«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Από μικρό παιδί, ένιωθα μέσα μου ότι αν έπρεπε να εκπέμψουμε κάποιο μουσικό κομμάτι προς το διάστημα, για να μάς δουν με συμπάθεια τα γαλαξιακά μας αδέλφια ... αυτό έπρεπε να είναι το ...


Bach - Cello Suite no. 1 in G major BWV 1007 - Lucia Swarts | Netherlands Bach Society


 

23 σχόλια:

  1. Ο "δυτικός" Βάκχος , αλλά και πολλοί συνάδελφοί του εμφανίστηκαν στις χώρες τους , όταν ανδρώθηκε η μουσική παιδεία των χωρών αυτών μετά την κατάρευση της Ανατολικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας κατά την περίοδο των σταυροφόρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://youtu.be/MJihX3QjPFc

    https://youtu.be/c_8tpGzvw0g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 👍👍👍👍👍
      Νομίζω, το "Αγνή Παρθένε Δέσποινα" το έγραψε ο Άγιος Νεκτάριος;

      Διαγραφή
    2. Ασφαλέστατα, ο Άγιος Νεκτάριος

      Διαγραφή
    3. Είναι του Κυρίου.
      Όλα είναι του Κυρίου, όλα από Αυτόν προέρχονται και σε Αυτόν καταλίγουν.
      Αυτός είναι το Α , Αυτός και το Ω.
      Ότι γίνεται γύρω μας ,μέσα μας με μάς ή χωρίς εμάς ,
      Ότι γίνεται παντού , γίνεται κατά χάριν Του κι επειδή Αυτός παραχωρεί.
      Το αποτέλεσμα Αυτός το έχει ορίσει.
      Θα είσαι μαζί Του ή με τον αντίθετο;
      Είσαι ελεύθερος να επιλέξεις.

      Διαγραφή
    4. Καλώς το antάκι μας, Καλώς το κορίτσι μας !!! 🙂

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ kyrios ευχαριστώ και πάλι για τους δύο υπέροχους ύμνους!

      Διαγραφή
  3. Όντως ταιρίαζει πολύ αγαπητέ Διόδοτε.

    Τα Αδέλφια μας είναι ΕΔΩ. Πάντα ήταν. Όμως, απο ό,τι φαίνεται, μάλλον ήρθε η ωρα να κάνουν αισθητή ταν παρουσία τους, όχι σε εμάς που ξέρουμε οτι είναι εδώ, αλλά σε αυτούς που κοιμούνται.

    Όσο για τα ερπετά, γνωρίζουν και αυτά ΠΟΙΟΙ είναι εδώ, αλλά η ΑΤΙΣ δεν τα αφήνει να αλλάξουν συμπεριφορά όσο έχουν χρόνο. Λίγο υπομονή και θα δούμε τι θα γίνει.

    Ζούμε σε πολύ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙΡΟΥΣ και πρέπει να αισθανόμαστε ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ.

    Έρρωσθε Αδέλφια μου και προσοχή στον Ήλιο

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. BREAKING: Klaus Schwab to miss the opening of the World Economic Forum Conference in Davos tomorrow "due to a health issue".
    https://mobile.twitter.com/antlwef/status/1614697873790189569

    Ώρα να ξεφορτωθούμε ερπετά, κατσαρίδες, λουλούδες και κάθε λογής βδέλλες.
    Το νου σας ρεμάλια!
    Δεν παύουμε να οραματιζόμαστε τον Καζαμία του 2023.
    Πάμε όλοι μαζί: Ωμμμμμμμ!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ,
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ.

    ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,
    ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ ΧΘΕΣ, ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ.

    ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

    ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΘΥΜΟ, ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.
    ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ, ΤΑ ΚΤΗΝΗ, ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
    ΟΙ ΙΩΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΙΩΣΕΙΣ,
    ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ.

    2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΚΟΠΩΣΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ.

    ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΔΙΑ ΑΕΡΟΣ.

    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ, ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΙΣ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΡΑ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΙΟΣΚΟΥΡΕ ΜΟΥ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.
    Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑΤΟΣ.

    Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ, ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ.

    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΕ, ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ Η ΜΗΠΩΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ.

    ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ.

    ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ TA ΓΑΛΑΞΙΑΚΑ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΠΕΣΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ Η ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;

    ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΙ ΚΑΙΝΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ; ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΔΑ;

    ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ;

    ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΑΤΟΙΚΑ ΤΑΝΚΕΡ, ΜΕ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ;

    ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ,
    ΟΔΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάλι, φίλε μου Ηλία,
      δεν πιστεύω ότι "την π@@τσίσαμε όλοι". Οι δοκιμασίες είναι για τούς ανθρώπους. Ακόμα και για τους καλύτερους. Έχω ακόμα αισιοδοξία, ότι αυτοί που πρέπει θα την σκαπουλάρουμε και θα βοηθήσουμε/καθοδηγήσουμε τον πλανήτη και την ανθρωπότητα προς μία πιο υγιή και αδέσμευτη κατεύθυνση.

      Έρρωσθε!!!

      Διαγραφή
    2. = ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ φίλε μου ΗΛΙΑ !!!!!

      Διαγραφή
    3. Αδελφέ μου Ηλία,

      Καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου και την απογοήτευσή σου. Όμως όπως έχουμε πει πολλάκις, αυτή την περίοδο ξεχωρίζει η ήρα απο το σιτάρι.

      Ποιός είπε οτι τα αδέλφια μας άνωθεν θα επέμβουν επειδή εμείς έχουμε αγανακτήσει και απογοητευτεί ; ΚΑΝΕΝΑΣ. Ποιός είπε οτι πρέπει να κάτσουμε ΑΠΡΑΓΟΙ και να περιμένουμε την άνωθεν σωτηρία ; ΚΑΝΕΝΑΣ. Ποιός είπε οτι όλη η ανθρωπότητα ΑΞΙΖΕΙ να σωθεί ; ΚΑΝΕΝΑΣ.

      Οι ασθένειες του σώματος ξεκινούν απο τα προβλήματα του μυαλού. Συμφωνώ οτι το ανοσοποιητικό παίζει ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ρόλο, αλλά τον κυρίαρχο ρόλο τον παίζει η ισοροπία του μυαλού, το θάρρος, η τόλμη και κυρίως η ΑΦΟΒΙΑ.

      Αυτοί που ισχυρίζονται οτι οι πάνω "θα έρθουν και θα μας σώσουν" είναι ΑΝΟΗΤΟΙ. Παρασέρνουν τους αδαείς ισχυριζόμενοι οτι δεν πρέπει να κάνουμε τίποτε και να περιμένουμε ειρηνικά. Είναι ΨΕΜΑ. Σύν Αθηνά και χείρα κίνει ΑΔΕΛΦΕ μου Ηλία.

      Ο πόλεμος που συντελείται ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, είναι ΝΟΗΤΙΚΟΣ και ΔΕΝ θα είμαστε όλοι εδώ όταν τελειώσει. ΘΕΛΩ μέσα απο τα βάθη της ψυχής μου, όταν τελειώσει ΕΣΥ να είσαι ΕΔΩ. Μήν απογοητεύεσαι και προσπάθησε να δείς την όλη κατάσταση με την ψυχή και ΟΧΙ με τη λογική. Πολέμησέ τους νοητικά και ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ με τόλμη σε ό,τι προσπαθούν να μας βυθίσουν. Είναι δύσκολο, το ξέρω, αλλά είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και αυτή είναι η κληρονομιά μας. Και επειδή θα έρθουν χειρότερα, οπλίσου με θάρρος και ΠΕΙΣΜΩΣΕ γ@μώ το φελέκι μου. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ.

      Και επειδή συμφωνώ 100 % με την απάντηση του Κώστα, θα την αντιγράψω, μιας και είναι 100 % ΣΩΣΤΗ. Όπως λέει, λοιπόν ο Διόδοτος, "Εγώ πάλι, φίλε μου Ηλία, δεν πιστεύω ότι "την π@@τσίσαμε όλοι". Οι δοκιμασίες είναι για τούς ανθρώπους. Ακόμα και για τους καλύτερους. Έχω ακόμα αισιοδοξία, ότι αυτοί που πρέπει θα την σκαπουλάρουμε και θα βοηθήσουμε/καθοδηγήσουμε τον πλανήτη και την ανθρωπότητα προς μία πιο υγιή και αδέσμευτη κατεύθυνση."

      Έρρωσο Αδελφέ και όποτε νοιώθεις απογοήτευση, το τηλέφωνό μου το ξέρεις. Είναι ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΚΤΟ για τα Αδέλφια μου.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    4. Ηλια περαστικααααα....εγω εχω επτα ημερες με φοβερο μπουκωμα...ξεκινησε λιγο ο λαιμος, κρατησε μια μερα,χωρις πυρετο ,αλλα αμαν να παρω ανασα....ριγανη,θυμαρι ,μελι λεμονι,ευκαλυπτος για εισπνοες,και φυσιολογικο ορο για τη μυτη.....εγω ετσι συνηλθα,οχι τελειως,αλλα ειμαι καλα.....ολος ο κοσμος χαλια,μολις ψεκαζουν ,αρχιζουν τα προβληματα,που να τον βγαλουν στο στομα και στον κωλο τους,κακο ψψψψοφο ναχουν.....Σουλα

      Διαγραφή

    5. ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΑ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟΣ Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ, ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΝΥΚΑ, ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΗΡΥΚΑ ''ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ;'' Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ,

      ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ ΤΟΣΟΝ Σ΄ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ, ΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ, ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ, ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ, ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝΤΕΣ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ, ΜΗΔΕ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΑΝΕ, ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, ΣΕ ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΕΣ, ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΝΑΥΛΟΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΣΔΥΣΤΥΧΩΝ ΠΟΥ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ,

      ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΘΩΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙ ΓΗΣ ΓΕΕΝΝΑΝ ΑΙΤΙΩΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΩ ΗΤΑΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΟΝΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΛΥΤΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΣΟΥΜΕ.

      ΤΕΛΙΚΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ, Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΠΤΙΚΗΣ ΓΩΝΙΑΣ. ΕΙΘΕ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΡΟΝΤΑ, ΤΑΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΑΝΩΘΕΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ;
      ΚΙ ΕΚΕΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΝΗΘΟΥΝ...

      Ν.Β.

      Διαγραφή
  6. Τι μαγική εικόνα του Σύμπαντος έβαλες!! Σε συνδυασμό με την μουσική " βλέπω" να κινείται και δεξιόστροφα και αριστερόστροφα!
    Μαίρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χο χο χο Μαιρούλα μου..

      Ναι, κοιτώντας τον γαλαξιακό δίσκο από πάνω, κινείται αριστερόστροφα. Αν μετατοπίσεις την οπτική σου, ότι τον κοιτάζεις από κάτω, είναι μεν πάλι για σένα αριστερόστροφα, αλλά γι αυτόν που την ίδια στιγμή τον κοιτάζει από πάνω, τον βλέπει να γυρίζει δεξιόστροφα.

      Διαγραφή
  7. Νομίζω σου έγραψα σχόλιο στην ανάρτηση "διαφθορισταν".
    Εφόσον το έγραψα
    Αν δεν το έβαλες για να προστατεύσεις κάτι , καλώς έκαμες.
    Αν δεν το έβαλες γιατί σε σύγχυσα, κακώς δεν το έβαλες.
    Μπορεί και να μην πάτησα το κουμπί όμως.

    Αλλά μου δημιουργήθηκε μια απορία .

    Αν γίνει αυτό που όλοι επιζητούμε αλλά με τρόπο που δεν μας αρέσει και κάποια πρόσωπα που δεν γουστάρουμε γιατί άλλα δείχνουν θα παίξουν σημαντικό ρόλο προς το καλό μας, θα απολαύσει ο κάθε ένας την ελευθερία του ή λόγο εγωισμού θα σκυλιάσει;.

    υγ
    Μια απλή απορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, δεν ήρθε κάτι από εσάς στην ανάρτηση "ΔιαφθοριστανGR".

      Διαγραφή
  8. Η μαμά γάτα αγκαλιάζει το μωρό γατάκι...
    ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟΝ❤️

    https://twitter.com/Yoda4ever/status/1614628008354250754?cxt=HHwWhIDQpc7np-gsAAAA

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΤΑΝ ΚΕΝΤΑ ΤΙΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟ ΑΔΡΑΧΤΙ ΘΑΥΜΑΤΑ
    https://www.youtube.com/watch?v=69Wt3brzrzI&t=330s
    ΝΕΜΕΣΙΣ 369

    ΑπάντησηΔιαγραφή