύστατη στιγμή και έχουμε ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.

    Έρρωσθε Αδέλφια μου και προσοχή στον Ήλιο. Να είστε πεπεισμένοι ότι ο Ήλιος θα δώσει τη ΛΥΣΗ και θα ΛΥΤΡΩΣΕΙ την ανθρωπότητα.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλέ μου φίλε Διός Κούρε,

      συμφωνώ απολύτως με τα γραφόμενά σου. Οφ κόουρς ο Πούτιν είναι ο σύγχρονος Μέγας Αισυμνήτης.
      Όσο για την φράση σου "Παγκοσμιοποίηση Αλεξανδρινού τύπου", να συμπληρώσω ότι υπάρχει ήδη μία λέξη αντί των τριών αυτών λέξεων. Λέγεται "Αλεξανδρινισμός".

      Ώστε σού είμαι σαν ναρκωτικό ε; χεχε Τέρμα φίλε μου η αποδιοδοτίαση! Εδώ τώρα στον εθισμό κι ας πρόσεχες! 😊

      Διαγραφή
  3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ... ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ.... ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ "ΠΟΝΗΡΕΣ"... ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ "ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ"... ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΩ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2018, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ... ΟΜΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΤΑΙΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ, ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ....

    ΑΝ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΑΝ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ... ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...

    ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.... ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...

    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το αγόρι!
      Νικόλαε, και σε αυτό το μπλογκ έχουμε μαζευτεί αρκετοί οπτιμιστές. Και ουχί αιθεροβάμονες. Ειδικά η παρουσία του φίλου Μποτίλια αλλά και άλλων όπως ο Διός Κούρος τροφοδοτεί το παρόν μπλόγκιον/σύστημα με διαρκές οξυγονωμένο αίμα μέσω πληροφοριών και αποδείξεων κι όχι μόνο ενδείξεων. Ναι, η ταινία αποκτά όλο και περισσότερο ενδιαφέρον, σε σημείο μάλιστα.. σύντομα να καταστούν απαραίτητα όχι μόνο το ποπ-κορν αλλά και κορσέδες γέλιου που λέει ο Αριστόμαχος.
      Πάντα επιτυχίες και στο δικό σου έργο φίλε Νικόλαε!

      Διαγραφή
  4. Και εκεί δεν θα είναι safe για πολύ. Δεν ειδες τι γίνεται ? Λες να πας για καλύτερα και σκέψου να ήσουν σε καμιά συναυλία όπως έγινε πριν λίγες μέρες και να αρχίζουν να σου ανοίγουν πυρ. Γάμησε τα είναι παντού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πλανήτης έχει γίνει μπ@@ρδέλο.
      Δες αυτό:
      https://tainio-mania.online/load/seir/3-body-problem-2024/21-1-0-35014

      Διαγραφή
  5. Καλή επιστροφή Κώστα!!!Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!Μας έλειψες!!! Επέστρεψες μάλλον σε ένα πολύ κομβικό σημείο που θα συμβαίνουν πολλά.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω ναι, μετά και την ανακοίνωση του ίδιου του Πούτιν ότι θα χτυπήσει κατευθείαν νατοϊκά αεροδρόμια από τα οποία θα απογειωθούν αεροπλάνα κατά της Ρωσίας, σε οποιαδήποτε δυτική χώρα ή βαλκανική (βλ.Ρουμανία, Βουλγαρία -άσε απ' έξω την Τουρκία για την ώρα, όσο υπάρχει Ερντογάν)...
      ..ναι βλέπω να ξεκινάει το "πανηγύρι" σύντομα. Τα πράγματα αγριεύουν εν τάχει.

      Χαίρομαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που σε βλέπω πάλι εδώ, θέλουμε σχόλιά σου όσο συχνότερα γίνεται.

      Διαγραφή
  6. KAΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΩΣΤΑ
    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άννα μας! Σε ευχαριστώ πολύ! Να δώσει ο Θεός να πάνε όλα καλά.

      Διαγραφή
  7. καλα με το ποδηλατο ηρθες;;;;;;το λεω γιατι αργησες και μας ελλειψες...τωρα αν βρω τον Πελαργο που με εφερε στην Ελλαδα τον γ.........α......οχι τιποτα αλλο την ερωτευτηκα και δεν μπορω να ζησω αλλου..Πρεπει ομως να βρουμε γαιδαρο που θα ξαποστειλουμε το διαολοσογο εκει που του αξιζει, για να ζησουμε σαν ανθρωποι..ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ..Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή