Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Escobar: Οι BRICS, η άνοδος της Κίνας και πώς ο Ηγεμόνας έθαψε την έννοια της «ασφάλειας» - άρθρο του Tyler Durden (ΖeroΗedge)

 

Έγραψε ο Pepe Escobar: "Η πρώτη συνάντηση των εμπειρογνωμόνων ασφαλείας/συμβούλων εθνικής ασφάλειας υπό το διευρυμένο σχήμα BRICS+ στο παλάτι Konstantinovsky στην Αγία Πετρούπολη αποκάλυψε αρκετά ευρήματα". 
Ας ξεκινήσουμε με την Κίνα. Ο υπουργός Εξωτερικών Wang Yi πρότεινε τέσσερις πρωτοβουλίες για την ασφάλεια με επίκεντρο τις BRICS. Ουσιαστικά, οι BRICS+ - και πέραν αυτών, λαμβάνοντας υπόψη την περαιτέρω επέκταση - θα πρέπει να στοχεύουν στην ειρηνική συνύπαρξη, την ανεξαρτησία, την αυτονομία και την πραγματική πολυμέρεια, η οποία συνεπάγεται την απόρριψη του Εξαιρετισμού. 
Στο τραπέζι των BRICS, το κυρίαρχο θέμα ήταν το πώς τα κράτη-μέλη θα πρέπει να στηρίζουν το ένα το άλλο παρά τις τόσες πολλές προκλήσεις - που κυρίως εξαπολύονται από τον ξέρετε ποιον...
 

ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

 NEWS BREAK : Πού πάνε τα εκατομμύρια Ελβετίας και Γερμανίας για τους μετανάστες, κύριε Μητσοτάκη;

Λυσσάξανε.......

                        Περισσότερα εδώ , εδώ και εδώ

Πολωνός βουλευτής καλεί τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Α.Μπλίνκεν να φύγει από τη Βαρσοβία !!! ---"BLINKEN GO HOME!"

Σχόλιο Διόδοτου: "Άντε στο σπίτι σου, εξαφανίσου!" τού είπε για την ακρίβεια. Εντωμεταξύ.. ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας υποδέχτηκε την Σκοπιανή ομόλογό του χωρίς την σημαία των Σκοπίων. Τί θα έκανε ο Κούλης και στις δύο περιπτώσεις..; Θέλει ρώτημα..; ΘΑ ΣΤΗΝΟΤΑΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ! 


Η πτώση του Ψευτορωμαίϊκου, θα φέρει και την πτώση της ΕΕ!

 γράφει ο Πύρινος Λόγιος - Ένα από τα δυνατότερα άρθρα του!

Ψευτορωμαίϊκο και Δυτική Ευρώπη, πάνε...πακέτο! Από τον 19ο αιώνα, όπου ένα σημαντικό γεγονός του είναι η Ελληνική Επανάσταση μέχρι και...σήμερα, οι δυτικοευρωπαίοι και οι Έλληνες συνεργάτες τους κρατιούνται...χέρι-χέρι! 


Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Ανάρτηση φρίκης

Σχόλιο Διόδοτου: Ο Τραμπ και άλλοι, θέλουν να τούς ονομάζουν "ζωώδεις λαθροεισβολείς στις ΗΠΑ, που τρώνε κατοικίδια ζώα". Εμείς όμως βλέπουμε στην πράξη.. ΆΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... Βλέπουμε τα ρυπαρά γένη για τα οποία μίλησε ο Άγιος Ανδρέας ο διά Χριστόν σαλός. Βλέπουμε στην πράξη.. στο παρακάτω βίντεο, ένα ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ, αλλά Νεφελιμοειδές Μαλτσέχ, που λέει κι ο Λιακόπουλος, να πίνει το αίμα μιας μικρής ζωντανής γάτας απ' την καρωτίδα της, σαν να πίνει φραπέ! Τα έσχατα χρόνια βάζουν την υπογραφή τους! Χθες είχαμε βάλει μια ανάρτηση με τίτλο "Μπορεί να υπάρξουν παγκόσμιες διακοπές ρεύματος αύριο". Διακοπές ρεύματος δεν είδαμε, αλλά φαινόμενα σαν αυτό, στο παρακάτω βίντεο, σηματοδοτούν ένα πιο βαθύ σκοτάδι στο οποίο έχει εισέλθει η ανθρωπότητα. (13/9/2024: Το βίντεο αφαιρέθηκε από το Χ - το αντικαταστήσαμε με ένα φωτογραφικό του απόκομμα)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ... ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ PRONEWS ΜΕ ΤΙΤΛΟ Κι όμως ο Ν.Τραμπ είχε δίκιο: Ολόκληρες πόλεις των ΗΠΑ ερημώνουν από σκύλους, γάτες, πάπιες κ.λ.π.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Η παρανοϊκή απερισκεψία του Συλλογικού* Μπάιντεν

 του Gilbert Doctorow

Σημ.Διόδοτου: Δώστε πολλή προσοχή σε αυτό το άρθρο, ίσως να απέχουμε λίγες βδομάδες από την πυροδότηση ενός Γ' Παγκοσμίου Πολέμου..


Εξαντλώντας την τροφή για τα κανόνια το Κίεβο ζητά μαχητές από το HTŞ (παρακλάδι του ΙSIS) [LE MEDIA EN 4-4-2]

Η ουκρανική κυβέρνηση, η οποία ήδη συνεργάζεται με το PKK για να διεξάγει μυστικές επιχειρήσεις κατά των Ρώσων στρατιωτών στη Συρία, έχει τώρα δημιουργήσει επαφές με τους τρομοκράτες της Hay'at Tahrir al-Sham (HTŞ, παρακλάδι του ΙSIS) που κατέχουν το Idlib στη Συρία. Στόχος του Κιέβου είναι να απελευθερώσει ριζοσπάστες Τσετσένους μαχητές που κρατούνται στις φυλακές της HTŞ.


What's up doc..?

                         περισσότερα εδώ και εδώ

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Κολωνάκι χθες! Ό,τι πρέπει για rafting!

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΧΘΟΝΙΑΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ

του Διονύση Κλαδά (Μποτίλια στο Πέλαγος)


Όχι μόνο ο Κούλης, ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

γράφει ο Νικόλαος Αναξίμανδρος

Σχόλιο Διόδοτου: Μια χαρά προβλέπει το άρθρο. Ο Κασσελάκης αποσύρεται από την πολιτική αφού διέλυσε τον τσύριζα, και η Νέα Δικτατορία του Κούλη μετράει μήνες, αφού και οι αστυνομικοί την κράζουν για αυξήσεις πείνας, την στιγμή που πρόσφεραν στον τόπο χτυπώντας και τρομοκρατώντας Έλληνες πολίτες και καλογέρους.


Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Γερμανία: το κόμμα AfD ζητά τον τερματισμό των ψηφοδελτίων μέσω ταχυδρομείου, ξεκινά έρευνα για ύποπτο σφάλμα λογισμικού

 Το AfD θέτει ερωτήματα σχετικά με την εκλογική διαδικασία στη Γερμανία μετά τις περιφερειακές εκλογές

                 Ο συγκυβερνήτης του AfD Tino Chrupalla εγείρει ερωτήματα σχετικά με τις επιστολικές ψήφους

Επίσκεψη Πούτιν στη Μογγολία και η σημασία της για την Αφρική

του Mikhail Gamandiy-Egorov *

Σχόλιο CON: Μόνο ανθοδέσμη Πρόεδρε..; Δεν θα το μυρίσεις το κοριτσάκι..;; 

Προδοσίες σταθερά...

                          Περισσότερα εδώ και εδώ

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Ένα τέτοιο χρειαζόμαστε.....

                                 περισσότερα εδώ

Ετοιμάζουν το ΝΑΤΟ για μεγάλο πόλεμο...

                               ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ford, Harley Davidson, Jack Daniel’s, σταματούν το Woke!

                             Περισσότερα εδώ και εδώ