«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Ιστολόγιο "Ο Παιδαγωγός" : ΕΚΤΑΚΤΟ - ΕΠΕΙΓΟΝ: Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ έβαλε τους αναρχικούς να αποτρέψουν την συγκέντρωση στα Προπύλαια για την Κάρτα του Πολίτη. ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Σημείωση Διόδοτου: Έγινε όπως ακριβώς είχε προειδοποιήσει και το ιστολόγιό μας, στην ανάρτηση Αισχρή ανθελληνική και αντιχριστιανική πρόκληση από αναρχοκομμούνες φεμινίστριες!
Μην περιμένετε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι, όσο το "Ελληνικό Κράτος" είναι ανθελληνικόν...


Οι "γνωστοί-άγνωστοι", με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΛΥΨΗ της ΕΛ.ΑΣ., βρίσκονται από τις 12 μμ στα Προπύλαια, για να αποτρέψουν την σημερινή συγκέντρωση ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη.
Η αστυνομία όχι μόνον δεν τους απέτρεψε και δεν τους περιόρισε αλλά τους αφήνει ανεξέλεγκτους να καταλαμβάνουν όλα τα σημεία προσέγγισης του χώρου.
Μόλις ενημερωθήκαμε ότι έκλεισαν και το μετρό (για να αποτρέψουν τον κόσμο να προσέλθει).
ΑΥΤΗ είναι η "δημοκρατία" του ΣΥΡΙΖΑ.
Πληροφορούμαστε ότι η αστυνομία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ σε συγκεντρωμένους της πλ.Συντάγματος όπου ήταν σε εξέλιξη στις 2 μμ πατριωτικό συλλαλητήριο, (το οποίο ΕΠΙΣΗΣ επεδίωξαν να αποτρέψουν αναρχικοί καταλαμβάνοντας από νωρίς το πρωί το χώρο μπροστά στην εξέδρα του, επίσης με την απόλυτη ανοχή της ΕΛ.ΑΣ.)
να κατευθυνθούν προς τα Προπύλαια για να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση για την Κάρτα του Πολίτη.


Ενημέρωση 3:02 μμ:
Η συγκέντρωση ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη μεταφέρεται γωνία Πανεπιστημίου και Σίνα 


Ενημέρωση 3:30 μμ:
Η συγκέντρωση μεταφέρεται στο Σύνταγμα 
(στην συγκέντρωση που είναι ήδη σε εξέλιξη) 
επειδή η ΕΛ.ΑΣ. προκλητικά επιτρέπει στους ροπαλοφόρους και κρανοφόρους αναρχικούς να πλησιάζουν και να απειλούν.
(Η ομάδα Ελλήνων Ορθοδόξων που επιχειρεί να μεταφερθεί από την πλ.Συντάγματος προς την εκδήλωση για την Κάρτα του Πολίτη, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να εμποδίζεται από την αστυνομία).
Η απολύτως νόμιμη συγκέντρωση με την αγαστή συνεργασία κράτους - παρακράτους, οδηγείται προς ματαίωση.


Η (άλλη) πατριωτική συγκέντρωση της πλ.Συντάγματος είναι σε εξέλιξη,
μόλις χαιρέτησε εκπρόσωπος (μοναχός) της Μονής Εσφιγμένου (μπορείτε να τη δείτε ζωντανά εδώ).

Ενημέρωση 4:10 μμ:

Στην επίσημη ιστοσελίδα των αναρχικών διαβάζουμε: 
"Περίπου 70 σύντροφοι και συντρόφισσες ξεκίνησαν από την πλατεία Εξαρχείων όπου υπήρχε καλεσμένη προσυγκέντρωση στις 11 και κατευθύνθηκαν συγκροτημένα προς τα Προπύλαια. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται εκεί περίπου 150+ σύντροφοι και συντρόφισσες. Οι μπάτσοι εχουν κλείσει με κλούβες την Ακαδημίας και την Πανεπιστημίου, γενικότερα όμως προς το παρόν δεν υπάρχει μεγάλη αστυνομική παρουσία ."
Οι ίδιοι παραδέχονται ότι όταν ξεκίνησαν ήταν μόλις 70 άτομα
σε προγραμματισμένη προσυγκέντρωση.
Ακόμη κι αν δεχθούμε τον αριθμό αυτό (συνήθως δηλώνουν διπλάσιους από ότι είναι),
αναμένουμε μερικές εξηγήσεις από την ΕΛ.ΑΣ.
Αδυνατεί να αποτρέψει 70 άτομα να μετακινηθούν ή και να συλληφθούν (όταν εδώ και μέρες έχουν προαναγγείλει τον σκοπό της παράνομης προσυγκέντρωσης) 

Όσο για το "γενικότερα όμως προς το παρόν δεν υπάρχει μεγάλη αστυνομική παρουσία ",
όταν οι ίδιοι οι αναρχικοί το ομολογούν,
τι έχει να απαντήσει η ΕΛ.ΑΣ.;;; 
Γιατί επέτρεψε την παράνομη αντισυγκέντρωση;
Δεν προστατεύεται από το Σύνταγμα το δικαίωμα των Ελλήνων Πολιτών να συγκεντρώνονται ελεύθερα;;;  Ποιοι επικεφαλείς της ΕΛ.ΑΣ. πήραν τις παραπάνω αποφάσεις;



Αναρχικοί = τα τσιράκια του συστήματος και της Νέας Τάξης

Όπως ξεκάθαρα μπορείτε να δείτε εδώ, το παρακράτος, μια μειοψηφία, μια μικρή ομάδα αναρχικών, έδωσε την αφορμή στο κράτος  να ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ την συγκέντρωση ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη. Τελείως ανενόχλητοι οι αναρχικοί "αλώνιζαν":







Η αστυνομία όπως γράψαμε και πιο πάνω, απέκλειε με κλούβες δρόμους για να αποτρέψει τους Έλληνες Ορθοδόξους πιστούς να πλησιάσουν στο χώρο.

Από αρκετά πρόσωπα επιβεβαιώσαμε  ότι η αστυνομία διέδιδε 
  • σε όσους πιστούς ήταν στο Προπύλαια να ΜΗΝ πάνε προς το Σύνταγμα γιατί τάχα υπάρχουν εκεί αναρχικοί (!) και τους προέτρεπε να φύγουν γιατί η συγκέντρωση ακυρώθηκε, και αντίστοιχα 
  • σε όσους ήταν στο Σύνταγμα ομοίως έλεγε να ΜΗΝ κινηθούν προς τα Προπύλαια και ότι η συγκέντρωση ακυρώθηκε λόγω των αναρχικών. 

Ήθελαν λοιπόν με κάθε τρόπο να αποχωρίσουν οι πιστοί.


Ενημέρωση 5:05 μμ:
Κόντρα στις επιδιώξεις της Νέας τάξης, η συγκέντρωση ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, 
5 μμ, κανονικά στα Προπύλαια.



Ενημέρωση 7:50 μμ:
Μετά την συγκέντρωση που ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ 2 ώρες μετά (εύγε σε όσους ΔΕΝ αποχώρησαν), ακολούθησε ΠΟΡΕΙΑ προς το Σύνταγμα και τη Βουλή.

Πρώτες Φωτογραφίες (από εδώ):



Φωτογραφίες από εδώ:



Οι φωτογράφοι μεγάλων δημοσιογραφικών site εσκεμμένα φωτογράφιζαν γιαγιούλες και ηλικιωμένους. Αφού δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την συγκέντρωση, αξιοποίησαν την ευκαιρία να την απαξιώσουν (το βίντεο από εδώ). 
https://youtu.be/ENK9P5lbbTc

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


πηγή

8 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε για την αναδημοσίευση.
    Κόντρα στις επιδιώξεις της Νέας Τάξης, η συγκέντρωση στα Προπύλαια ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ 5 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είμαστε όλοι καλά και να μην εγκαταλείπουμε τον αγώνα.
      Την Ελλάδα μας θα την πάρουμε πίσω!

      Διαγραφή
  2. Η καρτα του πολιτη για την ελλαδα θα
    κατασκευαστει απο εργοστασια στην βουλγαρια ενω υπαρχει το ενδεχομενο να συμμετεχει και τουρκικη εταιρεια...
    Ωστοσο σ'αυτο το σημειο υπαρχουν δυο
    προφητειες που λεει η μια οτι :
    "ΜΕ ΜΙΑΣ Θ’ ΑΝΑΨΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΑΙΤΙΑ,ΚΡΑΥΓΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ …!!!
    Τα προηγουμενα εργοστασια που ειχαν αναλαβει να κατασκευασουν την καρτα του πολιτη σε αγγλια και καλιφορνια
    ΚΑΗΚΑΝ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ....!!!!
    Αυτο που θα φτιαξει τωρα την καρτα η προφητεια λεει οτι παλι θα καταστραφει εξ αιτιας ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ...
    Επισης η δευτερη προφητεια λεει σχεδον το ιδιο, οτι :
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΛΟΓΩ ΠΟΛΕΜΟΥ...
    ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
    Επομενως θαλεγε κανεις οτι λογω πολεμου ειτε ετσι(α'προφητεια) ειτε αλλιως (β'προφητεια) δεν θα παρουμε τις νεες ταυτοτητες...ωστοσο αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα πρεπει να υπαρξει αντιδραση απο τον κοσμο για την παραλαβη τους...ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΡΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ(666)- ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 20(6+6+6).-
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1.Μπορεί να έχουν ήδη κατασκευαστεί, η γερόντισσα Λαμπρινή Βέτσιου είχε πει ότι θα κατασκευαστούν στον Βόλο, ρίξτε μια ματιά στα εργοστάσια του Βόλου τι κατασκευάζουν, ψάξτε μην ζητάτε μασημένη τροφή και μην πιστεύετε όλους, είναι μαέστροι του ψεύδους2. Μην επαναπαύεστε ότι θα μας προλάβει ο πόλεμος ,γιατί υπάρχει περίπτωση να δοθεί ένα διάστημα δοκιμασίας ώστε να φανεί ποιοι θα την πάρουν και ποιοι όχι, αν δείτε την πρόσφατη απόφαση σχετικά με τα αρχικά επιθέτων σχετικά με την αλλαγή ταυτότητας,θα καταλάβετε, 3. Έχει προφητευτεί ότι θα βλέπει ο Ελληνας τον λαθρομετανάστη να ζει πλουσιοπάροχα με δωρεάν παροχές και εργασία και ο ίδιος δεν θα έχει να αγοράσει ένα πακέτο μακαρόνια για τα παιδιά του και θα λυγίσει δείτε πχ πρόσφατη απόφαση με χωράφια και χρήμα που θα τους δίνουν 4. Ο πόλεμος που θα μας προλάβει θα συμπεριλάβει κι όλο το εσωτερικό χάος και χαμό δεν είναι σωτηρία, άλλωστε φροντίζουν με σατανική μαεστρία να μας φτάσουν στην πείνα και την ανασφάλεια πριν την κάνουν υποχρεωτική εν αντιθέσει με τους λαθρομετανάστες επομένως θα λυγίσουν πολλοί, λίγοι θα είναι οι δυνατοί, ζητάτε να σας δίνει ο Κύριος πίστη και φώτιση να μην ξεγελαστείτε, στο υτ υπάρχει βίντεο με την γερόντισσα Λαμπρινή και την κάρτα πολίτη που μιλάει η ίδια, πολλά χρόνια πριν της είπε ο ίδιος ο Κύριος ότι η κόρη της θα την πάρει κι αν τρώει από τα τρόφιμα της κόρης είναι σαν να την πήρε και η ίδια, να προσέχετε τις μικρές λεπτομέρειες, γίνεται μεγάλος αγώνας για να ξεγελαστούν και να υποκύψουν οι χριστιανοί, η πνευματική όραση πρέπει να είναι περιμετρική κι όχι μονόπλευρη, επαναπαυτήκατε ότι θα γίνει ο πόλεμος και θα την γλιτώσουμε ξώφαλτσα ενώ ο Κύριος σου μιλά ξεκάθαρα περί ομολογίας πίστεως, μην γίνεστε ριψάσπιδες

      Διαγραφή
    2. γιατί φοβάστε; δεν έχετε εμπιστοσύνη στον Χριστό ότι θα μας μαζέψει και θα μας θρέψει κι ότι θα μας φροντίσει; πού είναι η πίστη και ψάχνετε προφητείες πώς θα την γλιτώσετε; πού είναι η ομολογία; στο κάτω κάτω ο Θεός ως Παντογνώστης όσους θέλουν αλλά δεν θα αντέξουν θα τους πάρει κατευθείαν, τί φοβάστε; η αληθινή ζωή είναι η αιωνιότητα, εδώ η ζωή μας είναι μόνο ένα πέρασμα, πήγαν οι άγιοι όπως ο άγιος Ανδρέας ο δια Χριστόν σαλός στον παράδεισο τρίτο ουρανό και δεν ήθελαν να γυρίσουν πίσω από τα εξαίσια που βίωσαν που δεν υπάρχουν ανθρώπινα λόγια για να περιγράψουν τον κόσμο του Θεού και πώς ευφραίνονται τα παιδιά Του μαζί Του, τί φοβάστε; έχουμε τον Χριστό

      Διαγραφή
  3. Κυριακή, 13 Μαΐου 2018
    ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ..!!!
    Ο χαρισματικός κληρικός είχε ευλογήσει και τον παρουσιαστή Κ. Αγγελίδη μετά το τροχαίο του. Από τη Μαρία Μεϊμάρη
    ----
    ❱❱ Πλήθος πιστών στον Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, για να θεραπευτούν από το ιερό σύμβολο που κρατά ο πατέρας Δημήτριος..
    Με δέος και κατάνυξη όσοι πιστοί ελπίζουν σε ένα θαύμα συρρέουν κατά εκατοντάδες στον σπηλαιώδη Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό, για να διαβαστούν με τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό που κρατάει ο χαρισματικός ιερέας πατέρας Δημήτριος, ο οποίος είχε ευλογήσει και τον παρουσιαστή Κωνσταντίνο Αγγελίδη (μικρή φωτό) στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου νοσηλευόταν έπειτα από το σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του!!!
    Χτισμένος στη δυτική πλευρά του Λυκαβηττού, ο Ιερός Ναός των Αγίων Ισιδώρων έχει γίνει τα τελευταία χρόνια καταφύγιο για χιλιάδες πιστούς, που είτε οι ίδιοι είτε κάποιο κοντινό τους πρόσωπο αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας και ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα για να γίνουν καλά. Αυτήν τη φήμη ο μικρός, κατανυκτικός ναός, ο οποίος βρίσκεται μέσα στη σπηλιά ενός βράχου, την οφείλει στον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό που φυλάσσεται στην εκκλησία και, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, έχει θεραπεύσει δεκάδες ανθρώπους που έπασχαν από ανίατες ασθένειες..!!!
    Υπάρχουν μαρτυρίες ότι πιστοί οι οποίοι σταυρώθηκαν με τον θαυματουργό Σταυρό που κρατάει ο πατήρ Δημήτριος νίκησαν τον καρκίνο..!!!!
    Ενας πιστός πριν από μερικές μέρες μοιράστηκε στο διαδίκτυο την εμπειρία του από τη δύσκολη περιπέτεια που πέρασε, λέγοντας πως η αδελφή του, η οποία νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση με ανεύρυσμα εγκεφάλου, βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μόλις ο πατέρας Δημήτριος σταύρωσε με τον θαυματουργό Σταυρό του ένα ρούχο της και προσευχήθηκε για εκείνη!
    Περπάτησε παραπληγικό κορίτσι
    Η μικρή Φωτεινή, ένα παραπληγικό κοριτσάκι που δεν μπορούσε καν να μιλήσει καθαρά, επισκέφτηκε τον Αύγουστο του 2107 τον ναό και με την ευλογία του Τιμίου Σταυρού μπορεί πλέον να κάνει κάποια βήματα και να αρθρώνει καλύτερα κάποιες λέξεις!
    Τα παραδείγματα ανθρώπων που θεραπεύτηκαν με τη βοήθεια του Σταυρού δεν έχουν τελειωμό, με αποτέλεσμα σε κάθε ευκαιρία ο κόσμος να σχηματίζει ουρές δεκάδων μέτρων μπροστά από το μικρό εκκλησάκι. Ανάμεσά τους και πολλοί γονείς, οι οποίοι κρατώντας στα χέρια τα παιδιά τους περιμένουν καρτερικά τη στιγμή που θα φτάσουν μπροστά στον πατέρα Δημήτριο και θα πάρουν την ευλογία του.
    Κάποιες φορές, όταν οι ίδιοι οι ασθενείς αδυνατούν να μεταβούν στον ναό, το ιερό καθήκον αναλαμβάνει ο ιερέας του Ναού των Αγίων Ισιδώρων. Οπως έγινε και στην περίπτωση του παρουσιαστή Κωνσταντίνου Αγγελίδη, ο οποίος όσο καιρό βρισκόταν στο νοσοκομείο δεχόταν τις επισκέψεις του χαρισματικού πατρός Δημητρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω δει απάτες κι απάτες από το παπαδαριό,
      στους Αγίους Ισιδώρους όμως, είδα με τα ίδια μου τα μάτια, ένα μέτρο δίπλα από ασθενή... τον Σταυρό αυτό να κολλάει σαν μαγνήτης στο σώμα του ασθενούς. Δεν ξέρω αν έγινε καλύτερα στην υγεία του αυτός ο άνθρωπος αργότερα, ξέρω όμως πως πολύ συχνά συμβαίνει αυτό, και κυρίως στο μέρος του σώματος που πάσχει. Προσκυνητές έχουν πει πως είδαν τον πατέρα Δημήτριο να αφήνει από τα χέρια του τον Σταυρό και Εκείνος να παραμένει κολλημένος πάνω στον άνθρωπο.

      Το περιβάλλον δε, εκεί πάνω, στο εκκλησάκι το εντός του βράχου, είναι σαν ένας μικρός ηρεμιστικός παράδεισος.

      Διαγραφή
    2. https://www.vimaorthodoxias.gr/wp-content/uploads/2018/05/thumbnail_IMG_0993.jpg

      Διαγραφή