«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

γράφει η Μαίρη Καρά


Στο άρθρο μας «Επανεξέταση του θέματος "Δημοψήφισμα για το Μακεδονικό"» (εδώ) αναφέραμε ότι στο Μεγάλο Συλλαλητήριο της Αθήνας θα έπρεπε να προωθηθούν κι άλλες θέσεις του ελληνικού λαού, κι άλλα συνθήματα. Να απαιτήσουμε και να απειλήσουμε την κυβέρνηση με ποικίλους τρόπους. Ότι θα παραλύσουμε τη χώρα με απεργίες και θα την αναγκάσουμε να παραιτηθεί.
Στα λόγια μας έρχεται το εξαιρετικό αυτό άρθρο της Μαίρης Καρά... 



Αγαπητοί συναγωνιστές ή μη…. (ακόμα),  ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ! Οι ημερήσιες απεργίες δεν ανατρέπουν κυβερνήσεις. Οι πορείες, οι διαμαρτυρίες, οι στάσεις εργασίας, τα ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ έχουν αποτελεσματικότητα μόνο εν καιρώ ειρήνης κι όταν διαχειριστές της πολιτικής είναι ΕΘΝΙΚΕΣ  Κυβερνήσεις. 

Σήμερα βιώνουμε έναν κηρυγμένο ανελέητο πόλεμο του κεφαλαίου κατά της εργασίας και των λαών, με στόχο την άνευ όρων παράδοση της κοινωνίας στους ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και τους πολιτικοοικονομικούς κατακτητές. Η Κυβέρνηση της Χώρας δεν είναι Εθνική. Είναι ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗ, οι δε καίριες πολιτικές αποφάσεις λαμβάνονται εκτός συνόρων και το παραδέχονται ανερυθρίαστα σχεδόν όλα τα πολιτικά ΜΙΑΣΜΑΤΑ. 
  
Αρα οι παραδοσιακοί τρόποι ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ που γίνονται από Εργατικές Ομοσπονδίες και Συνδικαλιστικούς φορείς, το μόνο που προξενούν στην πιο ΑΝΑΛΓΗΤΗ Εξουσία που γνώρισε εν ειρήνη ο τόπος, είναι το πολύ μια απλή ενόχληση. Η Κυβέρνηση δεν θα πέσει έτσι, ούτε φυσικά θα αλλάξει πολιτική, διότι είναι αποφασισμένη να ολοκληρώσει την ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΗ αποστολή της πάση θυσία, μέχρι το τέλος της ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ! 
  
Όσο εμείς της επιτρέπουμε να κυβερνά ακόμα και να μας μαστιγώνει, άλλο τόσο τα αφεντικά της απαιτούν απ’ αυτήν την εντατικοποίηση των μέτρων του μαρτυρίου και την ολοκλήρωση της ΣΦΑΓΗΣ για λογαριασμό τους. 

Ωστόσο υπάρχει τρόπος αποτελεσματικής ΑΝΤΙ-ΣΤΑΣΗΣ στους σφετεριστές της Εξουσίας!  Είναι απλός κι απόλυτα βέβαιος για τη ΝΙΚΗ ΜΑΣ! 

Είναι η ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ σύσσωμου του ελληνικού λαού. Αρχής γενομένης με πρωτοβουλία μεγάλων Συνδικαλιστικών φορέων (όπως η ΓΕΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ) εξαγγέλλοντας ορισμένη ημερομηνία για ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, με παράλληλες καταλήψεις, στις οποίες να καλείται σε συμμετοχή ολόκληρη η κοινωνία κι όχι μόνον οι εργαζόμενοι. Αυτό θα σημαίνει παράλυση των συγκοινωνιών, της αγοράς και γενικώς κάθε κίνησης στην ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, με εξαιρέσεις που θα αφορούν αποκλειστικά καταστάσεις ανάγκης (νοσοκομειακή περίθαλψη, διακίνηση ασθενών κ.λπ) και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Σημαίνει ότι σε συγκεκριμένη ημερομηνία, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, φοιτητές, νοικοκυρές, μαθητές αφήνουν στην άκρη τις υποχρεώσεις τους και ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ταυτόχρονα δημόσιους χώρους και κτίρια, Δημόσιες Υπηρεσίες, Υπουργεία, Εφορίες, Τράπεζες, Κανάλια, εργασιακούς χώρους, Πανεπιστήμια, Εκπαιδευτήρια, Νοσοκομεία, Σχολεία, Σταθμούς Μετρό, κεντρικές πλατείες, Εθνικές Οδοί, βασικές ΑΡΤΗΡΙΕΣ.

Ακινητοποιούνται τα πάντα σ’ όλη την Ελλάδα για λίγα εικοσιτετράωρα. 

Οποιαδήποτε κυβέρνηση βρεθεί αντιμέτωπη με κάτι τέτοιο, είναι υποχρεωμένη εκ των πραγμάτων σε ΠΑΡΑΔΟΣΗ της Εξουσίας εντός λίγων ωρών, το πολύ μερικών ημερών. Και είναι υποχρεωμένη, διότι για να είναι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ πρέπει να έχει λαό να κυβερνήσει και εν προκειμένω ο λαός αποφασίζει, πως δεν την αναγνωρίζει ως νόμιμη ΕΞΟΥΣΙΑ.

Επρεπε να φροντίζει να παράγεται Εθνικό Προϊόν (εν προκειμένω με δική της ευθύνη δεν θα παράγεται) κι επομένως δεν θα έχει και φορολογητέα ύλη. Μα αυτήν δεν θα έχει χρόνο να την φορολογήσει. Πρέπει το Δίκαιό της να είναι όχι απλώς εφαρμοστέο αλλά και εφαρμόσιμο. Η Νομοθεσία σε συνθήκες γενικευμένης ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ δοκιμάζεται και επιβεβαιώνεται μόνο απ' την ίδια την πράξη, απ' την οποία άλλωστε μπορεί πάντα να ακυρώνεται και πρέπει να έχει ΣΤΡΑΤΟ και ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

Αυτά τα τελευταία είναι ίσως τα μόνα που έχει... μα ποιος μπορεί να το πει με σιγουριά, όταν ο ΣΤΡΑΤΟΣ  και η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ προέρχονται απ' τα σπλάχνα του λαού; Αλλά ακόμα κι αν το υποθέσουμε, το κακό είναι, πρώτον: ότι ούτε ο Στρατός ούτε η Αστυνομία επαρκούν για να ανακαταλάβουν όλα τα κατειλημμένα κτίρια και τους χώρους (πόσο δε μάλλον που σε περίπτωση ΠΑΛΛΑΙΚΗΣ εξέγερσης, θα είναι πιθανότατα απρόθυμοι) και δεύτερον: ότι για όλο τον πληθυσμό δεν επαρκούν τα ΜΑΤ για εκτέλεση δικτατορικών ΔΙΑΤΑΓΩΝ!

Το χειρότερο είναι ότι ως ντόπια Εξουσία καθίστασαι εντελώς άχρηστη για τα ίδια τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ της, που τότε κι αυτά θα απαιτήσουν την απομάκρυνσή της, αφού είναι φανερό πως θα έχει χάσει το παιχνίδι! Οι ηγέτες που χάνουν το παιχνίδι απομακρύνονται απ' την Εξουσία πάραυτα! «Μα είναι δυνατή μια τέτοια παλλαϊκή αντίσταση;» θα αναρωτηθεί κάποιος, αν δεν υπάρχει προηγούμενο εγχείρημα όμοιας ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ. 

Η απάντηση είναι απλή: ήδη οι περισσότεροι πολίτες συμμετείχαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο κάποια στιγμή σε μια μαζική ή λιγότερο μαζική ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ. Μαζεύτηκαν σε πλατείες, απεργήσανε, διαμαρτυρήθηκαν, παραπονιούνται και οργίζονται με τον αφανισμό της οικονομίας και την καθημερινή μας κατρακύλα όλο και πιο βαθειά στην εξαθλίωση! Τη μια μέρα οι ταξιτζήδες, την άλλη οι φορτηγατζήδες, την τρίτη οι δημόσιοι υπάλληλοι, την τέταρτη οι αγανακτισμένοι, την πέμπτη οι λιμενεργάτες, οι φαρμακοποιοί, οι ΓΙΑΤΡΟΙ. 

Το μόνο που χρειάζεται είναι να αποφασίσουμε όλοι μαζί ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να πούμε ως εδώ! Καταλαμβάνουμε τα πάντα, ακινητοποιούμε τα πάντα, δεν πληρώνουμε τίποτα (φόρους, λογαριασμούς, εισφορές, παράβολα, εισιτήρια), δεν κάνουμε αγορές και δεν μετακινούμαστε παρά μόνο για να πάμε απ' τον ένα χώρο κατάληψης στον άλλον, όλα αυτά για λίγα εικοσιτετράωρα, μέχρι να υποβάλλει ο πρωθυπουργός την παραίτησή του στον Πρόεδρο της  "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"! 

Να αφήσουν οι εργατοπατέρες τα μεγάλα λόγια της δήθεν νομιμοφροσύνης, την προτροπή της υποταγής στο τραπεζικό και δανειακό σύστημα και τις συμβολικές πράξεις διαμαρτυρίας κι ας πράξουν αυτό το οποίο τους υπαγορεύει  τώρα το καθήκον προς την πατρίδα. Ας σημάνουν γενικό ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ προς την ελληνική κοινωνία, σε συμφωνία για μιαν αναίμακτη κι αποτελεσματική παλλαϊκή ΕΞΕΓΕΡΣΗ. 

Ραντεβού για ένα συντονισμένο κι αποφασιστικό ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού στην κοινωνική εξαθλίωση, στην κατοχή και την εκποίηση της χώρας, όπως έγινε με τα ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ. 

Είμαστε σε ΠΟΛΕΜΟ κι οφείλουμε να αντισταθούμε! Μπορούμε να ελευθερωθούμε και πρέπει να το κάνουμε τώρα!  

Γιατί κάθε μέρα που περνάει η σφαγή, όχι απλώς θα συνεχίζεται, αλλά θα εντείνεται. Πόσο θα την ανεχόμαστε ακόμα Έλληνες; Δεν είμαστε ραγιάδες! Είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ! ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ!

ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ!
ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ
ΤΑ ΓΟΜΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ


πηγή

13 σχόλια:

  1. ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 'Εγινε η Συμφωνία της Βάρκιζας 12/2/1945 μεταξύ ΕΛΑΣ και Κυβέρνησης/Εγγλέζων + πριν απο 6 Χρόνια Ημέρα Κυριακή 12/2 ο Τρελλαντώνης/Λωλαντώνης μαζί με τον Μπενίτο-Μπενίτο περνάγανε το ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ-ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ...περιττό να πω ότι εκείνη την Κυριακή ο Κόσμος στην Ευρύτερη Περιοχή του Κέντρου των Αθηνών λέγεται ότι πλησίασε αν ΔΕΝ ξεπέρασε το Εκατομμύριο...ήταν η Μεγαλύτερη Συνάθροιση Ελλήνων-Ελληνίδων ύστερα απο το Κομματικό Καθεστώς της Μεταπολίτευσης...και φυσικά γίνανε πάρα πολλά Επεισόδια απο τα Μισθανά Όργανα τους Μπαχαλάκηδες...Μεταξύ άλλων Πυρπολήθηκε και ο Ιστορικός Κινηματογράφος ΑΤΤΙΚΟΝ επί της Σταδίου..λίγα μέτρα απο την ΜΑRFIN...άλλο επίτευγμα...Παρεπιπτόντως,το Συλλαλητήριο για την Μακεδονία πιστεύω ότι είχε τουλάχιστον την Ίδια Μαζικότητα με τότε για να μην πω ότι είχε Μεγαλύτερη Πυκνότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοι δλδ καινε, σκοτωνουν, χτιζουν μουσειο Μπελογιαννη και το μονο που εχουν ν* αντιμετωπισουν ειναι ευγενικα και πολιτισμενα Συλλαλητηρια. Αν αυτο εννοεις, εχεις απολυτο δικιο 12/2/18 19.00. Κατι λειπει απο τη συνταγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ahoy δεν αφήνω κάποιο υπονοούμενο απλά Καταγράφω τα 2 Γεγονότα την συγκεκριμένη Ημερομηνία,αλλά συμφωνώ ότι "κάτι" λείπει απο την Συνταγή του Γλυκού.

      Διαγραφή
  3. Μην λετε αρλουμπες, καμια απεργια ΔΕΝ εριξε ποτε ΚΑΜΙΑ κυβερνηση. Ο ΜΟΝΟΣ σιγουρος τροπος να πεσει μια κυβερνηση ειναι να μην καταθεσει κανεις φορολογικη δηλωση. Να μην εχουν ΕΣΟΔΑ ως κεντρικη διοικηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "..να μην καταθεσει κανεις φορολογικη δηλωση"
      Φοροφυγάδες δηλαδή. Από ότι ξέρω, στην Ελλάδα αυτοί δεν ξεπερνούν το πασοστό του 20%
      Φοροοφειλέτες: Αυτοί ξεπερνούν το 60% γιατί δεν έχουν να δώσουν. Αυτά που θα έδιναν στην εφορία είναι όσα τους περισσεύουν για να ψωνίσουν 5 πράγματα να μαγειρέψουν να φάνε.
      Και όπου νά'ναι (δηλ. από Ιαν.2018 που θα κοπούν κι άλλο οι συντάξεις) δεν θα χρειάζεται καμία προσπάθεια για να εφαρμοστεί αυτό που ζητάς...

      Διαγραφή
    2. Ξέχασα να πω..
      "Φοροοφειλέτες": Αυτοί καταθέτουν φορολογική δήλωση για να δώσουν το παρών, ξέροντας πως δεν θα μπορέσουν να πληρώσουν.

      Διαγραφή
    3. Πάντως, ήδη μέσα στο κείμενο αναφέρεται το εξής: "δεν πληρώνουμε τίποτα, φόρους, λογαριασμούς, εισφορές, παράβολα, εισιτήρια"

      Διαγραφή
    4. Η ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ...ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ...

      Διαγραφή
    5. Η ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ....ΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣΜΕΝΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΡΕΙ....ΟΙ ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ...ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ...

      Διαγραφή
  4. Ανανεώθηκε η Ημερομηνία για το Συλλαλητήριο στην Πάτρα.

    http://asimpiestos.blogspot.com/2018/02/4.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από ολο το κείμενο λείπει έστω και μια αναφορά στην Ορθοδοξία μας...
    Σε όλο το κείμενο , το μόνο που "το σώζει", είναι μια ΑΟΡΙΣΤΗ αναφορά σε εθνικές κυβερνήσεις.
    Ολο το υπόλοιπο λεξιλόγιο , παλλαϊκά , τραπεζίτες, ΣΥΝΙΔΙΚΑΛΗΣΤΙΚΕΣ οργανώσεις που όλες ελέγχονται από τους κομμουνιστές ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ σε εαμ - ελας!
    Έναν τέτοιο ξεσηκωμό επιθυμούν οι κομμουνιστές που κυβερνούν και αυτοί που δεν κυβερνούν για να ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!
    Επειτα άντε να μιλήσει κανείς για ελευθερία.
    Τωρα που όλα έχουν παραχωρηθεί στα αφεντικά των (μπλέ -πράσινων - κόκκινων) κομμουνιστών στους τραπεζίτες πρέπει ν βρεθεί τρόπος να σταματήσουν τα ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ συλλαλητήρια που όσο περνάει ο καιρός θα αγριεύουν...

    Αυτό είναι και το σχέδιο τους.
    Βλέπουν πως ΔΕΝ πρόκειται να ξαναδεί η αριστερά εξουσία στον αιώνα τον άπαντα και προετοιμάζουν το έδαφος καταλλήλως...
    Κάποιοι "παλαιοί" έχουν προβλέψει πως οι κομμουνιστές ΔΕΝ θα αφήσουν την εξουσία από τα χέρια τους. Όχι άλλη Βάρκιζα ...
    Θα προσπαθήσουν να κάνουν ότι και οι αγαπημένοι τους ήρωες λενιν Τροτσκι σταλιν και λοιποί.

    Μακρια από ΜΗ εθνικά Ελληνοχριστιανικά συλλαλητήρια!
    ΠΑΓΙΔΑ για τους Ελληνες.
    ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τους αριστερούς.

    "ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

    Αντίσταση με προορισμό την επανάσταση
    Tag Archives: ΑΝΤΑΡΣΥΑ

    ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΣΙΠΡΑ!
    ...
    https://ergatikiantistasi.wordpress.com/tag/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%81%CF%83%CF%85%CE%B1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή