«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Λίγες σταγόνες θα βρέχουν τις έρημες συνειδήσεις προτρέποντας αυτές σε απελευθέρωση...



γράφει ο  Κωνσταντίνος Αλέξανδρος


                                   Δεν μας ενδιαφερει πια το εμεις αλλα το Εγω 
                                     ωστε να αλλαξει η ατομικη κραδασμικοτητα 
                                              και δεδομενων των συνθηκων 
                                             να γινουν τα Εμεις λειτουργικα 
                                         ως μερος του Οικοσυστηματος Γαια



H διαμορφωση της παρουσας καταστασεως δεν συντελεσθη βιαια και βιαστικα.
Αυτο δειχνει οτι το αποτελεσμα που βλεπουμε δεν οφειλεται στον πληθυσμο αλλα σε σχεδιαστες με γνωση των ψυχονοητικων χαρακτηριστικων του Λαου μας. Γνωριζαν οτι οι Ελληνες επιθυμουν ειρηνικο βιο υστερα απο 70 ετη συνεχομενων πολεμικων συρραξεων με βαρυ φορο αιματος. Γνωριζαν οτι τα οπλα δεν σταθηκαν ικανα να μεταλλαξουν τον Ελληνα και κατεφυγαν στον βουβο ηρεμο τροπο της οικομικης και κοινωνικης αποδομησης, Προσφεραν αφθονια αγαθων ενω αποσκοπουσαν στην δημευση καθε υγιους οικονομικο-κοινωνικης δρασης. Χρησιμοποιησαν πολυ ευστοχα τον Δουρειο Ιππο της εκ των εσω προσαρτησης .

Ως εκ τουτου συναγεται το συμπερασμα οτι η διαμορφωση ενος μαζικου κινηματος βιαιης επανακτησης δεν θα εχει την προσδοκομενη αποδοχη . Η βια ενισχυει τους μηχανισμους καταστολης και διασκορπιζει τους ενεργοποιημενους ηδη συμπρακτες.

Χρειαζονται ενεργοποιημενες και εκπαιδευμενες ατομικοτητες που θα λειτουργησουν οπως το νερο. Λιγες σταγονες θα βρεχουν τις ερημες συνειδησεις προτρεποντας αυτες σε απελευθερωση τους δια της ελαχιστης συμμετοχης στο υποτελες συστημα. Πολλοι καταφευγουν στα συσιτια η σε γραφεια βουλευτων ακομα και τωρα. Και οι δυο αυτοι παραγοντες καλλιεργουν την παθητικοτητα και την συνεργεια στο παρακμαζων παρακρατος.

Υπαρχει ενα παραδειγμα προσφατο μιας συντεχνιας της πλεον ευημερουσας που λεγονται δημοσιοι υπαλληλοι. Το αυταρχικο καθεστως ζητησε να αξιολογησει τον κλαδο αυτο και συνεβη το απροσδοκητο. Το 80% αρνηθηκε να συμμετασχει στην διαδικασια. Γνωριζουν οτι θα μεινουν ατιμωρητοι ή οτι θα αργησει πολυ καιρο να συμβει αυτο.
Σκεφθειτε το 80 % του Λαου να μην τροφοδοτουσε τους αρπακτικους μηχανισμους του παρακρατους. Η ομηρια μας θα ειχε λυθει αναιμακτα.

Η επανακτηση της πατριδας χρειαζεται ηγητορες αναμορφωτες παρομοιους με την πολιτιστικη επανασταση του Μαο στην Κινα στην δεκαετια του 1960.

Ας δειξουμε στους Ελλαδιτες πως να γινουν Ελληνες και ας ετοιμαστουμε για την σπορα του Λογου.

1 σχόλιο:

  1. Κωνσταντίνε Αλέξανδρε,
    δεν ξέρω γιατί έφερες ως παράδειγμα τον Μάο, τον οποίο για τους γνωστούς λόγους, δεν τον εγκρίνω κι ως πρότυπο, ..θα έχεις όμως τους λόγους σου για να αναφέρεις αυτόν, και καλό θα ήταν να μας τους πεις όταν μπορέσεις.

    Σεόλα τα υπόλοιπα συμφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή