«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Προς Διηνέκη...



 Είδα αδελφέ τις αναρτήσεις σου

 

Αντισταθείτε αδέρφια !!! Η Ελλάδα ΜΑΣ, διαμελίζεται !!! Αντισταθείτε !!!

 

και

 

Όλοι στην Πλατεία Συντάγματος αύριο !!!

 

και σου ζητώ να μην φοβάσαι, γιατί στο τέλος οι εχθροί της Ελλάδος μας, θα πάρουν "το τρίτο το μακρύτερο", ή  όπως το είπε ο Λεωνίδας..

 

«Μολών λαβέ»

 

Όσο για τους χιλιάδες "εφιάλτες" αυτής της χώρας, λέμε..λέμε..τόσον καιρό για φυλάκιση με δημοκρατικές διαδικασίες και παραγωγή έργου (υπόνομοι, νταμάρια κλπ), αλλά βλέπω πως το θράσος τους τούς οδηγεί κατευθείαν εδώ:

 

  

..κι όπως λες κι εσύ..."το ακόλουθο είναι νόμος: ὓβρις → ἂτη → νέμεσις → τίσις"

 

γενικά...γουστάρουν να "καταποντίζονται" απ'ότι βλέπω..

..και αν με εννοείς..... που με εννοείς!  

  

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

6 σχόλια:

  1. Σε αυτή την ανάρτηση προέκυψε αποχρωματισμός των συνδέσεων, τεχνικό πρόβλημα που δεν μπόρεσα να το διορθώσω.

    Οι φράσεις

    1.Αντισταθείτε αδέρφια !!! Η Ελλάδα ΜΑΣ, διαμελίζεται !!! Αντισταθείτε !!!

    2.Όλοι στην Πλατεία Συντάγματος αύριο !!!

    3."το τρίτο το μακρύτερο",

    είναι ενεργοί σύνδεσμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή η αφίσα
      http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2018/02/blog-post_61.html
      δεν σού άρεσε;

      Διαγραφή
    2. Μόλις την πρωτοείδα έκανα δύο σκέψεις:
      -Ο Διηνέκης θα σκεφτεί ότι θα μου αρέσει η αφίσα, επειδή έχω κι εγώ μια έφεση προς τα ρετρό πόστερ και την '50,-'60 αισθητική.
      -Ναι, πάρα πολύ ωραία είναι, αλλά τα Σκόπια σαν ένα γιγάντιο αιλουροειδές και οι Έλληνες νάνοι... με ενόχλησε.
      Ποιος είναι ο γίγαντας και ποιος ο νάνος...

      Διαγραφή
    3. Γίγαντας / «Γολιάθ», σήμερα, είναι ο σιχαμένος ο σιωνισμός και... «νάνος» / «Δαυΐδ», με τη... «σφενδόνα», ο Ελληνισμός. Έχουν αντιστραφή τα πράγματα αγαπητέ μου. Κατάλαβες;
      Με τις... «σφενδόνες», αγωνιζόμεθα εμείς πλέον. Και ΠΡΕΠΕΙ όχι απλώς ακόμη και να πεθάνουμε αγωνιζόμενοι, αλλά να ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
    4. Kαι ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ γιατί έχουμε και επιμονή εκτός από υπομονή. Είδα πόσο αποφασισμένα πληκτρολόγησες όλο το άρθρο του αγαπημένου μου Γρίβα, από τα Επίκαιρα. Αυτές οι κινήσεις κάνουν την διαφορά...
      ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
      ΚΑΛΗ ΝΙΚΗ

      Διαγραφή