«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΟΡΚΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. "Οι Πατρίδες, απλά δεν ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ!" Η μήνυση της Βενετίας Κάντζια, πρέπει να βρει ανταπόκριση απ' όλους μας.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΟΔΟΤΟΥ:
Προτείνω σε όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του ΔΙΟΔΟΤΟΥ,
1. όπως όλοι μας ανοίξουμε  τα σεντούκια μας και σκαλίσουμε τις μνήμες των παππούδων και γιαγιάδων μας και βγάλουμε στο φως και τιμήσουμε τους ήρωες και της δικής μας επίσης οικογένειας. Όλοι έχουμε και κάποιον/κάποια! Τους οφείλουμε αυτή την ελάχιστη τιμή.

2. όπως, εάν μετά από βαθειά μελέτη, δούμε ότι εκπροσωπεί και εμάς αυτή η κίνηση της Βενετίας, πάρουμε αυτό το ίδιο το κείμενο και με επί πλέον δική μας  «Ένορκη κατάθεση Μηνυτήριας Αναφοράς», απευθυνθούμε και εμείς προς τη Σεβαστή Δικαιοσύνη, με τα ίδια ακριβώς αιτήματα. Είναι πλέον καιρός, να βεβαιωθούμε για το είδος της Πολιτείας που έχουμε και τα δικαιώματα και υποχρεώσεις που απορρέουν ακριβώς από αυτό το είδος που οφείλουμε και πρέπει να γνωρίζουμε.

Το κόστος αυτής μας της ενέργειας, είναι μόνο 3,50 Ευρώ, συν 2 Ευρώ για το επικυρωμένο αντίγραφο που θα πρέπει να πάρουμε. Μην ξεχάσουμε να καταθέσουμε μαζί και ένα CD με το κείμενο της Αναφοράς μας, σε μορφή  pdf ( και ένα φυσικά και για το αντίγραφο που θα κρατήσουμε). 
Παρακαλώ επίσης, επειδή η ανάρτηση πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ως μάρτυρας της αξιέπαινης προσπάθειας της κας Κάντζια, τα σχόλιά σας να είναι μόνο προς την κατεύθυνση σοβαρών προτάσεων, κατάθεσης σημαντικών στοιχείων και αποριών. Εκτός θέματος σχόλια δεν θα αναρτηθούν.
Πιο συγκεκριμένες προτάσεις… στο email του ΔΙΟΔΟΤΟΥ, diodotos.k.t@gmail.com


Ας ερωτηθούμε όλοι τώρα, από πότε αλήθεια πωλούνται οι Πατρίδες;;; 
Ακόμα και αν το ζητούσε το 100% του Λαού τους, αυτό δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει, γιατί οι Πατρίδες, δεν ανήκουν σε κανένα μας προσωπικά. 
Είναι καταπίστευμα, που πρέπει να παραδίδεται ακέραιο, από γενιά σε γενιά στους επόμενους.


ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ:  ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΥΡΟ, ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!

Κατατέθηκε στις 16.1.2019 στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, με αρ. Πρωτ. 591.
Προς
Κυρία Ξένη Δημητρίου – Βασιλοπούλου
Εισαγγελέα Αρείου Πάγου
Εισαγγελία Αρείου Πάγου

Λεωφόρος Αλεξάνδρας 121
11522 – Αθήνα

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΟΡΚΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

1. Δικαιούται μια κυβέρνηση μειοψηφίας να καταθέσει οτιδήποτε προς ψήφιση στη Βουλή ( που έχει χάσει τη Δεδηλωμένη;;)
2. Δικαιούνται ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ / ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΕΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, να αποφασίζουν Εν Ονόματι του Ελληνικού Λαού, για ένα Ολόκληρο Έθνος και τον Ελληνικό Λαό;;

Από:

Βενετία Κάντζια
Οδός ……………….
…………… Αθήνα
Α.Τ.: ………………
Αθήνα, 15.01.2019

Καταθέτω την παρούσα ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΟΡΚΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ μου, εν όψει της επικύρωσης της ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, κατά των:
1. «ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»
2. « ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»
3. «ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»
4. « ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ»
Αλλά και κατά παντός άλλου εμπλεκόμενου στην έσχατη προδοσία απέναντι στον Ελληνικό Λαό και την Πατρίδα μας Ελλάδα, ως δικαιούμεθα και υποχρεούμαστε να πράξουμε και με κάθε μέσον να αντισταθούμε, επειδή ως είναι πλέον καταφανές επιχειρείται με τη βία η εγκληματική διάλυση και παράδοση της σε ξένα συμφέροντα, καταπατώντας άπαντα τα δικαιώματα του Κυρίαρχου Γηγενούς Ελληνικού Λαού, από τον οποίο ΟΥΔΕΜΊΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ έχουν ποτέ λάβει για αυτή, την απόλυτα προδοτική τους πράξη.

Να θυμίσω εδώ:

https://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Syntagma/article-35/
Η Βουλή : Το Πολίτευμα

Το « Σύνταγμα της Ελλάδος»
‘Αρθρο 33: (Έναρξη θητείας,όρκος, χορηγία)
2. O Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πριν αναλάβει την άσκηση των καθηκόντων του, δίνει ενώπιον της Bουλής τον ακόλουθο όρκο:
«Oρκίζομαι στο όνομα της Aγίας και Oμοούσιας και Aδιαίρετης Tριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Xώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Eλλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Eλληνικού Λαού».

Ερώτηση 1η
Το «Σύνταγμα της Ελλάδος», είναι ΣΥΝΤΑΓΜΑ με Γεωγραφικό Προσδιορισμό και αφορά τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ευρίσκεται μέσα στα Γεωγραφικά Όρια της Ελλάδος ( δηλ. όχι μόνον τον Ελληνικό Λαό και το Ελληνικό Έθνος), ή:

Ερώτηση 2η
Εάν αληθεύει το περιεχόμενο της 1ηςΕρώτησης περί Γεωγραφικού και μόνον Προσδιορισμού της υπάρξεως και εφαρμογής του Συντάγματος, μήπως ίσως αυτό και μόνον το γεγονός, αποδεικνύει την πραγματική – και καλά μεθοδευμένη και κρυμμένη υφή του – ότι δεν θεωρείται και λαμβάνεται υπ’ όψιν ως Σύνταγμα Κυρίαρχου Λαού, αλλά ως ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ της «ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»;;

Ερώτηση 3η
Ο εκάστοτε ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, με τον όρκο που δίνει κατά την ανάληψη των καθηκόντων του, ορκίζεται ότι θα προστατεύει τα συμφέροντα της Πατρίδας Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού; Ή στην πραγματικότητα δεσμεύεται με τον όρκο του, να φροντίζει τα καθαρά ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ της «ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»; Και εάν πράγματι είναι έτσι, τότε η «ΕΤΑΙΡΕΙΑ αυτή, δεν αποδεικνύεται ότι μπορεί να έχει «εν κρυπτώ» σφετερισθεί αυτή την ονομασία για τους καθαρά δικούς της λόγους, τους οποίους ο Ελληνικός Λαός αγνοεί παντελώς, γιατί ποτέ δεν τον έχουν επίσημα ενημερώσει σχετικά;;

Συμπέρασμα

Εάν αληθεύουν τα ανωτέρω, θα πρέπει να συμπεράνουμε ότι ο «ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», όταν παρουσιάζεται ως ο επίσημος εκπρόσωπος της Χώρας μας, θα πρέπει να προβαίνει σε απόλυτη κατάχρηση εξουσιών. Όλα γίνονται επίσημα και ωραία, όμως εν αγνοία της υπόστασης αυτής από τον Ελληνικό Λαό (πάντα όμως στο όνομά του !), χωρίς ως είναι φυσικό να υπάρχει η απαραίτητη έγκριση ή νομιμοποίηση αυτής της πράξης, πόσο μάλλον όταν για ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα, όπως αυτό της Συμφωνίας των Πρεσπών, αποφασίζουν ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ και ΠΡΟΣΟΜΟΊΩΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ.
Απόλυτα βέβαιο είναι ότι ποτέ δεν θα διανοείτο ο Ελληνικός Λαός, να δώσει την έγκριση και συγκατάθεσή του, για τέτοιες συμφωνίες.

Για τους λόγους αυτούς και ως απαιτεί το καθήκον μου, αιτούμαι από τη Σεβαστή Εισαγγελία όπως προβεί:

Α. στην απαίτηση προς όλους τους εμπλεκόμενους, όπως παρουσιάσουν όλα τα έγκυρα έγγραφα και ΦΕΚ πιστοποίησης της ιδρυτικής πράξης σύστασης του «κυρίαρχου Ελληνικού Κράτους» (αν υπάρχουν), αλλά και ποιά είναι αυτά τα άρθρα, πάνω στα οποία στηρίζονται και που πιστοποιούν μια «δήθεν» νομιμοποίηση ή εντολή και συγκατάθεση του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού, για τον συγκεκριμένο ακρωτηριασμό της Ελλάδος που προχωρούν να επικυρώσουν.

Β. στην επίσης απαίτηση να κληθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι να λάβουν θέση ως προς το βάσιμο ή μη – χωρίς την ενημέρωση και εντολή του Ελληνικού Κυρίαρχου Λαού ή σχετικού δημοψηφίσματος – της μετατροπής της Πατρίδας μας σε ατέλειωτες καθαρά ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΣ, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν ευρεθεί στο ΔΙΕΘΝΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ upik.de, αρχίζοντας από την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», (από τον ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2000!), για να ακολουθήσουν στη συνέχεια: η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ», η «ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», ΌΛΑ τα «ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ», οι «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ», οι «Ο.Τ.Α.» κλπ. κλπ., όπως έχει κατατεθεί σε αρμόδιες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ και έχει αναρτηθεί επανειλημμένα στο διαδίκτυο, από εμένα, αποτέλεσμα μακροχρόνιων ερευνών μου, σχετικών με αυτό το θέμα.
 Είναι όθεν απόλυτα αναγκαίο και επείγον, να ερευνηθούν αυτά τα σοβαρά στοιχεία και να απαιτηθεί να ανοίξουν όλοι οι σχετικοί φάκελοι, με υπουργικές, αλλά και αποφάσεις της ΒΟΥΛΗΣ, τα ΦΕΚ, τα ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ αυτών των ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, την κατοχύρωση του ονόματος εκάστης ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και σε ποιόν ακριβώς εμπορικό κατάλογο έχει αυτό γίνει, κλπ. επίσημα και σχετικά έγγραφα.
  
Είναι πλέον τελείως αυτονόητο ότι στην περίπτωση που ευσταθούν τα περί ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ:

ΟΙ ΟΠΟΙΗΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΟΙ, κλπ. ή ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ και ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ και  ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2000, που έχουμε μετατραπεί σε «ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και που συνάπτονται με άλλες παρόμοιες ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, (όπως τις ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ των ΣΚΟΠΙΩΝ – ΠΡΟΣΟΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΏΝ ως ΚΡΑΤΩΝ), ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ , ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

Όλοι οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ μας, είναι σε αυτή την περίπτωση ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ και ΜΟΝΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΑΥΤΏΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, χωρίς απολύτως ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και της ΠΑΤΡΙΔΟΣ του. 
ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ – τα ίδια και τα αλλότρια – που προσπαθούν να στραγγαλίσουν τον Ελληνικό Λαό και να του πάρουν την Πατρίδα του. Και βέβαια είναι φανερό ότι θα πρέπει να δουλεύουν για «ανταλλάγματα» – που ίσως τους έχουν δοθεί ή υποσχεθεί, για την ολοκλήρωση όλων αυτών των εγκλημάτων σε βάρος της Πατρίδας μας και του Λαού της.
Οι ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ όμως, δεν έχουν Λαό. 
Έχουν μόνο υπαλλήλους και τίποτα άλλο. 
Δεν έχουν Σύνταγμα, έχουν Καταστατικό.  Και εμείς, ο κυρίαρχος Λαός, δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση και υποχρέωση, να τους χρυσώνουμε, για να μας εκβιάζουν και τρομοκρατούν, για να πληρώνουμε παράνομους φόρους, για να ξεπουλούν και εμάς, αλλά ακόμα και αυτήν μας την ίδια ιερή Πατρίδα. 
 Ας ερωτηθούμε όλοι τώρα, από πότε αλήθεια πωλούνται οι Πατρίδες;;; 
Ακόμα και αν το ζητούσε το 100% του Λαού τους, αυτό δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει, γιατί οι Πατρίδες, δεν ανήκουν σε κανένα μας προσωπικά. 
Είναι καταπίστευμα, που πρέπει να παραδίδεται ακέραιο, από γενιά σε γενιά στους επόμενους. 
Οι Πατρίδες, απλά δεν ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ! 
Το βρώμικο λοιπόν παιχνίδι που μας παίζουν κάποιοι «ξύπνιοι», το έχουμε πλέον (ελπίζω…) καταλάβει και είναι δικαίωμα και χρέος μας, να απαιτήσουμε την αλήθεια και να αγωνισθούμε για την Απελευθέρωση της Πατρίδας μας.

Γ. στην απόδοση κατηγοριών και παραπομπή σε Ειδικό Δικαστήριο, όλων των ανωτέρω εμπλεκόμενων, ως «σφετεριστών της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή» και που είναι αυτονόητος ο σεβασμός τους να αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων. 
Πλην όμως εδώ βλέπουμε να καταπατείται βάναυσα και προδοτικά αυτή η υποχρέωση και μάλιστα από τους ίδιους τους εντολείς, που έχουν ορισθεί από τον Ελληνικό Λαό για να σέβονται και προστατεύουν.

Ερώτηση 1η
Μπορεί να θεωρηθεί ισχυρότερη η ασυλία του άρθρου 86 του «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ», από την επιταγή του άρθρου 4 περί ισότητας όλων των Ελλήνων ενώπιον του νόμου, στον οποίο και όλοι «οι πολιτικοί» έχουν ορκισθεί;; 
Μήπως ίσως πρέπει να υποθέσουμε ότι «συνειδητά» ορκίζονται να προστατεύουν και φυλάσσουν «ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ»;;
 Μήπως είμαστε μόνο εμείς, αυτοί που αγνοούμε αυτή την κατάσταση; 
Μήπως θα πρέπει εμείς να θεωρήσουμε πλέον ως φυσικό επακόλουθο ότι με το άρθρο αυτό, έχουν συνειδητά και εκ των προτέρων «εξασφαλίσει» την ασυλία τους απέναντι του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού, αφού ως διαχειριστές «ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ», δεν μπορεί να έχουν οποιαδήποτε υποχρέωση να λογοδοτούν απέναντί του, αλλά και να δεσμεύονται με υποχρεώσεις φροντίδας, προστασίας και υπεράσπισής του;;

Ερώτηση 2η
Μήπως θα πρέπει να ερευνηθεί άμεσα, εάν κάποιοι / κάποιες από τους / τις πολιτικούς μας, έχουν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, ως «δημοσίων λειτουργών», υποπέσει σε εγκλήματα – αδικήματα που τιμωρούνται με βάση και άρθρα του Ποινικού Κώδικα, όπως π.χ. τα ακόλουθα:

https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/nomothesia/poinikos-kodikas

ΔΕΚΑΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: Εγκλήματα σχετικά με τα υπομνήματα

Άρθρο 216 – Ποινικός Κώδικας – α. Πλαστογραφία

Άρθρο 220 – Ποινικός Κώδικας – β. Υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης
ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: Εγκλήματα σχετικά με την απονομή της Δικαιοσύνης

Άρθρο 232 – Ποινικός Κώδικας – Παρασιώπηση εγκλημάτων

ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: Εγκλήματα σχετικά με την υπηρεσία

Άρθρο 239 – Ποινικός Κώδικας – Κατάχρηση εξουσίας

Άρθρο 242 – Ποινικός Κώδικας – Ψευδής βεβαίωση, νόθευση κλπ.

Άρθρο 244 – Ποινικός Κώδικας – Καταπίεση

Άρθρο 259 – Ποινικός Κώδικας – Παράβαση Καθήκοντος
ΕΙΚΟΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ – Εγκλήματα κατά των περιουσιακών δικαιωμάτων

Άρθρο 385 – Ποινικός Κώδικας – Εκβίαση
Καλούμαστε λοιπόν τώρα όλοι, όσοι βιώνουμε με αγωνία αυτά που επιχειρούνται εναντίον της Πατρίδος μας, να σταθούμε αρωγοί στο πραγματικά δύσκολο έργο της Δικαιοσύνης, κατανοώντας την υπέρβαση που πρέπει με τόλμη, σύνεση, ψυχραιμία και θάρρος να δείξει και αυτή, αλλά και έκαστος εξ ημών, για να φέρει ειρηνική επιτυχία, ο ιερός σκοπός που επιθυμούμε όλοι μας για την Πατρίδα μας. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά, που καλούμαστε εμείς ως Λαός, να αντιμετωπίσουμε παρόμοιους ΕΦΙΑΛΤΕΣ. 
Μια αναδρομή π.χ. στον Αγώνα του 1821, θα μας θυμίσει ανάλογες καταστάσεις διάσπασης, εγωισμών, και προδοσίας, όπως και τώρα. Αλλά και μια γρήγορη ματιά στη Β΄ Εθνοσυνέλευση στο Άστρος Κυνουρίας, μας δείχνει πως εκεί, η σοφία των ψυχραιμότερων κατάφερε να ηρεμήσουν τα πνεύματα, να επιτευχθεί η αναγκαία υπέρβαση των διαφωνιών και να επικρατήσει συμφιλίωση.
Πόσο αλήθεια τραγικά επίκαιρα, είναι λοιπόν όλα αυτά και στις δικές μας μέρες…

Ας σταθούμε όμως για λίγο και στο γραπτό κείμενο του Προσωρινού Πολιτεύματος το οποίο ψηφίστηκε εκεί στο Άστρος, για να νιώσουμε το μεγαλείο της ψυχής του Έλληνα, που όταν πραγματικά το θελήσει και αποφασίσει, μπορεί και κάνει θαύματα! Μήπως ήλθε και πάλι η ώρα να το θελήσουμε και εμείς;;
Ας δούμε λοιπόν αυτό το κείμενο, αποτέλεσμα της υπέρβασης, που με την καθαρότητα και οικονομία λόγου που το χαρακτηρίζει, βλέπουμε να έχει καταφέρει να διατυπωθούν λιτά, με σαφήνεια και χωρίς άσκοπες φλυαρίες, τα βασικά ανθρώπινα αιτήματα και όνειρα, για κανόνες δημιουργικής και τίμιας συμβίωσης στην Ελεύθερη Πατρίδα, που αγωνιζόντουσαν να φτιάξουν.
Ας θαυμάσουμε λοιπόν κάποια αποσπάσματα από αυτό:

https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/f3c70a23-7696-49db-9148- f24dce6a27c8/syn07.pdf

Σελ. 1

Σελ. 2

 Σελ. 2

Σελ. 5



Σελ. 7 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΗ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ «ΈΘΝΟΥΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ»
= Ε Σ Χ Α Τ Η Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α!!!



Σελ. 11


Σελ. 12 ΕΥΘΥΝΕΣ + ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

 
Σελ. 12
ΌΡΑΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΤΕ (1823)!

Ναι! Και πρέπει να τη βοηθήσουμε σήμερα και εμείς τη Δικαιοσύνη όσο μπορούμε, να σταθεί όρθια και να βρει τον ανεξάρτητο δρόμο αυτού του οράματος του 1823! 
Γιατί πρέπει με ειλικρίνεια να παραδεχθούμε, ότι κάπου εκεί στο δρόμο, όλοι μας … χαθήκαμε. 
Χάσαμε τον προσανατολισμό και τα οράματά μας και αφεθήκαμε να μας παραπλανήσουν περίεργοι εφιάλτες…
Αλλά και το ιστορικό ψήφισμα της Β΄ Εθνοσυνελεύσεως του Άστρους, μας φέρνει προ και των δικών μας τωρινών ευθυνών, γιατί αφεθήκαμε να έχουμε ανεχτεί την απόλυτη καταπάτησή του, ακόμα και μέχρι των ημερών μας. Με τη σιωπή και αυτή την ανοχή μας συνεχίζουμε να επιτρέπουμε την ασέβεια και την παρεκτροπή από την ιερή παρακαταθήκη που μας έχουν κληρονομήσει οι αγωνιστές πρόγονοί μας. Αυτοί που δώσανε την ψυχή, το αίμα και το βιός τους για το όραμα μιας Ελεύθερης Πατρίδας Ελλάδας. Με εμάς όμως, να μη το έχουμε σωστά εκτιμήσει και φροντίσει…. Πώς λοιπόν διαχρονικά, να μην επωφελούνται από τη δική μας αμέλεια, τα παντός είδους αρπακτικά και να μην αναζητούν την ευκαιρία να το προσπαθούν κάθε λίγο και λιγάκι, μέχρι να ολοκληρώσουν τα φονικά σχέδια εναντίον μας;;
Για τη Εθνοσυνέλευση του Άστρους, δαβάζουμε από το βιβλίο Θυρεάτις Γη, των Ιω. Κουσκουνά, Κυρ. Χασαπογιάννη και Ιω. Κακαβούλια, εκλεκτών εκπαιδευτικών της Κυνουρίας. Έκδοσις: Πνευματικού Κέντρου Άστρους – Ιδρύματος «Μνήμη Αγγελικής Λεων. Ζαφείρη», Αθήναι 1981:



Σελ. 27



Σελ. 288 – 289



Χρέος μας να σταθούμε τώρα, με σοβαρότητα σε κάθε λέξη και σε κάθε νόημα, αυτών των αποφάσεων. Είναι και σήμερα το δικό μας απόλυτο και νόμιμο όπλο, για να μπορέσουμε να κρατήσουμε την Πατρίδα μας, μακριά από τον γκρεμό. 
Και βέβαια, το άκυρο, μη εφαρμοστέο και μη νομιμοποιημένο από το λαό, των πάσης φύσεως συμφωνιών, αποφάσεων και νόμων, που συνομολογούν και υπογράφουν διαχειριστές ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε τη μάχη! 
Ας δώσουμε επιτέλους εμείς ένα τέλος, σε όλα όσα περίεργα οι ίδιοι ανεχόμαστε, όπως να μας ξεγελούν ως «νόμιμοι εκπρόσωποι μας», ενώ πραξικοπηματικά και μόνο, εδώ και καιρό, αυτοί εκπροσωπούν ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ και μάλιστα εναντίον μας και εναντίον της Πατρίδας μας.
Δίνουμε τα χέρια και ας τα βρούμε μεταξύ μας, προς χάριν της ιερής μας Πατρίδας και των παιδιών μας. Εμείς και μόνον εμείς, ενωμένοι και αποφασισμένοι μπορούμε, πρέπει και έχουμε καθήκον να το κάνουμε! Και θα το πετύχουμε!
Εμάς και μόνο εμάς φοβούνται οι «διαχειριστές», μήπως και τυχόν καταφέρουμε να ενωθούμε και διεκδικήσουμε όλα μας τα αυτονόητα δίκαια. Τρέμουνε και μόνο με αυτή τη σκέψη!
Όμως, «βάζοντας επιτέλους μυαλό», ας σκύψουμε με ευλάβεια και ας αρχίσουμε να γνωρίζουμε και να σεβόμαστε αυτή την Πατρίδα: να την αγαπήσουμε και να την φροντίσουμε καλύτερα από ότι μέχρι σήμερα. Αυτή με τη σειρά της, θα μας ανταμείψει πλουσιοπάροχα, να είμαστε γι αυτό σίγουροι.

Συμπέρασμα:
Απαραίτητη προϋπόθεση για επιτυχία των στόχων μας είναι και παραμένει: ο καθαρός μας αγώνας για την οριστική αφαίρεση της όποιας νομιμοποίησης μας «πουλάνε» ότι έχουν από εμάς, αυτές οι «ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ = ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ», αλλά και η κατάργησή τους, με τη σταθερή μας απαίτησή, της διεξαγωγής ερευνών και απόδοσης ευθυνών. 
Και τέλος στη συνέχεια, η συνολική προσπάθεια όλων μας για να μπορέσουμε να σηκώσουμε την Ελλάδα μας όρθια και ψηλά, όπως της αξίζει!
Διαβάζουμε λοιπόν :


 
Ενωμένοι λοιπόν, με πίστη, θάρρος, ψυχραιμία, σύνεση και ειρηνικά, προχωράμε το δρόμο της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ μας, κόντρα σε όλα τα φαρμακερά στοιχειά που μας έχουν περιζώσει.
Προς ενημέρωση και προς χάριν της ομόνοιας και της επικράτησης ψυχραιμίας και συναδέλφωσης στο δύσκολο αγώνα που έχουμε μπροστά μας, το παρόν θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο, εν όψει της προγραμματισθείσας κινητοποίησης της 20ηςΙανουαρίου 2019, με τη βαθειά ευχή της αποφυγής βίαιων επεισοδίων –ψυχικών και σωματικών- αλλά και διχαστικών προσπαθειών – σκηνοθετημένων ή μη – από όποια πλευρά και αυτά θα μπορούσαν να προέρχονται.
Ο στόχος αυτών των κινητοποιήσεων είναι ιερός. 
Είναι η ίδια μας η Πατρίδα και τα παιδιά της, που περιμένουν από εμάς να δείξουμε σύνεση, σοφία, ψυχραιμία και προπαντός ενότητα, για να μπορέσουμε να γλυτώσουμε από τις μεγάλες περιπέτειες που έχουμε αφεθεί να μας ρίξουν.
Τέλος ας διαβάσουμε ή ακούσουμε και ας προβληματιστούμε:

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΕΡΚΕΛ

http://oimos-athina.blogspot.com/2019/01/blog-post_27.html
———————————————————————————————————–
https://www.youtube.com/watch?v=uc2KhI99HCE





Συνάντηση Παυλόπουλου – Μέρκελ | 11/01/19 | ΕΡΤ
ΕΡΤ Α.Ε.
Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιαν 2019
Subscribe στην ΕΡΤ:
 
https://goo.gl/5UMgNE 

Δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο έγινε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας της επίσκεψης της στη χώρα μας.
****Συνομιλούν και οι δύο «ηγέτες», ως εκπρόσωποι κυρίαρχων κρατών ή ως διαχειριστές ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ – ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΕΙΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ;;
Ακούστε πως μιλούν και αποφασίζουν και οι δύο, στο «όνομα» πάντοτε των Λαών τους! Και εμείς, οι μόνοι κυρίαρχοι στον τόπο μας, να τους κρατάμε ακόμα στις θέσεις τους, περιμένοντας να ολοκληρώσουν το ξεπούλημα της Πατρίδας μας; Πόσο ακόμη θα καθυστερούμε την από-νομιμοποίησή τους όταν ολόκληρη τη χώρα, την έχουν βγάλει στο σφυρί; 
Δεν καταλαβαίνουμε ότι αυτό το ξεπούλημα είναι στη ουσία οι περιβόητες «μεταρρυθμίσεις» που μας έχουν με περισσή βία επιβάλει, ως απαιτούμενα της συμμετοχής μας στην Ε.Ε. αλλά και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση των Ηνωμένων Εθνών, που με ζήλο προωθούν και δυο τους;
————————————————————————————————-

Έτσι για δείγμα, κάποιες λίγες μόνον προσφορές στη διεθνή αγορά, κομματιών της Πατρίδας μας, μέρος του τόσο «επιθυμητού» ξεπουλήματος που προωθείται:

https://www.youtube.com/watch?v=sR8-ncANE6g






Griechenland – Ausverkauf! (phoenix, 07.08.2015)= (το Ξεπούλημα της Ελλάδος
 L1f3styleRG28
Δημοσιεύτηκε στις 7 Αυγ 2015

——————————————————————————————————–
Αλλά τυχαία και κάποιες φωνές αλήθειας απλών ανθρώπων στη Γερμανία, για τους «διαχειριστές» των ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ και των δύο πλευρών: (προσέχουμε και τα σχόλια).

https://www.youtube.com/watch?v=lijDfYqm-yg





Griechenland und Europa – alles in Butter ?
11.918 προβολές
gamesoftruth
Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιαν 2019
Im Mai sind die EU Wahlen, besser EU Parlamentswahlen und Merkel ist mit ihrer Werbetour durch Europa gestartet…. Alles ist superrrrrr… nur diese ärgerlichen Bürger sehen das offensichtlich ganz anders.
———————————————————————————————————
 
Ολόψυχα λοιπόν: Καλή Τύχη στους Αγώνες μας για την Απελευθέρωση της Πατρίδας μας!
 
Με Τιμή
Βενετία Κάντζια
Αθήνα, 16.1.2019
 
Στη μνήμη όλων των περίπου 9.000  ηρώων  που έδωσαν τη ζωή τους για να ανοίξει ο  πολυπόθητος δρόμος της  απελευθέρωσης  της Μακεδονίας, πάντα επίκαιρη η αναφορά της θυσίας τους, στην αιματηρότατη  Μάχη – κλειδί – του Κιλκίς, 19 – 21 Ιουνίου 1913.

ΜΝΗΜΗ ΗΡΩΟΣ ΜΕΤ ΕΓΚΩΜΙΩΝ…



ΣΧΕΤΙΚΑ




 Σχόλιο Από τα Αττικά Νέα:

Anna Art

Η ένορκη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η φίλη μου Βενετία Κάντζια στον Αρειο Πάγο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών!! Η Ελληνίδα πατριώτισσα που έχει πολλούς λόγους να αγαπάει να πονάει και να νοιάζεται για την ένδοξη Μακεδονία μας, όπως ένας απο αυτούς είναι η ηρωική θυσία του θείου της σημαιοφόρου του 8ου συντάγματος του στρατού που πολέμησε στους 2 βαλκανικούς πολέμους και έπεσε μαχόμενος στον 2ο Βαλκανικό πόλεμο στο Μελισσοχώρι εδώ στην περιοχή που μένω, δίπλα απο το Ωραιόκαστρο στην περιοχή Μπάλτσα στην ένδοξη μάχη του Κιλκίς για την απελευθέρωση της Μακεδονίας μας που έπεσαν ταυτόχρονα 9.000 παλληκάρια για να σώσουν την Μακεδονία μας!!Γίνεται αναφορά στο τέλος του δημοσιεύματος για αυτήν την ηρωική μάχη που την διάβασα όλη και δεν μπορώ να κρύψω την συγκίνηση μου που και τα ανάμεικτα συναισθήματα μου ως Ελληνίδα Μακεδόνισσα και μάλιστα κάτοικος της περιοχής!!Διαβάζοντας την περιγραφή αυτών που έζησαν στην ηρωική μάχη που έδωσαν τα παλληκάρια ξέσπασα σε λυγμούς!!Τόσες θυσίες νέων παιδιών που πολέμησαν και έχυσαν το αίμα τους για να ζήσουμε εμείς ελεύθεροι και να μην εκτιμούνται απο κάποια τσογλάνια ελληνόφωνα, που με ευκολία προδίδουν και ξεπουλάνε τούτα εδώ τα ματωμένα εδάφη, που είχε στερήσει τα όνειρα και τις ελπίδες χιλιάδων νέων που είχαν δώσει το αίμα τους σαν φόρο τιμής για την Ελευθερία της Πατρίδας μας και δή της ένδοξης Μακεδονίας μας ,πού στέρησε απο τις οικογένειες απο τις ηρωίδες μάννες που τα γέννησαν αυτά τα όμορφα και ατρόμητα ψυχή και σώματι ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ!!Και τώρα εσείς προδότες θέλετε να παραδώσετε αυτόν τον ιερό τόπο τον χιλιοαιματοβαμμένο απο ηρωικές ψυχές!!Πού να τον παραδώσετε? καννίβαλοι? Που εξαιτίας σας, εξαιτίας πουλημένων και παραφρόνων δολοφόνων ηγετών, γέμισε η γή με θυσίες και αίμα νέων!! Αιμοδιψείς δολοφόνοι το αίμα όλων αυτών θα γυρίσει επάνω σας!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ!! ΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ!!



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου