«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

The Good Reset

7 σχόλια:

 1. "Η παρακμή της αμερικανικής αυτοκρατορίας", από τον Thierry Meyssan:

  https://www.voltairenet.org/article217892.html

  Ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες μάχονται με τη Ρωσία και την Κίνα για να αποτρέψουν μια πολυπολική οργάνωση του κόσμου και να διατηρήσουν την ηγεμονία τους, αποδυναμώνονται εκ των έσω. Ένας γιος του προέδρου Μπάιντεν έχει προσδώσει στον εαυτό του περισσότερη εξουσία από έναν γερουσιαστή. Ταξιδεύει με επίσημα αεροπλάνα, σαν να τον έχει εξουσιοδοτήσει ο πατέρας του, για να υπογράψει προσωπικά συμβόλαια χωρίς να το γνωρίζει ο πρόεδρος. Αλλά αυτό το άτομο δεν έχει ιδιαίτερες ικανότητες, είναι απλά ένα πρεζόνι που ζει τη ζωή ενός αλήτη. Κανείς δεν γνωρίζει ποιος διαπραγματεύεται τα συμβόλαια που υπογράφει και από τα οποία κερδίζει. Το μεγαλείο της αμερικανικής δημοκρατίας έχει εξαφανιστεί προς όφελος ανθρώπων που δεν εκλέγονται ή έστω διορίζονται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ!!!

   Διαγραφή
  2. Το Μη Χείρον Βέλτιστον. Το να σε καταληστεύουν άνθρωποι που εκλέγονται ή έστω διορίζονται, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ.

   Διαγραφή
  3. Σωστός!
   Και με τον Κουσνερ το ίδιο ήταν.

   Διαγραφή
 2. Καλημέρα Διοδοταίοι!

  Δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο τμήμα της φωτό μου αρέσει περισσότερο, το επίγειο ή το υπόγειο!

  Το επάνω μου θυμίζει ωραίες εποχές πριν από 40-50 χρόνια. Φέτος το καλοκαίρι ο καιρός μου θύμισε εποχές πριν το 1985. Κάτι αλλάζει. Σε πλανητικό επίπεδο. Δεν ξέρω αν οι άνθρωποι είναι έτοιμοι για αυτή την αλλαγή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή