Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

Μητρετώδης και Κούκλατζης: Κλείσαμε 76 μέρες κρατούμενοι αλλά έχουμε ακόμη ηθικό ακμαίο. (βίντεο)

Οι Τούρκοι  υποχρέωσαν τον πρόεδρο της Βουλής να βγάλει ζώνη και παπούτσια - Υπόβλήθηκε ακόμη και σε σκανάρισμα ματιού
Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 17:00 η συνάντηση του Προέδρου της Βουλής κ. Νικολάου Βούτση με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται από την 1η Μαρτίου στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα, ο Πρόεδρος της Βουλής υπογράμμισε την πάνδημη συμπαράσταση του ελληνικού λαού και της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας για την αναίτια κράτησή τους. Οι δύο στρατιωτικοί διαβεβαίωσαν τον Πρόεδρο της Βουλής ότι έχουν ακμαίο ηθικό και αντιλαμβάνονται την εμβληματική πλέον διάσταση που παίρνει για τον ελληνικό λαό η άδικη κράτησή τους.

Ο Πρόεδρος της Βουλής εξερχόμενος από τις φυλακές έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είδαμε δύο νέους ανθρώπους, τον ανθυπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη και τον λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, μιλήσαμε με άνεση μαζί τους, είναι σε ένα χώρο που δεν θα έπρεπε να είναι ίσως ούτε μια μέρα κι αυτό είναι γνωστό. Τους μεταφέραμε τα λόγια που λέμε όλοι οι Έλληνες, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, μέχρι και τον απλό πολίτη, ότι αντιλαμβανόμαστε το κουράγιο και την ευθύνη που επιδεικνύουν. Ότι δίνουν ένα μήνυμα με τη στάση και το ήθος τους, πολύ σημαντικό προς την Ελλάδα, τη στιγμή που αναίτια κρατούνται. Προφανώς το αίτημα για την άμεση αποφυλάκισή τους είναι πλέον πιο ζωντανό, επιτακτικό και ρεαλιστικό παρά ποτέ.

Εκτίθενται, κάθε μέρα που περνάει, στη διεθνή κοινή γνώμη και στον ελληνικό λαό όσοι δημιούργησαν και παρατείνουν αυτή την απαράδεκτη κατάσταση σε βάρος δύο νέων ανθρώπων.»

Ο Πρόεδρος της Βουλής συνοδευόταν από τον Γενικό Γραμματέα της Βουλής κ. Κώστα Αθανασίου και τον Διπλωματικό Σύμβουλο της Βουλής Πρέσβη κ. Σπύρο Θεοχαρόπουλο.

Σε αυστηρό έλεγχο υποβλήθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής

Όπως μετέφερε ο κ. Βούτσης σε στενούς του συνεργάτες, οι συνθήκες κράτησης των δύο ελλήνων στρατιωτικών είναι καλές. Οι Μητρετώδης και Κουκλατζής βρίσκονται σε δικό τους κελί και δεν συγχρωτίζονται με τους άλλους κρατουμένους ενώ έχουν προμηθευτεί και αρκετά βιβλία.

Πάντως, ο Πρόεδρος της Βουλής υπέστη τα αυστηρά μέτρα ασφάλειας κατά την είσοδό του στις φυλακές της Αδριανούπολης. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Βούτσης αναγκάστηκε να βγάλει την ζώνη και τα παπούτσια του ενώ υποβλήθηκε και σε σκανάρισμα ματιού.πηγή:  dexiextrem

6 σχόλια:

 1. Έβγαλε τή ζώνη μέσα σέ τούρκικες φυλακές, έπεσε τό παντελόνι, κι άντε νά πιστέψουμε ότι δέν τού τράβηξαν ρεκτιφιέ αλά εξπρές μεσονυκτίου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ. ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ. ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΚΕΙ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΟΠΙΣΘΕΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΘΑ ΕΠΡΑΤΤΕ ΜΕ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οσονούπω αυτά τα κομμουνιστικά ξερατά θα έχουν να αντιμετωπίσουν την οργή του κόσμου. 'Οταν θα έρθει η ώρα, ο κόσμος θα τους αντιμετωπίσει με μιά ποικιλία αριθμών. (308, 223, 243, 30-60 κλπ κλπ)... Δεν θα υπάρξει έλεος γιαυτούς τους γουρουνομούρηδες υπανθρώπους. Το έλεος κοστίζει... Τέλος με τον αισχρό και δυσώδη κομμουνισμό!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο κομμουνισμός είναι ο καρκίνος της Ελλαδας μας και, απο ότι ξέρουμε για τους καρκίνους, χρειαζεται αμεση εγχείρηση, ΑΜΕΣΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ☆ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ
  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
  ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΙ
  ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΜΠΑΜ....
  ΙΣΩΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
  ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.☆

  ΑπάντησηΔιαγραφή