Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Χτυπάμε βότκες εδώ με το προσωπικό της Κρατικής Δούμας· με έχουν αγαπήσει, δεν με αφήνουν να γυρίσω στην Ελλάδα, γιατί εκεί λέει γίνεται της "Πόπης". Ίσως τα πούμε σε κανα μήνα..

Σχόλια πάνω σε όλα τα τρέχοντα θέματα, θα αναρτώνται κανονικά σε αυτή την ανάρτηση. Γι αυτό και βασικά δημιουργήθηκε. Όχι όμως απανωτά άσχετα, καθώς και όσα θεωρούμε ότι δεν βγάζουν νόημα. 

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ !!!

 ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

 

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Ρωσία: « Δεν βιαζόμαστε... Αυτοκτονούν μόνοι τους..»

Σχόλιο Διόδοτου: χαχαχα..ΤΑ ΣΠΑΕΙ !!! το σημερινό άρθρο από Batiushka (Saker). Ο τίτλος που δώσαμε στην ανάρτηση, ταιριάζει καλύτερα από τον πραγματικό "Παίζοντας ενώ η Δύση καίγεται". Σάς το είπαμε, με τρόπο, και στις άλλες μας σημερινές αναρτήσεις: Το 2023 είναι το 1ο έτος απελευθέρωσης, όχι μόνο της Ελλάδος.


ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ .. Το ίδιο και το Μάλι, η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία και ακολουθεί το Καμερούν... This is Africa !!!

 Περισσότερα ΕΔΩ

Αλλά... και το εσωτερικό της Γαλλίας Βράζει!!! Σαν να φυσάει αέρας "κίτρινων γιλέκων" πάλι.. 2 εκατομμύρια Γάλλοι στους δρόμους!!! Δείτε εδώ, εδώ και εδώ.

- Κι η Ελλάδα κύριε..;;

- Ας μη μιλήσω και με πουν Παλαιό... 

▶ George Orwell Μια τελευταία προειδοποίηση.

(βάλτε ελληνικούς υπότιτλους - είναι καλοί)

Κούλες, Γκρέτες κ.ά. τέρατα του Νέου Τσίρκου Πραγμάτων..

Αυτόλυκος: Η Πυθία απεφάνθη: Δεν θα πάμε σε πόλεμο με την Τουρκία. Κάτι συνομιλίες όμως... Βρωμάνε συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Μήπως να ξαναστολίσουμε χριστουγεννιάτικο "δένδρο"..?

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

- Χρειαζόμαστε ανοσοποίηση του διαδικτύου, βάζοντας μέσα ψηφιακά αντισώματα - Ναι Σατανά μου, θα σε στείλουμε πίσω στην κόλαση..

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Έναρξη WEF στο Davos

 Σχόλιο Διόδοτου: Μούφα η πληροφορία που μάς έδωσαν ότι η Σβάμπω (Schwab) ήταν άρρωστη και δεν παρευρέθηκε.. Εδώ, μάς μόστραρε στην έναρξη και τη γυναίκα του Ζελένσκι..

Σχόλιο Con:  Παρακαλώ παρακολουθήστε από το 38+ λεπτό και μετά , όπου αυτή η πόρνη η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν προτείνει τα συνήθη μέτρα δουλείας της και μηδενικό άνθρακα μέχρι το 2030....ενώ ο εκπρόσωπος της Κίνας λέει το αντίθετο: Προστασία ιδιωτικής γης και περιουσίας, ανάπτυξη, αύξηση προστασίας του ιδιωτικού τομέα και της μεσαίας τάξης.

Το ενδελεχές χακάρισμα στο δρόμο για τις ανόητες πόλεις

 ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Όχι, αυτό το Σάββατο δεν έχουμε ευχάριστο μουσικό αφιέρωμα..

Καλή έξοδο τουλάχιστον.. Παρατήστε κινητά και κομπιούτερ! Βγείτε έξω για βόλτα με φίλους, ποτό, μπύρα, να ξελαμπικάρετε...

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Γούρι για το νέο έτος !! [ ΦΤΟΥ ΣΚΌΡΔΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ]

twitter.com/aftolykos 

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ...

... η λίστα επισκεπτών του Νταβός 16-20 Ιαν. 2023... διέρρευσε· οι νεοταξίτες προετοιμάζουν την τελική φάση της Μεγάλης Επαναφοράς. H λίστα, EΔΩ .


Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) είναι ένας φανατικός πολιτικός οργανισμός μεταμφιεσμένος σε ουδέτερη οντότητα, με συγκεκριμένους πολιτικούς στόχους που περιλαμβάνουν τη συγκέντρωση της εξουσίας στα χέρια των χειραφετημένων παγκόσμιων ελίτ ως το μόνο μέσο για να σωθεί η γη από μια υποτιθέμενη κλιματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Το ετήσιο συνέδριο του Νταβός λειτουργεί ως μια εξαιρετικά αποκλειστική, προσωπική ανταλλαγή αφηγήσεων και ιδεών για την άρχουσα τάξη. Ο Επικεφαλής του WEF  πρωτοστάτης και πρόεδρος Klaus Schwab (ή Σβάμπω), υποστηρίζει μια "πράσινη μετάβαση" μέσω της παραπλανητικά αποκαλούμενης ατζέντας του "καπιταλισμού των ενδιαφερομένων μερών", η οποία ισοδυναμεί με τεχνοκρατική παγκόσμια τυραννία. Βιάζονται... να μάς δέσουν χειροπόδαρα πατ-κιουτ, και τα τρέχουν όλα τώρα, μέσα στον Ιανουάριο, όπως κι αυτό:  "Από ύπνο πως πάτε.. καλά ;; "

Οι Ταλιμπάν παρουσίασαν το 1ο"υπεραυτοκίνητο" του Αφγανιστάν

 "Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά την Αμερική και τα δισεκατομμύρια που απομείναν όταν το έβαζε στα πόδια σαν κλέφτης από την Καμπούλ……" XA XA XA

«Kι εμείς κύριε...;;; .. εδώ στο ΤσιπροΚουληστάν...;;;»

Επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια

της Ελένης Σαββάκη, Ομότιμης Καθηγήτριας Ιατρικής Πανεπιστημίου Κρήτης, μέλους του ΙΗΑ.