«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Εις μνήμην Κων/νου Κατσίφα (βίντεο Διόδοτου-ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)






Το βίντεο, εμπνευσμένο από αναρτήσεις του Διόδοτου για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, είναι δημιουργία της φίλης, μουσικού και αρθρογράφου του Διόδοτου, BladeRunner.

Την ευχαριστώ από καρδιάς!

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

Το ψαλτικό (ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ Μέρος 2) προέρχεται από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ τον Πανορμίτη, στη Σύμη. Ψάλλει ο πρωτοψάλτης Δημήτριος Παπαγιαννόπουλος ( https://www.youtube.com/watch?v=QBQdN... )




Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είναι ο Έλληνας, που τόλμησε να γίνει Εθνομάρτυρας για την Ηθική και Εθνική μας Απελευθέρωση.


Ζούμε εδώ και πολλές δεκαετίες μια σταδιακή και μεθοδευμένη αλλοτρίωση, ηθική παρακμή και κατάπτωση των ανθρωπίνων αξιών και των ιδανικών μας. Πόλεμος με κάθε πονηρό μέσο, εκτός και εντός των πυλών, με στόχο την Πίστη, την Πατρίδα και την Οικογένεια. Οι αξίες αυτές, με τις οποίες ο άνθρωπος υπάρχει και εξελίσσεται προς το καλό κ αγαθό, που δημιουργεί πολιτισμό, που δύναται να εξυψωθεί ηθικά και να φτάσει στην τελείωσή του, βάλλονται πανταχόθεν και λυσσαλέα.

Η Σιωνιστική ελίτ, που κυβερνά τον κόσμο, έχει δουλέψει επιστημονικά όλους τους τρόπους, με τους οποίους ο άνθρωπος μετατρέπεται από πρόσωπο και εικόνα Θεού σε ευτελές υποκείμενο, έρμαιο των παθών και του εγωισμού του, χειραγωγήσιμο όργανό της.

Το αποτέλεσμα; Άνθρωποι που ζουν σαν άγρια κτήνη , νέοι ευνουχισμένοι χωρίς σκοπό, άθεοι και απάτριδες, διαλυμένες οικογένειες,  καταναλωτισμός, εξαρτήσεις και ναρκωτικά, εκτρώσεις, παντός είδους ακολασίες και διαστροφές, ψυχιατρικές διαταραχές, αυτοκτονίες, εγκληματικότητα, αρρώστιες, εγωισμοί-ιδιοτέλειες-κακίες-φιλονικίες, πόλεμοι, οικονομική εξαθλίωση, καταστροφή του περιβάλλοντος, απώλεια σωμάτων, ψυχών και όλης συνολικά της δημιουργίας.   


Η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί από την κατάσταση αυτή, μια και αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Επειδή ο λαός αυτός είναι από τους αρχαιότερους του πλανήτη, ζει και κινείται ίσως στην πιο όμορφη και πλούσια γωνιά της γης,  δημιούργησε μοναδικό πολιτισμό προσφέροντας σοφία, τέχνες και επιστήμες για το καλό της ανθρωπότητας, έγινε ο τρόπος έκφρασης και το όχημα του Χριστιανισμού στον κόσμο, στέκεται εμπόδιο σε κάθε λογής εχθρούς, περιφρονεί τον θάνατο και προσφέρει Αγίους και μάρτυρες της Πίστης και της Πατρίδας, για όλους αυτούς τους λόγους στέκεται εμπόδιο στα σχέδια για την τελική υποδούλωση των πάντων.

Πόσοι πόλεμοι, πόσες διώξεις, πόσες γενοκτονίες, σφαγές και ατιμώσεις, πόσοι εμφύλιοι σπαραγμοί, πόσες εθνικές τραγωδίες, και όμως υπάρχουμε ακόμα, αναγεννιόμαστε από τις στάχτες μας και το αίμα των αναρίθμητων θυσιών υπέρ βωμών και εστιών. Αυτό το αίμα είναι που μας τρέφει, μας εξαγνίζει και μας αναγεννά. Έτσι νικάμε τους αιωνίους εχθρούς μας μέσα στους αιώνες.  

Ωστόσο, στην παρούσα φάση της ιστορίας μας βρισκόμαστε στη χειρότερη δίνη του κακού, επειδή επιτρέψαμε αυτά τα λιγοστά χρόνια της υλικής μας ευδαιμονίας, να μολυνθούμε ηθικά και να μεταλλαχθούμε σε ραγιάδες ενός ψευτορωμαίικου, θύματα ταυτόχρονα της ξενομανίας μας, αλλά και της αδυναμίας μας να ζούμε ενωμένοι εν καιρώ ειρήνης. 400 χρόνια Τουρκικής σκλαβιάς δεν κατάφεραν ό,τι πέτυχαν αυτές οι λίγες δεκαετίες των νεωτέρων χρόνων.  

Το επιστέγασμα και η επισφράγιση αυτής της πτώσης μας είναι οι προδότες πολιτικοί μας, οι οποίοι, είτε ως μασόνοι, είτε ως κομουνιστές, έχουν συνωμοτήσει με το κακό και σαν νέοι γενίτσαροι μας πολεμούν εκ των έσω. Έτσι, θεσμοθετούν την αποχριστιανοποίηση και τον αφελληνισμό μας, νομιμοποιούν πάθη και διαστροφές, μας απομυζούν οικονομικά μέχρι τελικής αφαίμαξης, ξεπουλούν αμαχητί τη γη των προγόνων μας και προωθούν τις ορδές των μουσουλμάνων στη χώρα μας, εφόσον τους προετοιμάζουν για αντικαταστάτες μας. Συνεργάτες τους έχουν τους πνευματικούς μας ηγέτες, που με την ανοχή τους στέκονται κατώτεροι των περιστάσεων και απλά παρακολουθούν την εξόντωσή μας.

Μέσα στο περιβάλλον αυτό του σκότους ξεπηδάει ένα φως! Είναι το φως του νεοεθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα! Και πρόκειται για το φως, που μαζί με τα φώτα των προσευχών που, δόξα τω Θεώ, υπάρχουν,  θα ανάψει κι άλλα φώτα στον ουρανό της Πατρίδας μας μέχρι την αυγή και το ξημέρωμα της Μετάνοιάς μας και της Απελευθέρωσής μας.   

Δεν ήταν γόνος γνωστής οικογένειας, δεν είχε κάνει μεταπτυχιακό στην τεχνολογικά παντοδύναμη, αλλά ηθικά διαλυμένη Δύση, δεν είχε γεμίσει τατουάζ το κορμί του, δεν είχε κάνει θεούς το ποδόσφαιρο, ένα αυτοκίνητο ή μία μηχανή, δεν ζούσε για την ύλη και τη σάρκα, όπως οι νέοι της εποχής του, που δεν γνωρίζουν τι γιορτάζουμε το 40 και αδιαφορούν για το ποιος πεθαίνει δίπλα τους.

Ήταν ένα ταπεινό παιδί, που βγήκε από τα σπλάχνα της αιματοβαμμένης και υποδουλωμένης άδικα Βορείου Ηπείρου με στερήσεις, απαγορεύσεις και προκλήσεις των Αλβανών. Είχε όμως ήθος, ψυχή και σθένος. Μέσα του καλλιεργούσε τις αξίες του Ρωμιού καθάριες και αληθινές, χωρίς επικαλύψεις και υποχωρήσεις. Ήταν πράος, αλλά και λέων. Ήθελε να αξιωθεί να χτίσει μια Ορθόδοξη Εκκλησία για όλους, Έλληνες και ξένους στο χωριό του, τους Βουλιαράτες, το χωριό που στεγάζεται το Κοιμητήριο των πεσόντων του Αλβανικού μετώπου του 1940. Είχε μάλιστα ξεκινήσει τον σχεδιασμό του τέμπλου της Εκκλησίας αυτής. Ο ίδιος φρόντιζε να γεμίζει το χωριό του με Ελληνικές σημαίες από το υστέρημά του, δικαίωμα συνταγματικό της Ελληνικής μειονότητας, κάτι που οι Ελληνικές Κυβερνήσεις είχαν τεράστια υποχρέωση να κάνουν, αλλά δεν έκαναν μαζί με πολλά άλλα. Πρωτοστατούσε σε κάθε προσπάθεια τόνωσης της εθνικής συνείδησης των συμπατριωτών του, μικρών και μεγάλων και συμμετείχε στα μεγάλα συλλαλητήρια υπέρ της Μακεδονίας στην Ελλάδα.

Είχε νικήσει τον φόβο και αισθανόταν υπεύθυνος απέναντι στις επόμενες γενιές, κάτι που μαρτυρούν και τα γραπτά του:

“Όταν φοβάσαι, ο φόβος διακλαδώνεται σε αναρίθμητες γενεές.
"Οι μελλούμενες γενεές δε σαλεύουν μέσα στον αβέβαιο καιρό, μακριά από σένα. Ζουν, ενεργούν και θέλουν μέσα στα νεφρά και στην καρδιά σου...
Κατά που θα κινήσεις;
Πώς θ΄ αντικρίσεις τη ζωή και το θάνατο, την αρετή και το φόβο; Όλη η γενεά καταφεύγει στο στήθος σου και ρωτάει και προσδοκάει με αγωνία.
Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξη σου.
Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα τής ράτσας σου.
Κάθε σου πράξη αντιχτυπάει σε χιλιάδες μοίρες. Όπως περπατάς, ανοίγεις, δημιουργείς την κοίτη όπου θα μπει και θα όδέψει ο ποταμός των απόγονων.
Όταν φοβάσαι, ο φόβος διακλαδώνεται σε αναρίθμητες γενεές και εξευτελίζεις αναρίθμητες ψυχές μπροστά και πίσω σου.
Όταν υψώνεσαι σε μια γενναία πράξη, η ράτσα σου αλάκερη υψώνεται και αντρειεύει."  27 Νοεμβρίου 2017

Αυτός ο θαυμαστός άνθρωπος έφτασε στο αποκορύφωμα της γενναιότητας και συνάμα της αγάπης προς τον πλησίον, τους αδελφούς του Βορειοηπειρώτες και τους λοιπούς Έλληνες των επερχομένων γενεών: Αποφάσισε να προσφέρει την πολύτιμη ζωή του θυσία, για να ξυπνήσει τις συνειδήσεις όλων φωνάζοντας, «με το αίμα μου να γράψετε Ελλάδα σ αγαπώ». Αυτό συνέβη την ιστορική ημέρα της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου εν έτει  2018, όταν ο Κωνσταντίνος έχοντας ανοιχτά τα χέρια δολοφονήθηκε από μεγάλη ομάδα ενόπλων Αλβανών αστυνομικών κατόπιν προκλήσεων εναντίον του.

Το νεκρό σώμα του ήρωα παρέμεινε υπό την ομηρεία των Αλβανικών αρχών για 12 ημέρες και μετά παραδόθηκε για να ταφεί την ημέρα των Ταξιαρχών, 8 Νοεμβρίου. Ο Έλληνας ιατροδικαστής, ο οποίος είδε τον Κωνσταντίνο για 5 μόνο λεπτά, αν και οι Αλβανοί είχαν εξαφανίσει τα ενοχοποιητικά στοιχεία, δήλωσε ότι πρώτη φορά είδε νεκρό να χαμογελάει. Στη κηδεία του φάνηκε ότι το πρόσωπό του ήταν γαλήνιο και λαμπερό, σημάδι της καθαρότητάς του και της αποδοχής της θυσίας του.

Η θυσία του Κωνσταντίνου έχει πολύ ιδιαίτερη σημασία, γιατί δεν έπεσε τυχαία ή έστω εν ώρα καθήκοντος, σύμφωνα με μαρτυρίες μπορούσε να φύγει, αλλά δεν έφυγε, δεν βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών, είχε σώας τας φρένας, δεν είχε πρόθεση να βλάψει κανέναν, μια και το όπλο που έφερε ήταν άσφαιρο.  «Μάνα, θα πονέσεις, αλλά η Παναγιά θα σου δίνει δύναμη» ήταν τα τελευταία λόγια του στη μάνα του. Ύστερα έβγαλε τον Σταυρό από τον λαιμό του, της τον έδωσε και έφυγε. Αυτά όλα ειπώθηκαν στον επικήδειο του Κωνσταντίνου παρουσία της μητέρας του.

Τα παραπάνω στοιχεία αποδεικνύουν ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είναι εθνομάρτυρας και έτσι πρέπει να τον τιμούμε και να τον εγκωμιάζουμε. Και είναι ύψιστη προσφορά η θυσία ενός εθνομάρτυρα, γιατί είναι πράξη ομολογίας, μεγάλης ταπείνωσης και αγάπης. Πρόσφερε τον εαυτό του για την αγάπη προς την Πατρίδα, για να ξυπνήσει τις νεκρωμένες συνειδήσεις και να ωφελήσει τις επόμενες γενιές.

Αυτό έχει τεράστια διαφορά από την πράξη του αυτόχειρα, ο οποίος αυτοκτονεί από απελπισία και απόγνωση, αλλά και από εγωισμό.
Επίσης είναι διαμετρικά αντίθετο με τις θυσίες των καμικάζι ή των τζιχαντιστών, όπου στις περιπτώσεις αυτές συνυπάρχουν εγωισμός, έντονος φανατισμός και μίσος κατά των <<απίστων>>, οι οποίοι πρέπει να εξολοθρευτούν, για να κερδίσει ο <<πιστός>> τις απολαύσεις του παραδείσου.

Ο εθνομάρτυρας Κωνσταντίνος Κατσίφας στάθηκε αντάξιος των πάλαι ποτέ Ελλήνων προγόνων του, μιμητής των παλικαριών που δίνουν τη ζωή τους για τον Χριστό, υψιπέτης αητός, ένας επαναστάτης αληθινός που ταρακούνησε συθέμελα το σύστημα των καταχθονίων δυνάμεων μαζί και τις δικές μας νεκρωμένες συνειδήσεις.

ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ!

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!      


πηγή κειμένου 
 
 
Διαβάστε επίσης: 
 

 
 


13 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ16 Νοεμβρίου, 2018 18:25

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ ΜΠΡΑΒΟ.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΩΣΤΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΙΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΡΙΣΕΣ.ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΝΤΙΔΩΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδελφέ μου,
      ευχαριστώ. Το αντίδωρο είναι προϊόν θυσίας. Η Ελλάς περιμένει και από εμάς τώρα το τίμημα.

      Διαγραφή
  2. Σημαιοφόρος στα Ηλύσια πεδία, με τα φτερά του Αρχαγγέλου...
    Εύγε & για το βίντεο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πράξη του Έλληνα ήρωα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ ,είναι απίστευτη σε εμάς ΟΛΟΥΣ!
    ΟΛΟΥΣ ,έως αποδείξεως του εναντίον.

    Δεν βλέπετε πως ο Έλληνας Χριστιανός ορθόδοξος ήρωας μας,
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ ,
    ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΟΦΑ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ;

    Αυτούς τους Ανθρώπους Του Τριαδικού Θεού μας, η κομμουνιστική παγκόσμια τάξη τους σταμπάρει από νωρίς και στην κατάλληλη ευκαιρεία , εάν δεν μπορέσει αν τους εξαγοράσει, τους εξοντώνει.
    Φαντάζεστε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα Βασιλιά της Ελλάδος;
    ΒΑΣΙΛΙΑΣ!
    Οτιδήποτε υποδεέστερο , πρωθυπουργός πρόεδρος δημοκρατίας και “πράσινα” ά λογα , είναι για τους αριστερούς υπαλλήλους της παγκόσμιας σοβιετίας.
    Το καλό , απανταχού της γης , θα συνέτριβε το κακό που κυριαρχεί και η ΕΛΛΗΝΟΟΡΘΟΔΟΞΙΑ , Η ΑΛΗΘΕΙΑ και Η ΑΓΑΠΗ θα μεσουρανούσαν και πάλι σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο.

    Έχουν εξοντώσει πολλούς ηγέτες τα τελευταία χρόνια από την κομμουνιστική εξέγερση στην Γαλλία και έπειτα. Πάρα πολλούς.
    Αυτός ήταν και είναι ο στόχος των κομμουνιστικών “επαναστάσεων” πραξικοπημάτων , δήθεν εμφυλίων πολέμων , απανταχού της γης.
    Η εξόντωση των αρίστων. Η εξόντωση των ΗΓΕΤΩΝ ως ο Κωνσταντίνος Κατσίφας.

    Για αυτό και δεν υπάρχουν ΗΓΗΕΤΕΣ για να καθοδηγήσουν τον λαό.
    Οχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλην την Ευρώπη και αλλού.
    Για αυτό και όλοι εμείς απορούμε και ΔΥΣΤΥΧΩΣ , αντί να αντικρύσουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ κατάματα , τα βάζουμε με εμάς όλους που είμαστε ολίγιστοι ως λαός, μαζάνθρωποι μπροστά σε αυτούς τους
    ΗΡΩΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΩΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ!
    Όταν ο καλός ποιμήν εξοντωθεί τα πρόβατα τα τρώει ο λύκος.
    Όλα μας τα έχει διδάξει Ο Κύριος Ημών Ιησού Χριστός μας που ενανθρωπίσθη για αυτόν ακριβώς τον Λόγο. Για να μας διδάξει αλήθειες που εμείς παραβλέψαμε λοιδορήσαμε και ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.
    Φανταστείτε μόνο επί Μεγάλου Αλεξάνδρου και έπειτα επί Βυζαντίου που είμασταν ποίοι είμασταν και σε ποιά ΕΝΔΟΞΗ γωνιά της γης καταλήξαμε καταφρονημένοι απο τους πάντες.
    Ένδοξη και πάμπλουτη σε όλα της , όπως γράφει και το άρθρο ΑΛΛΑ , ΓΩΝΙΤΣΑ!
    Και αυτό δεν ταιριάζει σε εμας τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ!
    ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΥΨΗ!

    Το κακό με εμάς είναι πως όταν ζούν ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, δεν τους αναγνωρίζουμε η ακόμα χειρότερα , λόγω εγωισμού τους ...παραγνωρίζουμε!

    Εύχομαι η θυσία του Ηρωα μας Κωνσταντίνου Κατσίφα να μας ανοίξει τα μάτια (ψυχής τε και σώματος) ινα τους αναγνωρίσουμε.
    Συγχαρητήρια για την ανάρτηση!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κωνσταντινος Κατσιφας περασε στην αιωνιοτητα ως Ελλην Ηρωας. Φωτιζει και οδηγει. Καμια δευτερη σκεψη, καμια λιποψυχια. ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ.

    Κορυφαια αναρτηση! Ευγε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!
    ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!
    ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παλικάρι Μέχρι Τέλους ο Κωνσταντίνος Κατσίφας.
    Μακάρι να είχαμε περισσότερα παλικάρια σαν αυτόν.
    ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ.
    ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΨΥΧΗ.
    ΚΑΛΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και αυτός ο αδερφός με την θυσία του πήρε την θέση του εκεί ψηλά,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μονο το σωμα του πηρατε ρε αχρηστοι κινεδοι ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΤΕ Αυτη ειναι που θα σας στειλη εκει που σας αξιζει ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΙΧ ΣΚΟΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.