«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

ΝΑ Δ Ι Α Δ Ο Θ Ε Ι : "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ" ΤΟΥ ΟΗΕ - ΟΡΘΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ [PDF ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ] - ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ και ΒΙΝΤΕΟ

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΟΔΟΤΟΥ: OTAN EΛΕΓΑ "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΪΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΡΓΑ" ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΕΛΕΓΑ. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 3ΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ "ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ" ΕΘΝΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΗ ΓΩΝΙΑ, ΤΟ ΕΠΙΣΠΕΥΔΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΙΣ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ 9 ΗΜΕΡΕΣ.. ΤΊ ΛΕΤΕ... ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ;



ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ PDF, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη διάσκεψη για το Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης

 

 

Εγκρίθηκε το σύμφωνο για την λαθρομετανάστευση.

 

Εγκρίθηκε επισήμως στο Μαρακές το Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ για την Ασφαλή, Ομαλή και Τακτική λαθροΜετανάστευση . 
Για όσους γνωρίζουν αγγλικά.. παρακολουθήστε αυτό το βίντεο και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό για το τι πραγματικά θα ψηφιστεί σε λίγες ημέρες:

 

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ-Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ (ΑΜΕΤΑΦΡΑΣΤΟ)

 

Σιγή ιχθύος από τα μεγάλα Ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης.. για ένα θέμα όπως το παγκόσμιο σύμφωνο λαθρομετανάστευσης. Εν κρυπτώ χωρίς να ενημερώσει κανέναν ο Τσίπρας.. πάει να το υπογράψει. Τι υπογράφει; Ουσιαστικά την κατάργηση των συνόρων!!
Το περιεχόμενο αυτού του Συμφώνου είναι ουσιαστικά η κατάργηση του «παράνομου» για κάθε μεταναστευτική κίνηση. Με την υπογραφή του η κάθε χώρα αναγνωρίζει το δικαίωμα του καθενός στη μετακίνηση.
Εγκριση αυτού του Pact επιβάλλει στις χώρες σεβασμό δικαιωμάτων των μεταναστών και καθιέρωση απαιτήσεών τους στη φροντίδα, στις όποιες κοινωνικές παροχές, στην προστασία και βέβαια στην απόδοση υπηκοότητας.
Πέραν του ότι ένα τέτοιο Σύμφωνο νομιμοποιεί απόλυτα την προτροπή για hijiria (μετακίνηση / μετανάστευση) που σύμφωνα με το Κοράνι αποτελεί εντολή του Προφήτη, αφαιρεί από τα κυρίαρχα κράτη – παρά κάποιους ισχυρισμούς – το δικαίωμα ανάπτυξης μιας ξεχωριστής μεταναστευτικής πολιτικής. Και το χειρότερο: Κάθε επικριτικό σχόλιο για τη μαζική λαθρομετανάστευση γίνεται ποινικό αδίκημα!
Δημιουργείται ένα καθεστώς αλλαγής θεσμικών πλαισίων. Εφόσον ο καθένας έχει δικαίωμα μετακίνησης όπου επιθυμεί, ντε φάκτο έτσι καταργούνται τα κρατικά σύνορα. Εύλογα αναδύονται σύνθετα νομικά και εθνικά ζητήματα.
Ούτε λίγο ούτε πολύ πρόκειται για μία διεθνή [υποτίθεται μη δεσμευτική]συμφωνία, όπου οι ευρωπαϊκές χώρες θα ανοίξουν τα σύνορα τους, για να καλοδεχτούν και να καλοφιλοξενήσουν δισεκατομμύρια «εποίκους», από Αφρική και Ασία!
Σας φαίνεται απίστευτο;
Σας φαίνεται παρανοϊκό;
Σας φαίνεται αυτοκαταταστροφικό για τα έθνη και τον πολιτισμό;
Πράγματι είναι!
Γι αυτό ετοιμάζονται να το ψηφίσουν με χέρια και με πόδια, όλοι οι Τσίπρες της Ευρώπης…
ΠΗΓΉ: ΙΧΝΟΣ

 

 

UN Migration Pact Collapse Explained - US, Canada, Australia & Why It's Losing Support!

 

Χρήσιμα δημοσιεύματα:

 

Η μεταναστευτική συμφωνία του Μαρόκου - της Σερένα Νομικού

 


Το Σύμφωνο του ΟΗΕ για τη Μετανάστευση - του Πολύκαρπου Αδαμίδη

 

  

O Τσίπρας πάει στο Μαράκες για να υπογράψει το Παγκόσμιο σύμφωνο μετανάστευσης! Ξέρετε τι είναι; - http://lalipouli.blogspot.com

 

16 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

    Ευχαριστώ από καρδιάς που τιμήσατε τη μικρή μου προσπάθεια! Ώστε να ενημερωθούν κι άλλοι συν-Έλληνες, όσο το δυνατόν περισσότεροι.

    Γιά την Ελλάδα, ρέ γαμώτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμεις ολοι ειναι που πρεπει να σε ευχαριστησουμε αγαπητε Εργοδότα!
      Εχεις τη δουλεια, τα παιδια, υποχρεωσεις, αλλα απο τις 4 του μηνος στρωθηκες ωρες μπολικες να μεταφράσης για τους συμπατριωτες σου, για την Ελλάδα.

      ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

      Διαγραφή
  2. Το τσιπρα δεν έχει κανένα νόμιμο δικαίωμα να υπογράφει οτιδήποτε για τον Ελληνικό λαό. ΄Ο,τι υπογράφει είναι παράνομο και κατάχρηστικόν. Φυσικά για δικτάτορες δεν μετρά η νομιμότητα και το είδαμε επανειλημμένα από το δημοψήφισμα και μετά.
    Δυστυχώς το κράτος Ελλάς ετελείωσεν. Αλλά γιατί δεν στενοχωριέμαι ωρέ Έλληνες; δπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι θα τούς μαμησουμε συντομα...

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ11 Δεκεμβρίου, 2018 13:18

      Πώς και με τί Κώστα μου;Με τι όπλα,οργάνωση,προμήθειες,υποστήριξη και τέλος με τί ψυχή,ένστικτο και αντίληψη;Χάθηκε από τους βρωμαλβανούς το αγγελούδι της Βορείου Ηπείρου,ο εθνομάρτυρα Κ.Κατσίφας,και δεν ξεσηκώθηκε κανένας για ανατροπή του σκηνικού,εκτός από σπασμένες μύτες πατριωτών που μπήκανε στο γύψο μετά από περιποίηση των πραιτοριανών του συστήματος.Είδατε ξεσηκωμό,είδατε οδομαχίες,είδατε αίμα και μακέλεμα αιχμαλώτων ή μήπως ζήσατε πολεμώντας μέρες χωρίς ύπνο,τροφή και λίγο νερό,αλλά με περίσσεια καρδιά και αγάπη για Χριστόν και Ελλάδα.Αυτοί είναι αγώνες απελευθερωτικού,να λες πάω για θάνατο,δικό μου και του εχθρού μου,το σώμα μου να γίνει λίπασμα και ό θάνατός μου ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ για τις επερχόμενες γενιές.Αλλοιώς καλά κάνουμε και καθόμαστε μαχόμενοι στο πληκτρολόγιό μας.Ξεσηκώσου Κώστα και οί λοιποί Έλληνες πατριώτες και θα δείς έξω από την πόρτα σου το TASK TEAM KRONOS από το Στεφανοβίκειο ή τους SOF από τον Άγιο Κοσμά να σου τραγουδάνε το Feliz navidad σε ρυθμό Mozambique drill(ΓΙΑ όσους γνωρίζουν τεχνικές εκτέλεσης πυρών).Βλέπεις αδερφέ μου ότι ό κόσμος δεν θέλει σκοτούρες στο κεφάλι του,ετοιμάζεται να γιορτάσει το Xmas,ΓΙΑΤΙ ή έννοια και λέξη ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,έγινε μπανάλ,και θέλει να φορέσει ένα καλό ρούχο για να πάει σε καμμιά μπουζουκλερί και όσο για την άλωση της χώρας από τους εξαπωδίτες,δε βαριέσαι,εμείς θα βγάλουμε το φίδι από την τρύπα;Δέν βλέπετε ότι ο κλήρος Α.Ε κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και δεν κουνιούνται κάν;Εκτός και άν μιλήσει κάποιος Χριστιανός πατριώτης,τότε πέφτουν να του φάνε το συκώτι με κουτάλι(ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ).Θέλεις,θέλετε ξεσηκωμό;Σχέδιο.Αλλοιώς μη το ζαλίζετε το ζήτημα γιατί τόσα χρόνια ακούω για ξεσηκωμούς,ηγέτες κλπ.και τίποτα.Παρεπιπτώντως,το καινούργιο τεύχος του περιοδικού"ΚΑΤΑΔΡΟΜΗ&ΑΣΦΑΛΕΙΑ"λέει πάρα πολλά(ΔΙΗΝΕΚΗ,ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕΣ).

      Διαγραφή
    3. Πάλι δίκιο είχα; Σε τι δεν ξέρω όμως. Εσύ ξέρεις...

      Διαγραφή
    4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ11 Δεκεμβρίου, 2018 19:23

      Συνεργασία ΜΥΑ.ΛΣ-NAVY SEALS σε επιχειρήσεις marytime.Ένα σημαίνει.Προστασία του east med.

      Διαγραφή
    5. Ωστε ...τελειωσε η ...Ελλαδα εε ?? Μεγαλη...ακλονητη βεβαιοτητα εχεις..πολυ σιγουρος...οποτε καταληγοντας πια ...οριστικα ..μας λες τα εξης στην ουσια .: 1) παραιτουμαι 2) κουραστηκα πολυ να αγωνιζομαι .εγκαταλειπω ολα 3)δεν εχω πιστη...θαρρος...κοτσια...και κοχονες αλλο...4) ματωμενος..πληγωμενος ..προδωμενος απ ολα κι ολους ..μαυρισμενος απ το μπαρουτι των μαχων μου...στα ..αλωνια..αποφασισα να παραδοθω ...κι αφου εγω πσραδιδομαι ..παραδωθειτε κι εσεις..κι η χωρα..ολη...κλπ. Τετοιο πνευμα ..ηρωικο μας λες αμεσα πως εισαι...Μας δινεις και ...κουραγιο ..δωρο.Το παν χαθηκε.εε ??Δεν μου λες...με την χωρα χαμενη ..πλεον...εσυ πως θα ζησεις στο εξης ??? Φιλος.των ...εχθρων ?? Λαθραια ? .Μεταναστης ? Πως ?? Γιατι να σου χαρισουν την ζωη.οι εχθροι ?? Εκτος αν αυτοκτονησεις....Παντως εισαι μεγαλος μαχητης...

      Διαγραφή
  3. Μα Κύριε Κώστα δεν τα μάθατε τα νεά ;
    ΟΛΟΣ ο πλανήτης έχει πόλεμο εκτός από την Ευρώπη!

    Ας ανοίξουν τα μάτια τους όσοι αριστεροί Ελληνες όταν τους λέγαμε πως δεν φταίει ο πόλεμος της Συρίας για την λαθρολάγνα πολιτική που ακολουθούσαν τα εν Ελλάδι αριστερά κομμουνιστικά κόμματα ΑΛΛΑ η ίδια η διεθνιστική αριστερή ιδεολογία τους και μας έλεγαν ...τα ξέρετε!

    Το κακό είναι πως αυτοί οι ίδιοι αριστεροί αρθρογραφούν ακόμα για να μας σώσουν από τους κακούς συριζαίους που - σύμφωνα με την παρα λογική τους - δεν είναι κομμουνιστές και θα πρέπει να έρθουν οι γνήσιοι κομμουνιστές για να κυβερνήσουν και , καθόμαστε και τους ακούμε ακόμα και σήμερα που όλα είναι στο φώς!
    Αυτοί οι αριστεροί που δεν κυβέρνησαν είναι οι επικίνδυνοι!
    Αυτούς πρέπει να ξεμπροστιάσουμε για να πάψουν οι Ελληνες να παραμυθιάζονται από τους εφημεριδογράφους σπερμολόγους της παγκόσμιας κομμουνιστικής επιβουλής.
    Εν αγνοία τους η εν γνώσει τους , αυτοί πρέπει να είναι ο δημιουργικός – πάντα λεκτικός- στόχος μας!
    Όταν αυτοί θα βρίσκουν αντίσταση στην προπαγάνδα τους , τότε θα σκυλιάσει η επιβουλή!
    Και τότε θα ξεκινήσουν και οι “οδομαχίες”, διότι δεν θα έχουν πια άλλο τρόπο για να επιβληθούν στο Ελληνικό - και σε άλλα Ευρωπαϊκά έθνη παρά μόνον όπως έκαναν και στα πρώην κομμουνιστικά κράτη.
    ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ , εναντίον των "εχθρών του λαού" , εναντίον της λογικής!

    Ξέρουν καλά οι τραπεζίτες που προωθούν τον παγκόσμιο κομμουνισμό , πως τα έθνη θα αντιδράσουν στον αφανισμό τους και στην κομμουνιστοποίηση τους και για αυτό φέρνουν όσους προλετάριους μπορούν περισσότερους ΜΕΣΑ στα εδάφη μας.
    Είναι ταυτόχρονα οι σκλάβοι τους ΑΛΛΑ και οι σύμμαχοι τους!
    Τουλάχιστον αυτό πιστεύουν!

    Επειδή έχω ήδη δεί αρκετά απο την οικονομία Του Τριαδικού Θεού μας, που μου φαινόταν απίστευτα ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ, αναμένω με ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ!
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΑΣ ΣΟΥΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ "ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ" ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΓΡΑΦΟΙ-ΣΠΕΡΜΟΛΟΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ!
    ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ...

    Εξάλλου ποίος θα πίστευε πρίν δυο χιλιάδες δεκαοκτώ έτη , με ποίον τρόπο είχε προνοήσει ο Τριαδικός Θεός μας να σώσει και τότε και τους Ελληνες και τα υπόλοιπα έθνη απο τους τοκογλύφους της εποχής, ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ τον Ελληνικό τρόπο σκέψης μέσω Της Ορθοδοξίας σε όλον τον κόσμο!

    Μην αγχώνεστε!
    Όλα θα γίνουν όπως πρέπει όταν πρέπει.
    Όταν θα είμαστε έτοιμοι!
    Οταν θα έχουμε ειλικρινά μετανοιώσει!
    Ακόμα ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ!

    Υ.Γ.
    Είναι το σχέδιο της αγάπης του Θεού για τη σωτηρία του ανθρωπίνου γένους. Σ αὐτό αναφέρεται ο Απόστολος των Εθνών Παύλος: «ότε δε ήλθε το πλήρωμα του χρόνου, εξαπέστειλεν ο Θεός τον υιόν αυτού, γενόμενον εκ γυναικός, γενόμενον υπό νόμου, ίνα τους υπό νόμον εξαγοράση, ίνα την υιοθεσίαν απολάβωμεν»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειπε ο ...Θεος οτι θα σωθουμε..απ την ....δεξια η την αριστερα ?? Σε ποιο χωριο των Γραφων ?? Κοψε κατι....πριν αυτοκτονησουμε οκ ? Μηπως ειπε και ...ονοματα ? ΑΦΜ ??

      Διαγραφή
    2. Τα εχετε χαμενα εντελως!Ποια δεξια κ κολοκυθια;Του Αντωνη,του Κωστα του φοβι τσιαρη η του Τατσοπουλου κ της Σακελλαροπουλου;ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΝ ΑΗΔΩΝΗ,ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΗΔΩΝΗ για την ακριβεια.Γελουν κ τα τσιμεντα ναζι σας!ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ,ΜΠΛΕ,ΠΡΑΣΙΝΑ,ΚΟΚΙΝΑ,ΧΛΩΜΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ...

      Διαγραφή
  4. Σουν Τσου (Κινεζος στρατηλατης)

    "Μην μπλεχεις στα ποδια του εχθρου οταν αυτος απεργαζεται την αυτοκαταστροφη του"

    Διηνεκης

    "Καρτερια" Το αγαπημενο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α ν ε κ τ ί μ η τ η ανάρτηση και άπειρα ΕΥΓΕ!
    Όμως...
    Μία ερώτηση. Μόνον μία...
    Ποιά είπαμε ήταν η ιδιαιτέρα γραμματεύς πρίν πολλά χρόνια του τότε Μητρ.Θηβών & Λεβαδείας κ.Ιερωνύμου Λιάπη;
    Πώς είπατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ,
      αλλά δεν γνωρίζω την απάντηση στο ερώτημα. Σίγουρα έχει σημασία. Σχετίζεται με την παρούσα ανάρτηση;

      Διαγραφή
    2. Στην Νιγηρια βρεθηκε ψευδαργυρος....Ουτε αυτο σχετιζεται...Μεσω ενος περιπλοκου συλογισμου μπορει και να σχετιζεται ...αφου ολα ανοικουν στον Θεο...και δεν ξερουμε πως τα συνδεει ολα...

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.