«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

16 & 30 Νοεμβρίου ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΕ HOTSPOTS! - NA ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ!

Το βρήκαμε στην σελίδα με τις καταγγελίες αναγνωστών του σημερινού έντυπου Μακελειού  και το δακτυλογραφήσαμε.



















Για κάτι που έπρεπε να πράξουν όλοι οι στρατιωτικοί της χώρας, ώστε να μην μεγαλώσουν τα παιδιά τους σε μια ισλαμική χώρα, το προδοτικό κράτος  τον τιμωρεί / εκδικείται παραδειγματικά...

Ο Αρχιλοχίας Ευάγγελος Φώτης καταγγέλει επίσης πράγματα τα οποία απλώς υποψιαζόμασταν πως διεξάγονται έτσι... 

[ Συμπληρωματική σημείωση, τοποθετημένη την Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017:

Βρήκαμε τελικά, μιας και σημειώθηκαν αμφιβολίες σχετικά με την εγκυρότητα της είδησης, βίντεο με τηλεοπτική συνέντευξη του Αρχιλοχία Ευάγγελου Φώτη, στην οποία αναπτύσσει διεξοδικά το θέμα... ΕΔΩ. ]

« Αρνήθηκα να εκτελέσω υπηρεσία στα hotspot "Alexyl Derveni", Δερβενίου Θεσσαλονίκης. Έφεραν στρατονομία να με συλλάβει στις 4 Ιουλίου 2017...

 
 
..δεν με συνέλαβε γιατί δεν είχαν ένταλμα, απλά με συνόδευαν όλη την ημέρα. Ήρθε μετά από 5 ημέρες ο Α.ΓΕΣ με ελικόπτερο και ζήτησε να μου μιλήσει προσωπικά.
Σχηματίστηκε δικογραφία και με περνάν στρατοδικείο και πειθαρχικό, 30 Νοεμβρίου και 16 Νοεμβρίου αντίστοιχα.
 
Σκοπεύω να το δημοσιεύσω με κάθε τρόπο.
 
Στην αναφορά μου γράφω ότι  «δεν ορίζονται από πουθενά τα καθήκοντά μου, αντιτίθεμαι στους προδοτικούς και αδέξιους χειρισμούς της δωσιλογικής αυτής κυβέρνησης, η οποία χρησιμοποιεί τις δομές φιλοξενίας ως κέντρα κράτησης και προάγει το δουλεμπόριο, στο οποίο πρωτοστατεί η Τουρκία. 
 
Η Τουρκία χρησιμοποιεί μεταναστευτικές ροές ως γεωστρατηγικό όπλο εναντίον των Ελλήνων. Δεν γίνεται καμία διαπίστευση, αν οι άνθρωποι αυτοί είναι των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας ή τζιχαντιστές. Εάν είναι και δημιουργήσουν τρομοκρατικά επεισόδια, το ότι περιθάλπονται από τον ελληνικό στρατό επισύρει ποινικές ευθύνες. 
Η όλη αυτή κατάσταση αποδυναμώνει τις Μονάδες του Ελληνικού Στρατού».
 
Α/λχίας (ΥΠ) Ευάγγελος Φώτης

13 σχόλια:

  1. Μ' αρέσει που μερικοί ηλίθιοι περιμένουν ν' αναλάβει εξουσία με πραξικόπημα καί να διορθώσει την κατάσταση ...ο Στρατός!!!

    Αυτοί μάλλον πρέπει να φουμάρουν Αλβανική φούντα, που είναι κακής ποιότητας - γι' αυτό βλέπουν τέτοια ...οράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 😄 😁 😆 😅...
      ..από ό,τι ξέρω...οι αλβανικές φούντες, επειδή δεν έχουν την "σπιρτάδα" 😄 των "καλαματιανών", τα αρμπανά ψεκάζουν κάθε τόσο τα φυτά με κατσαριδοκτόνα σπρέι (γνωστό ότι περιέχουν και παραλυτικό νεύρων)... γι αυτό και οι χασικλήδες γίνονται "κόκκαλο" 😆 του στυλ "πού να τρέχουμε τώρα"...🙃

      Διαγραφή
  2. Το πατριωτικον Defence net δεν ειδε την ειδηση? Ντροπη, Αισχος! Πατρυωτες της δεκαρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εννοείς το DefencePoint ή το DefenceNet που τώρα λέγεται PRONEWS ;;...
      Το πρώτο δεν ξέρω τί ρόλο βαράει. Το δεύτερο ξεκίνησε με θέματα εξοπλισμών κ.ά., έμοιαζε δηλ. με το ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, μετά έγινε ποικίλης ύλης με συμπάθεια στην χρυση αυγη, από τα μέσα του 2016 άρχισε να δείχνει πιο πολύ συμπάθεια στο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να λογοκρίνει τους σχολιαστές που τα χώνουν ακόμα και ψιλοχυδαία στον Τσίπρα και λοιπούς προδότες.

      Διαγραφή
    2. To DefenceNet/PRONEWS το είχε αγοράσει πριν από χρόνια ένας Βούλγαρος, κάτοικος Βουλγαρίας. Έκτοτε, σκουπίζει όλο το διαδίκτυο, κλέβει τους πάντες κι ανεβάζει τα άρθρα χωρίς να αναφέρει ποτέ πηγή, παρουσιάζοντάς τα ως δικό του "ρεπορτάζ".
      Δεν ξέρω αν το έχει ακόμα ο ίδιος.

      Διαγραφή
    3. mnk,
      Είπα να το γράψω αυτό για το DefenceNet, αλλά δεν γνώριζα κι εγώ τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια: "αν το έχει ακόμα ο ίδιος".

      Ευχαριστώ για την τιμή των επισκέψεών σου.
      Εύχομαι να πηγαίνουν όλα καλά στη ζωή σου,
      σε αναφέρουμε συχνά στις συζητήσεις μας με την φωτεινή και τον εργ που σε εκτιμούν πολύ.
      Δεν ξαναπιάνεις το μπλογκ λέω εγώ;..

      Διαγραφή
    4. Μήπως δε το δημοσιεύει κανείς γιατι πρόκειται για αλλη μια φανταστική ιστορία του Χίου; Ο ΑΓΕΣ πηγε με ελικοπτερο να δει Αρχιλοχια; Το όνομα αυτό γιατι δεν υπάρχει σε κανένα PDF του ΓΕΣ με προαγωγες κλπ Το πρόσωπο του γιατι δε το βγάζει, έκανε τόσο ντόρο ο Αλχιας και δεν εμφαννιζεται σε φωτογραφία;

      Διαγραφή
    5. @ Ανώνυμον 11 Νοεμβρίου 2017 - 7:49 π.μ.

      Για μία τέτοια περίπτωση, και για να του αλλάξει γνώμη του αρχιλοχία για να μην γίνει ντόρος...ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ Ο ΑΓΕΣ που έχει υποταχθεί στην απαίτηση της NWO να αφελληνιστεί και να εποικιστεί ο τόπος.
      Όσο για το όνομα...δεν αναφέρεται πουθενά τί σειρά είναι ο αρχιλοχίας για να μπορέσει κάποιος να βρει το ανάλογο PDF χρονολογικά.
      Εσείς είστε στρατιωτικός μήπως;..Γνωρίζετε κάτι περισσότερο;..Διαφωτίστε μας.
      Για το θέμα φωτογραφίας δεν έχω να σας απαντήσω κάτι. Αποτελεί πάντως το καλύτερο επιχείρημα για την άποψη που διατυπώσατε.

      Μου πέρασε από το μυαλό κάτι τέτοιο πάντως...ότι μπορεί και να είναι φανταστική ιστορία του Χίου, γι αυτό και έψαξα για αρκετή ώρα στο ιντερνετικό Μακελειό, μήπως το βρω και εκεί. Δεν βρήκα τίποτε.

      Κάτι τέτοιο, όπως είναι φυσικό, σε βάζει σε πονηρές σκέψεις...με διττή εξήγηση.
      Ότι ο Χίος το έστησε όπως λέτε. Στην εφημερίδα..λίγων ανθρώπων θα έπεφτε το μάτι τους στο παράθυρο με το θέμα και όποιοι το διάβαζαν δεν θα μπορούσαν να ζητήσουν περισσότερες διευκρινήσεις από τον Χίο...καλη ώρα όπως τώρα.
      Η άλλη εξήγηση είναι πως η ανάρτησή του ιντερνετικά, θα είχε περισσότερους αποδέκτες και διαμοιρασμό, άρα και περισσότερες πιθανότητες για μπελάδες με στρατιωτικούς φορείς, που θα επιθυμούσαν συγκάλυψη του συμβάντος.

      Από την άλλη πάλι...μπορεί να είναι βλακείες όλα αυτά που λέω...και η είδηση να δημοσιεύτηκε κανονικά και στο ιντερνετικό Μακελειό, απλά εγώ δεν μπόρεσα να την βρω.

      Σε οποιαδήποτε περίπτωση, δεν θεώρησα ότι αυτό θα μπορούσε να επηρεάσσει εμένα, και αποφάσισα να δακτυλογραφήσω το νέο από την έντυπη έκδοση.

      Μάλιστα ουδεμία ενοχή θα μου δημιουργηθεί εάν αποδείξουν κάποιοι ότι είναι μούφα η είδηση, γιατί αμέτρητα επίσης ψέμματα και ανθελληνική προπαγάνδα μας έχουν αραδιάσει οι προδότες και τα καθάρματα που ελέγχουν την χώρα και διατάζουν ακόμα και τους στρατιωτικούς να κάνουν ό,τι θέλουν αυτοί... που ΚΑΙ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΝΕΟ ΑΝ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΨΥΧΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ -ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΘΑ ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΟΤΑΝ- ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ!

      ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ CIA ΩΣ ΤΑΞΙΚΟ ΑΓΩΝΑ;..
      Ή ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΩΣ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΘΥΣΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ;;...

      ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΝΟ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ!..

      Διαγραφή
    6. Μία ακόμα σημείωση η οποία δικαιολογεί αρκετά την έλλειψη φωτογραφίας του Αρχιλοχία. Η είδηση βρίσκεται στις καταγγελίες αναγνωστών της εφημερίδας, οι οποίες αποστέλλονται στο info@makeleio.gr και στο fax 215-5259220. Οι καταγγελίες παραθέτονται αυτούσιες χωρίς λογοκρισία και παρεμβάσεις. Και είναι αληθινές γιατί έχουν στείλει φίλοι μου και πραγματικά έχουν δημοσιευτεί αυτούσιες.
      Εμένα με παρακίνησε να το κάνω ανάρτηση, κυρίως το γεγονός πως ο αρχιλοχίας δήλωσε πως έχει σκοπό να το δημοσιοποιήσει με κάθε τρόπο.

      Διαγραφή
  3. Η ζωή μου πάει σε παράξενους ρυθμούς, όπως όλων των Ελλήνων τα τελευταία χρόνια.
    Τίποτα το ανυπέρβλητο προς το παρόν. Κολυμπάμε γερά κι άμα κουραστούμε το γυρνάμε στο ύπτιο. :D

    Είναι μεγάλη τιμή και παρηγοριά να γίνομαι δέκτης της εκτίμησης των ανθρώπων που εκτιμώ. Σας ευχαριστώ.

    Το μπλογκ χρειάζεται κάποιο χρόνο και ψυχικό απόθεμα, που δεν το έχω αυτή την στιγμή. Άλλωστε και πόσοι θα με διάβαζαν τώρα πιά, μετά από χρόνια αποχής; Νομίζω πως κάνω καλλίτερα την δουλειά μου σχολιάζοντας σε συγκεκριμένες σελίδες, όταν πραγματικά έχω κάτι να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατα καιρους ακουμε οτι η ταδε ιδιωτικη εταιρεια ειχε διπλα βιβλια. Μπορει ο Ανωνημος 11 Νοεμβριου 2017 7.49πμ να μας διαβεβαιωσει οτι τα παντα στο στρατο κινουντε σε Folders PDF. Kοιτα ψιλε απο ενα μιλι μακρυα φενεται οτι αγαπας την Ελλαδα οσο ο Διαολος το λιβανι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΛΟΧΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.