Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ; ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΗΣ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ -Β' Μέρος

του Διονύση Κλαδά ('Μποτίλια στο Πέλαγος') 

  Α' ΜέροςΓ' Μέρος , Δ' Μέρος , Ε' Μέρος , ΣΤ' Μέρος

     Πίνακας τού Giacomo Paracca, με τίτλο "Η Σφαγή των Αθώων" από το 1587, στο Sacro Monte di Varallo,  Kapelle XI

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ΩΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑΒΩΝ

Σχόλιο Διόδοτου:  Ο αρθρογράφος, Δημήτρης Αλεξόπουλος, είναι αναγνωρισμένος γεωπολιτικός αναλυτής, καθώς επίσης καλό παιδί και πατριώτης. Παρόλα αυτά, οι μελλοντικές του προβλέψεις, βάσει του πεδίου πληροφοριών στο οποίο κινείται, είναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ. Γι αυτό, κατατάσσουμε το άρθρο σε αυτά που ονομάζουμε "Υπό Εξέτασιν", με την έννοια του ότι το διαβάζουμε, και κατόπιν (κόσμια) το αξιολογούμε και σχολιάζουμε το κατά πόσο είναι εφικτό να οδηγηθούμε σε ένα τέτοιο μέλλον ή όχι. 

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ!

Μήνυμα Διόδοτου: Σήμερα έπρεπε να έχουμε αφιερώματα μόνο για την 28η Οκτωβρίου και το Έπος του '40, αλλά δυστυχώς οι μαυροψύχηδες θέλουν να μάς ρίχνουν καθημερινά την ψυχολογία. Δεν θα τούς κάνουμε την χάρη, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ μεν, και η οποία είναι έγκυρη εφόσον δημοσιοποιείται από την Κύρα Αδάμ, αλλά ΑΡΜΑΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ, και κυρίως προτρέπουμε την νεολαία μας να ΞΥΠΝΗΣΕΙ ώστε να διεκδικήσει έστω και αυτή την ήδη υπάρχουσα εκδοχή της σχετικά ελεύθερης χώρας μας. ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΕΟ: Οι Βουλιαράτες στην Β.Ήπειρο ΒΟΎΛΙΑΞΑΝ εχθές από χιλιάδες Έλληνες στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Κράτησαν πάλι την τεράστια ελληνική σημαία του Κωνσταντίνου.   

 πηγή

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Η τελεολογία του "τελευταίου ανθρώπου" και η πτώση της Δύσης

 του Alastair Crooke (Strategic Culture Foundation) - μετάφραση: Διόδοτος

Ο Παγκόσμιος Νότος μπορεί να συμπάσχει με όσους αντιστέκονται σε πολιτισμικές επιβολές που έρχονται σε αντίθεση με τις μακροχρόνιες αξίες του πολιτισμού.

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Tί σημαίνει κυβέρνηση κι αντιπολίτευση σε αυτή την απονευρωμένη χώρα..; Απλούστατα, ..κοιτάς αυτούς τους τρεις..

..και βλέπεις ένα πρόσωπο: 

Κοινή γραμμή.. στην πάσης φύσεως κατάρρευση της χώρας, αλλοίωση πληθυσμού, απομόνωση, ενέσιμα δηλητήρια και πολλά άλλα..

Brendan Perry - Utopia

Αισθάνομαι μεγαλύτερος από το άθροισμα όλων των μερών μου Ένα κατοικίδιο ζώο με τριχωτή καρδιά Παγιδευμένο μέσα σε ένα περιφραγμένο προάστιο Βρήκα ότι τα γούστα μου είναι κάπως υπόγεια Ανάμεσα στις σκιές και τις ρωγμές Χτίζω την ουτοπία μου Πρέπει να ελευθερωθώ από όλα όσα με δεσμεύουν Που με κάνουν να γερνάω πριν την ώρα μου Σε αυτόν τον κόσμο της δυστοπίας Η αγάπη μου είναι σαν ένα φωτεινό φως που καθοδηγεί που λάμπει στο σκοτάδι της νύχτας Το αστέρι της ουτοπίας μου Στην κίνηση της θάλασσας Στον αέρα που αναπνέουμε Μπορείς να με νιώσεις; Στα αστέρια και στα δέντρα Στο τραγούδι των μελισσών Μπορείς να με ακούσεις; Σε κλουβιά χρυσών αναμνήσεων Ήρθε η ώρα να δείξεις τα αληθινά σου συναισθήματα Ξέρω ότι είναι ο μόνος τρόπος να υπάρχεις Όταν τα ίδια παλιά συναισθήματα με κυριεύουν Νιώθω μεγαλύτερος από το άθροισμα όλων των μερών μου Ένας διαστημικός τζόκεϊ από ένα μακρινό αστέρι Εγκλωβισμένος στη δυστοπία Έχω ανακαλύψει ότι τα γούστα μου είναι κάπως υπόγεια Ανάμεσα στις σκιές και τις ρωγμές Χτίζω την ουτοπία μου Στην κίνηση της θάλασσας Στον αέρα που αναπνέουμε Μπορείς να με νιώσεις; Στα αστέρια και στα δέντρα Στο τραγούδι των μελισσών Μπορείς να με ακούσεις; Στην ουτοπία μας θα είσαι βασίλισσα Και εγώ θα είμαι βασιλιάς Στην ουτοπία μας θα είσαι ελεύθερη Να είσαι όποια θέλεις να είσαι.

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Anne Dudley & Jaz Coleman - Habebe

Δύο Βρετανοί και επτά Αιγύπτιοι μουσικοί, συνοδεία ορχήστρας εγχόρδων Καΐρου, 1990 - Όλο το διάσημο άλμπουμ "Songs from the Victorious City" μπορείτε να το ακούσετε εδώ

Τους χαμάς ή δεν τους χαμάς τους χαζαροτέτοιους...

Περισσότερα εδώ . Άνω του 45% το χριστιανικό στοιχείο στο Λίβανο, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων ισλαμοχριστιανικών δογμάτων. Ο πρόεδρος της χώρας πρέπει υποχρεωτικά να είναι Χριστιανός Μαρωνίτης, ο πρωθυπουργός Σουνίτης Μουσουλμάνος, ο πρόεδρος της Βουλής Σιίτης Μουσουλμάνος και ο υπουργός εξωτερικών Ορθόδοξος χριστιανός. Οι θέσεις στο κοινοβούλιο καταλαμβάνονται κατά 50% από μουσουλμάνους και κατά 50% από χριστιανούς υποχρεωτικά για λόγους ισότιμης αντιπροσώπευσης θρησκευτικά. (wiki)

Μπαλέτο ουδετερότητας της Ρωσίας για Ισραήλ-Παλαιστίνη

 του Pepe Escobar

Ενώ ορισμένα ρωσικά βαριά ονόματα πιέζουν για να επαναπροσδιορίσουν το Ισραήλ ως εχθρικό κράτος, το Κρεμλίνο είναι απίθανο να υποχωρήσει. Αντ' αυτού, η Μόσχα θα παραμείνει "ουδέτερη" για να μεγιστοποιήσει την επιρροή της στη Δυτική Ασία, ενώ παράλληλα θα πλησιάσει περισσότερο τον αραβικό και τον μουσουλμανικό κόσμο.


Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Ελευθερωμένος από την επιθυμία ('Freed from Desire' metal cover)

Ο αγαπημένος μου δεν έχει λεφτά, έχει τις ισχυρές πεποιθήσεις του. Ο αγαπημένος μου δεν έχει δύναμη, έχει τις ισχυρές του πεποιθήσεις. Ο αγαπημένος μου δεν έχει φήμη, έχει τις ισχυρές του πεποιθήσεις. Δεν έχει λεφτά, έχει τις πεποιθήσεις του. Θέλουν όλο και περισσότερα, οι άνθρωποι θέλουν όλο και περισσότερα. Ελευθερία και αγάπη, αυτό κι αυτός ψάχνει. Ελευθερωμένος από την επιθυμία, το μυαλό και οι αισθήσεις εξαγνίζονται. Να να να να νανανα νανανα νανα...                 [Kαι εδώ, ακόμα πιο μέταλ- Εδώ, το αυθεντικό/πρώτη εκτέλεση, pop house]

Own nothing Be happy (σατιρικόν άσμα)

Mεταφρασούλα: Εδώ είναι ένα μικρό τραγουδάκι που έγραψα, ίσως θέλετε να το ακούσετε στο pod σας. Δεν θα σας ανήκει τίποτα. Και θα είστε ευτυχισμένοι. Δεν έχεις λεφτά, δεν έχεις αυτοκίνητο, αλλά 24 ενέσεις στο χέρι σου. Δεν θα έχεις τίποτα. Αλλά θα είσαι ευτυχισμένος. Δεν θα μπορείς να αγοράσεις ούτε σκατό από μαγαζί, λόγω του χαμηλού σου πιστωτικού σκορ. Δεν θα έχεις τίποτα, και θα είσαι ευτυχισμένος. Θα είσαι ευτυχισμένος και θα τρως έντομα.