«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Έρχεται πατριωτικός σεισμός! Τα πέντε δόγματα Όρμπαν για το σχέδιο οικοδόμησης της Κεντρικής Ευρώπης, Ευρώπης των Εθνικών Κρατών απαλλαγμένων από την λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης και του "πολυπολιτισμού".

Σχόλιο Διόδοτου: Εννοείται πως θα μπουν σταθερά στον τοίχο του ιστολογίου τα 5 δόγματα, να τα βλέπουν τα νεοταξικά φρόκαλα (πολιτικοί της Ελλάδος) και να ετοιμάζουν τα μπογαλάκια τους...


Σε προηγούμενο προ ημερών άρθρο του το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ υπογράμμισε και ανέλυσε τις αλλαγές που έρχονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο με την σύμπραξη των πατριωτικών κομμάτων της Γηραιάς Ηπείρου και στόχο τις επικείμενες ευρωεκλογές. Σε αυτήν την πατριωτική πανστρατιά ξεχωριστή θέση κατέχει ο Ούγγρος ηγέτης Βίκτορ Όρμπαν, μπροστάρης για ένα χριστιανικό αντι-κομμουνιστικό μέτωπο κόντρα στην πολυπολιτισμικότητα


Ο Βίκτορ Ορμπάν πρόσφατα μιλώντας στο 29ο θερινό ανοιχτό πανεπιστήμιο του Bálványos και στο Student Camp ανέλυσε το σχέδιο του για την νέα Ευρώπη που ονειρεύεται ενάντια στον νεοφιλευθερισμό και την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, καθώς όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε “υπάρχει ζωή και μετά την παγκοσμιοποίηση”!!!

Με τα 5 δόγματα που αποκάλυψε στήνει στο απόσπασμα την ανωμαλία και την επικίνδυνη για τις κοινωνικές και πολιτικές δομές ψευτοπροοδευτικότητα των δυτικών κοινωνιών και ετοιμάζει την απόλυτη αντεπίθεση!

Συγκεριμένα ο κ. Όρμπαν ανέφερε:
“Έχω διατυπώσει πέντε δόγματα για το σχέδιο οικοδόμησης της Κεντρικής Ευρώπης.

Το πρώτο είναι ότι κάθε ευρωπαϊκή χώρα έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τη χριστιανική της κουλτούρα και το δικαίωμα να απορρίψει την ιδεολογία της πολυπολιτισμικότητας.

Το δεύτερο δόγμα μας είναι ότι κάθε χώρα έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί το παραδοσιακό οικογενειακό μοντέλο και έχει το δικαίωμα να ισχυριστεί ότι κάθε παιδί έχει δικαίωμα σε μητέρα και πατέρα.

Το τρίτο κεντροευρωπαϊκό δόγμα είναι ότι κάθε χώρα της Κεντρικής Ευρώπης έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τους εθνικούς στρατηγικούς οικονομικούς τομείς και αγορές που έχουν καθοριστική σημασία γι ‘αυτήν.

Το τέταρτο δόγμα είναι ότι κάθε χώρα έχει το δικαίωμα να υπερασπίζεται τα σύνορά της και έχει το δικαίωμα να απορρίψει τη μετανάστευση.

-Και το πέμπτο δόγμα είναι ότι κάθε ευρωπαϊκή χώρα έχει το δικαίωμα να επιμείνει στην αρχή ενός έθνους, μία ψηφο για τα πιο σημαντικά ζητήματα και ότι αυτό το δικαίωμα δεν πρέπει να αμφισβητηθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Με άλλα λόγια, εμείς οι Κεντροευρωπαίοι ισχυριζόμαστε ότι υπάρχει ζωή πέρα ​​από τον παγκοσμιοποιημένο, ο οποίος δεν είναι ο μόνος δρόμος. Η πορεία της Κεντρικής Ευρώπης είναι η πορεία μιας συμμαχίας ελεύθερων εθνών”.

Το μανιφέστο Όρμπαν βρίσκει ευήκοα ώτα και σε άλλες χώρες. Ήδη και ο Ιταλός Σαλβίνι έχει υποστηρίξει την σύσταση ενός πατριωτικού μετώπου στην Γηραιά Ήπειρο και η αντίσταση τις διαταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων μεγαλώνει….

O ιδιόμορφος αυτός πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει. Χαρακτηριστικό είναι πως ο Ματέο Σαλβίνι, γνωστός για τις μεταναστευτικές του θέσεις, “έφαγε πόρτα” στην Μαγιόρκα.

Συγκεκριμένα η Μαγιόρκα, χαρακτήρισε τον υπουργό εσωτερικών της Ιταλίας Matteo Salvini persona non grata.

Σε μια πρόταση που υποβλήθηκε από το αριστερό κόμμα Podemos και το τμήμα του Σοσιαλιστικού Κόμματος των Βαλεαρίδων Νήσων (PSIB), δεν θα επιτρέπεται στον Salvini να εισέλθει στο δημοφιλές νησί.

Στις 30 Ιουλίου, ο Matteo Salvini κατηγορήθηκε από τους αντιπολιτευόμενους πολιτικούς ότι δημιούργησε ένα κλίμα μίσους στην Ιταλία, το οποίο θα προκαλούσε πληθώρα ρατσιστικών επιθέσεων που θα συνέπιπταν με τις πολιτικές κατά της μετανάστευσης.
Η εκπρόσωπος των Podemos, Aurora Ribot, δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ότι οι πολιτικές του Salvini «αποστάζουν μια πολύ σοβαρή και ανησυχητική ξενοφοβία και μια προφανή αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια».

Ο Σαλβίνι, βέβαια σήκωσε το γάντι….
Από μια παραλία στην περιοχή Emiliga Romagna, απάντησε: «Δεν είμαι ευπρόσδεκτος στη Μαγιόρκα; ποιος νοιάζεται, παίρνω τις διακοπές μου στην Ιταλία».


4 σχόλια:

  1. Τον κοσμο τον κυβερνουσαν εγκληματιες (criminals) οι Κλιντον, οι Μπους, ο Ομπαμα με τους φιλους τους εγκληματιες ανα το κοσμο. Πολεμοι εγιναν πανω σε σωρεια ψεματων. Οι εγκληματιες Ροκφελερεοι κ.α. φιλανθρωποι στησανε μια δανειακη οικονομια ετσι ωστε τα κρατη να χρωστανε αιωνιως. Στην Αμερικη ξυπνησανε και εχουν αρχισει οι συλληψεις. Στην Ευρωπη πατριωτες σαν τους Ορπαν, Σαλβινι βγηκαν μπροστα. Η κωλοδημοκρατια τους πνεει τα λοισθια. Τα 13 λεπτα του βιντεο αξιζουν. Οι δικοι μας criminals ηδη αισθανοντε καποιο στενεμα στα παπουτσια.

    https://www.youtube.com/watch?v=3vw9N96E-aQ&ab_channel=StormIsUponUs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μερικοι εκ των κορυφαιων φιλανθρωπων. Ο Γωγακης οταν ηταν Πρωθυπουργος ειχε πριβε συναντηση με τον Σορος στο γραφειο του στη Βουλη. Ο Σορος διωκεται ποινικα σε Ουγκαρια, Ρωσσια. Οι Μαραθωνιτες ξυπνησανε. Δεν θελουν αλλο πολιτισμο του καροτου. Καιρος για τους κατοικους της Αττικης να στειλουν στο διαολο και τη Γαιδουρου.

    https://uploads.disquscdn.com/images/0a95238ae7bd631a7e1532ac97d1c7e60d9749726021390e69fafeac25b86b0d.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακαρι να αλλαξουν τα πραγματα...αλλοιώς διαλυεται το Σύμπαν !
    Καιρός να ανατραπεί η παρουσα κατασταση και να σοβαρευτει ολο το πολιτικο κατεστημανο
    ειδαλως μονον ενας πολεμος θα επελθει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΑΛΥΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΗ , ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ , ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΒΗΣΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ , ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.