«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Τεράστια αποθήκη χημικών όπλων από αυτά που έπεσαν στην Ντούμα ανακάλυψαν σε σήραγγα των ισλαμιστών οι Ρώσοι.


Κατέρρευσε το αστήριχτο σενάριο της επίθεσης με χημικά όπλα στην Ντούμα στην ανατολική Γούτα με υπευθυνότητα του Σύρου προέδρου Μ.Άσαντ καθώς τα ρωσικά στρατεύματα εντόπισαν μια αποθήκη μέσα στην οποία βρίσκονταν ουσίες που είναι αναγκαίες για την παρασκευή χημικών όπλων.


Την αποκάλυψη έκανε ο Αλεξάντερ Ροντιόνοφ, στρατιωτικός ειδικός στον χημικό πόλεμο, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Zvezda TV.

«Οι ουσίες που εντοπίστηκαν, όπως θειοδιγλυκόνη και διαιθανολαμίνη, που είναι απαραίτητες για την παραγωγή θείου και αζώτου υπερίτη (αέριο μουστάρδας). Επιπλέον, στην αποθήκη βρέθηκε μια φιάλη χλωρίου, παρόμοιο με εκείνο που χρησιμοποιήθηκε από μαχητές για να επινοήσουν την ευρέως διαδεδομένη ψευδή είδηση.
Μπορούμε να συνάγουμε το συµπέρασµα ότι αυτό το εργαστήριο χρησιμοποιήθηκε από παράνομες ένοπλες οργανώσεις για την παρασκευή δηλητηριωδών ουσιών», τόνισε ο Ροντιόνοφ.

Πρόκειται για την αποκατάσταση της κοινής λογικής καθώς ο Μ.Άσαντ δεν είχε κανένα απολύτως κίνητρο για χρήση παράνομου χημικού οπλισμού εναντίον αμάχων.

Απέμεναν μόλις 19 τετραγωνικά χιλιόμετρα τα οποία κατείχαν οι δυνάμεις της ισλαμιστικής Jays Al Islam. Οργάνωσης η οποία χρηματοδοτούνταν από σαουδαραβικές πηγές και ήταν ανάλογου φανατισμού με αυτές των ISIS και Τζαμπάτ Αλ Νούσρα (το συριακό παρακλάδι της Αλ Κάιντα)
Και όμως στην Δύση αυτά τα άτομα τα παρουσίασαν ούτε λίγο, ούτε πολύ ως «Αγγέλους του Τσάρλι».


η συνέχεια του άρθρου και σχετικά βίντεο, εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου