«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Η ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!! ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ (βλ.ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ KREMA LESS !!!








Κάποιοι, ξέρω, θα με βαφτίσουν Διηνέκη νο2 (για τα "ΕΔΩ" που παρελαύνουν πιο κάτω). Με γεια μου και καμάρι μου βέβαια, αλλά και να ήθελα...δεν θα μπορούσα να κάνω αλλιώς. Δεν τα προλαβαίνεις πια αυτά τα καθίκια με την μια προδοσία πίσω από την άλλη...

Γι αυτό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ , ΕΔΩ , ΕΔΩ , ΕΔΩ , ΕΔΩ , ΕΔΩ , ΕΔΩ  ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΔΩ

3 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

    Το "ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ήταν απαραίτητο Διηνέκη!

    Δεν είδες πως μετά τις KREMA LESS και το ρόπαλο του Ηρακλή...
    ..η Ποπάρα μάς πρότεινε, ακόμα καλύτερα, και τα Μ16Α2 ;!...

    http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2017/12/blog-post_427.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aγαπητε Κωστα. Το παιχνιδι της γρηγορης διαλυσης του τερατος των Βρυξελλων παιζεται στην παλαι ποτε Αυστροουγγαρια. Αυστρια, Τσεχια, Ουγγαρια, Σλοβακια, Σλοβενια, εχουν κουνισει μαντηλι και ο Γιουνκερ εχει παθει τραλαλα. Η δε Πολωνια με τον τελευταιο νομο που περασε ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ εχει φερει τις Βρυξελλες σε διανοητικη συγχυση. Τις προαλλες ο Προεδρος της Τσεχιας ονομασε την πιθανη Γερμανικη Ευρωπη DICTAT. Το σατανικο σχεδιο του Coudenhove-Kalergi να σβησει η λευκη φυλη στην Ευρωπη εχει αρχισει να ξηλωνεται. Ευχομαι τα παιδια του ΙΣΧΥΣ να ανακαλεσουν και να συμετασχουν και αυτοι ως ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ στη γιορτη της νικης του ΕΥ και του ΚΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ φίλε για τις παρατηρήσεις. Έχεις δίκιο, τα πήρε κι εμένα το μάτι μου αυτά, αλλά φαίνεται πως πάω να πέσω στην παγίδα του να θυμάμαι και να δίνω βάση περισσότερο στις δυσάρεστες ειδήσεις. Πράγμα που δεν είναι τυχαίο φυσικά.Η καλλιέργεια της ηττοπάθειας από τους εχθρούς μας είναι τροφή γι αυτούς.
    Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή