«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

JOHN BEATY « THE IRON CURTAIN OVER AMERICA » (1951). ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

« ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ »

 Ο Διόδοτος, με αφορμή την αμφιλεγόμενη ανάρτησή του ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ [ Ο Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ.. ΩΣ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ / ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ], 
σας παρουσιάζει σήμερα, ένα βιβλίο υπερ-σημαντικό και χρήσιμο, το οποίο ποτέ δεν μεταφράστηκε στα ελληνικά,
..και πώς να μεταφραστεί εξάλλου, όταν, όπως μάς λέει και ο Bob Altzar εδώ,
το βιβλίο από νωρίς απαγορεύτηκε και εξαφανίστηκε από τις δημόσιες βιβλιοθήκες και την αγορά, στην Αμερική.


To βιβλίο του 1951 που θα σας ανοίξει εκρηκτικά το μυαλό!
https://truthinmediablog.files.wordpress.com/2017/08/680px-john-beaty1.jpg?w=525 

Ο συνταγματάρχης  John Beaty, εξέχων ακαδημαϊκός (ιστορικός του πανεπιστημίου Κολούμπια) και αξιωματικός στο γραφείο πληροφοριών του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου πολέμου, προειδοποίησε τους Αμερικανούς πολίτες για μια επικείμενη απειλή: 
Την Σιωνιστική/Κομμουνιστική διείσδυση και υπονόμευση της Αμερικής, αλλά και  των ευρωπαϊκών χριστιανικών εθνών. Την υπονόμευση των Ρώσων από τους Χαζάρους, την ρωσική δήθεν επανάσταση, τις φιλικές σχέσεις, με κοινή γραμμή αίματος, Γερμανών και Αμερικανών ελιτιστών, από την αρχή κιόλας του 20ού αι. και πολλά άλλα...

Το βιβλίο αυτό ευτυχώς πρόλαβε και ξύπνησε αρκετούς πατριώτες διανοητές, και κατέστη επίσης πηγή έμπνευσης για διάφορα άρθρα, μεταξύ αυτών και πολλών δικών μου, λέει ο Altzar.

Ο  Altzar πρόλαβε επίσης και διάβασε, το έτος 1997, μία έκδοση του βιβλίου από το 1969. Αυτήν ακριβώς εντόπισε και σε μορφή pdf και μάς προτείνει να την μελετήσουμε και να ξεκαθαριστεί, σε όσους από εμάς ενδιαφέρονται, κάθε μας ερωτηματικό περί του παιγνιδιού που παίζεται παγκόσμια στις πλάτες μας μέχρι σήμερα.

Η ανάρτηση αυτή, περιέχουσα και το pdf, θα υπάρχει από σήμερα σταθερά και στα γκάτζετ του ιστολογίου μας, δεξιά.

Καλή ανάγνωση!


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ


IRON-CURTAIN OVER AMERICA (PDF)

 

13 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε για το βιβλίο, νεαρέ!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μου τί να κεράσω για την τελευταία σου λέξη..!

      Διαγραφή
    2. Το ομολογώ με έπιασες...αδιάβαστο.!! Δεν το έχω διαβάσει...και σε ευχαριστώ που το ανέβασες, για το "ξεσκονίσω" λιγάκι.
      Την καλημέρα μου φίλε Κώστα.

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα boy επίσης!
      Χαίρομαι όταν γνωστοποιω κάτι χρήσιμο.

      Διαγραφή
    4. Η φιλία σου είναι το καλύτερο κέρασμα. Μουτς!

      Διαγραφή
  2. Μπουγά πας σε συνέδρια για κρυπτονομίσματα;

    https://www.decentralized.com/?utm_source=Google&utm_medium=Display&utm_term=Promo-Code&utm_campaign=Decentralized-2018-Greece&gclid=EAIaIQobChMI5pf-48q93gIV7qdRCh14KAc-EAEYASAAEgJVt_D_BwE

    Θα μιλήσει και ο Roger Ver. Νομίζω δεν θα ασχοληθούν μόνο με κρυπτονομίσματα αλλά και με ευρύτερες εφαρμογές της τεχνολογίας blockchain.

    Όπως εκλογές με blockchain. Πάει να πει, φανταστείτε να πάνε κόσμος σε όλα τα εκλογικά κέντρα με ένα κινητό στο χέρι και να καταγράφουν τα αποτελέσματα κάθε κέντρου δηλαδή κάθε αίθουσας σε ένα κοινό παγκόσμιο λογιστικό φύλλο, το οποίο δεν θα φιλοξενείται σε ένα μέρος αλλά σε χιλιάδες αντίγραφα σε υπολογιστές και λάπτοπ, νομίζω και τα κινητά χωράνε αυτό το εξειδικευμένο blockchain. Μια Singular σε κάθε κινητό!

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι Γιώργο δεν πάω. Είμαι περισσότερο της κερδοσκοπικής φιλοσοφίας σε όλα αυτά και όχι της τεχνολογικής. Αν ήμουν της τεχνολογικής θα είχα αγοράσει bitcoin από το 2012 και τώρα θα ήμουν πλούσιος.

      Αλλά σίγουρα η τεχνολογία blockchain μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για πλήρως διαφανείς εκλογές και για πάρα πολλές άλλες χρήσεις καθότι η τεχνολογια blockchain είναι η ουσία της υποθέσεως.

      Μιλώντας για κρυπτονομίσματα, αυτή την περίοδο προσπαθώ να αυξήσω τις θέσεις μου στο Ripple. Νομίζω ότι σε κάποια φάση θα χτυπήσει 10 δολλάρια, και πολύ πιο γρήγορο από το bitcoin. Σίγουρα όμως θέλει μεγάλη υπομονή η επένδυση σε cryptos από δω και πέρα γιατί η αγορά είναι αρκετά ασταθής και θα χρειαστεί μεγάλη περίοδο σταθεροποίησης, χρόνια.

      Διαγραφή
  3. Χωρις λογια.

    https://uploads.disquscdn.com/images/b3388358879d49f26c655ba0eef38cb4b339280231c5d873b1f1c6eeff8d904b.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως ισχύει. Έχουν πιάσει όλα τα πόστα σε οικονομια, τράπεζες, ενημέρωση, showbusiness, τζόγο, πορνεία, υπόκοσμο, τέχνη, σε επαγγέλματα τύπου δικηγόροι, ψυχολόγοι, μεσίτες και κυρίως ελέγχουν την κεντρική τράπεζα και κεφάλαια τρισεκατομμυρίων. Οτιδήποτε παπατζίδικο στην Αμερκή εχουν χωθεί.
      Αυτοί προωθούν τον πολιτιστικό μαρξισμό (cultural Marxism) και με επικεντρο την Νέα Υόρκη προσπαθουν να κάνουν την Αμερική τη Νέα Ατλαντίδα-Βαβυλώνα-Ρώμη όπου βέβαια θα κάνουν τα απόλυτα κουμάντα αυτοί.
      Υπάρχει και μια Αμερική στο Νότο όπου η επιρροή τους είναι μειωμένη. Θα δούμε τι θα γίνει...μπορεί να ξαναδούμε σενάριο Βόρειοι vs Νότιοι σε πιο λάιτ μορφή για άλλους λόγους αυτή τη φορά. Πάντως και ο Τραμπ δεν μπορεί να τους πάει κόντρα, δεν είναι μόνο ότι η κόρη του είναι παντρεμένη με εβραίο, είναι και ότι τον ξελάσπωσαν όταν ήταν προς πτώχευση και ότι για δεκαετίες τον έπαιζαν τα δικά τους ΜΜΕ και τον έκαναν σταρ επιχειρηματία πολύ πριν διεκδικήσει την προεδρία.Εν μέρει είναι δικό τους κατασκεύασμα και οικονομικά και σαν όνομα. Αν δεν του έδιναν δανεια πως θα έκανε επιχειρήσεις?

      Ωραίο άρθρο του Τραϊανου για τους Εβραιους της Αμερικής (η ακρίδα της ερήμου+νόσο των αυτοκρατοριών τους λέει)
      http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/03/blog-post_7781.html

      Μια σειρά καρτούν του Netflix που βλέπω με σαφή μηνύματα υπερ του εβραϊσμού (οι πρωταγωνιστές είναι εβραίοι και πανε σε συναγωγές)
      http://tainio-mania.com/load/seir/big_mouth_2017_tv_series/21-1-0-18330

      Διαγραφή
  4. Εχετε σκεφθεί μήπως οι ίδιοι οι Εβραίοι , θα το ήθελαν πολύ , μα πάρα πολύ , όπως και πολλά άλλα έθνη , να είναι η να γίνουν , οι επικυρίαρχοι του πλανήτη γη;
    Ετσι όπως ΜΟΝΟΝ εμείς , οι ΕΝΘΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ήμασταν με τον Μέγα Αλέξανδρο και
    όπως έπειτα από Την Γέννηση Του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού μας, μας ΞΑΝΑ αξίωσε να ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ επικυρίαρχοι της γης , όταν ΞΑΝΑκατακτήσαμε όλον τον πλανήτην γη διαμέσω της μετάδοσης ΚΑΙ αποδοχής, από όλον τον πολιτισμένο κόσμο, του Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού μας !
    Πέρα από το ότι ΠΟΤΕ δεν πρόκειται κανείς άλλος – πλήν Ελλήνων , να κατακτήσει τον πλανήτην όλον , Εβραίοι ΔΕΝ υπάρχουν πια. Μην τους κακολογείται λοιπόν αδίκως .
    Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

    Κατά πρώτο και κύριο λόγο –και παρά το όσα έχει γράψει η Πηνελόπη Δέλτα στον Τρελαντώνη (σελ. 92-93)-
    ο Χριστός δεν ήταν Εβραίος, γιατί στην εποχή Του δεν υπήρχανε πια Εβραίοι.
    Μετά, πράγματι, τον θάνατο του Σολομώντος, γυιου του Δαυίδ, κατά το έτος 933 π.Χ., το βασίλειό του διχάστηκε: το νότιο τμήμα, με τη φυλή του Ιούδα και ένα μέρος εκείνης του Βενιαμίν, αποτέλεσε το βασίλειο του Ιούδα με πρωτεύουσα τα Ιεροσόλυμα• και το υπόλοιπο, με τις υπόλοιπες δέκα φυλές (το άλλο μισό τής του Βενιαμίν είχε χαθεί) και πρωτεύουσα τη Σαμάρεια, συνέχισε να λέγεται βασίλειο του Ισραήλ. (Γ΄ Βασιλειών, κ΄ 18, κβ΄1-2.) Αυτές οι δέκα φυλές όμως αποτέλεσαν –και αποτελούν- μέγα πρόβλημα, γιατί κάποια στιγμή εξαφανίστηκαν! Το 722 π.Χ., ως γνωστόν, οι Ασσύριοι κατέλαβαν τη Σαμάρεια, αιχμαλώτισαν το σύνολο του εκεί εβραϊκού πληθυσμού και, στη συνέχεια, διασκόρπισαν αυτούς τους ανθρώπους στα «όρη της Μηδίας» και σε άλλες περιοχές της επικράτειάς τους. (Δ΄ Βασιλειών, ιζ΄ 6.) Από τότε δεν υπάρχουνε πια Εβραίοι αλλά μόνον Ιουδαίοι, οι οποίοι παρέμειναν στο βασίλειο του Ιούδα και συνέχισαν να είναι υπήκοοι των διαδόχων του Δαυίδ και του Σολομώντος. Όσον αφορά, τώρα, τις δέκα χαμένες φυλές, έχουν διατυπωθεί υποθέσεις πολλές και διάφορες• το πιθανότερο, πάντως, είναι ότι αφομοιώθηκαν από τους πληθυσμούς εν μέσω των οποίων εγκαταστάθηκαν και… χάθηκαν δια παντός.
    Από τότε, από το 722 π.Χ. δηλαδή, δεν υπάρχουνε πια Εβραίοι αλλά μόνο Ιουδαίοι.
    Να γιατί, λοιπόν, μεταξύ των σημερινών Ιουδαίων υπάρχουνε σοβαρές αντιρρήσεις ως προς την ονομασία «Ισραήλ» του σύγχρονου ιουδαϊκού Κράτους. Πώς, πράγματι, είναι δυνατόν να λέγεται το Κράτος αυτό «Κράτος του Ισραήλ», εφόσον ο πληθυσμός του αποτελείται μόνο από Ιουδαίους και αλλόφυλους προσήλυτους;

    http://theodotus.blogspot.com/2012/04/blog-post_12.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστούμε πολύ , να είσαι καλά και εσύ και οι υπόλοιποι συμπατριώτες και να συνεχίσετε την εξαιρετική δουλειά όλοι να μας ανοίγεται τα μάτια (εργδημεργ , ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ , μmarco de sant , Διηνεκής , το Ισχύς , αττικά νεα , κόκκινος ουρανός ,sxolianews και σίγουρα ξεχνώ και άλλους ) . nikolas04

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οφείλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμώς, γι' αυτήν την ΚΕΦΑΛΑΙΩΔΟΥΣ σημασίας (απο άπειρες "γωνίες"...) "έκπληξη" με το βιβλίο του Αμερικανού συνταγματάρχου που αγνοούσαμε.
    Ο κανόνας για όσους γνωρίζουν, λέει ότι αυτού του τύπου τα ("ζουμερά") βιβλία ..."χάνονται" και είναι εξαιρετικώς δύσκολο να τα βρεί κανείς.
    ΑΠΕΙΡΑ Ε ύ γ ε για τήν προσπάθεια και πάντα τέτοια.
    Ο Θεός μαζί σας και καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ,
      καλή δύναμη και σε εσάς, για το εθνοαπελευθερωτικό και θεάρεστο έργο σας.
      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.