«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Το τελευταίο μας «ΟΧΙ»

γράφει η Κατερίνα ΧατζηθεοδώρουΣχόλιο Διόδοτου: Το άρθρο αυτό της συγγραφέως και φίλης Κατερίνας, είναι ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ και θα αναρτηθεί για ένα διάστημα και στα γκάτζετ μας δεξιά. Το αναδημοσιεύουμε από την πρώτη του πηγή, τα Αττικά Νέα, όπου σάς προτείνουμε να εισέρχεστε ώστε να ανταλλάσσετε γνώμες με το εκεί κοινό των σχολίων του άρθρου, γιατί εκεί εστιάζεται και το ζητούμενο, στην εξεύρεση τρόπων να αποδυναμωθεί το κατοχικό σύστημα, το οποίο έχει ως δύναμη αλλά παράλληλα και ως αδύναμο σημείο του, τον οικονομικό παράγοντα. Πρόλογος Καλλιόπης Σουφλή: 

Αν θέλω να μετρήσω νίκες και ήττες στην
δεκάχρονη πορεία μου στο blogging ως διαχειρίστρια των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, και δεκαπέντε χρόνια δημοσιογραφίας με την ομότιτλη εφημερίδα μου, θα έλεγα πως οι νίκες είναι περισσότερες από τις ήττες...
Κι αυτό, γιατί οι ΝΙΚΕΣ, μετρούν στους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που γνώρισα, εκτίμησα, σεβάστηκα, αγάπησα κι έγιναν ο δικός μου κόσμος...
Οι ήττες, μετρούν στις δυσκολίες της ζωής και στα πολλά ανθρωπάκια που συνάντησα στον δρόμο μου...
Στη ζυγαριά, βαραίνουν ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... οι υπέροχες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ, καθαρές σαν διαμάντια...
Τις ήττες και τα ανθρωπάκια, τα πέταξα εκεί που ανήκουν... στις τοξικές χωματερές...

Στις υπέροχες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ, που το βάρος και η αξία τους είναι μεγαλύτερες κι από το μεγαλύτερο διαμάντι, ξεχώρισα και την Κατερίνα Χατζηθεοδώρου... και νοιώθω τιμή, για την φιλία που μας δένει και που μου εμπιστεύεται τα άρθρα της.
Και μπορεί τα διαμάντια να λάμπουν και ν' αξίζουν περιουσίες... ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ όμως, σαν αυτές της Κατερίνας, είναι ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΕΣ.

Χρειαζόταν να γράψω αυτόν τον μικρό πρόλογο, γιατί το άρθρο που ακολουθεί, είναι ένα ΟΧΙ... μια κραυγή ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ, πριν αφεθούμε στον αφανισμό και στην λήθη...
Είναι ένα ΟΧΙ και μια κραυγή, που θ' ακουμπήσει κάθε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ... κι ίσως αφυπνίσει και ταρακουνήσει τις φοβισμένες ή τις κοιμισμένες ψυχές των πραγματικών ΕΛΛΗΝΩΝ.


Καλλιόπη Σουφλή
Το τελευταίο μας “ΟΧΙ”.


1. Δεδομένη η ενδοτικότητα (ευγενής όρος για την προδοσία) του πολιτικού κατεστημένου.

Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει δύο εξαιρετικά κρίσιμα εθνικά θέματα, που θα καθορίσουν τη συνέχεια μας ως αυτόνομων, ελεύθερων και “αμιγώς” Ελλήνων σε αυτή τη μικρή γωνιά της Γης (που μπορεί να είναι και ο ομφαλός της!) ή το αντίθετο.

Το πολιτικό κατεστημένο της Ελλάδος, που έχει μεταβληθεί σε “καθεστώς”, όχι μόνον δε δείχνει να θέλει προασπίσει τα παραπάνω,  αλλά, αντίθετα, κάνει τα πάντα για να τα υπονομεύσει, με λογικοφανή βέβαια προσχήματα ώστε να  αδρανοποιεί μεγάλο κομμάτι  του λαού.

Οπότε εγείρεται ένα βασικό ερώτημα. 

Πώς μπορούμε εμείς όλοι, που βλέπουμε κατάματα την πραγματικότητα, να αντιδράσουμε στην ενδοτικότητα του πολιτικού κατεστημένου σε όλα τα εθνικά θέματα; Παρέδωσε τα τιμαλφή μας στους Σκοπιανούς. 
Υποχωρεί στις απαιτήσεις των διεθνών ελίτ (Γερμανία, ΕΕ, ΟΗΕ...) στο μεταναστευτικό. 
Και είναι έτοιμο να συζητήσει με την Τουρκία την αλλαγή του status quo  σε Αιγαίο,  Ανατολική Μεσόγειο, δηλαδή να πετάξει  την ασπίδα της συνθήκης της Λωζάνης και να μας φέρει  στο έλεος των Ανατολικών ανέμων και ορέξεων. 

2. Αυτήν την άνευ προηγουμένου ενδοτικότητα ποιοι παράγοντες  την ενισχύουν;

α. Την ενισχύουν όλα τα φερέφωνα των διεθνών και ντόπιων ελίτ (οι δεύτερες είναι απλά υποτελείς των πρώτων) στα μμε και στο διαδίκτυο. Υπάρχουν ασφαλώς αδέσμευτοι και μαχητικοί δημοσιογράφοι, που όμως δεν αρκούν για να ισορροπήσουν τη σαβούρα των φερεφώνων  -εντός και “κορυφαία” ονόματα!

β. Την ενισχύει η πλήρης αφωνία της Ελλαδικής Εκκλησίας εμπρός σε όλα τα τραγικά για το λαό που έλαβαν χώρα ή ετοιμάζονται. Ελεημοσύνη αντί “αρχαγγελικής σπάθης” είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να “προσφερθεί” σε έναν περήφανο λαό, όπως ο Ελληνικός.

γ. Την ενισχύει η αιδήμων σιωπή των υποτιθέμενων ανθρώπων της διανόησης και των πανεπιστημιακών δασκάλων. Πού είναι σε όλα τα δεινά μας η Ακαδημία Αθηνών, οι Σύγκλητοι των Πανεπιστημίων μας, οι σύλλογοι λογοτεχνών, εικαστικών και όλοι οι άλλοι;  Υπάρχουν οι φωτεινές εξαιρέσεις, αλλά δεν μπορούν να εξοβελίσουν το κακό  που επιφέρει στην πατρίδα “η σιωπή των αμνών”.  Ακόμα χειρότερα,  “τα αλυχτίσματα των λύκων”. 
Βέβαιο. Υπάρχουν και  λύκοι στους κύκλους της διανόησης, κυρίως της πανεπιστημιακής.  Λύκοι έτοιμοι να κατασπαράξουν τον ελληνικό λαό, αφού πρώτα πολύ μεθοδικά τον κατάντησαν πρόβατο. Όλο αυτό για  προσωπικά οφέλη, για κύρος,  αξιώματα, πανεπιστημιακές έδρες, χρήμα από ερευνητικά κονδύλια χωρίς να τα αξίζουν και άλλες ακόμα πιο ρυπαρές  χρηματοδοτήσεις, “αντίτιμον  αίματος” του ελληνικού λαού. 
Έχει γίνει ολοφάνερο  ότι αυτή η “κατασκότεινη ελίτ”  της υποτιθέμενης διανόησης απεργάζεται το ραγιαδισμό  και τη συμμόρφωση του λαού μας προς τα καλούπια του πολιτικώς ορθού (τρομάρα τους!) και τις νόρμες της Νέας Τάξης. Προπαγανδίζουν ακόμα και την παράδοση μας στους Τούρκους!

δ. Την ενισχύει ο μη καθαρός, έως λίαν ύποπτος, λόγος για την ακολουθητέα γεωστρατηγική της Ελλάδος, των επαϊόντων της σχετικής επιστήμης. Λύκοι κι εδώ, πολλοί λύκοι. Και ο πρωθυπουργός  καλεί ορισμένους από αυτούς (εν. ΕΛΙΑΜΕΠ) να συσκεφθούν πώς θα μας παραδώσουν στους απέναντι λύκους, τους γκρίζους.    
Ξεχωρίζουν ωστόσο κάποιοι εξαιρετικοί αναλυτές, μετρημένοι στα δάχτυλα, που  τους “μελετάμε” προσεκτικά, αλλά τους αγνοεί πλήρως το καθεστώς.    
Επίσης, τέως υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί, κάνουν δηλώσεις από μετριοπαθείς ως πολύ αιχμηρές για τα προδοτικά τεκταινόμενα, αλλά και τα πεπραγμένα των Επιτελαρχών,   αλλά ως εκεί.  Δε φαίνονται διατεθειμένοι να δημιουργήσουν έναν δυνατό “Σύνδεσμο Αποστράτων” όλων των σωμάτων και όλων των βαθμών, συμβουλευτικού χαρακτήρα -και όχι μόνον!- που θα είχε εξαιρετική δύναμη επιρροής  στα εθνικά θέματα, αλλά και  στους εν ενεργεία συναδέλφους τους.

ε. Την ενισχύουν (και σίγουρα θα φανεί αιρετική αυτή η άποψη)  τα ιστολόγια και άρθρα που ενώ έχουν σαφώς πατριωτικό χαρακτήρα, υπερβαίνουν το  μέτρο. Υπάρχει μια καταιγιστική πολυγραφία και πολυλογία στον πατριωτικό χώρο, που εμποδίζει τους απλούς  Έλληνες να επικεντρωθούν ή και να δώσουν προτεραιότητες  στα δύο (κατ' ουσίαν ένα) εθνικά θέματα: μεταναστευτικό-τουρκικά, ενιαίο θέμα “ζωής ή θανάτου” για την Ελλάδα. 
Ο μέσος, απλός Έλληνας, αυτός που θα έδινε  το αίμα του για την Ελλάδα, χάνεται μέσα στο δάσος της πολυγραφίας και της υπερπληροφόρησης και  καταλήγει παθητικός δέκτης του πολιτικού  “θεάματος”. Ή παθαίνει νοητικό vertigo και εγκαταλείπει κάθε ιδέα αντίστασης, επειδή  ο απέναντι, αλλά συχνά και ο πατριωτικός χώρος (αυτός βέβαια αθέλητα) του παρουσιάζουν  τους προδοτικούς σχεδιασμούς  ως  σίγουρα  γεγονότα, ως αναπόφευκτο  “μονόδρομο”.
Ακόμα πιο σοβαρό  είναι  ότι τα πλείστα άρθρα περιγράφουν-αναλύουν- αναζητούν αίτια  σε κάθε δραματικό “πιθανώς” αναμενόμενο γεγονός, αλλά ελάχιστα προτρέπουν: 

“Αδέρφια  Έλληνες, ας μη δεχτούμε κι άλλες απώλειες για την πατρίδα μας. Ας αναζητήσουμε τρόπους να αντισταθούμε και να υποχρεώσουμε την κυβέρνηση να πράξει σύμφωνα με τη λαϊκή, τη δική μας,  βούληση”.  

Δε θέτουν καν το ερώτημα περί τρόπων αντίστασης, εδώ και τώρα, στις θανάσιμες πράξεις του  “καθεστώτος” εναντίον  του ελληνισμού, που έχουν καταστεί οριακές (μεταναστευτικός εποικισμός-ελλιπής εθνική άμυνα) για την επιβίωση μας. Και  όλες τις μάχες (και νίκες μας!) τις μεταθέτουν σε κάποιο αόριστο μέλλον. Όταν ΘΑ... “πάρουμε την Πόλη”, όταν ΘΑ ξυπνήσει ο  μαρμαρωμένος βασιλιάς, όταν ΘΑ εξεγερθούμε!

3. Λόγοι και πράξεις ενάντια στην ενδοτικότητα του πολιτικού κατεστημένου.α. Σκεφθείτε τι θα γινόταν αν όλη η πατριωτική μπλογκόσφαιρα, σε συντονισμό, έριχνε ένα σύνθημα σαν αυτό: 

Στις 12/3/2020 ξεκινάμε όλοι οι πατριώτες Έλληνες γενική απεργία επ' αόριστον με αιτήματα “κλείσιμο συνόρων-απελάσεις” για το μεταναστευτικό, “ όχι Χάγη, πόλεμος αν χρειαστεί” για τα ελληνοτουρκικά. 

Και ως την έναρξη της γενικής απεργίας  μόνον άρθρα-προτροπές στον ελληνικό λαό να μετέχει στον αγώνα αυτό για να σώσει την πατρίδα του. Ποιος Ερντογάν θα τολμούσε να επιτεθεί σε έναν τόσο αποφασισμένο λαό; Και ποιοι ενδοτικοί θα τολμούσαν  παραχωρήσεις;

Αν έκλεινε το 70% της αγοράς (ούτως ή άλλως τζίρο δεν κάνουν οι μικρομεσαίοι παρά μόνον τα “μεγαθήρια”)  κι αν όλοι συμφωνούσαμε στο διάστημα της απεργίας να μην πατήσουμε στα μεγαθήρια που βέβαια δε θα μετέχουν στην απεργία, αλλά να τρώμε μόνον προαποθηκευμένα  όσπρια, να είστε σίγουροι ότι το πολιτικό καθεστώς   θα έπαιρνε το μήνυμα!

Έτσι πράττουν οι λαοί που  έχουν μέσα τους τη θέληση να σώσουν την πατρίδα τους. Διαφορετικά,  θα υποχρεωθούμε να εκδηλώσουμε αντίσταση (γιατί η Ελλάδα δε θα αφεθεί από τις “Άνω Δυνάμεις” να πεθάνει) κάτω από πολύ πιο σκληρές συνθήκες. Ίσως  Τουρκικής κατοχής εν όλω ή εν μέρει, με ταυτόχρονη  γενική εξέγερση των λαθροεισβολέων!  Καλύτερα να μελετάμε το χειρότερο σενάριο, παρά να βυθιζόμαστε στον  μακάριο ύπνο τού “αυτά δε γίνονται!”

β.  Μια μικρή πράξη αντίστασης  θα ήταν το να στείλουμε αθρόα επιστολές σε όλους τους βουλευτές της περιφέρειας μας ότι, αν δεν ταχθούν ενάντια στη Χάγη και δεν απαιτήσουν κλείσιμο συνόρων και απελάσεις, θα αναγγείλουμε δημόσια ότι είναι ανεπιθύμητοι  (persona non grata) σε ολόκληρο το Νομό μας.

γ. Άλλη ομάδα ευθύνης που πρέπει να πιεστεί από εμάς είναι οι Αρχηγοί των Ε.Δ.,  αλλά και πιο χαμηλόβαθμοι, που δεν αντιδρούν στην ενδοτικότητα των “Ελλήνων” πολιτικών, οι οποίοι μεθοδικά και από χρόνια  απογυμνώνουν  το στρατό μας από το υψηλό,  ηθικό και πατριωτικό αίσθημα ευθύνης που συνήθιζε να έχει, αλλά και από εκσυγχρονισμό και επαύξηση  των οπλικών συστημάτων. Αν όλα αυτά δεν είναι πράξεις προδοσίας , ώστε φόβος για πιθανή 
ανεπάρκεια του συνόλου των Ε.Δ. και των αρχηγών τους (που είναι επιλογή των πολιτικών και όχι των υψηλόβαθμων με μυστική ψηφοφορία!) να κυριεύει τον ελληνικό λαό, τότε τι είναι;

Οι κύριοι αρχηγοί των Ε.Δ. πρέπει να λάβουν το μήνυμα  ότι η υποχωρητικότητα τους έναντι της ενδοτικότητας των πολιτικών είναι εξ ίσου προδοτική.  Βάλλει δε στα ίσια  εναντίον του υψηλού φρονήματος μας, καλλιεργώντας  μας την ψυχοσύνθεση του ραγιά.

Οι ηγέτες της Τουρκίας έχουν το τσαγανό να μας εκφοβίζουν ότι είναι ισχυροί, κι ας αποδεικνύεται παντού το αντίθετο. Φωνασκούν συνεχώς: “Δεν μπορεί να γίνει τίποτα χωρίς εμάς στην Ανατολική Μεσόγειο. Μη θελήσετε να δοκιμάσετε τη δύναμη μας”! “Όμορφες” κουβέντες, μελετημένες. Ό,τι πρέπει για να λουφάξει το δικό μας πολιτικό κατεστημένο  κάτω από τις φτερούγες των επικυρίαρχων που το προστατεύουν, με αντάλλαγμα την πλήρη υποταγή του.

Δεν θα υπάρξει καλύτερη ευκαιρία από αυτήν που εμφανίστηκε τώρα, που η Τουρκία  χάνει σε δύο μέτωπα,  να “καθαρίσουμε” από τις απαιτήσεις της εναντίον μας.  Το κατανοείτε, άραγε, αυτό κύριοι Αρχηγοί των Ε.Δ. και τι θα πράξετε; Ή μήπως φοβάστε κι εσείς τους επικυρίαρχους, ενώ γνωρίζετε και δηλώνετε ότι “μόνοι μας   θα  αντιμετωπίσουμε τους Τούρκους”;

Και ενώ η Τουρκία  παίζει τα ρέστα της, είναι ακριβώς τώρα που “κάποιοι” ετοιμάζονται για υποχωρήσεις έναντι του τουρκικού επεκτατισμού.  Συνεπώς αν θέλουμε Πατρίδα, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ αντίσταση  ΤΩΡΑ.  Επ' ουδενί δεν αποδεχόμαστε προδοτικά “τετελεσμένα”. Και το δείχνουμε!

δ. Όμως,  ότι κι αν πράξουμε  είναι ελάχιστα, εμπρός σε αυτά που θα είχαν κάνει οι πρόγονοι μας, αν ήταν εκ νέου σε κίνδυνο Οθωμανικής σκλαβιάς η Πατρίδα τους/μας,  εξ αιτίας ενδοτικής στάσης των πολιτικών. Θα είχαν γκρεμίσει με λοστάρια  το ανάκτορο του Όθωνα,  που στεγάζει τυραννίσκους που υποκλέπτουν την ελευθερία μας,  επειδή τάχα τους ψηφίσαμε.  
 Και η γνώριμη  βροντώδης φωνή θα κραύγαζε συνεχώς: “Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους”!

Και “κύριοι”  εκεί μέσα, αν δεν είστε κλέφτες της πολιτικής μας ελευθερίας , τουτέστιν της πολιτικής μας  βούλησης, ας διενεργήσετε δημοψηφίσματα  αν εγκρίνουμε τον εποικισμό, αλλά και την προσφυγή στη Χάγη  για  το οτιδήποτε, δήθεν  επίδικο. 
Για δε  παραχωρήσεις στην Τουρκία μέσω διαπραγματεύσεων μετά από ΣΤΗΜΕΝΗ ΜΙΚΡΟΕΜΠΛΟΚΗ, ούτε λόγος να γίνεται. 
Εμείς, που έχουμε παραμείνει Έλληνες, θα αντισταθούμε.

4.  Ας ταξιδέψει λίγο η φαντασία μας σε ένα πιθανό μέλλον.

Φέρτε στη φαντασία σας,  αδέρφια Έλληνες, μια εικόνα. 
Η κατακόκκινη σαν αίμα  Τουρκική σημαία  να κυματίζει βαθιά μέσα στο Αιγαίο μας, σε στεριά και θάλασσα, εκεί που πρώτα κυμάτιζε  περήφανη, η αγαπημένη μας ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ! 
Το αντέχουμε άραγε;   

Αν αντέχουμε αυτήν την εικόνα  σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι να κατακτηθούμε και πάλι από τους Τούρκους  και όχι να γιορτάσουμε (εμείς ο λαός, αφήστε τη Γιάννα και το σήμα* της μόνη κι έρημη)  τα 200 χρόνια από την Εθνεγερσία του 1821.

5. Ο αναμενόμενος ΕΛΛΗΝ ηγέτης.Όλοι οι γνησίως Έλληνες (γιατί ασφαλώς υπάρχουν και οι ντεμέκ), περιμένουν το θαύμα. 
Περιμένουν έναν μεγάλο ηγέτη “να μπει μπροστά”  για να σώσει την Ελλάδα από τους βασανιστές της και οι περισσότεροι λένε ότι , αν φανεί, θα τον ακολουθήσουν ακόμα και στο θάνατο. 

Μα πώς να γίνει το θαύμα και να εμφανιστεί ο μεγάλος ηγέτης, όταν, ως σύνολο “γνησίως Ελλήνων”, δεν είμαστε ικανοί να πράξουμε τα μικρά και αυτονόητα; 
Όταν δεν είμαστε ικανοί να του ανοίξουμε λίγο το δρόμο, ταρακουνώντας, σεισμικώ τω τρόπω, όλο αυτό το σάπιο  σύστημα και τους πολιτικούς του εκπροσώπους;

Όσο αυτοί οι εκπρόσωποι είναι πανίσχυροι, έχουν όλα τα “όπλα” στη διάθεση τους: Νομοθεσία, Ένστολα σώματα, Δικαστικό σώμα (αυτό κι αν το έχουν!), Ανεξάρτητες(!)   αρχές, παρακρατικούς μηχανισμούς, ΕΥΠ, όλα υπό τον έλεγχο τους. 

Πριν την εθνεγερσία του '21, οργανώθηκε η Φιλική Εταιρεία, ώστε τα επαναστατικά “πνεύματα” να επικοινωνούν και να οργανώνονται.

Σήμερα ακόμα και η Google γνωρίζει πότε και σε ποιο εστιατόριο γευματίσαμε, πόσο μάλλον τα πιο συστηματικά μέσα και “υπηρεσίες” παρακολούθησης των πάντων. 

Πώς να οργανώσει ο ηγέτης αντίσταση,  άρα να εμφανιστεί ως ηγέτης, με τόσες δυνάμεις εναντίον κάθε προσπάθειας του να οργανώσει κάτι το συλλογικό; 

Πλην άλλων, θα την υπονομεύσουν εκ των έσω με πληθώρα παρείσακτων , όπως πράττουν  πάντα.


Ας ταρακουνήσουμε, λοιπόν, εμείς  το σύστημα.  Δε θα πέσει βέβαια αμέσως, αλλά οι αρμοί του θα “χαλαρώσουν”.   
Στις  επερχόμενες εκλογές κανένας μας στις κάλπες, όποτε και αν γίνουν κι όσες φορές αν επαναληφθούν. 

Αν τολμήσουν να κυβερνήσουν με το 30 % των ψηφοφόρων, (τόσοι περίπου είναι τα παντός είδους αρπαχτικά  και οι  τηλεσανο-φάγοι, φάνηκε και από το πολύ πιο “απαλό” δημοψήφισμα του 2015) καμία πράξη τους δε θα νομιμοποιείται. Θα γίνουν ο περίγελος του κόσμου και ειδικά της “δημοκρατικής” Ευρώπης. 

Ας μη φοβηθούμε τη δήθεν ακυβερνησία. 
Είναι χίλιες φορές προτιμότερη από τους τυραννίσκους, που δε μας λογαριάζουν ούτε για σκουπίδια.   
Ούτε μπορεί κάποιος να διανοηθεί τι έχει να συμβεί στην πατρίδα μας αν δώσουμε “ευρεία κυριαρχία” στον Μητσοτάκη ή στον Τσίπρα ή,  το πιθανότερο, στη μετεκλογική τους ενότητα.  
 “Εσείς μας ψηφίσατε”  θα μας λένε, “σας είχαμε δείξει ποιοι είμαστε”, συμπληρώνω. Και θα εκτελούν εν ψυχρώ εμάς και τα εθνικά μας θέματα.

Και είναι πολύ πιθανόν, αφού χαλαρώσαμε τους αρμούς του συστήματος με γενική “κατακραυγή-αποχή”,   να ανοίξει ο δρόμος και να συμβεί το θαύμα της εμφάνισης ενός ΕΛΛΗΝΑ ηγέτη ή, ακόμα καλύτερα, μιας συλλογικής ηγεσίας ΕΛΛΗΝΩΝ. 

6. Το τελευταίο μας “ΟΧΙ” !Αδέρφια ΕΛΛΗΝΕΣ,  ας ετοιμαστούμε  για το τελευταίο “ΟΧΙ”,  που  έλαχε σε μας η πραγμάτωση του.   

Αυτό το “ΟΧΙ” δε θα το πουν ποτέ οι  απάτριδες οικονομικο-πολιτικοί εξουσιαστές.  Εμείς μονάχα θα το πούμε, οι γνήσιοι Έλληνες, ενάντια στα εντός και εκτός Ελλάδος  “σκοτεινά” κέντρα  και τα σχέδια τους. Αλλά πρώτα πρέπει να το πιστέψουμε. Να πιστέψουμε στη δυναμική του.

Αν το πιστέψουμε  και  αν το υπερασπίσουμε με την ίδια μας τη ζωή αν χρειαστεί,  δε θα υπάρξει άλλο, γιατί ο δρόμος για μιαν άλλη Ελλάδα, την Ελλάδα  του εν ΧΡΙΣΤΩ  Ελληνικού Φωτός, που  είναι αήττητο, θα ανοίξει οριστικά και χωρίς πισωγύρισμα. Επειδή θα έχουμε αποδείξει ότι επιλέξαμε οριστικά το αήττητο Φως. 

Το “ΟΧΙ” στις σκοτεινές δυνάμεις, ήταν πάντα η μοίρα μας ως ΕΛΛΗΝΩΝ.  

Η μάχη μας είναι κατ' ουσίαν πνευματική, γι' αυτό είναι διπλή,  να αφανίσουμε το σκοτάδι και μέσα  και έξω μας.   

Αν ο αγώνας δεν είναι διπλός, θα ηττηθούμε! 
Μένοντας στο σκοτάδι, “εκείνοι” είναι πιο ισχυροί από μας.
Σε μια αληθινή Γήινη κόλαση.   

Ιερό μας καθήκον να υψώσουμε φραγμό  το “ΟΧΙ” μας  σε όλα τα σχέδια της Νέας Τάξης εναντίον μας (από Τουρκία μέχρι εποικισμό και μέχρι τον εσωτερικό ενδοτισμό)  που είναι ταυτόχρονα και σχέδια εναντίον όλης της ανθρωπότητας, αφού πρώτα αφανίσουν τους Έλληνες από τη μέση. 

Αν όμως δεν καταφέρουν να μας αφανίσουν, θα ηττηθούν παντού, γιατί θα υπάρχει το   “ελληνικό πρότυπο αντίστασης”. Και αυτό είναι που το τρέμουν!

Αν πούμε το εύκολο  “ναι”, επικεντρωμένοι στο “μικροεγώ” μας, ας γυαλίζουμε από τώρα τις κατάμαυρες αλυσίδες μας, μέσα σε μια πανανθρώπινη κόλαση, που  και εμείς θα έχουμε συμπράξει να γεννηθεί.  
Δεν  πιστεύω ότι αυτό θα  συμβεί, ακριβώς γιατί πιστεύω βαθιά στον ΕΛΛΗΝΑ, πιστεύω σε μας. 

Πιστεύω πως  με όσες σκουριές κι αν μας έχουν επικαλύψει, το Παντέλειο μάρμαρο της ελληνικής ψυχής  όταν ταυτίζεται με το Ελληνικό Αρχέτυπο, θα αποδείξει ακόμα μια φορά ότι κακιά σκουριά δεν το πιάνει!
*  Το σήμα αυτό χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και αναλύσεως, γιατί κατ' ουσίαν αποτελεί ένα πολύ αρνητικό μήνυμα στο υποσυνείδητο των Ελλήνων.  
 Διέκρινα καθαρά ότι το σήμα αυτό περνάει μέσα μας  μήνυμα της πλήρους διαλύσεως: του ψυχισμού μας, της Πατρίδος μας, των αξιών μας, των παραδόσεων μας, της γλώσσας μας, της πίστης μας στο Χριστό, της κάθε ρίζας μας.  
 Μια κορδέλα που την παίρνει ο άνεμος, ένα “φτερό στον άνεμο” θέλουν να μας καταντήσουν. Και το (υπο)δηλώνουν ξεκάθαρα.


Αδέρφια Έλληνες, τα πράγματα  είναι πλέον πάρα πολύ σοβαρά. Ήρθε ή ώρα του “εμείς ή αυτοί”, στο τιμόνι!   
Όποιος αρχίζει να το κατανοεί, ας ετοιμάζεται κι ας ετοιμάζει και 4-5 συνέλληνες γύρω του, για το μεγάλο μας, τελευταίο “ΟΧΙ”!


Υ.Γ. Το άρθρο αποτελεί, κατά κάποιο τρόπο τη συνέχεια  (Β΄μέρος) του άρθρου: “Ταυτόσημη η επικοινωνική μέθοδος σε Πρέσπες και Αιγαίο”. 
Μπορείτε να το διαβάσετε (εδώ)


Κατερίνα Χατζηθεοδώρου


attikanea.blogspot.com


13 σχόλια:

 1. Χαχαχαχαχα !
  Ευ....τα έχουμε συζητήσει .
  ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ.
  ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΘΕ !Ο ΠΌΝΤΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ.
  Ε;ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ;
  ΡΕ ,ΠΑΣ ΚΑΛΑ ;ΕΧΕΙΣ ΠΥΡΕΤΟ ;
  ΧΕΧΕΧΕΧΕ !......
  ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΙΔΕΑ ,ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ....ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΟ ,ΝΑ ΜΑΣ ΟΡΜΗΞΗ ;
  ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ,ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΣΑΙΑ.
  ΠΑΠΑΛΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΠΟΥΚΑΡΙΣΜΑ.
  ΠΑΠΑΛΑ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
  ΓΙΑΤΙ ΠΑΠΑΛΑ ;
  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ, ΓΙΑ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΙΡΒΑΝΑ ΜΑΣ.
  ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
  ΑΣΕ ....ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ,ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
  ΟΧΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ.
  Ε,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ.
  ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ;
  ΑΤΥΠΕΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ.ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΙΔΙΚΕΣ.
  ΠΑΡΝΤΟΝ ;
  ΠΟΙΑ ΟΡΚ ;
  ΧΑΧΑΧΑΧΑ !
  ΤΟ ΦΑΙ ΜΟΥ.
  ΜΜΜΜ...ΓΙΑ ,ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΚΑΛΩ !.
  ΝΤΟΡΑ.....:ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ...
  ΜΕ ΚΑΦΕ ΦΡΑΠΕ Ή ΣΚΑΤΣ ;
  ΛΟΙΠΟΝ...ΟΛΟΙ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΥΛΟ.
  ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ.
  ΓΡΑΦΕΤΕ ;
  ΛΑΜΟΓΙΑ ;
  ΕΚΠΛΗΞΗ.ΟΤΑΝ ΦΘΑΣΗ Η ΣΤΙΓΜΗ.
  ΜΚΟ ;ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ...
  ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ.
  ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ...
  Ε ;ΤΙ ;ΕΤΣΙ ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ !
  ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ;ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΣΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΑΣ ;
  ΦΦΦΦΦΦΣΣΣΣ ! ΜΠΟΙΙΙΙΙΝΓΚ !
  ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ.
  ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΥ ;
  ΕΤΣΙ !.
  ΤΙΜΩΡΙΑ.
  ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩΜΑΣΤΕ ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΡΕΜΠΕΤ ΑΣΚΕΡ.
  ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος, "ο νοών νοήτω"16 Φεβρουαρίου, 2020 20:26

  ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!
  Δεν υπάρχει πια χρονος για παθητική αντίσταση. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι!

  Η κυβέρνηση (το είχε εξ άλλου προαναγγείλει η “αόρατη κυβέρνηση” που ονομάζεται Ντόρα Μπακογιάννη) ετοιμάζει τυράκι για τον ελληνικό λαό. Αγροτικό ΟΑΕΔ ειδικά για τους λαθροεισβολείς (τους ονομάζουν μετανάστες!) για να δουλεύουν στην ύπαιθρο στις ελληνικές καλλιέργειες, δήθεν για εργατικά χέρια και ίσως στην αρχή φτηνά μεροκάματα.

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΤΕ! ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΤΕ!

  Δείτε πίσω από το τυράκι την τεράστια ΦΑΚΑ και αντιδράστε ΤΩΡΑ. Θα διασπείρουν μελαμψούς μουσουλμάνους, λαθροεισβολείς (που είναι βέβαιο ότι πάρα πολλοί από αυτούς είναι εγκληματικά στοιχεία) σε όλη την Επικράτεια.

  Αύριο, αν δεν αντιδράσουμε ΤΩΡΑ, θα τους μοιράσουν ελληνική γη, τάχα γιατί μένει ακαλλιέργητη. Και θα τους δώσουν ιθαγένεια, δηλαδή το πάνω χέρι στην Ελλάδα, γιατί είναι αναρίθμητοι.

  Κανείς δεν ξέρει πόσοι είναι, μερικά εκατομμύρια σίγουρα! Και μόλις εγκατασταθούν στην ενδοχώρα θα έχουν το δικαίωμα να φέρουν και όλο τους το συγγενολόι, ακόμα και φιλενάδες και νόθα παιδιά. Καταλαβαίνετε τι έχει να μπει στην Ελλάδα, τάχα συγγενείς. Κανονικό εμπόριο. Πλήρωσε με να δηλώσω ότι είσαι φιλενάδα μου ή νόθο παιδί μου. Και με 3-4 γυναίκες νόμιμες, πόσα νόμιμα παιδιά μπορεί να έχει ο καθένας; Και πόσα νόθα;

  Αυτά τα ωραία για τους Έλληνες περιέχει το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη μετανάστευση που υπέγραψε στο Μαρακές ο άθλιος προηγούμενος. Εξ ίσου άθλιος και ο επόμενος και ο μεθεπόμενος, όσο δεν αντιδράμε.

  ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ! ΩΡΑ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος, "ο νοών νοήτω"16 Φεβρουαρίου, 2020 20:36

  Τώρα είναι η ώρα όλα τα γνησίως πατριωτικά ιστολόγια, να σηκώσετε "παντιέρα" αυτό το θέμα. Κάθε μέρα ένα άρθρο, έστω και ένα σύνθημα! Ελάχιστα άλλα. Μόνιμα. Μέχρι να φτάσει το μήνυμα ως το μεδούλι του Έλληνα! Μέχρι να αναλάβει δράση το ποσοστό των Ελλήνων, που έχει καταλάβει το θανάσιμο παιχνίδι που παίζεται εις βάρος του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @ Ανώνυμος, "ο νοών νοήτω"16 Φεβρουαρίου, 2020 20:36

   Αγαπητέ φίλε συμφωνώ μαζί σου. Μέσα στην "παντιέρα" θα πρότεινα επίσης απαραιτήτως να συμπεριληφθεί το φορολογικό και ό,τι σχετίζεται με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Αυτό είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ζήτημα, διότι τους επόμενους μήνες θα πάρει χαρακτήρα χιονοστιβάδας. Ο ιδρυτικό της νόμος τής δίνει τη δυνατότητα να μην λογοδοτεί στο Κράτος. Είναι μιά ιδιωτική εταιρεία που "χτίζει" σιγά-σιγά τους δικούς της ελεγκτικούς μηχανισμούς. Επειδή οσονούπω θα διαχωριστεί από το Δημόσιο, θα γιγαντωθεί ακόμη περισσότερο και θα αποκτήσει απόλυτη ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων. Θα εξελιχθεί σε μιά οικονομική Γκεστάπο. Η ΑΑΔΕ είναι το μαύρο φίδι που μας δαγκάνει εδώ και 3-4 χρόνια και ο φορολογούμενος πολίτης δεν έχει πλέον τη δυνατότητα να καταγγέλει παρατυπίες ή παρανομίες της εν λόγω αρχής. Από ιδρύσεώς της έχει ήδη προβεί σε μιά σειρά κατα συρροήν χονδροειδών και κατάφορων παραβιάσεων άρθρων του Συντάγματος. 'Εχει καταπατήσει κάθε νομιμότητα!!!
   Η ΑΑΔΕ είναι μιά ιδιωτική εισπρακτική εταιρεία γερμανικών συμφερόντων με προεκτάσεις που αγγίζουν το διεθνές τραπεζικό σύστημα. Πρέπει να χτυπήσει συναγερμός και να αναδειχθεί το θέμα της ΑΑΔΕ όσο το δυνατόν πιό επιτακτικά. Ο περισσότερος κόσμος έχει την εντύπωση ότι αποδίδει τους φόρους τους στο Κράτος (δηλ. στο Δημόσιο). Θα πρέπει να διαφωτιστεί και να ενημερωθεί με κάθε δυνατό τρόπο. 'Ισως έτσι του δοθεί το έναυσμα γιά τη δημιουργία φορέων που θα οργανωθούν ώστε να πείσουν ακόμη περισσότερους να πάψουν να αποδίδουν τους φόρους του σε μιά κατοχική δύναμη διά μέσου μιάς ιδιωτικής εισπρακτικής εταιρείας. Επαναλαμβάνω ότι αποτελεί ένα ζήτημα κεφαλαιώδους σημασίας και πρέπει να ενεργήσουμε τώρα. Από τούδε και στο εξής η ΑΑΔΕ θα αποτελέσει μιά από τις μεγαλύτερες Χίμαιρες του ελληνικού λαού.

   Σ' αυτόν όλο το αγώνα εξάρχοντα ρόλο πρέπει να παίξουν τα πατριωτικά ιστολόγια. Ας ενωθούν και ας βγουν μπροστά να παίξουν το ρόλο τους!!! Κάποιοι εδώ μέσα μίλαγαν γιά "Ενωση Ελλήνων". Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν!!! 'Οπου οι πατριώτες μπλόγκερς έχουν τις μεταξύ τους μικροδιαφορές και "ανομοιογένειες" να κοιτάξουν να τις απαλείψουν και να φροντίσουν να συνεργαστούν γιά το καλπο της Πατρίδας! Πρέπει να βγουν μπροστά, ήρθε η ώρα τους!!!

   Διαγραφή
  2. Διορθώσεις κάποιων βαρέων λαθών (λόγω νύστας...και ηλικίας...)

   1) ...έχει ήδη προβεί σε μιά σειρά ΑΠΟ κατά συρροήν χονδροειδείς και κατάφορες παραβιάσεις του Συντάγματος.

   2) Πρέπει να σημάνει συναγερμός... (όχι χτυπήσει)

   3) ...να συνεργαστούν γιά το καλό της Πατρίδας! (όχι "καλπό" - τελευταία αράδα)

   Διαγραφή
 4. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Θα τους κρατήσουν ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ...!!! Φτιάχνουν «ΟΑΕΔ μεταναστών» και θα τους βάλουν να δουλεύουν σε χωράφια ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!

  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/02/blog-post_362.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΑ

  https://1.bp.blogspot.com/-6qqV5-7F95w/Xkln8iLMKOI/AAAAAAAAYLI/a2WWYz5Eeso5R9zNsQt1n-LCmLHerxpKACLcBGAsYHQ/s640/dimokratia-proti.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. @ "ο νωων νοητω".

  Mπραβο!

  Ξεσηκωνομαστε η χανομαστε. Ο ιδιος ο Πρωθυπουργος ειπε 'Μισω την εντοπιοτητα". Μαλιστα χρησιμοποιησε μια ξενη λεξη. Θελει να μας εξαφανιση ολους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ,ΟΥΤΕ ΣΕ ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΑ .
  ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΗ ΤΟ ΟΡΚ ,ΘΑ ΣΤΑ ΓΑΜΗΣΗ ΟΛΑ .
  ΟΤΑΝ ΜΠΑΣΤΑΚΩΝΗΣ ΤΑ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΚ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΗΣ ,ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΗΣ ΣΤΟ ΦΕΡΕ .
  ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΜΚΟ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ .
  "ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ."
  ΤΑ ΟΡΚ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ;
  ΜΑΘΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ,ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΤΗΝ ΓΗ ;
  ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ;
  ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΣ ,ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΣ ,ΠΑΙΔΩΜΑΖΩΜΑ ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΣ .
  ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ,ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ,Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΗΣ ΣΑΒΟΙΑΣ ,ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΚΕ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ .
  ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ .
  ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ;
  ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ !
  ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΟΒΡΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΦΥΛΑΧΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ
  ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΛΗ .
  ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ;
  ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ .
  Ε ! ΟΤΑΝ ΠΕΣΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΑΤΑ ,ΤΟΥΣ ΓΑΜΩ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩ.
  ΘΟΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΝΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ.
  ΠΑΡΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ !
  ΟΠΩΣ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ .
  ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ Ο ΟΒΡΙΟ ΠΑΠΠΟΥΛΙΑΣ .ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ Ο ΜΠΕΝΑΚ ΣΑΜΑΡΑΣ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ .
  ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ .
  ΑΜΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ !
  ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ;;
  ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ,ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΙΧΛΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ .
  ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ !
  ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΣΤΕΣ ,ΠΟΥ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ .
  ΚΡΕΤΙΝΟΙ ; ΛΙΓΟΙ .
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ .
  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ .
  Η ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΒΥΖΑΙΝΕΙ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΔΕΛΑ .
  ΚΟΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ .
  ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ .
  ΘΑ ΜΠΗ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ .ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ .ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΘΑΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ ...ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ .
  ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ .
  ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΒΑΡΕΛΑΣ .
  ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΤΙ .....
  ΤΟΥΣ ΔΙΕΛΥΣΕ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΑΤΟΣ ΞΕΡΞΗΣ .
  ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΣΤΑΦΙΔΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΝΑ .
  ΝΑ ΘΥΜΑΣΘΕ ! ΟΙ ΑΙΣΥΜΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ .ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ .
  ΑΝΤΕ ΧΑΖΑΡΙΑ ! ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ! .
  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
  ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΣΩΤΕΡΟ .ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥ .
  ΕΤΣΙ .
  ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΓΕΛΑΓΕ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ .....
  ΣΠΟΡΕ ! ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ .ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ .
  ΑΝΟΗΤΕ ΔΟΥΛΕ ! .
  ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ https://www.linkedin.com/pulse/ο-χριστοσ-μονο-σωζει-την-αθανατη-ψυχη-μασ-και-πατριδα-μοσχοβίτης/?published=t

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Συμφωνώ με όλους και ειδικά με τον ανώνυμο "ο νοών νοήτω". Είναι κάτι που το έχω πει εδώ και πολύ καιρό ότι το θέμα του γενικού ξεσηκωμού πρέπει να κυριαρχήσει στα πατριωτικά ιστολόγια και να μείνει δεύτερο και καταϊδρωμένο, κάθε άλλο θέμα, όσο επίκαιρο και αν είναι.
  Παραμερείστε ΌΛΟΙ την επιθυμία για κλικ. Η πατρίδα χάνεται μπροστά στα μάτια μας.Και κοιτάξτε πώς θα εμψυχώσετε τους Έλληνες στο μεγάλο αγώνα που έχουμε μπροστά μας.Μόνον έτσι ίσως οι αληθινοί πατριώτες Έλληνες καταλάβουν την αμεσότητα του προβλήματος και ότι έχει έρθει η ώρα τού "ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΟΧΙ", του "ΜΟΛΏΝ ΛΑΒΕ" και του "Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ", του θανάτου μας, αν χρειαστεί.

  Και όλοι, ή κάποιος νέος Οδυσσέας πρέπει να σκαρφιστεί τον τρόπο να εξουδετερώσουμε ή μάλλον να εμποδίσουμε τις προδοτικές αποφάσεις του Μητσοτακέικου και όλου του πολιτικού συστήματος. Μετά έχει σειρά η ολική απελευθέρωση της Ελλάδας, είτε κατά τη διάρκεια του πολέμου με την Τουρκία, είτε και χωρίς αυτόν.
  Η Ο.Υ.Α, το τμήμα της Κύπρου, προειδοποίησε την κυβέρνηση πως αν συνεχίσει τις υποχωρήσεις τότε θα προβεί σε ΣΑΜΠΟΤΑΖ στην Κύπρο, που θα προκαλέσει πόλεμο Τουρκίας- Κύπρου- Ελλάδος.Δεν ξέρω κατά πόσο το εννοούν, αλλά.....

  Υ.Γ.Κώστα, αν μου έλεγες ότι θέλεις να αναρτήσεις εκ νέου το άρθρο, θα σου έστελνα το νεότερο, που είναι ελαφρώς βελτιωμένο και ελαφρώς επικαιροποιημένο.
  Δεν πειράζει όμως, έκανες καλά που το ανάρτησε πάλι όπως πρωτοδημοσιεύτηκε
  Βάλε όμως και τη "Μικρή εισαγωγή" που έγραψα στο νεότερο. Αυτήν εδώ:

  Μικρή εισαγωγή. Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στις 14.2.2020 σε τρία πατριωτικά ιστολόγια. Επειδή όμως το ΜΗΝΥΜΑ του στις τωρινές μέρες και ώρες έχει γίνει πιο επίκαιρο και πιο επιτακτικά αναγκαίο από ποτέ, θα κάνω προσπάθεια να δημοσιευτεί και πάλι και σε άλλα εξ' ίσου πατριωτικά ιστολόγια. Στο αρχικό κείμενο έκανα ελάχιστες αλλαγές για μεγαλύτερη σαφήνεια και όπου πρόσθεσα κάτι το έβαλα μέσα σε αγκύλη. Το αρχικό κείμενο το έχει κρατήσει ευθύς από τη δημοσίευση του ο Διόδοτος.com στα γκάτζετ της σελίδας του, στη δεξιά στήλη και τον ευχαριστώ θερμά γι αυτό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Σωστά κύριε Μοσχοβίτη, αλλά πρέπει να διασώσουμε και την υλική της υπόσταση.

  Θα σας έλεγα επαυξημένο κάτι που είπε ο Σπανουδάκης: ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ Ή ΓΟΝΑΤΊΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ Ή ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΟΠΛΑ!

  Επαυξάνω: ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΓΟΝΑΤΊΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΟΜΦΑΙΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΣΟΥ ΧΕΡΙ!

  Υ.Γ. Όλο αυτό μαζί, όπως το απέδωσα, είναι ένα σύνθημα που κάλλιστα μπορεί να προβληθεί δυναμικά για ένα διάστημα μέχρι να μπει στις καρδιές αυτών που είναι να μπει.
  Να ξέρετε ότι ο λαός πάντα κινητοποιείται από συνθήματα, σωστά ή λάθος (δηλαδή το συμπυκνωμένο λόγο) και όχι από πολλά λόγια. Ας του δώσουμε τα σωστά,τα ελληνικά, τα ολόφωτα... Και"έχουν και οι ΕΠΑΝΩ"!..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΡΟΥ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΦΙΛΟΣ.
  ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ!
  ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ.
  ΦΕΡ' ΕΙΠΕΙΝ...
  ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ.
  ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΜΗΠΩΣ Η ΦΥΣΗ;
  ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ;
  ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.
  Ο ΑΝΤΑΜ ΒΑΙΣΧΑΟΥΠΤ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ, Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 1776.
  ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ-ΣΚΟΤΙΣΜΕΝΟΙ.
  ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΙΑΣ ΠΡΑΞΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΕΙΑ ΓΝΩΣΗ.
  ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.
  ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ-ΛΕΕΙ-Η ``ΓΙΟΡΤΗ'' ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ[!!!]. [ΕΔΩ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ ΛΟΞΑ].
  ΕΙΔΕΣ;
  ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ... ΑΝ ΥΠΟΤΕΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΠΕΣΕΙ ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ, Η ΕΣΤΩ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ;
  ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΗ.
  ΤΡΕΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΑ.

  ΔΗΜΗΤΡΗΣ


  ΑπάντησηΔιαγραφή