«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Επανεξέταση του θέματος "Δημοψήφισμα για το Μακεδονικό"

Σε δύο αναρτήσεις μας (εδώ και εδώ) στις 30 Δεκ.2017 και στις 4 Ιαν.2018, επισημάνθηκαν κάποιοι κίνδυνοι που ελλοχεύουν στο να διενεργηθεί δημοψήφισμα για το θέμα της ονοματοδοσίας των Σκοπίων, με προέχον το σκεπτικό ότι, πέραν του ποιοι και πόσοι θα ψηφίσουν, το 8% ή 10% που θα πει "ναι" στην χρήση του ονόματος "Μακεδονία" ή παραγώγων του, είναι αυτό που θα χρησιμοποιηθεί από το σύστημα για να σχηματιστεί επιχείρημα  περί αλύτρωτης 'μακεδονικής" μειονότητας μέσα στο ελληνικό έδαφος. Ή τουλάχιστον ότι ένα "σημαντικό" 8-10% Ελλήνων, θεωρεί Μακεδόνες τους Σκοπιανούς. 


Δημοσκόπηση του RealNews έδειξε ότι όντως ένα 8% είναι πρόθυμο να δεχτεί ονομασία που περιέχει το "Μακεδονία". Δεν θα εξετάσουμε εδώ, ποιοι είναι αυτοί, αν είναι αλλοδαποί με δικαίωμα ψήφου ή κόκκινοι κουραμπιέδες που πείθονται από κορώνες της Λιάνας Κανέλλη, του τύπου "αν δεν ικανοποιηθεί το ΝΑΤΟ, θα χυθεί αίμα στα Βαλκάνια". Θα εξετάσουμε ότι από τις 4 Ιανουαρίου που διατυπώθηκαν αυτές οι ανησυχίες, έως σήμερα, έγιναν πολλά που μας υποχρεώνουν να ξαναβάλουμε κάτω από το μικροσκόπιο, το στοιχείο αποφυγής ή αναγκαιότητας ενός δημοψηφίσματος. 

Καταρχήν, βρίσκω απαράδεκτο το γεγονός ότι αναγνωρίζεται ως δικαίωμα για τους Σκοπιανούς να κάνουν δημοψήφισμα με το οποίο θα δηλώσουν αν είναι ικανοποιημένοι και πρόθυμοι, με το όνομα που αποφασίστηκε από τις δύο μεριές, να ενταχθούν στην ΕΕ και ΝΑΤΟ (έτσι ανέφερε ο ίδιος ο υπουργός εξωτερικών των Σκοπίων, Νίκολα Ντιμιτρόφ). Ενώ εμείς να μην προβλέπεται να ερωτηθούμε με παρόμοιο τρόπο, επ' ουδενί λόγω. Να ακούει ο Βούτσης για δημοψήφισμα και να τρομοκρατείται φωνάζοντας "ΟΧΙ! ΟΧΙ! ΟΧΙ!". "Όχι" σε τί κε Βούτση;...στο "Όχι" που θα ψηφίσουν 92% Έλληνες;...
Καμίνης: "Καταστροφικό ένα δημοψήφισμα για την ονομασία της πΓΔΜ". Μήπως εννοείτε "καταστροφικό για εσάς" και την παράνομη μακροημέρευση στα πόστα που κατέχετε όλοι εσείς οι ανθέλληνες, κε Καμίνη;...

Πολλά λαμόγια μαζί, μαζεμένα προχθές 29/1/18 στο προεδρικό Μέγαρο για να τιμήσουν την επίσκεψη του προέδρου του Ισραήλ.

Είναι σαφές, πως κάτι τέτοια ανδρείκελα δεν το βρίσκουν καταστροφικό το δημοψήφισμα για τους λόγους που σημειώσαμε κι εμείς στην αρχή του άρθρου. Το βρίσκουν καταστροφικό, για την δύναμη που επιπρόσθετα αποκτά αν συνδεθεί και με τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια που θα έχουν προηγηθεί.

Εκτός κι αν παριστάνουν ότι δεν θέλουν να ακούν λέξη γι αυτό, ακριβώς για να μας κάνουν να αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε...

ΤΕΛΙΚΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ; ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;... ΕΧΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΡΗΤΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ;.. ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΔΙΑΚΑΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ "ΘΑ ΜΑΣ ΤΗ ΦΕΡΟΥΝ" ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ;..(δείτε εδώ)

ΤΊ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;.....

Οι δυνάμεις κατοχής της Ελλάδος, με προσωπείο τον καραγκιοζομπερντέ που ονομάζεται συγκυβέρνηση, και ειδικά μετά το συλλαλητήριο των 600.000 Ελλήνων στην Θεσσαλονίκη, αποφάσισαν πως μόνο αν το αποφασίσουν αυτοί, και  όχι εάν το απαιτήσει ο λαός, μπορεί να διεξαχθεί δημοψήφισμα. Θέλουν, όπως και τον Ιούλιο του 2015, να έχουν τον πλήρη έλεγχο και υπολογισμό κόστους ή κέρδους (για τους ίδιους) οποιουδήποτε αποτελέσματος. 

Την φορά αυτή, εάν διεξαχθεί τελικά δημοψήφισμα, γνωρίζουν καλά ότι όση νοθεία κι αν κάνουν, η συντριπτική πλειοψηφία του ΟΧΙ θα είναι κραυγαλέα και πάλι. Γνωρίζουν καλά ότι δεν τους παίρνει αυτή τη φορά να παραποιήσουν το αποτέλεσμα ή να αδιαφορήσουν γι αυτό. Το αποτέλεσμα αυτό θα είναι απολύτως δεσμευτικό για όλο το πολιτικό σύστημα της χώρας. Ο Ελληνικός λαός τούς περιμένει στη γωνία. Και όσο κι αν καταπίνει ταπεινώσεις σε θέματα οικονομικά και δημοσιονομικά, στα εθνικά θέματα προέκυψε αγριεμένος. Τα μνημόνια ήρθαν δευτερεύοντα. Το "Μακεδονία" ανήκει μόνο στους Έλληνες!

Γι αυτό λοιπόν, είναι ξεκάθαρο ότι τους τρομάζει το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος. Στην αποκλειστική μας ανάρτηση «Η πιο Σκοτεινή Ώρα» (εδώ), ο αρθρογράφος - φίλος και συνεργάτης Αυτόλυκος- εκφράζει την άποψη "ότι τό αίτημα τού συλλαλητηρίου αυτού καί όσων ακολουθήσουν δέν πρέπει νά περιορίζεται μόνον στά περί τού ονόματος, αλλά νά είναι ταυτόχρονα καί απαίτηση δημοψηφίσματος γιά τό όνομα". Οι εξελίξεις τον δικαιώνουν. Σε ανακοίνωσή της (εδώ) η Οργανωτική Επιτροπή του Συλλαλητηρίου της Αθήνας αναφέρεται ξανά σε αίτημα διεξαγωγής δημοψηφίσματος.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Reader.gr "από το Μέγαρο Μαξίμου αποκλείουν το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος για το όνομα των Σκοπίων. Έχουν αποφασίσει και θα επιχειρήσουν να δώσουν το όνομα, αποκλείοντας οποιαδήποτε εξέλιξη που θα φέρει στο προσκήνιο το δημοψήφισμα, καθώς γνωρίζουν ότι διαφορετικά, το συνθετικό όνομα με το "Μακεδονία", δεν περνάει με τίποτα".

Και έβαλαν τον Καμμένο μόνο, να αναφέρεται θετικά σε αυτό, πάλι για να το απαξιώσουν, εφόσον ξεστομίζεται από τον πιο αναξιόπιστο αρχικωλοτούμπα τουρκοφοβικό.

Ο Καμμένος ρίχνει το στεφάνι στη θάλασσα των Ιμίων, σαν να πετάει κρικάκια στο λουνα-πάρκ, τρομοκρατημένος από την παρουσία των Τούρκων..
  
Η κυβέρνηση, είναι πια ξεκάθαρο πως έχει αποφασίσει (γιατί έχει διαταχθεί καταρχάς) να δώσει το 'Μακεδονία' στους Σκοπιανούς, ακόμα κι αν είναι μέσα σε σύνθετη σλαβική κι αμετάφραστη λέξη.
Το ΝΑΤΟ είδε ότι οι Σκοπιανοί δεν θα κάνουν πίσω στο όνομα, γι αυτό κάθησε στην καρέκλα την ελληνική κυβέρνηση, ίσως και με ανταλλάγματα στο θέμα του χρέους, ίσως και με απειλές στο θέμα τουρκικών διεκδικήσεων στο Αιγαίο (βάλανε μήπως γι αυτό, τον Αμερικανό πρέσβη να λέει ότι φοβάται για ατύχημα στο Αιγαίο;)
Όλο αυτό το διάστημα εντωμεταξύ, η κυβέρνηση θέλει να μας πείσει ότι δεν πτοείται από την διενέργεια συλλαλητηρίων. Νομίζει ότι ενώ έχει εξασφαλίσει συνταγματικά την ατιμωρησία της, αυτό θα εμποδίζει συνέχεια τον λαό από το να πάρει ανάποδες και να τα κάνει λίμπα στη βουλή και να στήσει ικριώματα στην πλατεία Συντάγματος.

Εμείς βέβαια, θα προσπαθήσουμε με τα συλλαλητήρια να αποτρέψουμε οποιαδήποτε δυσάρεστη εξέλιξη στο Σκοπιανό, και μάλιστα να εκφοβίσουμε όσο είναι δυνατό την κυβέρνηση. Στο συλλαλητήριο της Αθήνας θα ξαναειπωθεί η αναγκαιότητα για δημοψήφισμα, αν οι κυβερνώντες δεν έχουν να προτείνουν άλλη λύση πέραν της παράδοσης του ονόματος.
Αλλά στις 4 Φεβρουαρίου πρέπει να προωθηθούν κι άλλες θέσεις του ελληνικού λαού, κι άλλα συνθήματα.
Πρέπει να απαιτήσουμε και να απειλήσουμε και με άλλους τρόπους. Ότι θα παραλύσουμε τη χώρα με απεργίες. Ότι αν τολμήσουν και σκεφτούν να δώσουν το όνομα, καλύτερα να παραιτηθούν από τώρα και να γίνουν εκλογές.

Θα εξαντλήσουμε όλους τους τρόπους πριν καταλήξουμε ως λαός, ότι ένα δημοψήφισμα είναι η τελευταία και μόνη λογική λύσις για να αποφύγουμε την προδοτική παραχώρηση και την εμφύλια αιματοχυσία που ίσως συμφέρει κάποιους να λάβει χώρα στο αδιέξοδο που δημιουργείται.

Μία άλλη περίπτωση, εκτός της λαϊκής απαίτησης για δημοψήφισμα, είναι να ζητηθεί διενέργεια δημοψηφίσματος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Παραθέτουμε εδώ ένα απόσπασμα (δια χειρός Αυτόλυκου) από βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα και ακούγεται ο επίτιμος πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασίλειος Νικόπουλος, να απευθύνει επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. Του λέει να ζητήσει δημοψήφισμα για το τεράστιο αυτό και κρισιμότατο εθνικό ζήτημα, και αν αρνηθεί η Κυβέρνηση, τότε αυτός να παραιτηθεί:




ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ, 31/1/2018

6 σχόλια:

  1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ01 Φεβρουαρίου, 2018 02:45

    .
    ΜΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΤΠ ΜΕ ΤΗΝ Singular Logic που διενεργεί εδώ και χρόνια (κατ΄ αποκλειστικότητα!!) τις εκλογές . ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .
    .
    .
    http://www.infocom.gr/wp-content/uploads/2014/04/singularlogic.jpg.
    .
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/09/83_22.html#ixzz54ToUR3Ik
    .

    "ΕΛΕΟΣ ! "ΕΛΕΟΣ ! "ΕΛΕΟΣ ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΗΓΕΝΕΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ! ! ! ΠΩΣ ; ; ; ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ; ; ; ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΣΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ,ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΨΗΦΟΥ ; ; ; ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......................... ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ .................. Γ Ι Α Τ Ι ;..." ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ … ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ . ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ …
    ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ;;;;;;;;;; ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ……..
    .
    "ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΕΤΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ DNA ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..."
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=HAheAAoV97I
    .
    Peacemaker reloaded
    .
    https://uploads.disquscdn.com/images/c87de309fc796c5d36f7cf9e96a33ef6dce1efad46db7f4954352b70b99ceea8.jpg?w=800&h=310
    .
    https://www.pentapostagma.gr/2018/01/%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%ce%bb%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%89%ce%bc%ce%ae-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b4%ce%bf%cf%87%ce%ae-%ce%bc-%ce%bd%ce%af%ce%bc%ce%b9%cf%84.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ08 Φεβρουαρίου, 2018 05:20

    https://www.youtube.com/watch?v=dsT4flTQd2o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ08 Φεβρουαρίου, 2018 22:52

    .
    .
    ΑΣ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    .
    Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018
    .
    https://1.bp.blogspot.com/-X5TtBDYfKWU/WnWc58F9h_I/AAAAAAABrHo/ZPOWMd_3Zsou6qArF6Wtx3yNUNtXliyAQCLcBGAs/s400/2018-02-03_132811.png

    .
    ΑΣ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    .
    ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ...
    .
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ
    .
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ...!!!
    .
    .
    Βιντεο
    .

    .

    .
    Δημοσιεύτηκε στις 15 Αυγ 2012
    .
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ..
    .
    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΦΗΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ,ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ,ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ..
    .
    ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ;
    .
    ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ;
    .
    ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..
    .
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ..
    .
    ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΑΛΑΓΓΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ!
    .
    ЭЄ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΩΣΗ!

    .
    The Secret Real Truth
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_487.html
    .
    .
    ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ; «ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ».
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_937.html
    .
    .
    Ο λαός ξεπέρασε τη σκουριασμένη «διεθνιστική αριστερά» και ενώνεται με τα παγκόσμια κινήματα για εθνική και οικονομική κυριαρχία, η οποία κυριαρχία είναι η προϋπόθεση για την κοινωνική αλλαγή
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_740.html
    .
    .
    Γεωργάτος για Μέγα Αλέξανδρο: «Νεκρός είσαι εδώ και 2339 χρόνια και ακόμα κατεβάζεις κόσμο στους δρόμους»
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/2339.html
    .
    .
    ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ» - «ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ - Πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων ξεσκεπάζει τον ψευτομακεδονισμό τους - Δείτε τη συγκλονιστική συνέντευξή του ...
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_697.html
    .
    .
    Εδώ δεν είναι …”μένουμε Ευρώπη”: Να μην χαρίσει κανένας πολιτικός την ελληνική ιστορία
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_288.html
    .
    .
    ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ! ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ! > Ο Ελληνικός λαός δεν θα αναγνωρίσει ΠΟΤΕ! κράτος με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_378.html
    .
    .
    ΟΧΙ Αλλο Αίσχος!Ο Ελληνικός λαός θα ξαναβγεί αυτήν την φορά στούς Ευζώνους με 5 εκατομμύρια Ελληνες
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/5_6.html
    .
    .
    ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑ! ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΗΤΡΑ ΒΓΗΚΑΝΕ...
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_386.html
    .
    .
    Κοτζιά, o ελληνικός λαός, θα σε σταματήσει να παραδώσεις το όνομα ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/o_6.html
    .
    .
    ΟΧΙ! ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΕΔΩ... Τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσουμε κάτι ΜΕΓΑΛΟ! (βίντεο)
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_174.html
    .
    .
    Στον Προκόπη Παυλόπουλο οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου της Αθήνας - Επέδωσαν ψήφισμα
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_456.html
    .
    .
    Αντιπατριωτισμός, μια πέμπτη φάλαγγα πληρωμένη με εκατομμύρια δολάρια και ευρώ
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_838.html
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ08 Φεβρουαρίου, 2018 22:52

    .
    .
    Όλοι οι διαστημικοί δορυφόροι πάνω από την Αθήνα έβλεπαν ένα ΛΑΟ να προσέρχεται ειρηνικά – λεβέντικα και με αρχοντιά , όπως το είπε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ λίγα 24ωρα πριν.
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/24.html
    .
    .
    Υπόδειγμα ήθους, πολιτισμού και πατριωτισμού
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_665.html
    .
    .
    Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις προειδοποιούν την κυβέρνηση! «Καλή η φαρσοκωμωδία του Τόσκα, αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή!»
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_205.html
    .
    .
    Οι καιροί αλλάζουν, τα μυαλά μας όχι
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_856.html
    .
    .
    Μετα τις τελευταίες δηλώσεις του Κοτζιά- Τζανακόπουλου πάμε για ένα νέο Συλλαλητήριο !
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_313.html
    .
    .
    «Κλείδωσε» το νέο συλλαλητήριο για την Μακεδονία – Όλοι στην Πάτρα – Το τρίκ της κυβέρνησης με την Novartis δεν πιάνει
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/novartis_38.html
    .
    .
    .
    ΣΚΑΣΜΟΣ... Γιατί θα έρθουμε την μέρα που θα φέρετε την ΠΡΟΔΟΣΙΑ στην ΒΟΥΛΗ και δεν θα είμαστε ΟΥΤΕ ήρεμοι... ΟΥΤΕ φρόνιμοι....!!!
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_547.html
    .
    .
    .
    ΑΝ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_640.html
    .
    .
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ
    .
    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ !
    .
    ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ! ! !
    .
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ08 Φεβρουαρίου, 2018 22:59

    .
    .
    .
    Βιντεο
    .
    ΑΣ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    .
    https://www.youtube.com/watch?v=lQufEW5ovTA
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 15 Αυγ 2012
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ. ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή