Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Η Ρωσία προσφέρει ασφαλές καταφύγιο σε ανθρώπους που προσπαθούν να ξεφύγουν από τα δυτικά φιλελεύθερα ιδανικά

Σημ.Διόδοτου: Διαβάστε επίσης, την ανάρτησή μας "Χιλιάδες Έλληνες απογοητευμένοι και αηδιασμένοι από το αντιχριστιανικό περιβάλλον και την ακρίβεια της Ελλάδας σκέφτονται να μεταναστεύσουν στην ορθόδοξη Ρωσία!"


Μόσχα, 19 Αυγούστου. - Ναι. Η Μόσχα θα παράσχει βοήθεια σε όσους ξένους θέλουν να ξεφύγουν από τα νεοφιλελεύθερα ιδεώδη που προβάλλονται στις χώρες τους και να μετακινηθούν στη Ρωσία, όπου κυριαρχούν οι παραδοσιακές αξίες, σύμφωνα με διάταγμα που υπέγραψε ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

 

Σύμφωνα με το έγγραφο, οι αλλοδαποί θα έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση για προσωρινή διαμονή στη Ρωσία "εκτός της ποσόστωσης που εγκρίθηκε από τη ρωσική κυβέρνηση και χωρίς να παρέχουν έγγραφα που επιβεβαιώνουν τις γνώσεις τους για τη ρωσική γλώσσα, τη ρωσική ιστορία και τους βασικούς νόμους."

 

Οι εφαρμογές μπορεί να βασίζονται στην απόρριψη των πολιτικών των χωρών τους "που αποσκοπούν στην επιβολή καταστροφικών νεοφιλελεύθερων ιδανικών στους ανθρώπους, τα οποία έρχονται σε αντίθεση με τις παραδοσιακές ρωσική πνευματικές και ηθικές αξίες."

 

Οι αξίες παρατίθενται στα θεμέλια της κρατικής πολιτικής της Ρωσίας στον τομέα αυτό, ενώ η ρωσική κυβέρνηση αναμένεται να καταρτίσει έναν κατάλογο χωρών που επιβάλλουν ανθυγιεινές συμπεριφορές στους πολίτες τους. Το Υπουργείο Εξωτερικών έχει λάβει εντολή να αρχίσει να εκδίδει τριμηνιαίες θεωρήσεις σε αυτούς τους αιτούντες ήδη από τον Σεπτέμβριο.

 

Τον Φεβρουάριο, ο Πούτιν υποστήριξε την ιδέα της Ιταλίδας φοιτήτριας Αϊρίν Τσετσίνι ότι η Ρωσία θα πρέπει να διευκολύνει τους κανόνες εισόδου για όσους μοιράζονται παραδοσιακές πολιτιστικές και οικογενειακές αξίες. Ο αρχηγός του κράτους συμφώνησε ότι κάθε περίπτωση απαιτεί ατομική προσέγγιση.


tass.com

 

diodotos-k-t.blogspot.com 



3 σχόλια:

  1. Το «colpo grosso» του Β.Πούτιν: Το Αζερμπαϊτζάν στους BRICS και το φυσικό αέριο της ΕΕ στα χέρια της… Μόσχας
    Ολοκληρώνεται η ένταξη του Μπακού στη σφαίρα επιρροής της Ρωσίας

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/to-colpo-grosso-tou-v-poutin-to-azermpaitzan-stous-brics-kai-to-fysiko-aerio-tis-ee-sta-xeria-tis-mosxas/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Bίντεο: Ουκρανοί στρατονόμοι επιχειρούν να αρπάξουν άνδρα στο δρόμο για στρατολόγηση και εκείνος βγάζει όπλο

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/binteo-oukranoi-stratonomoi-epixeiroun-na-arpaksoun-andra-sto-dromo-gia-stratologisi-kai-ekeinos-vgazei-oplo/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ισχυει αυτο ανοιγει πορτα για διαφορους δολιοφθορεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή