«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

ΣΩΣΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΤΕΝΙΣΗ..




Η χθεσινή ημέρα ήταν ιδιαιτέρως απογοητευτική για το ιστολόγιό μας. Μάς την έπεσαν ηλίθιοι σχολιαστές κατηγορώντας μας για μασόνους (Μέγας είσαι Κύριε!...Από πού κι ως πού.. Δεν έχουν μια στάλα νιονιό να καταλάβουν ότι εντελώς το αντίθετο συνάγεται από την έως τώρα πορεία μας;), επίσης.. στον χώρο εργασίας μου, όταν άνοιξα το στόμα μου να δώσω να κατανοήσουν κάποιοι ότι την ερχόμενη Τρίτη ο πρωθυπουργός της χώρας θα βρεθεί στο Μαρόκο για να υπογράψει έγγραφο που νομιμοποιεί την είσοδο πολλών ακόμα εκατομμυρίων μεταναστών στη χώρα μας... έπεσαν να με φάνε.. ότι "τί μαλ@κίες είναι αυτές που διαδίδετε στον κόσμο με το ίντερνετ.." και "δεν ακούσαμε τέτοια είδηση πουθενά.." κ.ά. παρόμοιες καφρο-αντιδράσεις. "Μα βρε ΜΑΛ@ΚΕΣ.." τους απαντώ.. "ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ;;.. ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ TV ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ, ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ, ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ;;...".

Κι από την άλλη, δεν είπα πως κάτι τέτοιο σώνει και καλά είναι δυνατόν να γίνει.. Ούτε μέρη και χώροι δόμησης υπάρχουν για κάτι τέτοιο, ούτε χρήματα. Τα επιδόματα όπου νά'ναι θα σταματήσουν και γι αυτούς τους μετανάστες, τα τουλάχιστον 2μισι εκατομμύρια Ασιατών και Αφρικανών που ήδη υπάρχουν στην χώρα και τούς δίνονται ιθαγένειες. Οπότε το ΣΦΑΓΕΙΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ και μακάρι να ξεκινήσει γρήγορα για να ξεμπερδεύουμε με το θέμα, να καθαρίσουμε και τη χώρα από την εβραιο-αριστερή προδοτική μόλυνση παράλληλα, που μεταμόρφωσε την Ελλάδα σε τριτοκοσμική χωματερή της ανωμαλίας.

Η βλακεία σε αυτή τη χώρα είναι ανείπωτη. Η "πραγματική ψυχραιμία" εξοβελισμένη  και η "ηλίθια ψυχραιμία" να μεσουρανεί.

Κι από την άλλη, δημοσιεύουμε κάτι για τον Στηβ Μπάνον και βιάζονται κάποιοι να δηλώσουν αμέσως την ασχετοσύνη τους στην διεθνή πολιτική σκηνή, κάποιοι με προσβλητικό τρόπο (γι αυτό και δεν αναρτήθηκαν τα σχολιά τους), με αμέριστη νεοταξο-φοβία, καχυποψία, λες και οι σιωνιστές είναι παντοδύναμοι και δεν έχουν τίποτα να φοβούνται, κανέναν που να τούς σκάβει το λάκκο, κανέναν που με οργανωμένο σχέδιο να έχει κερδίσει πάμπολλα βήματα ώστε να τους ξαναστείλει στο περιθώριο της Ιστορίας σχεδιάζοντας την επάνοδο της κυριαρχίας των Εθνών-Κρατών. Άλλοι βέβαια.. ίσως και να φοβούνται τον παραγκωνισμό, από μια τέτοια εξέλιξη, της εγχώριας δεξιάς. Πού όμως την είδαν αυτήν; Σε λαγούμια, γκέι μπαρ και μασονικές στοές;... Και πώς τους έχει κατσικωθεί στο μυαλό ότι η ΝΔ για παράδειγμα.. ήταν ποτέ δεξιά; Το "Η Κύπρος κείται μακράν", την νομιμοποίηση του ΚΚΕ, τους εναγκαλισμούς του Φριδάρχη στο Παρίσι με αυτούς που συνέταξαν το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ δεν τα είδαν;...

Έστω λοιπόν υπό το πρίσμα καθαρότητος του εγχειρήματος Μπάνον, το οποίο προσωπικά εμπιστεύομαι κρίνοντας από πληθώρα, αντισυστημικών και μη, ξένων δημοσιευμάτων, να δεχτούμε ότι θα επιχειρήσει να "στρατολογήσει", εκτός από κάποια καθαρά, επίσης και κάποια γνωστά πρόσωπα της ακροδεξιάς και του εθνικιστικού χώρου από την Ελλάδα, τα οποία εμείς δεν έχουμε σε υπόληψη (ως μαϊμού πατριώτες, πατριδοκάπηλους, μασόνους και μαριονέτες των σιωνιστών του κερατά).  Καλύτερα λοιπόν είναι, μερικά πειναλεο-λαμόγια σαν αυτούς, να παραμείνουν, αμετανόητοι, υπό την επιρροή των σιωνιστών, και να μάς σκάβουν το λάκκο την ώρα που εμείς ξεκινάμε να συμμετάσχουμε σε κάτι εθνοαπελευθερωτικό που αφορά όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και όλη την υπό διωγμόν λευκή Δύση;
Εντάξει, της φυλακής τα σίδερα και ένα μπερντάκι ξύλο θα το φάνε οι πιο πολλοί από αυτούς, σύντομα, αλλά αν κάποιοι αλλάξουν άμεσα στρατόπεδο και ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ πραγματικά στην υπηρεσία της πατρίδος.. κάποιες εξαιρέσεις και υπό αυστηρήν επιτήρησιν, δεν θα τις κάνουμε; Εάν τις κάνουμε, θα πρέπει να περικλείει το σωστό μίγμα ανάγκης και σοφίας η απόφασή μας, απλώς και μόνον διότι πολλά από αυτά τα πρόσωπα έχουν πολλούς ψηφοφόρους και ακολούθους στα μέρη τους, αληθινούς ανθρώπους και πατριώτες, τους οποίους χρειαζόμαστε.

Το έχω ξαναπεί μέσα από αυτό το μπλογκ: Λυπάμαι που μερικοί από εμάς, από βλακεία, αναμασάμε ατάκες που εμπνεύστηκαν οι εχθροί μας, για να εμποδίσουμε και οι ίδιοι όποια καλή κίνηση κάνει την προσπάθειά της για να ανακτηθεί από την χριστιανική Δύση των λευκών, ο δικαιωματικός της ζωτικός χώρος. Αναφέρομαι κυρίως στην καραμέλα "Αν δεν ήταν δικός τους δεν θα βρισκόταν στο πόστο που είναι", κουβέντα που έχει ειπωθεί για τον Πούτιν, τον Τραμπ, τον Σαλβίνι κ.ά..
Και δεν ανέφερα δυο τρεις φορές τον όρο "χριστιανική Δύση των λευκών" γιατί είμαι κανένας αγγλόφιλος ή αμερικανόφιλος. Ρωσόφιλος είμαι βασικά. Και γνωρίζω καλά πως η Ελλάδα δεν είναι ούτε Ανατολή ούτε Δύση. Είναι η Μήτρα γεννήσεως του Δυτικού Πολιτισμού. Μόνο που στις ημέρες μας η ελληνική φυλή μετρά κάπου στους 6μισι εκατομμύρια Έλληνες εντός Ελλάδος και κάπου στα 20 στο εξωτερικό. 6μισι εκατομμύρια -ΜΌΝΟΙ ΜΑΣ- δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά.. ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.. ΤΟ ΝΥΣΤΈΡΙ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕ ΤΟΝ ΓΗΓΕΝΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.

ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΌΠΟΙΟ ΡΕΥΜΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΤ, ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΣΤΑ 500.000.000

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ (ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ "ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ") ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΗΘΕΊ ΑΥΤΗ Η ΜΑΧΗ. ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ. Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΝΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΘΕΟ. ΚΑΙ ΤΟ 200 ΕΤΩΝ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.

Αυτά είχα να πω, ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ, οι οποίοι έχουν συνηθίσει να πιστεύουν ότι "κάτι πρέπει να αλλαχθεί από τη βάση" και αδυνατούν να δουν ότι στον ορίζοντα υπάρχουν δυνάμεις που έχουν αρχίσει να αντικρίζουν ευθυτενώς τον εχθρό.

Ευχαριστώ.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

10 σχόλια:

  1. Η απόδειξη για αυτούς που σε αμφισβητούν βρίσκεται εδώ, μαζί με τις χώρες που δεν θα συμμετάσχουν. pronews.gr/opinion-makers/731844_metanasteysi-kai-marakes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι «αγαπήσαμε» τον Τραμπ, αλλά δεν κάνουμε κι έτσι ρε Κώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ04 Δεκεμβρίου, 2018 21:39

    ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ !
    .
    ΩΡΑΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ............
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυνατο σχολιο, Κωστα. Ταραξε τα νερα στη χωρα του φραπεδιαρη ελληνα. Η αγνοια των διεθνων ρευματων σημερα, ειναι η απολυτη συνταγη για να κατάληξη η χωρα μας σαν το ναυαγο στη ξερα.

    Διεξαγεται ενας πολεμος στην Αμερικη και Ευρωπη μεταξυ Πατριωτων και Διεθνιστων (Globalists). Tα κομματα ειναι πλεον ιστορια. Καιρος ν' αφησουμε κατα μερος την καφενειακη ατακα "ελα μωρε, ολοι το ιδιο ειναι" και ν' αφουγκραστουμε το διεθνες ηχογραφημα.

    Η αυτοκρατορια των Ροτσιλντ ποδηγετει τον κοσμο 200 χρονια τωρα. Αρχιζει να δειχνει σημαδια κοπωσεως. Η ηγετικη ομαδα χανει μελη. Οι Ροκφελερ, Μπρεζινσκυ, Μακεην, πατηρ Μπους μας αφησαν χρονους. Υπαρχουν ακομη Κισινγκερ και Σορος ο οποιος εχει γιο. Εδω σημειωστε ομως οτι οι γιοι των μεγαλων δεν ειναι ποτε ακριβες αντιγραφο. Θυμαται κανεις τον γιο του Διονυσιου; Ολοι θυμωντε ομως τον Σαλονικιο.

    Ερχοντε τεκτονικες αλλαγες. Μην αφηνετε τους κατσαπλιαδες Αλβανους να σας βρουνε στο καναπε. Εχει φουντωσει ο πολεμος των πατριδων. Αφουγκραστειτε καλα τι συμβαινει απο το Λος Αντζελες μεχρι το Βλαδιβοστοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κε Ahoy,

      οι περισσότεροι Έλληνες θα τα κατανοήσουν αυτά όταν θα αρχίσουν να έχουν σοβαρές απώλειες για την επιβίωσή τους, κοινώς όταν το αγγούρι θα μπει άγαρμπα και τσουχτερά.
      Ας φροντίσουν να μάθουν πριν νά 'ναι αργά..

      Διαγραφή
  5. Μπράβο Ahoy. Σε διεθνή εχθρό χρειάζεται διεθνής αντιμετώπιση. Με λυπεί ότι οι περισσότεροι καλοπροαίρετοι πατριώτες δεν το αντιλαμβάνονται αυτό. Γαλατικό χωριό την έχουν δει τη δουλειά. Μόνο ο δρυϊδης Πανοραμίξ με το μαγικό φίλτρο τους λείπει αλλά θα βρεθεί κι αυτός.

    Επίσης να ξέρετε ότι ΚΑΙ στον αριστερό χώρο υπάρχουν δυνάμει σύμμαχοι, άνθρωποι εξαπατημένοι σαν κι εμάς, ο Κώστας μας κάποτε ψήφισε κκε, εγώ πασοκ, οι άλλοι όλο και κάποιες άλλες φόλες θα φάγατε οπότε μη μας κουνιέστε. Μπορεί να έχουμε διαφορές με τους αριστερούς και αυτές έχουν βαθύτατες ψυχολογικές βάσεις σύμφωνα και με το μοντέλο των ηθικών προτιμήσεων (λέω να σας το μεταφράσω, αξίζει), αλλά ΔΕΝ είναι όλοι λαμόγια. Τέλος. Υπάρχουν και καλοπροαίρετοι και πλανεμένοι αριστεροί.

    Οικονομικά μπορεί να μην καταλαβαίνουν και να λένε ανοησίες όπως ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι κρατούν τα μαγαζιά ανοικτά και άρα ωφελούν την οικονομία (ε τότε ας τυπώσουν κάργα χρήμα και να το δώσουν στους άνεργους και στα πάκια για να κινηθούν τα μαγαζιά και η οικονομία - να μη ταλαιπωρούν και τον κόσμο με τη γραφειοκρατία).

    Ίσως κάποιοι αριστεροί είναι λιγότερο πλανεμένοι από μερικούς δικούς μας που θέλουν να επαναφέρουν τη βασιλεία, και μάλιστα με τους ψυχοπαθείς Γλύξμπουργκ γιατί "ο θεσμός βοήθησε τη χώρα" - Πλεύρης. Ίσως λιγότεροι πλανεμένοι από τους δικούς μας τους ανίατους κρατιστές που θέλουν εθνικό νόμισμα fiat, ενώ ζούμε σε μια εποχή όπου μπορεί ο καθένας να έχει το ισοδύναμο Ελβετικού τραπεζικού λογαριασμού στην τσέπη του, με μηδέν πληθωρισμό, και όπου οι συναλλαγές δεν μπορούν να σταματηθούν παρά μόνο αν τα λαμόγια κατεβάσουν όλο το ίντερνετ.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι Κώστα.
    Χύμα και κατακέφαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφιερωμένο εξαιρετικά: https://www.youtube.com/watch?v=s-YjPHyWgDs

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.