«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Τον "αυτοκτόνησαν" τον πρόεδρο της Singular Logic, Μιχάλη Καριώτογλου... αυτοπυροβολήθηκε λόγω ασθενείας;...


από σχόλιο στο pronews.gr:
 

Αρρώστεια ή κάτι με τις εκλογές (προηγούμενες, επόμενες ... αυτοί ξέρουν) καθώς η Singular έκανε όλη την δουλειά, λογισμικό, διασυνδέσεις, κτλ εκλογικών κέντρων με υπουργείο.....
Μήπως υπήρχε και ενδιάμεσος σταθμός καμια πρεσβεία ή κάποιο γραφείο???

Γιατί και για τον Τσαλικίεδη αυτοκτονία μας είπαν.... και μετά από λίγο έσκασε το σκάνδαλο με την Vodafone!!!!!!
Γιατί οι "αυτοκτονίες" μερικών μπορεί να βολεύουν κάποιους αλλά δεν πείθουν όταν ο αυτοκτονημένος είναι σε κάποια συγκεκριμένη θέση......

 
Σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο: Σήμερα το πρωί αυτοκτόνησε ο πρόεδρος της SingularLogic, Μιχάλης Καριώτογλου.
Ο Μιχάλης Καριώτογλου έβαλε τέλος στη ζωή του εξαιτίας σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της SingularLogic αυτοπυροβολήθηκε, το πρωί του Σαββάτου, μέσα στο σπίτι του στο Ψυχικό.
Τον βρήκαν νεκρό μέλη της οικογένειάς του που άκουσαν τον πυροβολισμό.

Ποιος ήταν ο Μιχάλης Καριώτογλου
Ο Μιχάλης Καριώτογλου ήταν πρόεδρος της SingularLogic. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της εταιρείας «Singular A.E.» από το 1984 και βασικό στέλεχος της εταιρείας διατελώντας Διευθυντής Τεχνικής Διεύθυνσης και Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης.
Ήταν κάτοχος πτυχίου B.Sc. Electronic Engineering του Chelsea College και  πτυχίου M.Sc. Communications Engineering από το Imperial College of Science and Technology.

πηγή

22 σχόλια:

  1. Διηνέκη,
    δεν είναι ανάγκη να δίνεις σημασία και να αναπαράγεις τις μακακίες του στορμάκου του ισραηλινού πράκτορα. Κι εγώ έχω ψηφίσει δύο φορές παπαρήγα στη ζωή μου και μία φορά παναγιώταρο για νομάρχη. Τί σημαίνει αυτό...ότι είμαι κομμούνι ή χρυσαύγουλο;... χαχαχα το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ τουλάχιστον -πιστεύω κι εσύ- όλα αυτά περί Μαρούπας τα γνώριζα όταν παρουσίαζα, όπως κι εσύ, τα βίντεο της.
      Τί σημασία έχει από πού πέρασε ο καθένας στις αναζητήσεις του για να ακουστεί η φωνή του ή να ξεδοπλώσει τις ικανότητές του..
      Η Γεωργαντά δηλαδή είναι λαμόγιο σαν τον καμμένο, όταν μπήκε στον συνδιασμό του για ευρωβουλευτής;
      Η Νικοπούλου δηλαδή είναι μασώνα, επειδή μπήκε και στην ΧΑ και δέχτηκε και χρήματα για το σχολείο του πομακοχωρίου από μασώνο;
      ..μην γελάσουμε! ..οι ανθέλληνες εχθροί της Ελλάδος φίδια, είναι αυτοί που πόνεσαν από την δράση τέτοιων σπουδαίων ανθρώπων,
      και έψαξαν απεγνωσμένα να βγάλουν δηλητήριο για να τους αποδομήσουν.

      Διαγραφή
    2. διορθώσεις:
      ξεδιπλώσει
      συνδυασμός
      Καμμένος

      Διαγραφή
    3. Κοίτα Κώστα,

      Το ιστολόγιό μου, είναι σκληροπυρηνικό και «δεν χαρίζεται σε κανέναν πούστη κερατά» που λέει κι ο λαός μας.
      Την Μαρούπα, όπως είναι τώρα, την γουστάρω.
      Θα ενημερώσω όμως τους αναγνώστες μου για το τι «βόλτες» έχει κάνη η κυρία στο παρελθόν.
      Η χώρα μας είναι μικρή και πρέπει να γνωριστούμε όλοι καλά.
      Κι από το ΕΠΑΜ τού Καζάκη έχει περάση ξόφαλτσα η Μαρούπα. Κι εγώ έβαζα Καζάκη - για λίγο - πιο παλιά. Δεν τον γουστάρω όμως, πλέον, καθόλου.
      Άκου κάτι: ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΗ ΠΟΤΕ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ εξ., [ΚΚΕ εσ. / ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΣΥΡΙΖΑ].
      Καταλαβαίνεις τι λέω;
      Ρίχνω μπινελίκια παντού, διότι το 95% των Ελλήνων έχει ψηφίση κάτι από αυτά έστω και μια φορά...
      Βρίσκομαι στο 5%.
      Τέλος πάντων. Τη Μαρούπα, «την πάω», αλλά υπήρξε και πασοκόσκυλο.
      Έτσι προχωρώ εγώ. Έτσι είμαι εγώ.
      Οι αναγνώστες μου, αυτό γουστάρουν. Μάλλον...
      Προχωράμε.

      Διαγραφή
    4. Είδα τον μετρητή της blogger που έβαλες. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

      Στο θέμα μας: Δεν διαφέρουμε και πολύ. Και την Παπαρήγα την είχα ψηφίσει γιατί θεωρούσα ότι πρέπει να υπάρχει στη Βουλή κόμμα που γκαρίζει για τα εργατικά. Τον δε Παναγιώταρο για να μην βγει η Δούρου. Τον Καζάκη δεν τον εμπιστευόμουνα από την αρχή. Πέρισυ έβαλα πάντως κι εγώ ένα βίντεο του γιατί έδινε κάποια σημαντικά στοιχεία.

      Πάντως από διάφορες τέτοιες διάσπαρτες περιπτώσεις (Μαρούπα, Αϋφαντή, Ιακωβίδη, Γιώργο Φίλη κ.ά..)...κάτι ενδιαφέρον θα προκύψει...

      Διαγραφή
    5. Όσο θα τους ελέγχουμε για να μην διαπράττουν λάθη ή και προδοσίες, κάτι θα βγη. Αυτή είναι η Ιερά (πλέον) Αποστολή μας.
      Δεν υπάρχει περιθώριο για το παραμικρό ίχνος λάθους. Ούτε καν υποψία λάθους. Ό,τι σφάλμα βλέπουμε, θα τους βγάζουμε όλους στον «τάκο».
      Τα ψέματα τελείωσαν. Το Έθνος κινδυνεύει με αφανισμό. Η Φυλή «σβήνει».
      Κανένας πούστης κερατάς δεν θα ξαναβλάψη «ατουφέκιστος» την Ελλάδα.

      Διαγραφή
    6. Κώστα σ'αυτά που λέει ο Διηνέκης έχει δίκιο. Είμαι της αυτής άποψης. Πρέπει να "ξεβρακώνονται" ΟΛΟΙ. Το τελευταίο έτος όπως έχει καταλήξει η Μαρούπα την πάω και εγώ. Να μην παραβλέπουμε όμως την φιλοδοξία που είχε να ασχοληθεί με την πολιτική και ενδεχομένως να εκλεγεί βουλευτής. Θα είχε καταλήξει να είναι τα ίδια σκατά με τους υπόλοιπους του Κυνοβουλευτικού Τσίρκου.
      Προσωπικά, θεωρώ πιό επικίνδυνο το πρώην πασοκόσκυλο και δημοσιογραφίσκο Βελόπουλο. Το ξεράδι του συμμετείχε στην ψήφο του πρώτου μνημονίου. Τώρα την έχει κάνει στριφογυριστή έχει βάλει προσωπείο και το παίζει πατριώτης (σε πλάτες άλλων - clopy/paste) και βαθύς γεωστρατηγικός αναλυτής (μή χέσω!).

      Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς - Τα μάτια όλοι ανοιχτά.

      Ιωάννης

      Διαγραφή
    7. Συμφωνώ με τον Ιωάννη για το πασοκόσκυλο. Μια φορά πασοκόσκυλο, για πάντα πασοκόσκυλο.

      Διαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΗΝΕΚΗ
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΠΑΡΗΓΑ....!!!!!!
    ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.....!!!!
    ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ
    "ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ" ΚΑΙ "ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία μου,
      δεν είπε ο Διηνέκης ότι έχει ψηφίσει Παπαρήγα. Εγώ το είπα.
      Ναι, το παραδέχομαι, είναι από αυτές τις μακακιούλες που κάνουμε στη ζωή μας, όχι από ιδεολογία αλλά από αντίδραση επειδή μας ενόχλησε κάτι στο εκάστοτε καθεστώς. Και μιλάμε για μικρή ηλικία, όταν -ενώ αγαπούσα την πατρίδα σφόδρα έτσι κι αλλιώς- δεν μπορούσα να υποψιαστώ και να αναλύσω ότι μια δήθεν ταξική ιδεολογία είναι από τη φύση της αντεθνική. Θα κάτσω να μου ρίξεις ευχαρίστως μια καρπαζιά όταν βρεθούμε 🙂 .

      Διαγραφή
    2. Δεν μού λες Σοφία, έχεις τίποτα με την πάρτη μου; Είναι η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ που μού τη λες Α Δ Ι Κ Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Τρέχει τίποτα; Όταν διαβάζεις κάτι προσέχεις;

      Διαγραφή
  3. ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΗΝΕΚΗ , ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΕΓΡΑΨΑ Τ΄ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ. ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΩΣΤΑ , ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΙ .....ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΛΩΣΤΕ... Η ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΝΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μού αρέσει το ύφος σου να ξέρης. Στα ίσα.

      Διαγραφή
    2. Διηνέκη,
      δεν είναι ειρωνικό το ύφος της Σοφίας στο τελευταίο σχόλιο. Πέφτεις έξω γιατί δεν την γνωρίζεις προσωπικά, και το πώς μιλάει. Μιλάω στο τηλέφωνο 1-2 φορές την εβδομάδα μαζί της, μήνες τώρα. Αν την γνώριζες όπως εγώ, θα το διαπίστωνες και μόνος σου πως δεν ειρωνεύεται.

      Διαγραφή
    3. Κώστα, άμα ΔΕΝ συνεννοούμεθα εμείς οι 5-10 bloggers που το παλεύουμε έξω από Καραγκιοζοφέρηδες, Τοξοπουλαίους, Χίους και δεν συμμαζεύεται, τότε χέσε μέσα.
      Άμα λέω ΔΕΝ ψήφισα Π Ο Τ Ε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΚΚΕ εξ. - [ΚΚΕ εσ. / Συνασπισμό / ΣΥΡΙΖΑ] και είμαι έξω από το 95% όσων κυκλοφορούν, το εννοώ. Άμα λέω ότι ο σκληρός πασόκος ο Ραχωβίτσας μού 'στειλε μια ψυχοπαθή και με βασάνισε, το εννοώ. Η Σοφία, ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΗ ΠΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ και στα δύο θέματα. Τι ζόρι τραβάει; Τέλος πάντων. Ζήτησε συγγνώμη και μετά κάτι πάλι είπε. Ξανά τέλος πάντων. Άντε να δούμε.

      Διαγραφή
    4. Όποτε θυμάμαι τον ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΣΟΚΟ ΡΑΧΩΒΙΤΣΑ, φουντώνω.
      Πάω να πιω ένα τσάϊ τού βουνού, να καλμάρω.
      Κανόνισε να γίνη ξανά «Τέξας» εδώ μέσα εσύ...

      Διαγραφή
  5. ΒΡΕ ΔΙΗΝΕΚΗ, ΠΑΛΙ ΦΤΑΙΩ;!!!!! ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ, ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΕΞΑΠΤΟΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ, ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχα Σοφία δεν είσαι η μόνη, άντρες… μεγάλα παιδιά, ευκολόπιστοι, βιαστικοί, λογικό, άλλες ορμόνες, αφιερωμένο στους ευαίσθητους, στους ωραίους, στους μοιραίους, στους μοιραίους με τα σκληρά προφίλ, άντε Καλή Ανάσταση!!!!!!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=5lzfTW0z1HU

    https://www.youtube.com/watch?v=fZd9mKJcOR0

    χαρείτε έρχεται το Πάσχα , μπήκε η Ανοιξη, υπάρχει ελπίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καζακης, Μπομπολας από τις ποιο βαμμενες κομμουνιστοοικογενειες της Καλαματας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή