Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018

Δημοσίευμα αλβανικής εφημερίδας και ιστοσελίδας balkanweb.com: «Οι Αλβανοί υπερασπίζονται την Ελλάδα στα σύνορα με την Τουρκία»

Επ!..Τί γίνεται εδώ; Θεωρούμε δεδομένο ότι Αδύνατο Σημείο της Άμυνάς μας είναι οι Αλβανοί που υπηρετούν στον Ελληνικό Στρατό. Γιατί (;) με το δημοσίευμα αυτό, προσπαθούν να μας πείσουν ότι "οι Αλβανοί είναι εκείνοι που προστατεύουν τους Έλληνες από τον τουρκικό κίνδυνο και αυτό δεν γίνεται τυχαία, γιατί...οφείλεται στο γεγονός ότι το 40% των στρατιωτών στην περιοχή μεταξύ  Τουρκίας και Ελλάδας υπηρετούν παιδιά αλβανικών οικογενειών που έχουν μεταναστεύσει στην ελληνική πολιτεία πριν από χρόνια".Μάρτιος 2, 2018. 22:17
Η κατάσταση είναι πολύ τεταμένη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας τους τελευταίους μήνες, με συνεχείς τριβές στη θάλασσα, στον αέρα και στην ξηρά.
Οι Έλληνες και οι Τούρκοι δεν τα έχουν βρει ακόμη μεταξύ τους για κάποια νησιά του Αιγαίου, ενώ τα εσωτερικά προβλήματα και των δύο κυβερνήσεων δίνουν ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για τεχνητή αύξηση των εντάσεων στα σύνορα, γράφει αλβανικό δημοσίευμα.

Χθες, συνοριοφύλακες της Τουρκίας συνέλαβαν δύο μέλη του ελληνικού στρατού στη συνοριακή περιοχή μεταξύ των δύο χωρών, στο ποταμό Έβρο. Προφανώς είναι ένα συνηθισμένο γεγονός που έχει επιλυθεί στο παρελθόν μέσα σε λίγες ώρες, αλλά αυτή τη φορά αλλάζει η κατάσταση.
Το Albeu.com επικοινώνησε το πρωί με αγόρια με αλβανική καταγωγή που υπηρετούν στον ελληνικό στρατό, στα σύνορα με την Τουρκία.
Φαίνεται απίστευτο, αλλά οι Αλβανοί είναι εκείνοι που προστατεύουν τους Έλληνες από τον τουρκικό κίνδυνο και αυτό δεν γίνεται τυχαία.
Οφείλεται στο γεγονός ότι όπως πληροφορούμαστε το 40% των στρατιωτών στην περιοχή μεταξύ  Τουρκίας και Ελλάδας υπηρετούν παιδιά αλβανικών οικογενειών που έχουν μεταναστεύσει στην ελληνική πολιτεία πριν από χρόνια.
«Εδώ είμαστε, στα σύνορα με την Τουρκία, στον Έβρο, είμαστε 40% Αλβανοί. Οι Έλληνες έχουν  μέσο και μένουν στην Αθήνα και  φέρνουν εμάς στα σύνορα με την Τουρκία, στο ύψος των εντάσεων. Από ό, τι έχω μάθει εδώ,  είναι η πολιτική του υπουργού Καμμένου, ο οποίος ηγείται ενός εθνικιστικού κόμματος και μας έχει βάλει στο στόχαστρο, όλους τους Αλβανούς που έχουν ελληνικά διαβατήρια», λέει ένας νεαρός Αλβανός που υπηρετεί στον ελληνικό στρατό.
 
«Πρόσφατα, η κατάσταση είχε επιδεινωθεί πολύ. Όταν ένα τουρκικό πλοίο εμβόλισε ένα ελληνικό στα νησιά Ίμια, μας έστελναν καθημερινά με άρματα μάχης και βαριά όπλα στα σύνορα.
«Από τους αξιωματικούς έχουμε πολύ καλή αντιμετώπιση εδώ, αλλά το 95% των Αλβανών που κάνουν τη στρατιωτική θητεία τους στην Ελλάδα υπηρετούν στα σύνορα με την Τουρκία», πρόσθεσε.
Διαπιστώνεται ότι από τους τελευταίους νεοεισερχόμενους στην περιοχή των συνόρων ήταν 8 Αλβανοί και 4 Έλληνες.
Οι Αλβανοί αντιπροσωπεύουν σημαντικό αριθμό στον ελληνικό στρατό, αλλά η κατάσταση έχει επιδεινωθεί με τον ερχομό του Πάνου Καμμένου στο πηδάλιο του Υπουργείου Άμυνας.
Με την κατάταξή τους στέλνονται στις πιο προβληματικές περιοχές της Ελλάδας, όπως τα ελληνοτουρκικά σύνορα, που ο κίνδυνος  οποιασδήποτε σύγκρουσης  είναι πολύ μεγάλος με τη σκληρή γλώσσα της Άγκυρας.

πηγή: Βαλκανικό Περισκόπιο

3 σχόλια:

 1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ04 Μαρτίου, 2018 01:23

  .
  .
  .
  .
  ΜΕ ΤΟΟΟΟΣΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ
  .
  ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ .
  .
  ΠΟΥ ΒΑΣΗ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ …..
  .
  ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΓΑ ΕΚΛΗΜΑ !
  .
  ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ !
  .
  ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ !
  .
  ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ; ; ; ;
  .
  .
  ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΒΑΡΥ ΕΝΑ ΓΥΡΩ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ,
  .
  ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ……
  .
  .
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ Ή ΑΜΥΝΑ …
  .
  .
  ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΑΪΔΟΥΡΟΔΕΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ,
  .
  ΓΑΪΔΟΥΡΟΔΕΣΕΙ !
  .
  .
  ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΟΟΟΟΟΟΛΑ ………………………..
  .
  .
  .
  ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ – ΑΛΛΟ –
  .
  ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ !
  .
  .
  .
  ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ …………….
  .
  .
  ΥΣ.
  .
  ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ,
  .
  ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ! ! !
  .
  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ .........
  .
  ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .......
  .
  ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ........
  .
  ΟΟΟΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
  .
  ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ .......
  .
  ΟΙ ΜΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΕΣ ......
  .
  ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ .......
  .
  ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ .........
  .
  ΠΟΡΝΕΙΑ .....
  .
  ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ .........
  .
  ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ..........
  .
  ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ....
  .
  ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ , ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ , ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ , ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ,
  .
  ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ , ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ , Κ.Τ.Λ. ,Κ.Τ.Λ. ,Κ.Τ.Λ. ............
  .
  ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΟΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΗΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ - Μ .Ο .Ν .Ο - ,
  .
  ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΑ .
  .
  ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ,
  .
  ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ …………….
  .
  .
  .
  Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  .
  .
  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ. ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.
   ΚΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΦΑΞΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΑΙΩΠΗ, ΚΑΡΦΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.

   Διαγραφή
 2. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ04 Μαρτίου, 2018 03:01

  .
  .
  ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΤΕ...... ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ! ! !
  .
  .
  ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ :
  .
  .
  . Ε .Λ .Λ .Α .Δ .Α .
  .
  .
  .
  .
  ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΝΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
  .
  .
  .
  Κ@@Φ@ΛΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ,
  .
  .
  ΕΑΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ !
  .
  .
  .
  .
  ΤΟ – Κ ,Α .Τ .Α .Λ .Α .Β .Α .Τ .Ε – ; ; ; ; ; ;
  .
  .
  .
  .
  ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
  .
  .
  ΖΗΤΩ Η ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ! ! !
  .
  .
  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή