«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!


Στην ανάρτησή μας 200 παοκτζίδες εναντίων 800 πακιστανών καλή αναλογία, κάτι μου θυμίζει, ανώνυμος σχολιαστής είπε...


Να Αγιάσουν τα Χέρια-Πόδια των Οπαδών του ΠΑΟΚ που είτε τυχαία έγινε το Περιστατικό ή όχι κάνανε το Αυτονόητο..κάνανε Νόμιμη Άμυνα στον Πολυφυλετικό Στρατό Κατοχής που έχει εισβάλλει στην Ελλάδα εδώ και Κάμποσα Χρόνια,ο οποίος Πολυφυλετικός Στρατός λειτουργεί με Απόλυτη Ελευθερία-Ανομία-Ασυλία-Ασέβεια ελέω Απόλυτης Υποστήριξης απο το Ελληνόφωνο Κράτος-Γραικύλους Πολιτικούς-Επαγγελματίες Ανθρωπιστές-αλληλέγγυους-ΜΚΟ του G.Sorros Κτλ.

Επικροτούν με την Στάση&Συμπεριφορά τους τις Αμέτρητες Δολοφονίες-Ληστείες Ελλήνων μετά φόνου ή όχι των κάθε λογής Αλλοδαπών που μας θρονιάστηκαν Παράνομα στην Ελλάδα εδώ και μια τουλάχιστον 20ετία.

Το ερώτημα είναι πότε ακριβώς περιμένουν να Αντιδράσουν οι Οπαδοί των Ομάδων Αθηνών-Πειραιώς...του πρώην ΠΟΚ και όχι Μόνο..το ζήτημα είναι μείζον Εθνικό και δεν πρέπει να το αντιληφθούμε σαν μια "Μεμονωμένη Περίπτωση"...όμως στην Αθήνα όπως και σε άλλες Πόλεις της Ελλάδας έχει περάστει σαν ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ-ΜΑΣΤΙΓΑ μια δήθεν στρεβλωτική άποψη περί "Δημοκρατίας-Ανθρωπισμού όλων των άλλων πέραν των Ελλήνων εννοείται.." στα Πλαίσια της Θολοκουλτουράς που αντιπροσωπεύει η Υπερπροοδευτική-Σοσιαλιστική-ΑναρχοΦασιστερά που μισεί οτιδήποτε Ελληνικό.

Αυτό έχει περάσει Παντού απο το Εκπαιδευτικό Σύστημα σε όλες τις Βαθμίδες (Πρωτοβάθμιαια έως Τριτοβάθμιαια) που έγινε Συστηματική Απο-Εθνοποιήση των Νεότερων Γενιών-στην Κοινωνία-στην Οικογένεια-και κατ'επέκταση εννοείται στο Γήπεδο/Ομάδες κτλ.

Έγινε μεθοδική Κομματικό/Ιδεολογική Προπαγάνδα-Πλύση Εγκεφάλου απο το Καθεστώς της Μεταπολίτευσης=βλέπε Γενιά του Πολυτεχνείου ώστε να Ισοπεδωθεί κάθε τι Ελληνικό.

Τι ακριβώς περιμένει ο Έλληνας Οπαδός ή Μη; Οι οποιεσδήποτε διαφορές-Οπαδικές Κόντρες-πλακώνονται στο ξύλο για τις Ομάδες-Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρείες είναι Σαφώς Κατώτερες απο ένα ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ με Πολλές Παραμέτρους...

Ξύπνα Έλληνα!!!!! Πρέπει να Υπάρξει Ένωση. Όσο για το Πως Παίρνουν άδεια για να Πραγματοποιήσουν τις Πορείες/Γιορτές Συνεστιάσεις τους...το Ελληνόφωνο Κράτος εδώ και αρκετά Χρόνια τους Παραχωρεί το ΣΕΦ-ΟΑΚΑ για να γιορτάσουν το Ραμαζάνι (εννοείται Δωρεάν..) + το ίδιο Ελληνόφωνο Κράτος τους "Επιτρέπει" να πραγματοποιούν εδώ και μια 10ετία στον Πειραιά την "Γιορτή της Ασούρα"...που αυτομαστιγώνονται με λεπίδες..και άλλα αιχμηρά Αντικείμενα...Για αυτή την "Γιορτή"Δεν πιστεύω ότι υπάρχει καμία "Επίσημη" Άδεια απο Κανέναν Φορέα =Δημοτική Αστυνομία/Αστυνομία/Δήμο Πειραιά λειτουργούν Αυτόνομα...

Αφού η Ελλάδα ΔΕΝ Κυβερνάτε απο Έλληνες αλλά απο Γραικύλους Ελληνόφωνους..


                 ...................................................................................................


                     και μία ανάρτηση που... "τα χώνει" όπως πρέπει...εδώ
                                                                 την είδαμε εδώ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου