Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Το θέατρο των "Eλλήνων" πολιτικών με τους Τούρκους ~ Όλα συμφωνημένα ήδη

Σχόλιο Διόδοτου: Είναι τόσο σημαντικό και "έξω απ'τα δόντια" αυτό το άρθρο, που αναρτήθηκε ήδη και στα γκάτζετ μας πάνω πάνω. Το θέμα είναι τελειωμένο. Μόνο οι "Ανδρομέδιοι" μπορούν να μάς σώσουν ή μια τεράστια λάθος κίνηση κάποιας μεγάλης δύναμης (χώρας), συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας, η οποία θα δημιουργήσει ένα ντόμινο αλληλοσπαραγμού των μεγάλων χωρών. Με εμάς, τα βατράχια, στη μέση, να παρακολουθούμε και να ετοιμαζόμαστε για μια νέα ιστορική στροφή στην οποία θα πρέπει τουλάχιστον να επιβιώσουμε. Για "πραξικοπήματα" και άλλες ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, που μιλούσαμε σε προηγούμενα έτη της επάρατης αυτής δεκαετίας, ούτε λόγος. Ακόμα κι αν υπήρχε και ήταν έτοιμος (ή έτοιμο, αν μιλάμε για επιτελείο-ομάδα στρατιωτικών) κάποιος να μάς απαλλάξει από όλο αυτό το ξενόδουλο και προδοτικό πολιτικό σύστημα, θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον μαζί του το λαό. Η πλειοψηφία όμως αυτού του πνευματικά κατεστραμμένου και άπατρη λαού, θα οδηγούσε σε αποτυχία μια τέτοια απόπειρα, εντός ολίγων ωρών.  Η Ελλάδα που ξέρουμε, αν δεν γίνει κάτι ακραία καταιγιστικό, σε τοπικό ή διεθνές επίπεδο, θα υπάρχει το πολύ μέχρι το 2022. 


Λυπάμαι που θα στενοχωρήσω τη νεόκοπη κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά η πεποίθησή μου είναι πως η επιτυχία ή η αποτυχία της δεν θα κριθεί τελικά ούτε από τη μείωση του ΕΝΦΙΑ, ούτε από την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου ούτε από την απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους. Οπωσδήποτε είναι θετικά τα πρώτα βήματα που κάνει, αλλά δεν θα τη θυμούνται για αυτά ο ελληνικός λαός και η Ιστορία. Η κυβέρνηση αυτή θα κριθεί κατά πάσα πιθανότητα από την τροπή που θα πάρει η κρίση με τη νεο-οθωμανική Τουρκία του Ερντογάν σχετικά με τις ιταμές διεκδικήσεις της τελευταίας για την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων του Αιγαίου και (κυρίως) της Ανατολικής Μεσογείου. Ως προς αυτό το μείζον εθνικό ζήτημα που θα καθορίσει το μέλλον της χώρας μας για πολλές δεκαετίες, δεν ακούμε σχεδόν τίποτα από την κυβέρνηση πέρα από χλιαρές διαβεβαιώσεις ότι είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και ότι δήθεν έχει σχέδιο για το ενδεχόμενο τουρκικής απόπειρας ερευνών στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Οι Τούρκοι έχουν αντιληφθεί πολύ καλά ότι οι κυβερνήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο δεν έχουν ούτε τα κότσια ούτε τη βούληση να αντιδράσουν δυναμικά στις αξιώσεις τους και να υπερασπιστούν τα εθνικά τους συμφέροντα, και ότι νοιάζονται μόνο για το τομάρι τους και την καλοπέρασή τους. Στόχος του ελληνικού πολιτικού συστήματος είναι ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ: να αποφύγει πάση θυσία οποιονδήποτε σοβαρό κραδασμό που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια νέα Μεταπολίτευση και στην εκπαραθύρωση του υπάρχοντος πολιτικού προσωπικού, ώστε να συνεχίσει βεβαίως να νέμεται ανενόχλητο την εξουσία και τα προνόμια που απορρέουν απ' αυτή, ακόμα κι αν χαντακώσει το μέλλον της Ελλάδας για αιώνες. Ένας πόλεμος ή ακόμη και θερμό επεισόδιο με την Τουρκία ενέχει οπωσδήποτε ένα μεγάλο ρίσκο, ιδίως όταν είσαι απροετοίμαστος επί δεκαετίες όπως είμαστε εμείς οι Έλληνες. 

Βεβαίως, όταν ανοίξει κανείς πυρ εισέρχεται στην κατ' εξοχήν ζώνη του τυχαίου και του απρόοπτου όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν, και οι πολιτικοί μας ανατριχιάζουν και μόνο στη σκέψη αυτή. Στους δικηγόρους (όπως είναι η συντριπτική πλειονότητα των πολιτικών μας) υπάρχει ένα παλιό αξίωμα που λέει ότι «στο δικαστήριο μην κάνεις ποτέ μία ερώτηση αν δεν γνωρίζεις εκ των προτέρων την απάντηση». Το απόφθεγμα αυτό έχει την έννοια ότι ο καλός δικηγόρος πρέπει πάση θυσία να αποφεύγει τα απρόοπτα και τις δυσάρεστες εκπλήξεις. Σε περίπτωση που σημειωθεί σύγκρουση με την Τουρκία και υπάρξουν μεγάλες απώλειες ή χαθεί εθνικό έδαφος ή γενικά υπάρξει στρατιωτική ήττα, το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα θα γκρεμιστεί αυτομάτως, όπως έγινε τον Ιούλιο του 1974 με την κρίση στην Κύπρο, και τα πολιτικά τζάκια που εξουσιάζουν τη χώρα τα τελευταία 45 χρόνια θα καταλήξουν οριστικά στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας. Μια τέτοια εξέλιξη οι πολιτικοί μας θέλουν να την αποφύγουν με οποιοδήποτε κόστος και έχουν πάρει απόφαση να μην πολεμήσουν την Τουρκία για ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ, ακόμη κι αν αυτή προβεί στη χειρότερη δυνατή πρόκληση σε βάρος μας.

Αυτό από μόνο του κάνει τους Τούρκους να αποθρασύνονται διότι έχουν καταλάβει ότι εμείς αρνούμαστε πεισματικά να πολεμήσουμε, και τα όπλα τα έχουμε μόνο για να τα δείχνουμε στις παρελάσεις. Για να εξαλείψουν κάθε παράγοντα αβεβαιότητας και για να μην τους έρθει καμία κεραμίδα απότομα, τόσο η κυβέρνηση Τσίπρα όσο και η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχουν έρθει σε μυστική παρασκηνιακή συμφωνία με τον Ερντογάν (με τις ευλογίες μάλιστα των Αμερικανών) ο οποίος ξέρει ότι τελικά θα του δοθούν όσα ζητάει χωρίς να πέσει ούτε τουφεκιά. Όλα έχουν συμφωνηθεί και απλώς τώρα απομένει η μεθόδευσή τους ώστε να γίνουν αποδεκτά από την ελληνική κοινή γνώμη χωρίς πολιτικούς κραδασμούς. Ζούμε έναν πόλεμο προπαγάνδας όπου ο Ερντογάν εκτελεί ψυχολογικές επιχειρήσεις σε βάρος του ελληνικού λαού σε αγαστή συνεργασία με το ελληνικό πολιτικό προσωπικό. Καλλιεργείται καθημερινά κλίμα φόβου και ένα σκηνικό δήθεν έντασης με την Τουρκία για να καμφθούν οι αντιστάσεις του ελληνικού λαού και να προχωρήσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται η νέα εθνική προδοσία της εκχώρησης του μεγαλύτερου μέρους των ελληνικών υδρογονανθράκων στους Τούρκους. Οι απειλές που εκτοξεύει καθημερινά ο «σουλτάνος» στοχεύουν στο να τρομάξει και να κουραστεί ο ελληνικός λαός και κάποια στιγμή η ελληνική πολιτική ηγεσία να πει «και τι θέλετε να κάνουμε, πόλεμο με τους Τούρκους;», και να μας σερβίρει χωρίς αντίδραση τη νέα εθνική προδοσία που ήδη έχει σχεδιαστεί και συμφωνηθεί παρασκηνιακά, όπως έγινε και με την προδοσία της Μακεδονίας. Ήδη έχει εμφανιστεί πληθώρα άρθρων στον Τύπο από «προσωπικότητες κύρους» όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Κώστας Σημίτης, ο καθηγητής Άγγελος Συρίγος κ.ά. που θεωρούν ως μονόδρομο τη συνεκμετάλλευση των υδρογονανθράκων του Αιγαίου με τους Τούρκους, και όλα αυτά κάθε άλλο παρά τυχαία είναι. Καλλιεργείται μεθοδικά το κλίμα για τη νέα μεγάλη εθνική ήττα που έρχεται οσονούπω. 

Οι Τούρκοι απαιτούν ουσιαστικά από τους Κύπριους να μοιραστούν μισά-μισά τα έσοδα από τους κυπριακούς υδρογονάνθρακες παρά το γεγονός ότι πριν την εισβολή του 1974 ο τουρκοκυπριακός πληθυσμός ήταν μόλις το 18% στο νησί, και παρά το γεγονός ότι η Τουρκία δεν αναγνωρίζει τα τελευταία 45 χρόνια την Κυπριακή Δημοκρατία ως ανεξάρτητο κράτος και την αποκαλεί «ελληνοκυπριακή διοίκηση του νησιού». Οι ιταμές προκλήσεις που κάνουν οι Τούρκοι σε βάρος της Κύπρου εισβάλλοντας στην ΑΟΖ της και κάνοντας ακόμα και γεωτρήσεις, στοχεύουν στο να πειστούν οι Κύπριοι πως έχουν μείνει μόνοι τους αφού καμία χώρα δεν πρόκειται να προστρέξει σε βοήθειά τους. Η Ελλάδα σφυρίζει αδιάφορα αν και είναι εγγυήτρια Δύναμη του νησιού, η Βρετανία στηρίζει σταθερά με επίσημες δηλώσεις τους Τούρκους, η Ρωσία είναι σύμμαχός τους, η Ευρωπαϊκή Ένωση κάνει τα στραβά μάτια διότι έχει μεγάλα οικονομικά συμφέροντα στην Τουρκία, το Ισραήλ έχει δικά του σοβαρά προβλήματα ασφάλειας για να ασχοληθεί με τα δικά μας, και οι ΗΠΑ επαναλαμβάνουν διαρκώς μέχρι αηδίας ότι είναι υπέρ της «ακριβοδίκαιης» κατανομής των εσόδων από τους υδρογονάνθρακες και στις δύο κοινότητες του νησιού. Πρέπει να χωνέψουμε ότι οι ξένες Δυνάμεις έχουν συμφέρον να έχουν ικανοποιημένους τους Τούρκους (έστω και σε βάρος της Ελλάδας και της Κύπρου) για να κάνουν αυτοί τις μπίζνες τους στην Ανατολική Μεσόγειο χωρίς φασαρίες και εντάσεις. Επομένως η Κύπρος, έχοντας μείνει χωρίς ειλικρινείς συμμάχους, θα αναγκαστεί να υποκύψει στον τουρκικό εκβιασμό.

Αμέσως μετά την παράδοση της Κύπρου στις τουρκικές ορέξεις, έρχεται η δική μας σειρά, με τις τουρκικές προκλήσεις να μεταφέρονται νοτίως του Καστελόριζου και μέχρι τα νοτιοανατολικά ύδατα της Κρήτης. Οι Τούρκοι αναγνωρίζουν ότι τα νησιά μας έχουν μόνο χωρικά ύδατα εύρους 6 ναυτικών μιλίων αλλά ότι δεν έχουν καθόλου ΑΟΖ - και αυτό ακριβώς τον ισχυρισμό δείχνουν οι χάρτες που δημοσιεύουν κατά καιρούς. Ο προάγγελος της τουρκικής στροφής εναντίον μας θα είναι πιθανώς η κοινή ανακήρυξη ΑΟΖ Τουρκίας και Λιβύης η οποία έχει ήδη δρομολογηθεί. Έτσι οι ΑΟΖ αυτών των δύο χωρών θα εφάπτονται νοτίως της Κρήτης αφήνοντας σε εμάς μόνο τα εύρους 6 ναυτικών μιλίων χωρικά μας ύδατα γύρω από το Καστελόριζο, ανατολικά της Ρόδου και της Καρπάθου και περιμετρικά της Κρήτης. 

Όταν οι διάφοροι υπουργοί και άλλοι αξιωματούχοι της ελληνικής κυβέρνησης διακηρύσσουν ότι θα υπερασπιστούν τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας έναντι των τουρκικών διεκδικήσεων και προκλήσεων, απλώς ψεύδονται ασύστολα. Κατ’ αρχάς, ΠΟΙΑ κυριαρχικά δικαιώματα θα υπερασπιστούν; Αν οι Τούρκοι στείλουν ερευνητικό σκάφος ή πλωτό γεωτρύπανο σε απόσταση π.χ. 20 ναυτικών μιλίων από το Καστελόριζο, δηλαδή έξω από τη ζώνη των χωρικών υδάτων μας που εκτείνεται μέχρι τα 6 ναυτικά μίλια, ποια ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα θα παραβιάσουν; Η απάντηση είναι ΚΑΝΕΝΑ, διότι η Ελλάδα έχει φροντίσει επί δεκαετίες να αφήσει επίτηδες τα κυριαρχικά της δικαιώματα εντελώς «φλου» ώστε να μπορεί να υποχωρεί άνετα απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι επί 37 χρόνια μέχρι σήμερα η χώρα μας ΔΕΝ έχει ανακηρύξει ΑΟΖ (ενώ έχει κάθε δικαίωμα να το πράξει με βάση το διεθνές δίκαιο) όχι μόνο στα ανατολικά με την Τουρκία αλλά ούτε στα νότια με τη Λιβύη ή έστω στα δυτικά με την Ιταλία. Παράλληλα, ήδη από το 1976 η Ελλάδα παραδέχεται ότι η μόνη νομική διαφορά που έχει με την Τουρκία είναι η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας, για την οποία μάλιστα είναι πρόθυμη να προσφύγει στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης αν δεχτεί να πράξει το ίδιο και η Τουρκία με υπογραφή συνυποσχετικού. Η Ελλάδα ΔΕΝ έχει οριοθετήσει ακόμα την υφαλοκρηπίδα της, ούτε έχει στείλει στην αρμόδια υπηρεσία του ΟΗΕ τις αντίστοιχες συντεταγμένες. Άρα, ενώ οι ελληνικές κυβερνήσεις ξέρουν ότι αν οι Τούρκοι προχωρήσουν σε έρευνες ή γεώτρηση π.χ. ανάμεσα στη Ρόδο και στο Καστελόριζο, έξω από τα χωρικά μας ύδατα, δεν παραβιάζεται κανένα κυριαρχικό μας δικαίωμα εφόσον δεν υφίσταται τυπικά ελληνική ΑΟΖ και δεν έχουμε οριοθετήσει την υφαλοκρηπίδα μας, και επομένως νομικά δεν έχουμε κανένα πάτημα για να πάμε να διώξουμε δια της βίας τους Τούρκους, κοροϊδεύουν ξεδιάντροπα τον ελληνικό λαό σ’ αυτό το μείζον εθνικό θέμα με φθηνούς λεονταρισμούς. 

Οι δύο γαλλικές φρεγάτες Belh@rra που υποτίθεται ότι ΘΑ παραγγείλουμε (διότι 9 από τις 13 φρεγάτες που διαθέτει σήμερα ο στόλος μας είναι απελπιστικά γερασμένα σκάφη της δεκαετίας του 1970) είναι πολύ καλές αλλά θα παραδοθούν μετά από 5-6 χρόνια και μέχρι τότε όλα θα έχουν κριθεί σε ό,τι αφορά τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων της Ελλάδας. Πρόκειται δηλαδή για χαρακτηριστική περίπτωση «too little, too late» όπως λένε και οι Αγγλοσάξονες. Όταν θα ολοκληρωθεί η προμήθεια αυτών των σύγχρονων πολεμικών πλοίων δεν θα έχει πια κανένα νόημα πέρα από το να καλοπιάσει ο Μητσοτάκης τον Μακρόν τώρα και να τσεπώσουν μερικά εκατομμύρια οι γνωστοί μεσάζοντες. Το πόσα όπλα έχεις και πόσο ισχυρά είναι δεν έχει απολύτως καμία σημασία αν δεν έχεις την πολιτική βούληση να τα χρησιμοποιήσεις - και η Ελλάδα το φωνάζει από μακριά εδώ και χρόνια ότι δεν έχει αυτή τη βούληση. 

Εφόσον λοιπόν η Ελλάδα δεν σκοπεύει να υπερασπιστεί με τα όπλα τα κυριαρχικά δικαιώματα που της παρέχει το διεθνές δίκαιο, οι επιλογές που έχει είναι μόνο δύο. Η μία είναι να δεχθεί την προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης από κοινού με την Τουρκία για τον καθορισμό υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι 100% σίγουρο ότι θα ηττηθούμε επειδή υπάρχει δεδικασμένο που ευνοεί τα κράτη με ηπειρωτική ακτογραμμή σε βάρος των νησιωτικών κρατών. Μπορεί οι Τούρκοι να μην πάρουν όλη τη «γαλάζια πατρίδα» των 462.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων που διεκδικούν, αλλά θα πάρουν πάνω από 300.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα όταν βάσει της Σύμβασης του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας του 1982 (UNCLOS) δεν δικαιούνται ούτε 100.000. Έπειτα από μια δυσάρεστη για εμάς απόφαση της Χάγης, θα έχουν λυθεί πια τα χέρια των Ελλήνων πολιτικών να προχωρήσουν στη νέα εθνική προδοσία, η οποία όχι μόνο θα μας καταδικάσει να μην μπορέσουμε να σηκώσουμε κεφάλι οικονομικά για άλλα 100 χρόνια, αλλά θα ενισχύσει την Τουρκία σε τέτοιο βαθμό που να μπορέσει να μας ακρωτηριάσει και εδαφικά κάποια στιγμή στο μέλλον όταν το ισοζύγιο ισχύος ανατραπεί ριζικά σε βάρος μας. 

Βέβαια το ακόμη πιο ιδανικό σενάριο για τους Τούρκους θα είναι να μην πάμε καν στη Χάγη, αλλά να «τα βρούμε» με απευθείας διμερή διαπραγμάτευση, που μπορεί να μας επιβληθεί έπειτα από π.χ. ένα θερμό επεισόδιο όπου θα έχουν καταρριφθεί μερικά μαχητικά αεροσκάφη μας ή θα έχει βυθιστεί μια φρεγάτα μας επειδή απλούστατα οι ένοπλες δυνάμεις μας δεν θα έχουν λάβει εντολή να ανοίξουν πυρ και να απαντήσουν στην τουρκική επίθεση για να αποφευχθεί η κλιμάκωση. Στην περίπτωση αυτή η Τουρκία μπορεί να πάρει σχεδόν όλη τη «γαλάζια πατρίδα» που διεκδικεί επειδή η Ελλάδα θα διαπραγματεύεται ως ηττημένη στο πεδίο της μάχης.

Αυτό που βλέπουμε τώρα είναι απλώς ένα κακόγουστο θέατρο το οποίο παίζεται από τα ελληνικά ΜΜΕ με σχεδόν καθημερινή αναφορά σε προκλητικές τουρκικές ενέργειες και δηλώσεις που δήθεν ανεβάζουν την ένταση, ώστε να μπορέσουν οι ψοφοδεείς κυβερνήσεις Ελλάδας και Κύπρου να βρουν εύσχημες δικαιολογίες σε λίγο καιρό να σερβίρουν την (ήδη συμφωνημένη) επώδυνη εθνική ήττα στους λαούς τους, αφού πρώτα τους τρομάξουν με την απειλή του πολέμου. Επειδή όμως είναι αδύνατον σε έναν πολιτικό να παραδεχτεί ανοιχτά ότι πρόδωσε τη χώρα του ή ότι υπέκυψε σε εκβιασμούς, οι κυβερνήσεις Ελλάδας και Κύπρου θα επιχειρήσουν σίγουρα να παρουσιάσουν το εθνικό ρεζιλίκι της υποταγής στις απαιτήσεις των Τούρκων ως σπουδαία διπλωματική επιτυχία που διασφαλίζει «την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατολική Μεσόγειο» και εξυπηρετεί τα συμφέροντα όλων των χωρών της περιοχής - δηλαδή αυτό που οι Τούρκοι λένε «καζάν-καζάν». Οι ίδιοι Έλληνες τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι που τώρα λένε με προσποιητή αγανάκτηση «νέα πρόκληση των Τούρκων, διεκδικούν υφαλοκρηπίδα μέχρι νοτίως της Κρήτης!», σε λίγο καιρό που θα έχει συντελεστεί η νέα εθνική προδοσία θα γυρίσουν το τροπάρι και θα λένε «κλείστηκε αμοιβαία επωφελής συμφωνία με την Τουρκία για μείωση της έντασης στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο». Όλοι στο κόλπο είναι διότι έχουν καταλάβει πόσο αφελής και ανίδεος είναι ο μέσος Έλληνας ψηφοφόρος.

Stirlitz


6 σχόλια:

 1. Κράτα το τελευταίο ,"πόσο αφελής και ανίδεος είναι ο μέσος Έλληνας ψηφοφόρος "+ Ζαμάν φου και απάνω τούρλα .Ο "Έλληνας ";λοιπόν ,αυτα τα δίποδα όντα ,έχουν ξεχάσει τελείως ή δεν ξέρουν καθόλου ,ότι η κυριαρχία της Ελλάδος ,έχει παραδοθη στους γερμανο Γότθους ,με την υπογραφή των μνημονίων.Διαβαζα προχθές σε ιστολόγιο ,μάλλον το pronews ήταν ,ότι κατά την επίσκεψη Κούλη στον μακρόν ,έψαχναν ,με τι τρόπο θα γινόταν οικονομικά η αγορά και πως θα μπορούσε να χρηματοδότηση η Γαλλία μέχρι και την απαιτούμενη προκαταβολή ,των 150.000.000 για κάθε σκάφος ,δηλαδή ,έλεγε ,ότι δεν μπορούμε ούτε την προκαταβολή να δώσουμε . Πόσα μας κοστίζουν στις καμπούρες μας οι λάθρο ; πόσα ;είναι πέντε δις ;η κάθε μία φρεγάτα κοστίζει 750 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ επί δύο ίσον ένα μισι δις.Οχι φρεγάτες δεν θα αγοράσουν ,αλλά ούτε βρακιά χεσμενα από τους γύφτους.Και να είμαι και κωλοφαρδος ,άμα μπορέσω και αγοράσω και φυσίγγια για την χραπα χρουπα.Αυτες όλες οι κυβερνήσεις ,της διαχειρίσεως της εξουσίας των μαϊμούδων και των λεμουριων ,είναι όργανα της χάζαρο καμπαλας.Ο Τούρκος το ξέρει.Η Κύπρος έχει τους δικούς της διαχειριστές εξουσίας....ούτε στο εγγύς μέλλον η παρεχωμενη ενέργεια θα προέρχεται από τους υδρογονάνθρακες.Αυτα...θα μείνουν εκεί που είναι.Καποιοι ποντάρουν ότι θα καταφέρουν να πλουτίσουν παντί τροπω.Καποιοι προσπαθούν να καθυστερήσουν τα επερχόμενα ΑΔΥΝΑΤΟΝ.Καθε ημέρα που περνά ,πηγαίνουμε στον πάτο της βαρελας.Μαλακειες τύπου τα ψάρια ανήκουν στο Αιγαίο και η θάλασσα δεν έχει σύνορα ,δεν θα ξανά ακουστούν ,διατί δεν θα υπάρχουν οι ασπαλακες που τα εκστομίζουν.Επροδωσαν την γη που τους φιλοξενεί ,την μίαναν ,ασεβησαν ,ασελγησαν,υβρισαν ,εξαπάτησαν επανηλλειμενως ,προσπορισαν και καταληστευσαν πλούτο ,που δεν τους ανήκει,εγκληματισαν κατά αθώων ,συνέβαλαν άμεσα στην εξόντωση δια ασθενειών εκατομμυρίων αθώων ,βασάνισαν παιδικές ψυχές ,κατακρεούργησαν δια των απεχθεστατων πειραμάτων τους ,ανθρώπους και πανίδα .Εσείς ..καμωνεσθε ότι κοιμασθε η εισθε Ζαμάν φου ;η πατρίδα μας ,τον έχει τον εξοπλισμό ,έχει ότι χρειάζεται και με το παραπάνω.Μονο....που θα εμφανισθη εκεί που πρέπει την ωρα που πρέπει και έτσι θα συνέχιση.Χαχαχαχα !θα ζήσουμε να τα δούμε ;ποιοι ;οι ποιοίοιοιοι ;ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σπάνια διαβάζω μέ χαρά σχόλια όμως ή υπογραφή ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ,

   εξαιρείται ...

   ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ, εστίασε σε παρακαλώ στο παρακάτω κείμενο.

   Περιμένω νέα...

   ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ................
   ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ .............
   ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΗ .............
   Η ΒΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΤΟΜΟΡΦΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ,
   ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ΑΠΑΘΕΙΑ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ,
   ΣΕ ΟΤΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ………………
   Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ

   ΑΚΡΩΣ - S O S - ΟΠΩΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ; ; ;

   ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ !
   Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΑΣ …………….

   ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΣΑ ………….


   ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

   - ΟΛΟΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ Τ Ι Π Ο Τ Α …

   Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018
   https://1.bp.blogspot.com/-Lw6w7bki7OM/Wm3Kl5y8tVI/AAAAAAABpyw/2Pa7rb-itj4drdb_yHoMZkcZ5vY__ck8ACLcBGAs/s400/2018-01-28_150441.png

   ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ


   ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.


   ΟΛΟΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ Τ Ι Π Ο Τ Α ………….. ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ,

   ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ .


   ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣ ΕΧΕΙ !


   Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ; ; ;

   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ .

   ΑΦΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ Τ Α Π Α Ν Τ Α !!!

   ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ .

   ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΟΣ ΑΜΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ,

   Διαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΜΠΙΖΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ………

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΥΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ

   ΚΑΝΕΝΟΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ .

   ΣΤΟ Υou Tube ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΗΚΟΥΣΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.

   ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΩΧΡΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ, ΚΑΤ΄ ΟΥΣΙΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΠΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ .

   ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ - ΑΓΝΟΟΥΝ

   ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ .

   ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

   ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΙΣΧΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

   ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.

   ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ
   ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ MH ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΤΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΕΙ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΑΣ ,

   ΩΡΕΣ - ΜΕΡΕΣ – ΜΗΝΕΣ – ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΟΥΝ , ΜΙΛΟΥΝ , ΜΙΛΟΥΝ , ΣΥΝΕΧΕΙΑ ,

   Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΜΕΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ , ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ ,

   ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ,

   ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ .

   ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΧΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

   ΕΝΩ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

   ΠΕΣ - ΠΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

   ΤΙ ΕΣΤΙ ΧΡΕΟΣ ,

   ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ,

   ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΤΑΝΕ .

   ΤΩΡΑ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
   ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΧΡΙ 2050 ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

   ( ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ 5% ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ )

   ΟΣΟ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ , ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ! ! !

   ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ! ! !

   ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

   ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

   ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ , ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ,

   ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΣΟΥΝ .

   ΕΓΩ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ , ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ , ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ , ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΧΟΑΝΗ ΤΗΣ Ε Ε ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΓΗΓΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ .

   ΕΝΩ ΕΑΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΗΔΗ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ .

   ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ,

   Η ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ


   ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ο Σ Ο Ρ Ι Ζ Ο Ν Τ Α Σ


   ΠΗΓΗ

   https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/01/blog-post_3024.html



   Διαγραφή
 2. Διαβαζω."Μονο...που θα εμφανισθη εκει που πρεπει την ωρα που πρεπει και ετσι θα συνεχιση.

  Γραφη μετα λογου γνωσεως απο την πεννα του ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΙΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.....


  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΑΖΑΝ,ΚΑΖΑΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΡΛΑ.....Ε, ΚΟΥΛΗ????

  ΑΧ,ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή