«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Διαβάστε το νέο βιβλίο του ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΛΑΔΑ ("Μποτίλια στο Πέλαγος"), με τίτλο «ΤΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΡΑΓΚΑΛΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ»

Η μελέτη "Το Ξεχαρβάλωμα των Συμπράγκαλων τής Δυτικής Κυριαρχίας" αφορά την διαδικασία για την εξουδετέρωση τής νεοταξικής ατζέντας και την πτώση τής παγκοσμιοποίησης. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας το βιβλίο σε μορφή pdf.

keepandshare.com/doc...

20 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=04gnCbKWJpM olo einai ekswfreniko , alla meta to 1.41.00 ginetai akomi pio ekswfreniko me ton ilektromagnitismo /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Pananas είδα 15 λεπτά και φαίνεται ΠΟΛΥ ενδιαφέρον! Το πιο ευχάριστο είναι ότι ο αφηγητής μιλάει τόσο καθαρά αγγλικά, που δεν χρειάζεσαι καθόλου υπότιτλους για να το απολαύσεις.
      Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Μ Ε !!!!! 🙂

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστούμε ΠΟΛΥ. Ήδη "κατάβηκε" στον δίσκο σε pdf και θα εκτυπωθεί για να μείνει διαθέσιμο όταν ο Ήλιος θα "κάψει" όλα τα ηλεκτρονικά μέσα.

    Έρρωσθε
    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Κώστα, θερμά ευχαριστώ για την προβολή τής μελέτης.
    Μεταξύ όσων καταθέτω εκεί, αποδίδω ιδιαίτερη σημασία στην προσπάθεια που επιχείρησα, να δικαιωθεί η μνήμη τού Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, μετά από τις αμέτρητες απιθέσεις, που δέχθηκε αυτή μετά την πρόσφατη αποβίωσή του. Κάποιος είχε ισχυριστεί, ότι ο Γκορμπατσόφ μπορούσε να γελάει, αλλά μπορούσε και να δαγκώνει. Κατά την εκτίμηση μου ο Γκορμπατσόφ ήταν ένα λαγουδάκι με δόντια πυράγχας, γνήσιο λιοντάρι τής Ρωσικής ψυχής. Το μπαλ μασκέ, που έστησαν, κάποιοι αόρατοι, που κινούσαν τα νήματα πίσω από όλες τις Ρωσικές διοικήσεις, προφανώς οι δυτικοί δεν κατανόησαν στο ελάχιστο και για τούς ελάχιστους Ρώσους που γνωρίζουν, δεν υπάρχει κάποιο κίνητρο για να το αποκαλύψουν. Όμως η αλήθεια δεν επιδέχεται εκπτώσεις. Στο έπος τής Αμερικής "Μόμπυ Ντικ" δηλώνει ο μόνος επιζήσας ναυαγός, όταν φθάνει στην στεριά: "Γλύτωσα, μόνον για να σάς τα διηγηθώ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Διονύση, κάνε κάτι αν μπορείς για τον σύνδεσμο, γιατί όσοι θέλουν να διαβάσουν ή κατεβάσουν το βιβλίο..θα πρέπει να περιμένουν πάλι μέχρι αύριο το βράδυ στις 9, για να το κάνουν. Και δεν είναι και σίγουρο αν θα μπορούμε και τότε.
      Πατώντας, μάς λέει:
      Αυτό το αρχείο δεν μπορεί να προβληθεί ή να μεταφορτωθεί επειδή ο ιδιοκτήτης αυτού του αρχείου, deniscladas, έχει υπερβεί το εύρος ζώνης των 50 megabyte για σήμερα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά αύριο Ή ενθαρρύνετε τον ιδιοκτήτη αυτού του αρχείου να αναβαθμίσει το λογαριασμό του σε πληρωμένο, ώστε να επιτρέπει σχεδόν απεριόριστες λήψεις από επισκέπτες όπως εσείς.

      Διαγραφή
    2. Πρόκειται για τα γνωστά κόλπα των file hosters για να βγάζουν χρήματα με πονηρή μέθοδο. Συμφωνώ, ότι και αυτοί έχουν έξοδα και πρέπει να επιβιώσουν. Όμως τον τρόπο λειτουργίας οφείλουν να γνωστοποιούν εξ αρχής.
      Όπως γράφω στο τέλος τής μελέτης, αυτή διανέμεται ατελώς και μπορεί ο καθένας να την αναπαράγει και να την διαχειρίζεται, όπως επιθυμεί. Από την στιγμή που το δημοσίευσα, παύει αυτό να έχει πνευματικά, ή άλλου είδους δικαιώματα και ανήκει σε όλους. Σού έστειλα το PDF με μέηλ. Σε ποαρακαλώ να το ανεβάσεις, εάν επιθυμείς, είτε σε άλλον hoster, δίνοντας τον σύνδεσμο, είτε να το αποστείλεις σε οποιον θέλει, για να το ανεβάσει όπου επιλέγει και να δώσει τον σύνδεσμο. Φυσικά και εγώ θα το ανεβάσω και αλλού και θα επενέλθω για να γνωστοποιήσω το link.

      Διαγραφή
  4. Νέος σύνδεσμος:
    https://www.yumpu.com/xx/document/view/67199660/-pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον πρόσθεσα, αλλά αυτός είναι μόνο για ανάγνωση. Δεν μπορώ να ενσωματώσω το pdf στην ανάρτηση. Είναι πολύπλοκο -μέσω google drive- αλλά και να το έκανα θα ήταν μόνο για ανάγνωση πάλι.

      Διαγραφή
  5. Ακόμη ένας σύνδεσμος για κατέβασμα

    https://www.docfly.com/editor/29c04bb1bddd6a75cbed/diodj3bw7z6-64dcf191

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ αποθηκευσα .ευχαριστω παρα πολυ ,φαινεται καλη αναλυση .καλημερα σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Η κούλα για σέλφυ...ΠΡΩΤΗ!!
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/o-kosmos-kaigetai-kai-o-k-mitsotakis-vgazei-selfie-me-aitheria-yparksi-se-taverna-vinteo/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παγκόσμια πρωτειά εποχής κλάους σβαμπ:
    Στην Ολλανδία θα απαγορευτούν οι διαφημίσεις προϊόντων κρέατος:
    https://www.el.gr/nea-taxh/eskase-i-vomva-proti-apagoreysi-di/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. ΤΟ ΜΥΑΛΌ ΜΑΣ,ΕΊΝΑΙ Ο ΣΤΌΧΟΣ ΤΟΥΣ.

    https://rumble.com/v1iwgwl-92214165.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΜΑΜΗΣΑΜΕ!
      ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΔΙΑ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

      Διαγραφή
  10. https://mobile.twitter.com/GiorgosAPT/status/1566851959029628928?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1566851959029628928%7Ctwgr%5E101cc7324da99b70c889b2f79c2e134f07ddd6a7%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Famazonios.net%2Fi-ellada-sti-peina-kai-o-koylis-echei-kefia-vgazei-selfies-me-loyomenes-me-magio-kai-quot-prosonta-quot-video-amp-foto%2F

    Άννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή