Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018

Βγάζουν την …NOVA rtis για να «ξεχάσουμε» την… NOVA Macedonia.

Μανούλες στην παραπληροφόρηση. Βγάζουμε μία «φούσκα» την άλλη μέρα του συλλαλητηρίου ,σπρώχνουμε όλους τους παπαγάλους να ασχοληθούν μονομπλόκ με το θέμα και καθαρίσαμε. Γελά και ο Χατζηαβάτης με τα καμώματα τους. Πάνε φιρί-φιρί να χυθεί «αίμα» για να γίνει η πτώση τους.
 
 Το ότι χρηματίζονται αδρά ΟΛΟΙ οι πολιτικοί είναι πέρα πάσης αμφισβήτησης, αλλά ξενίζει το τάιμιγκ. Η σούπερ σκανδαλάρα σερνόταν στα συρτάρια πολύ καιρό, και μπορούσε να βγει δέκα μέρες πριν, η μετά, αν και ξέρουμε ότι θα πάει και αυτό όπως όλα τα σκάνδαλα και οι κλεψιές στην Ελλάδα, στον κάδο, διότι το μεγάλο πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχουν φυλακές για να χωρέσουν όλοι οι κατά καιρούς κλεφταράδες. Εάν κάνουμε κάποιο μεγάλο νησί φυλακή ίσως χωρέσουν, διότι είναι πολλές χιλιάδες αυτοί που έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι. Από πού να ξεκινήσει κανείς. Από τους τοπικούς άρχοντες, από τα σώματα ασφαλείας, από τους στρατιωτικούς, από τους δημόσιους προϊστάμενους υπηρεσιών, από τους ασχολουμένους με την υγεία, παιδεία, πολεοδομία, εφορία, και άλλα «ευαγή ιδρύματα» , από υπουργούς βουλευτές κ.λ.π; σχεδόν όλοι όσοι έχουν ασκήσει κάποια μορφή εξουσίας διαχρονικά έχουν ξεσκίσει ταμεία, και έχουν πάρει το μερίδιο τους από την …πίτα. Οπότε;  Η υπόθεση θα πάει να βρει τις κατά καιρούς εμφανιζόμενες λίστες των ληστών.
Το ζουμί είναι πως με τούτα και με εκείνα παραχωρούν οι αριστερουληδες το από παλιά χρεωστούμενο κατά την γνώμη τους  Μακεδονικό φιλέτο στους Σκοπιανούς.   

Ούτε λέξη τα μμε για τις «αντιφασιστικές» περιπολίες που σταματούσαν τρόλεϋ και προπηλάκιζαν Έλληνες που έφευγαν από το ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ...!!!  

" ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ " NOVARTIS " ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ - ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 300. ΑΓΡΙΩΣ. ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΝΑ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΟΙ 300. ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΙ... "

ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου