«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

13/4/2018 : συγκέντρωση κατά των νέων ταυτοτήτων, με ροπαλοφόρους και ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΕΑΤΗ!!!!!! (φωτο και ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ). Πως οι γνωστοί - άγνωστοι διαλύουν συγκεντρώσεις;


Οι γνωστοί - άγνωστοι, το αριστερό παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας εντολές στην Ελληνική Αστυνομία άφησε ανενόχλητους δεκάδες ροπαλοφόρους να τρομοκρατούν όσους θα παρευρίσκονταν στην προγραμματισμένη διαδήλωση της 13 Μαϊου 2018 και ώρα 15:00 ενάντια στην υποχρεωτική νέα ηλεκτρονική ταυτότητα.


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί και συνέχεια της αναρτήσεώς μας: 
 
Η συγκέντρωση έγινε με καθυστέρηση δύο ωρών με το μεγαλύτερο πλήθος του κόσμου να έχει αποχωρήσει. Επισημαίνουμε ότι η Ε.Α. είχε κόψει την πρόσβαση από το Σύνταγμα στα Προπύλαια, μην επιτρέποντας την πρόσβαση σε όσους επιθυμούσαν να παρευρεθούν.
Βίντεο - Ντοκουμέντο:
Γύρω στις 14:15 με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. έκλεισε ο σταθμός του Μετρό στα Προπύλαια, και όσοι είχαν μαζευτεί τους έστελνα στην αντισυγκέντρωση που γινόταν στο Σύνταγμα.
Πρώτη φορά στα χρονικά που βλέπουμε το παρακράτος να λειτουργεί τόσο οργανωμένα. τόσο έξυπνα και ταυτόχρονα δόλια.
Ενοχλεί η κάθε αντίδραση για τις νέες ταυτότητες.
Ενοχλεί που είμαστε πολλοί και δεν θα δεχτούμε καμία φασιστική ταυτότητα.


πηγή
το είδαμε εδώ  

3 σχόλια:

  1. Υπαρχει μια παλια αμερικανικη ταινια με τον Κριστοφ Λαμπερ του 1994 νομιζω που λεγεται Φρουριο-Fortress. Ειναι μια απεικονιση του μελλοντος της ανθρωποτητας αρχης γενομενης με την διαβολικη ταυτοτητα. Οι αναγνωστες ας δουν την ταινια ξανα. Η απολυτη φρικη! Ισως τοτε τρομαξουν και οι πιο δυσπιστοι και κατανοησουν καλα τι εστι νεα ηλεκτρονικη ταυτοτητα του διαβολου κυριολεκτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι αστυνομικοί τί ταυτότητα έχουν;; είναι ηλεκτρονική με τσιπάκι επάνω,όλοι θυμούνται τους συναδέλφους τους που απολύθηκαν επειδή αρνήθηκαν τότε την αστυνομική ταυτότητα! ότι τους πουν αυτό θα κάνουν, αν τους πουν να μας σκοτώνουν θα μας σκοτώνουν εφ όσον τους λένε να μας εμποδίζουν στην ειρηνική αντίδραση μας, γιατί να πιστέψουμε ότι σε λίγο δεν θα μας δέρνουν, δεν θα μας ρίχνουν χημικά, δεν θα μας πυροβολούν; αν όχι, να βγουν δημόσια και να πουν ότι είναι κατά της ηλεκτρονικής ταυτότητας και με το μέρος των ανθρώπων που αντιδρούν, θα το κάνουν;; μόνο δύο ή τρεις είδαμε που είχαν τα κάκαλα και το έκαναν και δεν υπολόγισαν μισθούς και παροχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://filonoi.gr/2018/05/15/fobhthhke-to-parakratos-toys-ellhnes/
    ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΠΟΛΎ ΚΑΛΟ
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή