«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Έρευνα: « Τι Πιστεύουν Οι Έλληνες το 2018 ». Φουλ Συντηρητισμός & Εθνικισμός.


Σχόλιο Διόδοτου: Πολύ το ευχαριστηθήκαμε αυτό το άρθρο! Θα καταλάβετε γιατί. Άσε που βάζει κάτω κάτι σκουπίδια αναλύσεων και "στοχασμού" τύπου Στ.Ράμφος και τα  αδειάζει με το φαράσι 🤣 ...



Ο Δημήτρης Μαύρος, μέλος του Δ.Σ της MRB, παρουσιάζει τα βασικά συμπεράσματα της ετήσιας δημοσκοπικής έρευνας της Νεοφιλελεύθερης «διαΝΕΟσις» , έρευνα με τίτλο «Τι Πιστεύουν Οι Έλληνες - 2018».
Τα αποτελέσματα της έρευνας είναι μια πραγματική κόλαση για τους διεθνιστές, σοσιαλιστές ,φιλελεύθερους και αναρχικούς. Η Ελλάδα κάνει μια ριζοσπαστική στροφή στο Συντηρητισμό.

Ο Ελληνόφωνος γραικύλος δυτικολιγούρης Δ.Μαύρος πρέπει να πικράθηκε εξαιρετικά . Καθ`όλη την παρουσίαση εμφάνιζε τους εθνικόφρονες Έλληνες ως αγράμματους.Ενώ αυτό το σίχαμα είναι μορφωμένος με τα business plan, trade offs,by the way κτλ. Χαλάστηκε που οι νέοι Έλληνες στρέφονται στην Ελληνορθοδοξία, στις παραδόσεις, επιθυμούν τη διατήρηση της εθνικής ταυτότητας και θεωρούν ότι Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι ποτέ, δεν συμπαθούν τους λαθρεποίκους και το Ισλάμ. Δεν του το επιτρέπει ο «Διαφωτισμός» του με τις γκιλοτίνες να αντικρίσει κατάματα την αλήθεια.

Εν συνεχεία το λόγο λαμβάνει ο ψευτοδιανοούμενος στοχαστής της πούτσας, Στέλιος Ράμφος . Ο συστημικός Ράμφος με όλους θέλει να τα έχει καλά και έχει γυρίσει όλα τα «πολιτικά μαγαζάκια». Από τον κομμουνισμό στη Σοσιαλδημοκρατία και από κει στο νεοφιλελευθερισμό του Κ.Μητσοτάκη. Απ`όλους τα τσεπώνει.

Παντού στα πορίσματα διακρίνει αντιφάσεις. Επί παραδείγματι , σου λέει το 68% είναι υπέρ της παραμονής μας στην ΕΕ αλλά ταυτόχρονα ένα μικρό ποσοστό βλέπει όφελος από δαύτη . Αυτό σημαίνει ότι νιώθουν πιο ασφαλείς εντός της ευρωπαϊκής οικογένειας (και δη τώρα με την τουρκική επιθετικότητα) αλλά θέλουν αυτή όχι να μείνει ως έχει αλλά να αναδιαμορφωθεί επί τα βελτίω ώστε να σέβεται τις περιφερειακές χώρες.

Ερώτηση παγίδα είναι ο μοντερνισμός. Τι σημαίνει η Ελλάδα είναι «μοντέρνα» χώρα; Ορίσατε τον μοντερνισμό; Ο άλλος τον μοντερνισμό μπορεί να τον εκλαμβάνει ως «πολιτισμένη χώρα». Του είπατε ότι μοντερνισμός είναι να υιοθετεί τα εκφυλισμένα ήθη τα Νεοταξικά με τις Κοντσίτες και τα Τζέησον Αντιγόνη και ότι αυτό δεν είναι παροδική τρέλα και φούσκα αλλά μονιμότητα;
Ο κόσμος αποφάνθηκε θετικά για τον Πούτιν. Αρέσει στον κόσμο γιατί εκφράζει μια αρρενωπότητα και διαφυλάσσει πάση θυσία τα συμφέροντα της Ρωσίας ,εν αντιθέσει με τους μπούληδες ψευτοπρολετάριους σαν τον Τσίπρα και τον ψευτοαριστοκράτη Μητσοτάκη που σκύβουν στα τέσσερα ακόμα και στους Σκοπιανούς.
Τον χαλάει που ο λαός κινείται εσχατολογικά και βάσει οράματος, δηλαδή ιδεαλιστικά και όχι υλιστικά βάσει του παρόντος. Τον χαλάει η οικογένεια και η σημασία της γιατί ο πατερναλισμός γεννάει μεγάλο Δημόσιο και πελατειακό κράτος.Μετά μιλάει για «κουλτούρα συνεργασίας» της κοινωνίας στους νεοφιλελεύθερους κοινωνικούς Δαρβινιστές. Σάλτα γαμήσου ρε κουμμούνι!!!!!

Η μόνη αντίφαση υπαρκτή είναι ότι η Ελλάδα είναι ακραιφνώς Συντηρητική μεν, αλλά ψηφίζει ακόμα «προοδευτικά» κόμματα. Συνεπάγεται ότι:
1)Η Δημοκρατία σας είναι μια παταγώδης αποτυχία .
2)Ο λαός δεν έχει αίσθηση ευθύνης όταν ψηφίζει και το πράττει με βάση το ρουσφέτι ή δίνοντας προτεραιότητα στην οικονομία αλλά στα κοινωνικά είναι συντηρητικός .
3)Δεν γνωρίζει τις πολιτικές ιδεολογίες ώστε να είναι σε θέση να αξιολογεί ορθά τα κόμματα.
4)Δεν ξέρει τι σημαίνει «προοδευτισμός» και «εκσυγχρονισμός»(=ροπή προς τον άκρατο υλισμό και το σοσιαλισμό)


12 σχόλια:

  1. Εαν θυμασαι κατι που λεγαμε για ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ....!!!
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ... ΤΟ ΠΑΘΕΙΣ...
    (ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΒΕΒΑΙΑ)
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΑΝΤΑΤΟ...
    🔥🔥🔥🔥
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...!!! Δίνουν από 100 Στρέμματα ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ σε 2000 Λαθρομετανάστες...!! Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΌΣ αρχίζει από την Μακεδονία..!!!
    ΣΤΟΧΟΣ - 12 Μαΐου - 2018.
    ------
    ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ 100 ΣΤΡΕΜΑΤΑ...;;; ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΝΕ; ΤΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ...;;

    Σε μία απόφαση που δεν έχει προηγούμενο θέλει να προχωρήσει το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής σε συνεργασία με τo υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και Υπουργείο Περιβάλλοντοςκαι Χωροταξίας.

    Ο Γιάννης Μουζάλας έθεσε θέμα ένταξης των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία, χωρίς διακρίσεις και αυστηρά κριτήρια που θα καθιστούν εύκολη την αφομοίωση μεγάλου αριθμούμεταναστών χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί οικονομική δυσφορία για αυτούς.
    Μέσα από το πρόγραμμά που προωθεί η κυβέρνηση και θέλει να ολοκληρώσει μέχρι το καλοκαίρι του 2018, έχει σκοπό να παραχωρήσει δωρεάν 200.000 στρέμματα στην περιοχή της Μακεδονίας σε 2000 μετανάστες με μία σειρά από προνόμια ωστε να μπορούν να ενταχθούν στην παραγωγική διαδικασία.
    Tα προνόμια που σκέφτεται να παραχωρήσει η ελληνική κυβέρνηση είναι: (ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ)...
    1) Αφορολόγητο μέχρι και 25.000 ευρώ εισόδημα γιαόλους του μετανάστες που δεχθούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα αγροτικής παραγωγής
    2) Άτοκα δάνεια για την αγορά μηχανημάτων εώς και 300.000 ευρώ για τον κάθε έναν με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου.
    3) Επίδομα ενοικίου εώς και 100% με κριτήρια εισοδήματος και οικογενειακής κατάστασης.
    4) Άδεια για λαϊκές αγορές.
    5) Απαλλαγή από ασφαλιστικές εισφορές για 2 χρόνια.

    Στο πρόγραμμα θα έχουν δικαίωμα ένταξης μόνο μετανάστες που είναι δηλωμένοι ώς προστάτες οικογένειας και μόνο όσοι δήλωσαν ως χώρες προέλευσης την Συρίας, το Μαρόκο, το Ιράν,το πακιστάν και την Αίγυπτο.

    Ωστόσο αντιπροσωπεία από μέλη ΜΚΟ και μεταναστών δεν συμφωνείστην εκκίνηση ενός τόσο προκλητικού και ρατσιστικού προγράμματος για την ελληνική κοινωνία. Μάλιστα δηλώνουν άκρως αντίθετοι σε κάτι τέτοιο λέγοντας ότι η Ελλάδα οφείλει να του δίνει χρήματα και όχι να του επιβάλει έμμεσα να γίνουν αγρότες.

    Το προκλητικότερα σημείο μάλιστα μέσα στο πρόγραμμα είναιότι ο κάθε ένας που θα συμμετάσχει στο εν λόγο πρόγραμμα θα έχει δικαιώματα ιδιοκτησίας στην γη που θα του παραχωρηθεί αρκεί να υπάρχουν 10 παραγωγικά έτη....!!!!
    ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑΘΕΛΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ ...ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙ'ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ...?????....?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γλύτωσα το εγκεφαλικό όταν το διάβασα το πρωί.
      Έχω αποφασίσει να ηρεμήσω και να μην ταράζομαι πολύ από κάτι τέτοια, από εδώ και πέρα. Έτσι κι αλλιώς είναι νομοτελειακό ότι σύντομα θα πάρουν τον πούλο τα καθίκια του πολιτικού βίου, μαζί και τα λαθροσκατά τους!

      Διαγραφή
    2. Συγνώμη για τις εκφράσεις μου, αλλά και πολύ τούς πέφτουν.

      Διαγραφή
  2. Ευχομαι το γρηγοροτερο..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να πούμε κάτι που δεν το ξέρουν οι περισσότεροι, η παραχώρηση και η κατοχή γής είναι πολύ σημαντική....διότι ο κατέχων την γη γίνεται ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ του κράτους αλλά και ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ της χώρας στην οποία κατέχει γη.!!Δεν χρειάζεται να κάνουν ούτε καν πόλεμο για να αρπάξουν τα εδάφη....τους τα δίνουν με πολιτικό τρόπο, δίχως να πέσει ούτε μια πιστολιά.Η αγροτική γη αρπάζεται απο τους Έλληνες και δίδεται στους λαθροεποίκους γιατί όλο αυτό είναι ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ και μιλάμε για ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.


    Οι ευρωπαικές επιδοτήσεις ΚΟΒΟΝΤΑΙ για τους Έλληνες μικροκαλλιεργητές, αλλά θα δίδονται απλόχερα στους λαθραίους και νέους επικοιστές, και μην νομίζουν μερικοί ότι αυτοί θα πληρώνουν ΕΝΦΙΑ, οι φόρους οι άλλες ςπιβαρύνσεις που πληρώνουν οι Έλληνες.Το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε....απλά τους στερούμαι αυτό που τους "τρέφει" το ένα είναι η ψήφος μας...το άλλο είναι τα χρηματά μας...δεν ψηφίζουμε μαζικά και απέχουμε πάλι μαζικά απο την κατάθεση της φορολογικής μας δήλωσης.Εάν το 70% των Ελλήνων το κάνει αυτό...τότε έχουμε ελπίδες ως έθνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η άλλη λύση είναι...

      …..____________________ , ,__
      ……/ `—___________—-_____] – - – - – - – - ░ ▒▓▓█D
      …../_==o;;;;;;;;_______.
      …..), —.(_(__) /
      ….// (..) ), —-”
      …//___//
      ..//___//
      .//___/

      Διαγραφή
  4. ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΗΛΙΟΣ: ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ..!!!!
    ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.-14 Μαΐ 2018- 10:36
    -------
    Μέσα σε όλα όσα εκχωρεί αθέλητα λόγω ιδεοληψίας ή ανικανότητας ή σκόπιμα η κυβέρνηση, το όνομα της Μακεδονίας, την εθνική κυριαρχία στο Αιγαίο, τις αναίτιες εκχωρήσεις στη συμφωνία με την Αλβανία (ΕΔΩ), το πιο επικίνδυνο σχέδιο της Νέας Τάξης είναι το πρότζεκτ Ήλιος. Δηλαδή η επερχόμενη προσπάθεια ταχείας απορρόφησης μεγάλων αριθμών προσφύγων στην Ελλάδα (διάβασε και ΕΔΩ και ΕΔΩ).
    Με επίσημη δικαιολογία από την πλευρά της κυβέρνησης της ανάγκης αντιμετώπισης του
    δημογραφικού, της ενίσχυσης του ασφαλιστικού συστήματος και της αντιστροφής της γήρανσης του πληθυσμού, έχει ήδη ενορχηστρωθεί και οδεύει προς υλοποίηση η προσπάθεια συστηματικής και εκτεταμμένης αλλοίωσης του πληθυσμού και της συνοχής της χώρας...
    Η πρώτη φάση του προγράμματος έχει ήδη ολοκληρωθεί, με τον εκπατρισμό μισού εκατομμυρίου νέων και μορφωμένων Ελλήνων. Η δεύτερη φάση περιλαμβάνει τη χρηματοδοτούμενη εγκατάσταση μεγάλου αριθμού μουσουλμάνων προσφύγων σε διάφορα αστικά κέντρα της χώρας. Ο σκοπός είναι προφανής και αφορά την αποδόμηση της πολιτισμικής και θρησκευτικής συλλογικής συνείδησης της κοινωνίας...
    Μάλιστα, ήδη ορισμένοι στρατευμένοι ή αφελείς κονδυλοφόροι έχουν αρχίσει να προπαγανδίζουν την ανάγκη ενίσχυσης του πληθυσμού της χώρας με προσφυγικές εισροές, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πληθυσμιακή γιγάντωση της Τουρκίας. Οι αφελείς που θέλουν να πιστέψουν ότι οι μουσουλμανικοί προσφυγικοί πληθυσμοί επιθυμούν να ενσωματωθούν, με όχημα την ελληνική γλώσσα, στην Ελληνική κοινωνία, αρκεί απλά να στρέψουν το βλέμμα τους στις διάφορες Ευρωπαϊκές πόλεις και μητροπόλεις (πολύ πιο σοβαρών κρατών από εμάς) όπου οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί αποτελούν πια απλησίαστα γκέτο και θύλακες προβλημάτων, περιορισμών της ελευθερίας και εξαγωγής τρομοκρατών.
    Αυτό το επερχόμενο σχέδιο, συνιστά τον μεγαλύτερο κίνδυνο όλων...!!!
    ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ-ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ-ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ-ΤΩΝ ΗΘΩΝ-
    ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ
    ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ : "ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ"... !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν σωστοί αριστεροί, εφαρμόζουν κατά γράμμα την συνταγή Μπρεχτ: «Δεν θα ήταν ευκολότερο για την κυβέρνηση να διαλύσει τον λαό και να εκλέξει έναν άλλον;»

      Διαγραφή
    2. "Η μόνη αντίφαση υπαρκτή είναι ότι η Ελλάδα είναι ακραιφνώς Συντηρητική μεν, αλλά ψηφίζει ακόμα «προοδευτικά» κόμματα. Συνεπάγεται ότι:
      1)....
      2)....
      3)....
      4)...."



      ... 5) Άλλαι μεν βουλαί λαού, άλλα δε Σίγκιουλαρ κελεύει.

      Διαγραφή
  5. ...και η μονη, εδω που φτασαμε Αγαπητε Κωστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δευτέρα, Μαΐου 14, 2018
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - ΚΟΥΦΟ...!!!!
    Τώρα – ρεσιτάλ από τον Μητσοτάκη στον Έβρο, επιχείρησε να περάσει στην Τουρκία χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα.!!!!
    ------
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΤΟΝ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ!!!!..(ΓΙΑ ΑΠΕΙΡΑ ΓΕΛΙΑ)..

    Διεθνώς ρεζίλι από τον άνθρωπο που θέλει και να κυβερνήσει! Πριν από λίγο ο Μητσοτάκης επιχείρησε να περάσει τα σύνορα για να κατευθυνθεί αργότερα στην Ίμβρο όπου θα παρευρεθεί σε
    αποκαλυπτήρια. Έλα όμως που δεν ήξερε ότι για να μπεις σε τουρκικό έδαφος πρέπει να έχεις ταξιδιωτικά έγγραφα, ότι δηλαδή η Τουρκία δεν είναι Ευρώπη. Μόλις λοιπόν οι τούρκοι αντελήφθησαν ότι ο Μητσοτάκης δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα έγγραφα, τον γύρισαν πίσω, αντί να τον συλλάβουν όπως έκαναν με τα παλικάρια μας! Αυτή τη στιγμή μάλιστα, έχει γίνει 1000 κομμάτια η πρόξενος μας προκειμένου να του εξασφαλίσει κάποια χαρτιά ώστε να μπορέσει να μπει στην Τουρκία και να μην λάβει διαστάσεις το απίστευτο φιάσκο...!!!!
    ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ...
    ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή