«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Δεν καταλάβατε μογγολάκια...



Περισσότερα βίντεο, στο κανάλι του Καλύμνιου αδελφού Pantelos.x78, που θα βρείτε και στα γκάτζετ μας δεξιά.



  

14 σχόλια:

  1. Θέλω έναν Τούρκο..
    Για να,ρθει!!
    Αργά.. μες το Σκοτάδι!!
    Και να τον Στείλω γρήγορα..
    Να πάει να βρει τον ΆΔΗ!!!

    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι οχτροι μεσα ειναι..
    Οι οξω απο δω ειναι αλλο θεμα , συνθετο και παγκοσμιο.
    Οι οχτροι ειναι εδω. Παντα εδω ηταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου. Και είναι οι πιο επικίνδυνοι και πιο αιμοβόροι. Τελικά, οι εξωτερικοί εχθροί πάντα ήταν για τους Έλληνες.. peace of cake που λένε και τα αμερικανάκια (= εύκολη υπόθεση). Οι σκοτεινοί γνωρίζουν ότι σε αυτή την περίπτωση δεν μασάμε, και έκαναν την 5η φάλαγγα πολυπληθή, όπως ο εξωτερικός εχθρός. ΑΛΛΆ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΤΡΥΠΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΠ@@ΣΤΗΔΕΣ, ΠΟΎ ΘΑ ΠΑΕΙ.. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΙΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΆ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΥΤΡΩΣΟΥΝ ΆΛΛΑ.

      Διαγραφή
  3. ΚΑΝΑΝΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΑ ΚΑΜΠΑΛΑΚΙΑ

    https://worldview.earthdata.nasa.gov/?v=5.135784929786912,31.13188945819354,36.334011152506534,45.952263693479225&t=2022-10-23-T03%3A33%3A38Z

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι σκέψεις του Jordan Peterson για την Ορθοδοξία...

    https://www.youtube.com/watch?v=V7_0K84qSFE

    3 ΛΕΠΤΑ ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!
    ΕΝΑΣ ΔΥΤΙΚΟΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. «ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ»!!! Αμερικανοί στρίμωξαν βουλευτή του Μπάιντεν – ΑΓΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
    Η Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ είναι Αμερικανίδα πολιτικός, η οποία υπηρετεί από το 2019, ως Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών για την 14η Περιφέρεια της Νέας Υόρκης.
    Ανήκει στο διεθνιστικό κόμμα των Δημοκρατικών, το οποίο χρηματοδοτεί και στηρίζει τους ΝΑΖΙ της Ουκρανίας, με κίνδυνο να οδηγηθεί ο πλανήτης σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο!!
    Αυτό το έχουν καταλάβει οι Αμερικανοί που την ψήφισαν και σε ένα τρομερό βίντεο που κυκλοφορεί, την αιφνιδίασαν και την στρίμωξαν, δείχνοντας που οδηγούνται τα πράγματα οι διεθνιστές της Ουάσινγκτον, οι οποίοι ανέτρεψαν τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είχε βρει κοινό έδαφος με τον Πούτιν και τώρα με πρόσχημα την Ουκρανία φτωχοποιούν Αμερική και Ευρώπη, φέρνοντας όλο και πιο κοντά την λαίλαπα σύγκρουσης.
    Μεταξύ άλλων ειπώθηκε:
    «Ψηφίσατε για να στείλετε όπλα και πυρομαχικά στην Ουκρανία. Η Tulsi Gabbard αποχώρησε από το κόμμα των Δημοκρατικών διότι κατάλαβε πως είναι κόμμα υποκινητών πολέμων.
    Εσύ αρχικά αρχικά δεν ήθελες να πάρουμε μέρος στον πόλεμο, αλλά κατέληξες να ψηφίσεις την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία. Ψηφίσατε την έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πυρηνικού Πολέμου με την Ρωσία και την Κίνα.
    Γιατί παίζετε με τις ζωές των Αμερικανών πολιτών; Γιατί παίζετε με τις ζωές μας;;;;;».
    Όπως καταλαβαίνετε έγινε χαμός!!!!
    https://www.facebook.com/vkalapothakis/videos/1084366688935932

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΛΗΣΕΣ...ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ...ΜΑΥΡΟ !!🤮
    -------------------------------
    Γ@ΜΩ ΤΗΝ Δ#ΜΟΚΡ@ΤΙΑ ΣΑΣ !!!🤮🤬🔥
    https://www.facebook.com/100085322799812/videos/478842184192525

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΌΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΚΑΡΑΦΛΗ ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ...

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/o-n-dendias-anakalypse-provlima-ethnikon-meionotiton-sta-nisia-pos-parallilise-tin-oukrania-me-tin-ellada/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από μαριονέτες παντός είδους έχουμε πήξει, εμ τι να λέμε τώρα αδερφάκι μου για τις ενχωριες που είναι ολόκληρος στόλος, παρκαρισμενος, άσε καλύτερα να μην το κουράζομαι άλλο δεν λέει.

      Διαγραφή
  8. https://rumble.com/v1ph7lv-103259587.html

    https://www.ksipnistere.com/2022/10/blog-post_974.html

    https://www.ksipnistere.com/2022/10/blog-post_681.html

    καλημερεσ σε ολουσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή