«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Письмо с сайта Diodotos представителю Министерства иностранных дел России г-же Марии Захаровой - Επιστολή της ιστοσελίδας Διόδοτος προς την Εκπρόσωπο του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, κυρία Μαρία Ζαχάροβα


 

Уважаемая госпожа Захарова,

наш сайт ознакомился с Вашим сообщением правительству Греции по поводу Вашего недовольства и вывода о том, что они пытаются отменить все, что связано с Россией в событиях Наваринского сражения. А также ваше сообщение о том, что, аннулируя Россию, они аннулируют и свою собственную историю.

К нашему сожалению и стыду за то, что мы позволили этому случиться, мы, большинство греческого народа, хотим сообщить вам следующее:

Наше правительство не греческое. Поэтому это не их история. Наше правительство - это не наше правительство. Большинство людей в греческом парламенте не являются греками. Почти все наши правительства после убийства Иоанниса Каподистриаса были антиэллинскими и предательскими. Все наши правительства с 2009 года до настоящего времени были избраны путем мошенничества.

Таким образом, вы понимаете, что они пытаются стереть не только историю России за последние три столетия, но и историю Греции за многие века.

Для греческого народа большая честь, что вы принимаете любое участие в том, что происходит в Греции. Это показывает нам, что вы на нашей стороне, чтобы сделать историческую запись о том, что Греция и греки находятся под властью скрытой диктатуры чуждых и коррумпированных лиц, которые пытаются уничтожить нас любым возможным способом.

Свободные греки продолжат нашу борьбу, и мы еще раз благодарим вас за то, что вы чтите и освещаете подлинную историю наших народов.


KOSTAS-TAVROS, администратор сайта Diodotos.

 

 

Αγαπητή κυρία Ζαχάροβα,

η ιστοσελίδα μας διάβασε την ανακοίνωσή σας προς την ελληνική κυβέρνηση, σχετικά με την δυσαρέσκειά σας και το συμπέρασμά σας ότι προσπαθούν να καταργήσουν όσα έχουν σχέση με τη Ρωσία, στα γεγονότα της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου. Και επίσης το μήνυμά σας ότι ακυρώνοντας την Ρωσία, ακυρώνουν και την δική τους Ιστορία.

Μετά λύπης μας, και ντροπή μας που αφήσαμε να συμβεί αυτό, εμείς η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, θέλουμε να σάς ενημερώσουμε ότι:

Η κυβέρνησή μας δεν είναι ελληνική. Επομένως, δεν πρόκειται για την δική τους Ιστορία. Το 80% όσων βρίσκονται στο ελληνικό κοινοβούλιο δεν είναι ελληνικής καταγωγής. Απλώς έχουν ελληνικά ονοματεπώνυμα και μιλούν την ελληνική γλώσσα. Σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις μας μετά την δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια, είναι ανθελληνικές και προδοτικές. Όλες οι κυβερνήσεις μας από το 2009 έως τώρα εκλέχθηκαν με νοθεία. 

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι δεν προσπαθούν να σβήσουν απλώς την Ιστορία της Ρωσίας των τελευταίων τριών αιώνων, αλλά και την Ιστορία της Ελλάδος σε βάθος πολλών αιώνων.

Αποτελεί τιμή για τον ελληνικό λαό η κάθε παρέμβασή σας σε αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Αυτό δείχνει σε εμάς ότι σάς έχουμε στο πλευρό μας προκειμένου να καταγραφεί ιστορικά ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες είναι υπόδουλοι μιας επικαλυμμένης δικτατορίας αλλογενών και διεφθαρμένων προσώπων που προσπαθούν να μάς αφανίσουν με οποιονδήποτε τρόπο.

Οι ελεύθεροι Έλληνες θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας και σάς ευχαριστούμε ξανά, που τιμάτε και υπογραμμίζετε την πραγματική Ιστορία των λαών μας.


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ, διαχειριστής της ιστοσελίδας Διόδοτος.




38 σχόλια:

  1. Επικροτώ και επαυξάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Telegram: Contact @MariaVladimirovnaZakharova
    If you have Telegram, you can view and join Мария Захарова right away.
    https://t.me › MariaVladimirovnaZakharova

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι, Κώστα! Μακάρι να ακολουθούσαν το παράδειγμά σου και άλλες πατριωτικές και φιλικές προς τη Ρωσία ιστοσελίδες. Είναι πολύ καλό να υπάρχουν συνεχείς υπενθυμίσεις των αισθημάτων του μεγαλύτερου μέρους του ελληνικού λαού προς τη φίλη χώρα, που βάλλεται από τους σατανικούς επικυρίαρχους. Και για να αντιστρέψουμε τα προσφάτως λεχθέντα από τα όρνεα του βαθέως κράτους, για το ότι αν πέσει η ουκρανία θα διαλυθεί η δυτική κηδεμονία, θα πρέπει να τονίζουμε συνεχώς πως αν πέσει η Ρωσία, θα πέσει και η υπόλοιπη ανθρωπότητα στα νύχια και στις διεστραμμένες διαθέσεις της δυτικής δικτατορίας του απόλυτου Κακού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ουκρανία σχεδόν έχει πέσει Αναστασία μου. Απλά τα πορνοκάναλα και η μπαϊντενική κουλοκυβέρνηση δεν το έχουν πει στον ελληνικό λαό.

      Διαγραφή
    2. Διόδοτε μην προτρέχεις πιο σιγά τα ανοίγματα προς την. Ρωσία, σιγά , σιγά , θέλει. τώρα , άσε που ελοχευει η άκαιρη στοχοποίηση του μπλογκ από τους αντίθετους και αντιφρονούντας, θέλει μεγάλη προσοχή.

      Διαγραφή
  4. Ναι! Ρε μεγάλε ! Διόδοτε αυτός είσαι, ρε φίλε μπράβο ! Kαλα έκανες και έστειλες, επιστολή στο
    Μαράκι μας.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευγε Κωστη. Μας εκπροσωπείς παναξια ως Ελληνες γηγενείς πολιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΕΙΔΕ Η ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κώστα είσαι η όαση μέσα στη μαυρίλα που ζούμε και σου αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό,γιατί εκπροσωπείς όλους εμάς που δεν μπορούμε να μιλήσουμε.Απορώ πως υπάρχει ακόμα η χορεύτρια και δεν έχει εξαφανιστεί από το χάρτη και επίσης φοβάμαι ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξει απόπειρα δολοφονίας κατά του Πούτιν ή επόμενη δολιοφθορά ,όπως στη γέφυρα της Κριμαίας που θα του δημιουργήσει προβλήματα.Να είσαι πάντα καλά!!!!
    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εύγε αδελφέ. Είθε ο Θεός να φωτίσει τους Ρώσους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΛΗΝΑ ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ, ΡΩΣΟΦΙΛΕ.
    ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΠΟΛΛΑ ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΟΥ
    ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΡΩΣΙΚΗ, ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΥΝΙΔΡΥΤΩΝ ΤΗΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΞΑΝΘΟΥ, ΤΣΑΚΑΛΟΦ, ΣΚΟΥΦΑ.

    ΕΥΓΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ, ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ.
    ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΕΙΟΣ, ΤΟΛΜΗΡΟΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.

    Υ.Γ. ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΑ... ΜΙΛΑΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ... ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η κίνησή σου επιβεβαιώνει και συμπληρώνει την αρχική σου επιστολή, λίγους μήνες πριν, στην αρχή των επιχειρήσεων, προς την Ρωσσική πρεσβεία και εννοείται οτι ΣΥΜΦΩΝΩ και εγώ, μαζί με την πλειοψηφία των Διοδοταίων.

    Είμαι ΒΕΒΑΙΟΣ οτι απο τότε (ίσως και απο ποιό πριν, αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ απο τότε) το blog αυτό διαβάζεται απο αυτούς που πρέπει και αυτοί που πρέπει παίρνουν τις πληροφορίες που πρέπει, όσο αφορά τον Ελληνικό Λαό και την υποστήριξή του ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ της ιστορίας προς τα Λευκά Καπέλα των Ρώσσων.

    ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο συμβαίνει, δηλ. το blog διαβάζεται, απο ανθρώπους απο τη δυτική πλευρά του πλανήτη, οι οποίοι ανήκουν στα Λευκά Καπέλα.

    ΔΕΝ γνωρίζω αν γίνονται κινήσεις ή ενέργειες απο Έλληνες στην Ελλάδα να βοηθήσουν, αλλά είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι Έλληνες στην αλλοδαπή (και απο "πάνω", φυσικά) παίζουν ΕΝΕΡΓΟ ρόλο.

    Μπράβο για την πρωτοβουλία σου Κώστα, για ακόμη μία φορά. Εκπροσωπείς και όλους εμάς τους αναγνώστες και σχολιαστές του Διόδοτου.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Διός Κούρε,

      ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟ-ΣΧΟΛΙΑΣΑΝΤΕΣ,

      κατ' αρχήν να σάς ευχαριστήσω για τους κολακευτικούς σας σχολιασμούς, αλλά θέλω πάνω απ' όλα να ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΩ ότι:

      Ως Έλλην, ΕΝΑ καθήκον έχω πρωτίστως. Να υπηρετώ την πατρίδα μου άνευ φόβου. Η επιστολή αυτή συμπεριλαμβάνεται σε αυτό το καθήκον. Ναι, αποδέκτες και παρατηρητές αυτής της επιστολής, είναι κάποιοι που πρέπει, αλλά είναι και οι εχθροί μας, οι οποίοι είναι πολύ αιμοβόροι, και αντιλαμβάνομαι ότι με αυτή μου την κίνηση ρισκάρω πολλά και στην ιδιωτική μου ζωή. Πιστεύω όμως στο Θεό, πιστεύω και στους Αγγέλους, ότι αδιάλειπτα βρίσκονται κοντά μου και αδιάλειπτα προστατεύουν και όλους όσους αγωνίζονται αυτή τη στιγμή για το φως της αλήθειας.

      Διαγραφή
    2. Σημ.
      Η επιστολή του Φεβρουαρίου απευθυνόταν προς τον Πρόεδρο Πούτιν. Απλά, εστάλη και στην ρωσική πρεσβεία.

      Διαγραφή
    3. ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ, ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ, ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ.
      ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ.
      ΜΕ ΑΓΑΠΗ
      ΗΛΙΑΣ+++
      ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, Η ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,
      ΑΥΤΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ.
      ΖΗΤΩ Η ΕΛ-ΛΑΣ
      ΖΗΤΩ Η ΑΓΙΑ ΡΩΣΙΑ
      ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΥΚΑΣΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ.

      Διαγραφή
  12. Σωστος...αυτο ειναι το σωστο.Ελπιζω να διαβαστει απο τους υπευθυνους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τη συμφωνία για να επιτρέψει τις εξαγωγές ουκρανικών σιτηρών από τα λιμάνια της Μαύρης Θάλασσας μετά από επιδρομές με drone εναντίον πλοίων του Ναυτικού της που δεν πέτυχαν τον στόχο τους, πλην ενός ναρκαλιευτικού, αλλά προκάλεσαν άμεσα αντίποινα.
    Θα πούμε το ψωμί ψωμάκι.
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/tha-poume-to-psomi-psomaki-i-rosia-mplokare-tis-eksagoges-dimitriakon-logo-ton-oukranikon-epitheseon/

    Θα πούμε το ψωμί ψωμάκι, γιατί έτσι έχουν κανονίσει οι προδότες του ελληνικού κυνοβουλίου..
    Στην πραγματικότητα, οι αγρότες της Ελλάδος, αν αφήνονταν να δράσουν όπως ξέρουν εδώ και αρκετές δεκαετίες, θα μπορούσαν να ταΐσουν τα μισά Βαλκάνια. ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΟ:
    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/07/focus-fm.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΥΓΕ ΚΩΣΤΑ. Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ.
      ΔΠ

      Διαγραφή
  15. Άξια, θαρραλέα και έντιμη ενέργεια.
    Εύγε συνέλλην...μαζευόμαστε...θα εκπλαγούν...δεν ''κιοτεύουμε''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ευτυχώς που υπαρχουν ακόμη ΕΛΛΗΝΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολυ ευφυης και ιστορικα απαραιτητη η επιστολη προς την Ρωσσικην Πρεσβειαν! Μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΩΣΤΑ.
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΕΣ... ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΠΕΤΥΧΕΣ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟΧΟ.
    ΔΕΝ ΕΠΕΔΕΙΞΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΡΩΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ-ΟΣΟ ΣΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ-ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΟΝΑΔΑ. ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ, ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΥΛΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ.
    Υ.Γ. ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΙΣ ΕΙΔΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ CHEMTRAILS ΕΙΝΑΙ, ΧΑΧΑΧΑ...
    ΠΡΟΛΑΒΑ, ΧΘΕΣ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ``ΧΡΟΝΟΥΣ'' Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ.
    ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΤΑ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΒΡΙΣΚΩ.
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚ@ΤΟΦΑΤΣΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ [ΕΧΟΥΝ] ΠΛΑΚΑ.
    https://www.facebook.com/100085322799812/videos/682483076415523

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΟ ΚΕΦΙ!

      Διαγραφή
  20. Κώστα μου, πολὺ καλὴ ἡ ἐπιστολὴ ποὺ συνέταξες καὶ πολὺ καλὴ ἡ κίνηση ἐκ πρώτης ὄψεως ὅσον ἀφορᾶ στὸν πατριωτισμὸ σου καὶ στὸ θάρρος σου. Κίνηση, ποὺ ἀπὸ τὴν πρώτη στιγμὴ τὰ τομάρια ποὺ ὑποτίθεται ὅτι μᾶς κυβερνοῦν πῆραν θέση ὑπέρ τῆς Οὐκρανίας μὲ ἀποστολὴ ὅπλων κ.λπ., εἶχα τὴν ἰδέα, τὴν ὁποῖα εἴχαμε συζητήσει καὶ μὲ τὴν Ρόη νὰ φτιάξουμε μία ἐπιστολὴ πρὸς τὴν Ρωσία καὶ στὸν πρόεδρο Πούτιν, ἀλλὰ νὰ συμμετέχουμε ὅσο τὸ δυνατὸν περισσότερα πατριωτικὰ ἱστολόγια καὶ ἱστοσελίδες, ὑπογράφοντάς την καὶ βάζοντας τὴν ἱστοδιεύθυνσή μας, ἀλλὰ καὶ ὅσοι ἀπὸ τοὺς ἀναγνῶστες τοῦ κάθε ἱστολογίου ἐπιθυμοῦσαν νὰ τὴν συνυπογράψουν. Ἀλλὰ παρατηρῶντας καὶ σκέφτοντας προσεκτικὰ τὰ ὅσα πληροφορούμενος, ἀπὸ πλευρὰς τῆς Ρωσίας, ἀλλὰ καὶ ἀπὸ ὅλη τὴν Εὐρώπη καὶ Ἀμερική, ἀλλὰ καὶ ἀπὸ κάποιες ἄλλες πηγὲς μεμονωμένων προσώπων, γεγονότα ποὺ συνέβαιναν καὶ συμβαίνουν, μὲ κάνουν νὰ κρατῶ μικρὸ καλάθι.
    Κώστα μου, πιστεύω πὼς μὲ ξέρεις ἀρκετὰ καλὰ, ἀπὸ ὅσα ἔχουμε πεῖ μαζί, ἀλλὰ καὶ ἀπὸ τὴν σκληρὴ κριτικὴ ποὺ ἔχω ἀσκήσει μέσα στὸ ἱστολόγιό μας, μέσα σὲ πολλὰ ἄρθρα ποὺ ἔχω ἀνεβάσει καὶ ὄχι μόνο στὸν χῶρο σχολιασμοῦ, τόσο στὰ πολιτικὰ ξεπουλημένα τομάρια ὅσο καὶ στοὺς ἀρχιπροδότες Μητροπολῖτες κ.λπ., θέλοντας νὰ πῶ, ὅτι καὶ θυμὸς μεγάλος ὑπάρχει καὶ αἴσθημα θάρρους καὶ ὁμολογίας ὑπάρχει, ἀλλὰ στὸ συγκεκριμένο κομμάτι εἶμαι πολὺ ἐπιφυλακτικὸς ὅτι τὰ πράγματα εἶναι ἔτσι ὅπως μᾶς τὰ δείχνει καὶ ὁ Ρῶσος πρόεδρος.
    Σίγουρα, δὲν εἶμαι μὲ τοὺς δαιμονισμένους δυτικοὺς, Ἀμερικὴ καὶ Εὐρώπη, ἄλλωστε αὐτὸ φαίνεται καὶ ἀπὸ αὐτὰ ποὺ ἀνεβάζουμε στὸ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ καὶ ἄν τὸ ἀπαιτοῦσε καὶ ἦταν πραγματικὴ ἀνάγκη νὰ πάρω θέση μὲ ὁποιοδήποτε τρόπο σὲ αὐτὸ τὸ ζήτημα, ἐννοεῖται θὰ ἤμουν μὲ τὴν Ρωσία, τὸ ὁποῖον τὸ ἔχω γράψει ἀρκετὲς φορὲς μέσα στὸ ἱστολόγιο.
    Ἐπειδὴ ὅμως πιστεύω, ὅτι καὶ ἀπὸ πλευρᾶς Ρωσίας δὲν εἶναι καθόλου καθαρὰ τὰ πράγματα, θέλω νὰ κρατήσω μιὰ ἐπιφυλακτικὴ στάση καὶ σὲ περίπτωση ποὺ ἀποδειχτοῦν ἀληθινὲς οἱ ἐπιφυλάξεις μου, νὰ τὰ ἔχω καλὰ μὲ τὴν συνείδησή μου ὅτι δὲν μὲ ξεγέλασαν καὶ δὲν ἔπεσα θύμα στὰ παιγχνίδια τους.
    Ἐννοεῖται βέβαια ὅτι δὲν τοὺς ἐνδιαφέρει καὶ δὲν συγκινοῦνται τὸ τί πιστεύει ἕνα μικρὸ μέρος τοῦ λαοῦ καὶ ἄν εἶναι μαζί τους (μὲ τὴν Ρωσία), ἀλλὰ ὅλοι γνωρίζουμε ὅτι σὲ αὐτὰ τὰ ζητήματα, ἄλλα πράγματα παίζουν καὶ καμμία ἐπιστολὴ σὰν καὶ αὐτὲς δὲν πρόκειται νὰ ἐπηρεάσει τοὺς στόχους τους.

    Μόνο τὸν λαὸ ποὺ θέλει νὰ ἀκούσει, νὰ μάθει καὶ νὰ μιμηθεῖ, μπορεῖ νὰ βοηθήσουν τέτοιες ἐπιστολὲς ὡς πρὸς τὸν πατριωτισμὸ καὶ τὴν ἀνδρεία ποὺ πρέπει νὰ ἔχει ὁ κάθε Ἕλληνας.
    Ὅλα αυτὰ, ἄν ὑποτεθεῖ ὅτι ἡ Ρωσία παλεύει ὄντως μὲ τὴν Ν.Τ.Π..
    Μακάρι νὰ κάνω λάθος καὶ νὰ μὴν ἐπαληθευθεῖ τίποτα ἀπὸ τίς ἐπιφυλάξεις μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Πάνο,

      κι εγώ αυτό εύχομαι, να κάνεις λάθος. Όσον αφορά τη δική μου συνείδηση, αυτό που προσωπικά με ενδιαφέρει είναι να ξέρω ότι πόνεσα τον εχθρό μου, και γνωρίζω καλά ότι τον πλήττω αυτή τη στιγμή τον εχθρό που βρίσκεται εντός της πατρίδος μου. Μού το επιβεβαιώνουν πληροφορίες που συλλέγω και οι οποίες είμαι βέβαιος ότι είναι αριθμητικά και ποιοτικά περισσότερες από όσες έχετε οι περισσότεροι φίλοι χρόνο να βρείτε (μια ματιά στις περισσότερες αναρτήσεις του Διόδοτου, δίνει μια πρώτη γεύση).

      Να είσαι καλά φίλε Πάνο, θερμούς χαιρετισμούς στη Ρόη!

      Διαγραφή
  21. Έχουμε και αναδημοσιεύσεις της παρούσας επιστολής..

    https://www.facebook.com/100011587211840/posts/pfbid02soxw9dNUnA86skfv4nNR91GvQrqGFb3KamG1PASuES2H4MG9QmoMrQpVKHbD667Kl/?sfnsn=mo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εξαιρετικη οσο και γενναια η πρωτοβουλια αυτη. Μια που αναντιστοιχια μεταξυ των "Ελληνικων" κυβερνησεων και του λαικου εθνικου αισθηματος εχει χτυπησει ταβανι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ευχαριστώ άλλη μια φορά όλους τους φίλους και αναγνώστες για την υποστήριξή τους. Εγώ, απλά ακολουθώ το ένστικτό μου, το οποίο τυχαίνει να είναι σύμφωνο και με γενναιότερες πράξεις των προπαπούδων μου. Τίποτα περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μιχαλης Σκορπιος31 Οκτωβρίου, 2022 18:37

    ΕΥΓΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ Αυτο το Ελευθεροι Ελληνες πολυ με αρεσε ΕΥΓΕ ΠΑΛΙΚΑΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή