«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Δεν είναι περίεργη η ξαφνική 'αγάπη' της αριστεράς προς τον Ισλαμισμό;

Γράφει ο Jacques Julliard
Μετάφραση, Ευάγγελος Νιάνιος


Τί να σχολιάσει πια κανείς γι αυτό το ιδιάζον θέμα. Από την αρχή της δημιουργίας του Διόδοτου, ασχολούμαστε συνέχεια με τον διπρόσωπο αυτό δούρειο ίππο στα σπλάχνα της πολύπαθης χώρας μας. Στις ετικέτες μας "Ανθελληνικό Κράτος", "Νέα Τάξη Πραγμάτων NWO", "Ισλάμ", "Μεταναστευτικό", "Αφύπνιση", "Εθνικά Θέματα" και μερικές ακόμα, θα βρείτε αρκετές σχετικές αναρτήσεις.
Η στιγμή που θα επικρατήσει χάος και σφαγές στις γειτονιές... είναι αναπόφευκτη.



Έχουμε πρόβλημα ισλαμοαριστερισμού. Για ποιο λόγο και πως μια δράκα λογίων της άκρας αριστεράς, ελάχιστοι αριθμητικά αλλά με ισχυρή επιρροή στα μέσα ενημέρωσης και στο χώρο των ανθρώπινων δικαιωμάτων, επέβαλαν μια πραγματική καθαγίαση του Ισλάμ στον γαλλικό πολιτικό χώρο [και εσχάτως και στον ελληνικό]; Μάλιστα, γιατί αυτοί οι λόγιοι, στην πλειονότητά τους αγνωστικιστές και αναρχικοί, καταλήφθηκαν από τέτοιο πάθος για την πιο κλειστή θρησκεία, την πλέον ταυτοτική και, στην ισλαμιστική της εκδοχή, την πλέον φιλοπόλεμη και την πλέον βίαιη στην επιφάνεια της γης; Γιατί αυτός ο παράξενος εκφοβισμός, διανθισμένος με πούπουλα ηθικής; Γιατί δεν μπορούμε να μιλούμε για το Ισλάμ χωρίς την παρουσία του συνηγόρου του;


Το αποτέλεσμα προκαλεί κατάπληξη· είναι εξωφρενικό. Γιατί, μόλις είδαμε, σε διάστημα δύο ή τριών ετών, την πλέον απίστευτη αντιστροφή σχεδόν όλων των διακριτικών χαρακτηριστικών της αριστεράς, αυτών με τα οποία παραδοσιακά εμφανίζεται και την αναγνωρίζουμε. […]

Yπάρχει κάτι το ασυνήθιστο στον μουσουλμανικό νεοκληρικαλισμό που έχει κυριεύσει ένα τμήμα της διανόησης. Επειδή, όπως ισχυρίζονται, το Ισλάμ είναι το κόμμα των φτωχών; Δεν πιστεύω σε μια τέτοια αλλαγή προλεταριάτου. Εξάλλου, πάτε να δείτε στη Σαουδική Αραβία αν το Ισλάμ είναι η θρησκεία των φτωχών. Διαπιστώνω μάλλον ότι ο ισλαμοαριστερισμός γεννήθηκε την ημέρα που ο ισλαμισμός έγινε συνιστώσα της τυφλής τρομοκρατίας και της σφαγής.

Γιατί αυτή η αντιστροφή; Επειδή η διανόηση έγινε από τις αρχές του 20ού αιώνα, το πραγματικό κόμμα της βίας. Αν προτιμά την Επανάσταση αντί της μεταρρύθμισης είναι όχι γιατί αρνείται αλλά επειδή συντάσσεται με τη βία. O Σαρτρ λυπόταν που η γαλλική Επανάσταση δεν έστησε περισσότερες λαιμητόμους. Αν έπρεπε να καταρτίσω έναν κατάλογο των Γάλλων λογίων που κατά τον 20ό αιώνα ασπάστηκαν οι μεν τη φασιστική βία, οι δε την κομμουνιστική, δεν θα μου έφτανε μια σελίδα. Προτιμώ να παραθέσω τα ονόματα κάποιων οι οποίοι πάντοτε έδωσαν μαρτυρία υπέρ της δημοκρατίας και έσωσαν την τιμή του επαγγέλματος: Καμύ, Μωριάκ, Αρόν. Είναι και κάποιο άλλοι. Αφήνω στους ψυχολόγους και τους ψυχαναλυτές να βρουν, ποια δεν ξέρω και γω αντίδραση συμψηφισμού, μια ερμηνεία αυτής της έλξης του αίματος στους ανθρώπους της πένας και του λόγου, με μια λέξη την προτίμησή τους για τη βία.

Η άλλη εξήγηση, που υπαινίχθηκα ήδη, είναι ότι θεωρούν καθήκον τους να προκαλούν το μίσος κατά του χριστιανισμού. Είναι περίεργο να βλέπεις αυτές τις ευαίσθητες ψυχές να αγωνιούν για την αύξηση της υποτιθέμενης «ισλαμοφοβίας», η οποία δεν προκάλεσε ποτέ έναν θάνατο, εκτός από τους πολέμους που κάνουν οι μουσουλμάνοι μεταξύ τους, όταν για τις διώξεις με θύματα χιλιάδες χριστιανούς στο κόσμο δεν βγάζουν ούτε έναν αναστεναγμό. Είναι περίεργο το ότι η ‘προφητική’ κίνηση του Πάπα Φραγκίσκου να φέρει συμβολικά από τη Λέσβο τρεις οικογένειες μουσουλμάνων μεταναστών, [η οποία προμήνυε τις καθοδηγούμενες ορδές που κατέκλεισαν την Ευρώπη] δεν απέσπασε ούτε ένα χειροκρότημά τους. Εγκατέλειψαν τη λαϊκότητα [οι αριστεροδιανοούμενοι, κοινώς απέκτησαν δεξιά χούγια,] αλλά διατήρησαν τον αντικληρικαλισμό. Ακόμα χειρότερα, τον αντιχριστιανισμό. […]

Του Jacques Julliard

Σχόλιο ΣΝΠ: «Ο Jacques Julliard ένας αμετανόητος αριστερός κατά τη δήλωσή του, που όμως κάποιες απόψεις του δεν απέχουν μακριά από την αλήθεια… Οι παρατηρήσεις του ταιριάζουν αρκετά με τους λόγους του Αγίου Παϊσίου, που σημείωνε ότι: ‘Οι σιωνιστές είναι η Αμερική. Αυτοί λοιπόν αφού λάβουν τα μηνύματα τα σατανικά, τα προωθούν στο Βατικανό, αυτό τα μετατρέπει σε σχέδια και στην συνέχεια καλεί το Ισλάμ να τα εφαρμόσει. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν σήμερα τα σατανικά σχέδια. Αυτοί κατόρθωσαν και αιχμαλώτισαν τους ηγέτες μας.’ Με άλλα λόγια, η κατ' επίφαση αριστερά του σήμερα είναι παγκοσμίως -εκτός από λίγες εξαιρέσεις στην Λατινική Αμερική- απλά ένα πιόνι του συστήματος! Είναι τα ανδρείκελα του Σιωνισμού και της Νέα Τάξης. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο, και όλα τα άλλα υποκουλτουριάρικα ιδεώδη και αριστερο-φληναφήματα είναι απλά γαρνιτούρες για εσωτερική κατανάλωση. Άξιος λοιπόν ο τίτλος τους, ραγιάδες του νεοταξισμού!»

Πηγή: https://synaxipalaiochoriou.blogspot.gr/

10 σχόλια:

  1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ20 Απριλίου, 2018 22:10

    .
    ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΤΟΥ


    Το βιβλίο μπορείτε να το κατεβάσετε σε PDF εδώ. https://www.docdroid.net/nUdYntg/oi-oeoi.pdf#page=4

    http://theodotus.blogspot.gr/2018/02/blog-post_22.html

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ20 Απριλίου, 2018 22:13

    .
    ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ Ή "ΕΙΣΒΟΛΗ";

    Ανδρέα Ανδριανόπουλου
    Sunday, November 1, 2015
    Ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος έχει γράψει τα βιβλία:

    Στην Καρδιά του Ισλάμ: Από τις Στέπες της Κεντρικής Ασίας στο Αφγανιστάν (2001) και πρόσφατα Η Οργή του Ισλάμ και οι Φανατικοί της Τζιχάντ (2015)

    RIMSE


    http://www.rimse.gr/2015/11/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχει κοστος να υπαρχεις ως Εθνος. Ο δικος μας Εθναρχης δεν θελησε να το πληρωσει. Βλεπετε τα Ανηκομεν εις την Δυσιν εινα free.

    https://uploads.disquscdn.com/images/fa593ad0b53814485a4986d1c0bf34df9c64be043c27b81e5d4a1e74c8baff3e.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ20 Απριλίου, 2018 22:28

    Πως η αριστερόστροφη αντεθνική θεολογία διαμόρφωσε την σύγχρονη δυτική χριστιανοσύνη

    Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017

    Ανώνυμος είπε...
    Τα νέα θρησκευτικά που διδάσκονται τα παιδιά στο σχολείο είναι εμποτισμένα σε μέγιστο βαθμό από αυτό που εύστοχα αποκαλείς "εθνοφοβικό ξενόφιλο χριστιανισμό". Μιλάνε συνέχεια για μειονότητες, πρόσφυγες, μετανάστες , λαθρομετανάστες, ενάντια σε αντισημιτισμό και ισλαμοφοβία(ούτε λέξη για χριστιανοφοβία που όντως υπάρχει), ενάντια σε ναζισμό και εθνικισμό(όχι όμως και ενάντια σε κομμουνισμό)για πολυπολιτισμό, πολυφυλετισμό , αντιρατσισμό και το πόσο καλό είναι αυτό που λέγεται παγκοσμιοποίηση. Είναι κηρύγματα πολιτικής ορθότητας με θρησκευτικό μανδύα.
    7 Οκτωβρίου 2017 - 11:40 π.μ.

    http://redskywarning.blogspot.gr/2017/10/blog-post_5.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ20 Απριλίου, 2018 22:35

    .
    «Όσο μπετόν και να ρίξουν, το λουλούδι του Έθνους θα βρει τον δρόμο για να ανθίσει ξανά»

    Η ιδεολογική βάση για όλο το αξιακό σύστημα της αριστεράς είναι ο «Διαλεκτικός Υλισμός» όπως τον καθόρισαν ο Μαρξ και ο Εγκελς. Βάση αυτής της θεωρίας είναι το δόγμα ότι:
    «H ύλη είναι το παν»,
    «Oλα είναι ύλη»,
    «Δεν υπάρχει τίποτε άλλο πέρα από ύλη».
    Από εδώ προκύπτει και το μίσος τους για την θρησκεία, για την πνευματικότητα, για κάθε μεταφυσική αναζήτηση του ανθρώπου. Όμως υλικά αγαθά και ΧΡΗΜΑ είναι δύο πλευρές του ίδιου νομίσματος. Είναι τυχαίο; ότι ακριβώς την ίδια υλιστική αξιακή βάση με τους αριστερούς έχουν και οι τραπεζίτες;


    Η Εθνική συνείδηση για μια ακόμα φορά αναδείχτηκε η πραγματική κινητήριος δύναμη της ιστορίας. Επιβεβαιώνει έναν μεγάλο σύγχρονο ξένο πολιτικό που είπε κάποτε:
    «Όσο μπετόν και να ρίξουν, το λουλούδι του Έθνους θα βρει τον δρόμο για να ανθίσει ξανά»
    http://filosofia-erevna.blogspot.gr/2018/02/4-2018.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η Ορθοδοξία αποτελεί έναν έλεγχο στον άλλον, ένας βιωματικός ορθόδοξος προκαλεί άθελα του, μίσος και φθόνο σε κείνον που θέλει να ζει μέσα στην εκτροπή και την αμαρτία,είναι εμπόδιο, κατά συνέπεια το ισλάμ που είναι βία και ως θρησκεία εύκολη χωρίς απαιτήσεις, έλκει τους κομμουνιστές και νεοταξίτες αριστερούς γιατί απλά αγαπούν την βία και την κυριαρχία που επιτυγχάνεται με την βία και τον εξευτελισμό και κατάργηση της αρετής, πρόκειται για άτομα χωρίς προσανατολισμό όσον αφορά το ποιός είναι ο στόχος του ανθρώπου στη γη, νοσούν ψυχικά, ο κομμουνισμός και φασισμός ίδιο νόμισμα, ήταν πολύ βίαια συστήματα, τώρα δοκιμάζουν το ίδιο αλλά με ισλαμικό κοστούμι λόγω βίας και ελλείψεων αναστολών όσον αφορά σφαγή αλλοθρήσκων όπως λέει η πίστη τους, τους βολεύει τέλεια ως στρατός για να κυριαρχήσουν αλλά στο τέλος θα αλληλοεξοντωθούν, παίζουν πολλοί στο παιχνίδι και θα χάσουν την μπάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτοί δεν μπορούν να καταλάβουν όλα αυτά που αφορούν Ελληνισμό και Ορθοδοξία, μην μπαίνετε στους αρρωστημένους νόες τους, εργάζονται το κακό, έχουν αφεντικό τον διάβολο, γι αυτούς αυτό που πιστεύουν είναι το ιδανικό, για να κατανοήσουν ότι είναι λάθος πρέπει να φωτιστούν, πρέπει να τους επισκεφθεί η Χάρις του Θεού, Το Αγιο Πνεύμα, δεν έχουν Χάρη, κι αν είχαν ελάχιστη λόγω βάφτισης, την έχασαν στην πορεία, ο σκοπός του ανθρώπου στην γη είναι η απόκτηση των χαρισμάτων του Αγίου Πνεύματος είπε ο Αγιος Σεραφείμ του Σάρωφ, οποιαδήποτε προσπάθεια σας να προσπαθείτε να καταλάβετε γι αυτούς ή να παρακολουθείτε τα τεκταινόμενα τους, σας αποδυναμώνει, αυτό θέλουν, γι αυτο ο Κύριος είπε αδιαλλείπτως προσεύχεσθε έχει δώσει ο Κύριος πυρηνικά που τους ανατινάζουν όλους και τους εξαφανίζουν μην είστε παρατηρητές, ξεκινάτε το πρωί με δοξολογία και μιλάτε με τον Κύριο και την Παναγία συνέχεια να τους τα λέτε όλα, ο Αγιος Νεκτάριος Της μιλούσε ακόμα και για μαστόρια και λογαριασμούς, αυτό δεν το ξέρουν δεν θα το μάθουν και δεν μπορούν να το καταργήσουν μ αυτό θα διώξουμε τα τέρατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνώσεσθαι την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς, είπε ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός μας.

      ΕΥΓΕ!

      Διαγραφή
  8. κάποια φυτά όπως η ντομάτα -ανακάλυψαν οι επιστήμονες- έχουν ένα υπόγειο σύστημα wifi ένα δίκτυο με χνουδωτές διακλαδώσεις υπογείως και όταν κινδυνεύει κάποιο από κάποιον μύκητα πχ, ειδοποιεί τα άλλα μέσω αυτού του δικτύου, ώστε να αναπτύξουν άμυνες και να μην νοσήσουν, μας διδάσκει συνεχώς ο Θεός, μέσω όλων όσων ζουν και αναπνέουν και υπάρχουν γύρω μας, όλα είναι η αφορμή να Τον δοξολογούμε, και να αδολεσχούμε, ακόμα και μια κουτσή καρέκλα είναι αφορμή να θυμηθούμε και να δοξολογήσουμε τον Θεό, ποια χέρια την έφτιαξαν, πόσα χαρίσματα έχει δώσει στους ανθρώπους, πόσο δύσκολο να δημιουργήσεις κάτι ωφέλιμο και πόσο εύκολο να το καταστρέψεις κλπ, χρόνος υπάρχει άπλετος, όταν υπάρχει τόση αλληλεγγύη και φιλαδελφία στον κόσμο των φυτών, που είναι αυτότροφα και δεν μετακινούνται ποτέ από την θέση τους και κάνεις σύγκριση με τον κόσμο των ανθρώπων ,που πλάστηκαν καθ εικόνα και ομοίωση, και έχουν προσκυνήσει τον εχθρό του Δημιουργού και τα ποικίλα τεχνάσματα και συστήματα του, μόνο θλίψη και πόνο μπορείς να νιώσεις γι αυτόν τον ξεπεσμό, όμως, από τον κόσμο πάλι των φυτών ,έχουμε και το παράδειγμα των δέντρων και των φυτών που καίγονται σε πυρκαγιά, εκκρίνουν κάποιες ουσίες ας πούμε , κάποια μόρια,που λειτουργούν στο έδαφος ως ξυπνητήρι και ως διαταγή για τους θαμμένους σπόρους , ως ρητή και επείγουσα εντολή για να βλαστήσουν σε συγκεκριμένο χρόνο, κι αυτό είναι ελπίδα παιδιά, πίστη πίστη πίστη κι αν σας λείπει παρακαλώ πολύ, ζητάτε την συνέχεια κάθε λεπτό από τον Θεό, πίστη παιδιά, έχουν σκοπό να μας εξαφανίσουν και να κάνουν το μυαλό μας αλοιφή, παίζουν τελευταία χαρτιά με έναν δαιμονικό χορό όπου χρησιμοποιούν κάθε μέσο που τους διδαξε ο διάβολος (πνεύμα με γνώσεις εκατομμυρίων χρόνων),μην τους κάνετε το χατίρι, όλα να τα ζητάτε από τον Θεό, Εκείνος γνωρίζει τα πάντα για μας, ΜΗΝ Τον ντρέπεστε, ζητείστε Του ό,τι σας λείπει μην Τον αποχωρίζεστε ούτε λεπτό, και θα νικήσουμε! ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ! Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΓΕΙΤΑΙ! Μην απογοητεύεστε θα έρθουν νικηφόρες μέρες μετά το γκρέμισμα που προηγείται, κρατήστε την πίστη, την ελπίδα, την αλληλεγγύη, την αγάπη, την ιστορία μας, τα ήθη και τα έθιμα μας, κόντρα στην πλειοψηφία, είμαστε προορισμένοι για να ζήσουμε αιώνια, ΠΙΣΤΗ! Κι ένα τραγούδι αφιερωμένο σε όλους που αγωνίζεστε για το καλό και την αλήθεια, ένα τραγούδι που δείχνει ότι πραγματικά πεινάμε και για την τέχνη, σήμερα... συγχωρήστε μου την μακρυγορία, https://www.youtube.com/watch?v=sjWYKkrCe40

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ21 Απριλίου, 2018 03:54

    Η Αγιοποίηση της Αριστεράς
    http://www.capital.gr/me-apopsi/3282021/i-agiopoiisi-tis-aristeras

    Μετατοπίσεις εννοιών ως μέσο προπαγάνδας της νέας τάξης πραγμάτων

    https://www.youtube.com/channel/UCUrY9QznFi4-S3jWihvaBpA
    Ο καθηγητής φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου του Αιγαίου, Κωνσταντίνος Ρωμανός
    20 σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή