Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

«Παρασκευή χμμμ» 2ο μέρος

 

Εχθές το πρωί αναρτήσαμε ένα χαρούμενο τραγουδάκι, με τίτλο ανάρτησης "Παρασκευή, χμμμ..". Ο λόγος ήταν ότι οι Παρασκευές, τουλάχιστον για εμένα ανέκαθεν, ψιλοβρωμάνε μπαρούτι, όλο και κάτι θα ακούσω, στενόχωρο. Όντως, έχασα και έναν ακόμα αγαπητό συνάδελφο στην δουλειά, από μπόλια. Περισσότερο όμως, μού είχε ρίξει την ψυχολογία όλο αυτό το ανελέητο ψέκασμα που είχε γίνει πάνω από τους ουρανούς όλης της Ελλάδος. 

Δεν θα μπω τώρα σε λεπτομέρειες για τα 5 είδη των ψεκασμών-chemtrails, αυτά θα τα πούμε μια άλλη στιγμή. Το συγκεκριμένο όμως ψέκασμα ήταν το πιο επικίνδυνο είδος. Τίγκα σε βακτηριοφόρα μικροσωματίδια και ανοσοκατασταλτικά σκουπίδια. Γι αυτό, καλά θα είναι, σήμερα που θα βρέξει -και είδη βρέχει σε πολλές περιοχές- να αποφύγετε της πρώτες δύο ώρες να έρθει το σώμα σας σε επαφή με τη βροχή. Τα βρεμένα ρούχα της σημερινής ημέρας να πάνε άμεσα για πλύσιμο κατά την επιστροφή σας στο σπίτι. Και να πλύνετε κεφάλι, πρόσωπο και κυρίως χέρια καλά, αφού πιάσατε πολλά πράγματα, και βασικά τα χερούλια στις πόρτες των αυτοκινήτων και τα τιμόνια στα δίκυκλα. 

Εχθές λοιπόν -και κάτι παρεμφερές είδα σε όνειρο κατά το ξημέρωμα της Παρασκευής- σκοτώθηκαν στον Λίβανο έτσι για πλάκα.. 60 άνθρωποι (και 168 τραυματίστηκαν). 57 αεροπορικά πλήγματα, του κράτους δολοφόνου στα νότια προάστια της Βηρυττού, ισοπέδωσαν πολλά τετράγωνα πάλι, και συνολικά από την αρχή της επίθεσης στον Λίβανο 430.000 άνθρωποι έχουν αναγκαστεί να περάσουν τα σύνορα προς τη Συρία.

Κανονικά, με τόσο θανατικό γύρω μας δεν θα έπρεπε να ξεκινάμε την μέρα με τραγουδάκια, όμως προς τιμήν των νεκρών, και πάλι θα ξεκινήσουμε με άλλον έναν αγαπημένο μου καλλιτέχνη από την Βηρυττό, την Fadia el-Hage (και εδώ στον Διόδοτο).


Καλημέρα σε όλους!!!

Κ-Τ

 



Διόδοτος


8 σχόλια:

  1. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΈΧΩ ΝΑ ΠΩ.....
    ΕΊΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ
    ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ...ΑΚΟΥ ΨΕΚΑΖΟΥΝ....
    ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασικά, όλη η Μέση Ανατολή διαλύεται. Δεν θα μείνει τίποτε ούτε από το Ισραήλ. Εχθές και προχθές έπεσε κι εκεί θανατικό. Σκοτώθηκαν καμιά 100στή άτομα από πλήγματα των Χούθι. Όλα αυτά που γίνονται και τα είχαμε συνηθίσει ως τώρα, από την δεκαετία του '70 κιόλας, αυτή τη φορά θα καταλήξουν σε κάτι παγκόσμια καταστροφικό, όσο κι αν το καθυστερεί η Ρωσία συγκρατώντας το Ιράν, εν όψη των αμερικανικών εκλογών. Πάρτε ποπ κορν, αλλά και άψητο σε τσουβάλι, γιατί θα έρθει και πείνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα σύμπτωση.. μόλις τώρα είδα κι αυτό στο Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως:

      «Το Ισραήλ μετά από αυτόν τον πόλεμο δεν θα υπάρχει», λέει ο Χασάν Κούντσι, πρόσφυγας από την πρώτη ημέρα της ζωής του. Κατάγεται από την Ιερουσαλήμ, γεννήθηκε στην Ιορδανία. Πιστεύει ότι τα επόμενα δυο, τρία χρόνια το Ισραήλ θα έχει ολοκηρωτικά ηττηθεί. «Όταν οι Εβραίοι κυνηγήθηκαν από όλη την Ευρώπη, μόνο οι Άραβες τους αγκάλιασαν. Το ευχαριστώ τους είναι αυτό που σήμερα ζούμε», λέει.
      .....................................................

      https://www.youtube.com/watch?v=XxpBPwALdNQ

      Διαγραφή
  3. Οι Σύριοι και οι Λιβανέζοι είναι καλύτεροι από ό,τι γίναμε εμείς !
    Είναι μορφωμένοι , αγαπούν τον τόπο τους , βοηθούν ο ένας τον άλλον και είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατι σου μυριζουν μπαρουτι οι παρασκευες; Λογω των προ-ορασεων διαφορων γεροντων ή για δικους σου λογους;

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά, είναι ενστικτώδες, και τις μισές φορές τουλάχιστον πέφτω μέσα.

      Διαγραφή
  5. Τα ψεκάσματα είναι πολλών ειδών και εξυπηρετούν πολλούς (κακούς) σκοπούς. Απο μόλυνση τροφών και υδάτων, μέχρι και ρίψη ιών και μετά απο δυο ημέρες ρίψη των αντιβιοτικών. Ερπετικά πειράματα !!!

    Να δείτε τελικά ότι η "αντζέντα 2030" θα τους γυρίσει μπούμερανγκ. Μέχρι το 2030 σταδιακά θα έχουν ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, αρχής γενομένης απο το 2025. Το 2030 τα κράτη που θα έχουν ΠΡΟΚΥΨΕΙ (με αλλαγές συνόρων και να είμαστε όλοι έτοιμοι για αυτό) θα είναι ΑΦΟΠΛΙΣΜΕΝΑ, με τις βιομηχανίες όπλων και φαρμάκων ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ.

    Το θέμα είναι να είμαστε υγιείς και ασφαλείς να το ζήσουμε. Απαιτείται αφοβία και προετοιμασία. Αυτή την περίοδο λαμβάνουμε τα σημαντικότερα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ως ψυχές.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή