«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Ἕναν ΠΟΥΤΙΝ βρέ παιδιά... γρήγορααααααααα ! ! ! ! ! (βίντεο)








την ιδέα γι αυτή την ανάρτηση την πήραμε από εδώ

64 σχόλια:

  1. Άσε τα Διηνέκη...
    Ζούμε σαν κατακάθια στην απόλυτη παρακμή, εδώ στην Ελλάδα. Και η Ρωσία σήμερα έχει Κράτος! Θα μας αξιώσει ο Θεός να σηκωθούμε ξανά; Θα έρθει επιτέλους αυτή η οδύνη μετά την άσκοπη ηδονή, και η μετάνοια; Πρέπει όλοι σύσσωμοι να κλάψουν και μετά να κοιτάξουν ψηλά! Πρέπει να ενωθούν κάτω από πόνο.
    Αλλιώς δεν υπάρχει ελπίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήσουν πιο αισιόδοξος μέχρι πρόσφατα Κώστα. Προσγειώθηκες κι εσύ στην αμείλικτη και ζοφερή πραγματικότητα;

      Έρχεται πολύς πόνος. Καλά κουράγια σ' όλους μας.
      Καρτερία και ευψυχία.

      Διαγραφή
    2. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ25 Μαΐου, 2018 17:16


      ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ …………
      ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΓΡΙΟ ΘΗΡΙΟ

      ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

      ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ :

      ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΟΥΝ ! ! !

      Η ΓΗ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΝΑΕΙ ……….
      ΡΙΤΣΟΣ .

      ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ – Τ. Ι. Π. Ο. Τ. Α…………………….

      ΣΤΟΥΣ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΔΙΑ ΖΩΗΣ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

      - ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ

      - ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

      ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
      ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ
      https://www.youtube.com/watch?v=LjXeo88iQ6c&lc=z23uhlthaoilxbes3acdp432dxy40xmtfxltqgl1xxtw03c010c

      Ο αγωνιστής έμεινε στην Ιστορία ως Παπαφλέσσας,

      ο μπουρλοτιέρης των ψυχών.

      ΒΑΛΤΕ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ,


      ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ :

      Σας το είπα και σας το ξαναλέω αλοίμονο στους Αγώνες που κρέμονται απ΄τα χαρτιά


      το Γένος δεν χρειάζεται τα χαρτιά κανενός για την Λευτεριά του !
      .
      Έχετε Καρδιά ; ; ;

      Έχετε Πίστη !

      Αλλιώς καθήστε κεί που κάθεστε ,

      Ραγιάδες ολα σας τα χρόνια ,

      Ραγιάδες εσείς ,

      Ραγιάδες και τα παιδιά σας ,

      Ραγιάδες και τα παιδιά των παιδιών σας ......................


      ΠΑΠΠΑΦΛΕΣΑΣ



      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


      .


      Διαγραφή
  2. http://filosofia-erevna.blogspot.gr/2018/05/blog-post_24.html?m=1 καλημέρα σε όλους ένα ενδιαφέρον ποστ για έρευνα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω αφήσει από χθες ένα σχόλιο στην ανάρτηση αυτή, το οποίο δεν έχει αναρτηθεί ακόμα. Λέει: Τρικυμία εν κρανίω.
      Η Σοφία δεν θα παρεξηγηθεί, και θα το συζητήσω μαζί της. Γιατί με την ανάρτηση αυτή της Φιλονόης θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Θα μού πεις... εδώ είναι το θέμα: Ανατρέπονται όλα λόγω φαεινών συμπερασμάτων.
      Δεν είναι έτσι. Γιατί ξέρουμε πολύ καλά ποιες φιλές είναι Διογενείς και ποιες Κρόνιες. Και τα ξέρει και η Σοφία καλά, απορώ πώς το ανάρτησε με τόση ευκολία.
      Με την Φιλονόη έχω πολύ καλή σχέση επίσης, αλλά ο αντι-Πουτινισμός της θεωρώ πως είναι σχηματισμένος με ελλειπή έρευνα.
      Η δαιμονοποίηση του πτηνού αετός, ως σύμβολο δύναμης, είναι ακόμα αδιευκρίνιστος κι ας γέρνει η πλάστηγκα προς την αιμοσταγή εξουσία.
      Εν πάσει περιπτώσει, απέχουμε πολύ από το να κάνουμε λάβαρο μια τέτοια θεωρία. Θέλει ακόμα πολλή έρευνα το πράγμα.
      Ναι μεν η "Σοφία" (wisdom) θα δώσει τη λύση αντιμαχόμενη το κακό, ο εχθρός της όμως δεν είναι η Δύναμις. Εδώ κάπου τα έχει κάνει σαλάτα το άρθρο της Φιλονόης. Η Δύναμης αντιπροσωπευόμενη από τον Δία, είναι τα ίδια τα Όπλα. Και αυτά τα όπλα θα τα χρησιμοποιήσει και η "Σοφία"..έτσι κι αλλιώς την κατάλληλη στιγμή. Τα όπλα του Διός με χειριστές τους Έλληνες, γιατί μόνο στα χέρια των Ελλήνων μπορούν να ενεργοποιηθούν.

      Διαγραφή
    2. Ἐγώ πάντως Κώστα,σέ πολλά ἀπό τά γραφόμενα,στό θέμα τῆς Φιλοόης,ΣΥΜΦΩΝΩ ! Βεβαίως ὑπάρχουν καί διαφωνίες (σοβαρές μάλιστα),ἀλλά στήν οὐσίαν συμφωνῶ !

      Διαγραφή
    3. Ἄ,καί πολύ καλῶς ἔκανε ἡ Σοφία καί τό ἀνδημοσίευσε.Καί πιστεύω,πώς γνώριζε ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ,τί ἀκριβῶς ἀναδημοσίευε...

      Διαγραφή
    4. Φίλε Κώστα ίσως θά πρέπει νά έχουμε πιό ανοιχτό τό μυαλό μας καί νά διϋλίζουμε όλες τις πληροφορίες. 'Ας μήν έχουμε κλειδωμένη τήν λογική μας. Τό θέμα μού άρεσε καί μού είπε κάτι γιαυτό τό ανάρτησα. Είμαι καί λίγο καχύποπτη γιά τό τί μού λένε πώς είναι κακό καί τί καλό.Ό Δίας είναι δηλαδή ό καλός καί ό Κρόνος ό κακός; ...Δέν τό έχω αποσαφηνίσει ακόμα....Ό Κρόνος βασίλεψε κάποια εποχή καί ό Δίας τόν διαδέχθηκε. Τί λέει ή μία εποχή καί τί ή άλλη ερευνάται.
      Ό Δίας , ό Απόλλωνας , ό Ερμής κ.λπ είναι τόσο διαδεδομένα ονόματα σέ όλον τόν πλανήτη πού ή χρήση τους καί μόνο από αυτούς πού πολεμούν τόν Ελληνισμό πρέπει νά μάς προβληματίζει. Κανείς δέν έχει δώσει μιά απάντηση στό θέμα αυτό.
      Ζήτησα από τήν Φιλονόη νά ερευνήσει τό σύμβολο τού όφεως ...Μέγας εχθρός τού φιδιού ό αετός. Ό "καταραμένος όφις" τού εβραϊκού παραδείσου πού δέν ήθελαν "οί θεοί" νά φάνε οί πρωτόπλαστοι από τό δέντρο τής γνώσεως....μήπως είναι μνήμες από τήν Ελληνική ιστορία τού Προμηθέα πού έδωσε τήν γνώση στόν άνθρωπο;....!!!!
      Καί άν ή Χρυσή εποχή πού ζούσαν οί άνθρωποι κάτω από τήν βασιλεία τού Κρόνου ήταν τόσο ευχάριστη , ό Δίας γιατί έφτιαξε τήν δική του νέα τάξη πραγμάτων καί μοιράτικε μέ τούς δικούς του τόν πλανήτη όπως κάνουν σήμερα οί επικυρίαρχοι ελίτ...;
      Όσο γιά τόν Πούτιν...έ! βρέ Κώστα, καί τό κυπά έχει φορέσει, καί πράκτορα τών εβραίων έχουν πεί πώς ήταν στήν εποχή τής κουμ. Ρωσσίας, καί τήν νέα τάξη έχει δεχθεί.
      Εμείς οί Έλληνες είμαστε μόνοι καί δέν έχουμε κανέναν φίλο. Υπάρχει λόγος καί θά αποδειχθεί στό μέλλον..

      Διαγραφή
    5. Καλησπέρα στα Κορίτσια!!!

      Σοφία μου,
      εγώ έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως η πολλή ευδαιμονία της Χρυσής Εποχής επέφερε μωρία, το άλογον στους ανθρώπους. Τα δρεπάνια του θερισμού (σύμβολο Κρόνου) γίνανε δρεπάνια ανθρωποθυσιών. Ήρθε ο Δίας και τα σταμάτησε όλα αυτά.(περισσότερα εδώ: https://diodotos-k-t.blogspot.gr/2017/09/2.html
      και εδώ: https://diodotos-k-t.blogspot.gr/2017/07/1.html#more)

      Μετά:
      Πώς είναι δυνατόν τα φίδια και τα ερπετά να είναι φίλοι των ανθρώπων, και όχι ο Παντεπόπτης Αετός Δίας.
      Όχι, δεν νομίζω πως είναι ο εκπολιτιστής του ανθρώπου και φυσικός πρόγονος των Ελλήνων ο Τιτάνας Προμηθεύς. Τσιράκι του Κρόνου περισσότερο τον κόβω, και κατασκευαστή -για λογαριασμό των Ατλάντιων που μας μισούν εμάς τους Διογενείς και προστατευόμενους της Παλλάδος..Έλληνες- υβριδικών βαρβαρικών στιφών, δηλ. φονικών μηχανών με στόχο εμάς.

      Είμαι πολύ τεμπέλης για να κάτσω να τα αναπτύξω εδώ τώρα όλα αυτά, αλλά έχω κάνει κάποια ενδελεχή έρευνα. Μάλιστα όχι τόση, όση άτομα σαν τον Εργοδότη, τον Μαύρο Αετό και μερικούς άλλους.

      Για Πούτιν και Τραμπ, η Ιστορία θα δείξεισύντομα κάποια πρώτα σημάδια του πραγματικού τους ρόλου. Μην εκλαμβάνετε ως πραγματικά, αλλά ως φαινομενικά τα σημάδια που έχουν δώσει ως τώρα. Είναι δύο (άντε με τον Άσαντ τρεις) που πλευρίζουν με μαθηματικές κινήσεις, προσποιήσεις και αντιπερισπασμούς, τον Όφη. Τον Όφη ο οποίος διείσδυσε το δηλητήριό του σε κάθε κύτταρο της ανθρωπότητος και χρησιμοποιεί μέχρι και Μαγεία, ατλάντεια κληρονομιά με την οποία ανέκοψε την ελληνική παγκόσμια κυριαρχία, επί Αλεξάνδρου, επιγόνων του και επί βυζαντινής χιλιόχρονης (παραλίγο για πάντα)-ελληνικής στην πραγματικότητα- επικράτησης: http://www.oodegr.com/neopaganismos/sykofanties/kwnst2.htm

      Διαγραφή
    6. Ελπίζω να τα πούμε σύντομα κι από κοντά.
      Όπως λέει η Ευαγγελία, και συμφωνώ, καλά έκανες και δημοσίευσες την έρευνα της Φιλονόης. Οι διαφωνίες πάντα θα υπάρχουν. Αλλά ας το κοιτάζουμε από όλες τις πλευρές. και η Φιλονόη το εκθέτει για να δει και άλλες αντιδράσεις και να τσεκάρει αν το έχει κατανοήσει σωστά επίσης.
      Εγώ έχω το ελάττωμα να είμαι παρορμητικός και απρόσεκτος στους χαρακτηρισμούς μου. Οπότε το "Τρικυμία εν κρανίω" το παίρνω πίσω. 🙂

      Διαγραφή
    7. Κώστα όλα αυτά πού διαβάζουμε στό χώρο τού διαδικτύου είναι απόψεις καί έρευνες γιά νά βρούμε τήν αρχή στό κουβάρι τού παρελθόντος καί τής ανθρώπινης ιστορίας .
      Αυτό όμως πού εγώ έχω καταλάβει είναι ότι καί ό Κρόνος καί ό Δίας καί ό Απόλλωνας καί όλοι οί τιτάνες είναι αγαπητά ονόματα καί ευπρόσδεκτα από όλους καί ειδικά από τούς περιούσιους...εκείνος πού τούς κάθεται στόν λαιμό, πού τον μισούν καί πού τόν κυνηγάνε όπου ακούσουν τ΄όνομά του είναι ό Ιησούς Χριστός , καί αυτό από μόνο του λέει πολλά...http://filosofia-erevna.blogspot.gr/2018/05/blog-post_15.html

      Διαγραφή
    8. Σοφία μου έχεις απόλυτο δίκιο!
      Ο Χριστός, ανεξάρτητα από το ότι φτιάχτηκε θρησκεία πάνω σε αυτόν, αποτελεί για την ανθρωπότητα το απαύγασμα των θείων δυνάμεων του σύμπαντος. Είναι ό,τι πιο εκλεκτόν, σταλθέν από τις δυνάμεις αυτές που είχαν στείλει πριν την Αθηνά και τον Απόλλωνα. Ακόμα πιο σωστά, θα λέγαμε ότι αποτελεί το αμάλγαμα των φωτεινών, θετικών ιδιαιτεροτήτων των προαναφερθέντων θεοτήτων. Και όσοι δεν το έχουν συνειδητοποιήσει αυτό, θα έρθουν μια μέρα αντιμέτωποι με την πλάνη τους.

      Διαγραφή
    9. Όταν δεν έχουμε επαρκείς πληροφορίες, προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε αυτές τις λίγες που έχουμε. Είναι κι αυτή (της Φιλονόης) μία ερμηνεία απ' τις πολλές πιθανές και δυνατές.
      Ως εκεί, ωραία.

      Όμως έχω να παρατηρήσω τα εξής:

      1)Παρουσιάζει πολλά ανακριβή στοιχεία, έως και πλήρως αντεστραμένα. Π.χ. από που κι ως που, η Αθηνά "φυσική καί αὐτονόητος σύμμαχος" του Προμηθέα; Η Αθηνά πολέμησε κατά των Τιτάνων και των Γιγάντων στο πλευρό του Διός. Πολέμησε λυσσαλέα. Και σε όλη την γνωστή "μυθολογία", είχε άριστες σχέσεις με τον Δία και συχνά δρούσε ως το μακρύ χέρι της εξουσίας του. Τον Προμηθέα, μία και μόνη φορά τον βοήθησε, ΠΡΙΝ αυτός τα σπάσει με τον μπαμπά της.

      2) Εξετάζει κάθε χρήση του συμβόλου του αετού και κατηγοριοποιεί όλους τους χρήστες του, στους κακούς. Αντίθετα "αγιοποιεί" τον συμβολισμό της κουκουβάγιας, ενώ φαίνεται να ξεχνάει, ότι την κουκουβάγια χρησιμοποιούν και στo Bohemian Grove, όπου κάνουν αναπαράσταση(;) ανθρωποθυσίας μπροστά της.
      Ομοίως, την χρησιμοποιούσαν και στις ανθρωποθυσίες στον Βάαλ. Ο Βάαλ, μαζί με τον φοινικικό Μολώχ (στον οποίον επίσης γίνονταν ανθρωποθυσίες), ταυτίζεται, από τον Πλάτωνα, με τον Κρόνο. Ενώ ο νεοπλατωνικός Θεόφραστος γράφει πως οι ανθρωποθυσίες στο Κρόνο τελούταν ακόμα στην εποχή του (3ος αιώνας μ.Χ.), στην Αρκαδία.
      Επίσης, δεν φαίνεται να την απασχολεί καθόλου το άγαλμα του Προμηθέα μπροστά στο Κέντρο Ροκφέλερ στην Νέα Υόρκη, σαν το γεγονός να μην έχει καμμιά συμβολική βαρύτητα, εν αντιθέσει με την βαρειά βαρύτητα του αετού.

      (συνεχίζεται)

      Διαγραφή
    10. 3) Όλο το σκεπτικό περί αετών και εκλεκτών οικογενειών, που εξουσιάζουν διαχρονικώς τον πλανήτη, είναι ξεπατικωτούρα απ' τον αμφιλεγόμενο Ντέιβιντ Άικ, πακέτο με κάποιες εξωφρενικές ανακρίβειες του ιδίου. Μόνο που ο Άικ βάζει και την κουκουβάγια στο ίδιο τσουβάλι, ενώ εδώ, αυτό το σημείο έχει τροποποιηθεί (κακότεχνα).
      Η όλη λογική, τού αξιώματος "χρήστης αετού=κακός", είναι κυκλική: Αφού οι "κακοί" καπηλεύονται το σύμβολο του Διός, άρα ο Δίας ήταν κακός, όπως λέμε "άρα ο αστυνόμος είναι μπουζούκι". (Ομοίως, μπορούμε να πούμε, αφού οι καραγκιόζηδες απ' τα Σκόρπια καπηλεύονται το όνομα της Μακεδονίας, άρα οι Μακεδόνες είναι καραγκιόζηδες.)
      [Ακόμα και ο Αετός των Ποντίων θεωρείται τουλάχιστον ύποπτος!!!]

      4) α] Αναφέρει (τρις) τον Δία ως «δημιουργὸ θεῶν τε καὶ ἀνθρώπων», ενώ η σωστή προσφώνηση είναι "Πατήρ θεών τε και ανθρώπων".
      β] Γράφει: "Ὁ Προμηθεὺς ἐδέθη στὸν Καύκασο κι ΑΚΟΜΗ, βάσει τοῦ μύθου, ὁ ἀετὸς τοῦ Διὸς τοῦ κατατρώγει, καθημερινῶς τὸ συκώτι", ενώ είναι γνωστό "βάσει τοῦ μύθου", πως, 30 χρόνια μετά το δέσιμό του στον Καύκασο, τον ελευθέρωσε ο Ηρακλής κατ' εντολήν της Ήρας.
      γ) Παρουσιάζει (δις) το άγαλμα κάποιας χριστιανής βασίλησσας, με μεσαιωνική ενδυμασία κι έναν σταυρό ναααα... στο στήθος, ως άγαλμα της Αθηνάς, επειδή έχει ξίφος και ασπίδα, ενώ βέβαια, η Αθηνά είχε δόρυ και ασπίδα (εξ ου και Παλλάς Αθηνά, επειδή έπαλλε το δόρυ).
      Δ) Γράφει ότι οι Γερμανοί έχουν κατοχυρώσει «τα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ πνευματικά δικαιώματα των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ συγγραμμάτων», ενώ είναι πασίγνωστο πως, διεθνώς, μετά την παρέλευση 80 ετών, δεν υφίστανται πνευματικά δικαιώματα. Πως αυτοί πατεντάρισαν κείμενα 2.500 ετών;;;;; Με νομοθεσία της χρυσής εποχής του Κρόνου;

      5) Η «πολιτική ανάλυση» περί Πούτιν και Ρωσσίας, είναι παρακάτω από παιδαριώδης. Προδίδει τελείαν άγνοια των δεδομένων (ιστορικών, ψυχοϊστορικών, πολιτικών, πολιτιστικών, γεωπολιτικών, γεωστρατηγικών… ).

      6) Γράφει, αναφερόμενη προφανέστατα στους Τιτάνες, που είναι φυλακισμένοι απ’ τον Δία στα Τάρταρα: «ἐνᾦ οἱ φυσικοί μας σύμμαχοι θὰ παραμένουν ἀλύτρωτοι κάτω ἀπὸ τὰ δεσμὰ τοῦ συνδρόμου τοῦ …Διός!!!»
      Κατά «διαβολική» σύμπτωση, τα ίδια ακριβώς λέει και η… Μπλαβάτσκυ. Για τους «ανώτερους διδασκάλους» που ζουν υπογείως και θα μπορέσουν να βγουν στην επιφάνεια, όταν οι πράκτορές τους καταλάβουν την παγκόσμια εξουσία και μυήσουν την ανθρωπότητα στο «εωσφορικό πνεύμα». Τότε, θα αναδυθούν απ’ τα σκοτάδια, θα μας βάλουν στον ίσιο δρόμο και θα μας «σώσουν».

      Εν κατακλείδι, κατά την γνώμη μου, η όλη «έρευνα» βασίζεται σε λανθασμένα ελλιπή, παραποιημένα και επιλεκτικώς χρησιμοποιούμενα δεδομένα, ενώ τα «συμπεράσματα» εξάγονται επί τη βάσει αυθαιρεσιών, λογικών αλμάτων και στρεβλής «λογικής». Βρίσκω δε την κοσμοθεωρία, που υποφώσκει κάτω απ’ το κείμενο, εξόχως ανησυχητική.

      Τείνω να συμφωνήσω 100% με το πρώτο σχόλιο του Κώστα:
      «Τρικυμία εν κρανίω».

      Υ.Γ. "Χρυσή εποχή". Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει.... Α, ναι! Την μαγική οργάνωση που ίδρυσε ο τέκτονας και ροδόσταυρος ΜακΓκρέγκορ κι απ' όπου ξεπήδησαν το Θελήμα του Κρόουλυ και η Εταιρεία της Θούλης. Αυτοί τάχα νά'ναι απ' τους καλούς ή απ' τους κακούς; απορώ...

      Διαγραφή
    11. Ευελπιστώ ότι άπαντες αντιλαμβάνεστε ότι κρίνω το κείμενο, όχι το πρόσωπο. Δεν την γνωρίζω την γυναίκα και δεν διάκειμαι απέναντί της, ούτε φιλικά ούτε εχθρικά.

      -----------

      Η ξέγνοιαστη χρυσή εποχή του Κρόνου και το χρυσόν γένος:

      Σκηνή 1η
      https://www.youtube.com/watch?v=WMtn-fqBX5w

      Σκηνή 2η
      https://www.youtube.com/watch?v=X1ve7p4Kqfg

      Σκηνή 3η
      https://www.youtube.com/watch?v=2_XQ5ITv7p0

      Σκηνή 4η
      https://www.youtube.com/watch?v=5_S4eGrczdQ


      Διαγραφή
    12. Ουάου mnk!

      Δεν την έχω δει την ταινία.
      Μου θύμισε το παρακάτω (από εδώ: https://diodotos-k-t.blogspot.gr/2017/07/1.html#more) το οποίο το είχα συμπεράνει μόνος μου ως αιτία για την εξάλειψη τους και την παρακμή, μετά ανθρωποθυσιών, των λίγων που απέμειναν:

      "Η Κρόνεια Χρυσή Εποχή του Ησιόδου ήταν κάτι αντίστοιχο με τον χριστιανικό Παράδεισο και την "προπτωτική" κατάσταση του ανθρώπου που διαβάζουμε στην Αγία Γραφή. Κάτι ουτοπικά άρτιο... που όμως υπήρξε. Με ανωτέρας ποιότητος βιολογική φύση των ανθρώπων, χωρίς την ανάγκη της φωτιάς -πιο αιθέριοι ίσως- και ξέγνοιαστοι, χωρίς κινδύνους και μόχθο για την εξασφάλιση της τροφής, ήρεμοι, απονήρευτοι, ..."αγαθοί"...μέχρι "μωρίας"!
      Η τελευταία αυτή ταμπέλα, της "μωρίας", η οποία παραπέμπει σε κάτι άβουλο το οποίο δεν ξέρει να εξελιχθεί, απονήρευτο ώστε να βρεθεί, χωρίς να το αντιληφθεί, στο στομάχι του δημιουργού του επειδή έτσι του ήρθε..."

      Η γονιδιακή μνήμη ξεδιπλώνεται...

      Διαγραφή
    13. Κώστα Πρόσεξε!
      Είπε κάποιος, κάποτε, στον Παΐσιο: -Θα είναι πολύ βαρετά στον παράδεισο.
      Και πήρε την απάντηση: -Αν είναι βαρετά, τότε δεν είναι ο παράδεισος, αλλά η κόλαση.

      Έχεις νοιώσει ποτέ ζωντανός, απόλυτα ζωντανός, ώστε η συνηθισμένη σου κατάσταση, συγκρινόμενη, να σου θυμίζει ζόμπι;
      Έχεις νοιώσει ποτέ ελεύθερος, απεριόριστα και απέραντα ελεύθερος;
      Θυμάσαι την καθαρή χαρά αυτών των στιγμών, που νόμιζες ότι θα σπάσει η καρδιά σου;
      Πολλαπλασίασέ τα επί ν εις την ν.

      Οι υπερβατικές και υπερλογικές καταστάσεις δεν γίνονται αντιληπτές με την χονδροειδή, δυϊστική λογική μας, σαν ταινίες του Χόλιγουντ: άσπρο-μαύρο, καλό-κακό, φως-σκοτάδι.
      Μπορεί να διαφέρουν μόνον ως προς μιά αδιόρατη ποιοτική διαφορά, που χρειάζεται πολύ οξυμένο αισθητήριο για να την διακρίνεις, κι όμως ανάμεσά τους να μεσολαβεί άβυσσος.

      Πρόσεξε, να μην δικαιώσεις τους μασώνους, ότι ο καλός και φιλάνθρωπος θεός είναι το φίδι (ή ο Προμηθέας, το ίδιο κάνει).

      Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα και να τακτοποιήσεις τα πάντα στα κουτάκια του μυαλού σου. Η Επιλογή είναι πολύ λεπτή και επικίνδυνη υπόθεση. Άσε τις απαντήσεις να έρθουν σε σένα. Η Αλήθεια είναι πάντα άουτ οφ δε μποξ. Ελεύθερη.

      Διαγραφή
    14. Υ.Γ. "Η τελευταία αυτή ταμπέλα, της "μωρίας", η οποία παραπέμπει σε κάτι άβουλο το οποίο δεν ξέρει να εξελιχθεί"

      Τα μωρά είναι άβουλα;;;
      Ρώτα οποιονδήποτε γονιό. Είναι τόσο ισχυρογνώμονα, αεικίνητα και απρόβλεπτα, που μπορούν να σε στείλουν στο Δαφνί.

      Διαγραφή
    15. Πραγματικα ειστε απολαυστικα κατανοητη...και οποιος συνομιλει
      μαζι σας πρεπει να ειναι τουλαχιστον ευτυχισμενος και πολυ τυχερος...!!!

      Διαγραφή
    16. @ Ανώνυμος26 Μαΐου, 2018 12:23
      Νομίζω πως υπερβάλετε λιγουλάκι. :)

      Διαγραφή
    17. Δεν υπερβαλω καθολου ο,τι λεω το εννοω...εκτος και δεν θελετε να το δεχτητε..οποτε παω πασο.

      Διαγραφή
    18. χαχααααα.... Τα βλέπω!

      Διαγραφή
    19. Αν σε λενε μαρια εμενα γιαννη
      θα χαρω πολυ να συζητω μαζι σου.

      Διαγραφή
  3. Στρατός σημαίνει πειθαρχία, τάξη αλλά πάνω από όλα αγάπη για την πατρίδα.
    Στο ελλαδιστάν η αγάπη για την πατρίδα θεωρείται φασισμός και στρατός σημαίνει ξεσκάτισμα λαθροεισβολέων.
    Ο μόνος λόγος που δεν τον καταργούν είναι ότι τον θέλουν για τις μίζες οπλικών συστημάτων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα!
      Να μην σου πω ότι το βλέπω τίτλο σε ανάρτηση σύντομα το σχόλιό σου...

      Διαγραφή
  4. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΥ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ.ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ. ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΘΑΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. ΔΗΛ.ΟΙ ΞΕΝΟΙΟΠΩΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η βάση πάνω στην οποία αναπτύσσονται αυτά που δείχνει το βίντεο της παρέλασης:

    https://www.youtube.com/watch?v=fWmyic2My8Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΡΥΣ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟΣ.
    ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΩΘΕΝ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.
    ΕΜΕΙΣ ΦΡΑΠΕΔΙΑ...ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://www.youtube.com/watch?v=6ho9U0XwRJA&t=23s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ορισμος του ηγετη.

    https://www.youtube.com/watch?v=_y7K27N7WLc&ab_channel=RussiaInsight&ab_channel=RussiaInsight

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα τα σχετικά βίντεο εδώ:
      https://diodotos-k-t.blogspot.gr/2018/05/19-3.html

      Διαγραφή
    2. Στο κρεμλινο τιποτα δεν ξεκιναει
      καμμια συνεδριαση η συμβουλιο εαν πριν δεν εχει ειπωθει ο χαιρετισμος
      η' η αναγγελια : ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ..
      και στη συνεχεια η απαντηση :
      ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ..Το ιδιο ισχυει σε ολα τα υπουργεια και το ρωσικο κοινοβουλιο.Μαθαινω οτι τα αρχαια ελληνικα κατοπιν εντολης Πουτιν ειναι υποχρεωτικο μαθημα στο ρωσικο εκπαιδευτικο συστημα και οχι μονο.
      Η εικονα του ΧΡΙΣΤΟΥ υπαρχει σε ολες τις δημοσιες υπηρεσιες στα σχολεια, στο στρατο, στη βουλη και στις συγκοινωνιες..ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΤΟΥ.

      Διαγραφή
  9. Εντυπωσιακό αλλά δεν ξέρω με την αποτελεσματικότητα στον σημερινό πόλεμο πόσο συνδέεται. Ας μας το πει κάποιος εν ενεργεία αξιωματικός δικός μας.

    Άλλοι πρέπει να είναι οι εξαιρετικοί και κρίσιμοι για το αποτέλεσμα ενός πολέμου. Οι σπέτναζ μέχρι και εξ αποστάσεως... σφαλιάρες ρίχνουν, υπάρχει ένα βιντεάκι αν θέλει κανείς θα το βρω.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έγραψα ότι στρατός σημαίνει πειθαρχία και τάξη.
      Παρότι είμαι γυναίκα, και αστράτευτη, θα προσπαθήσω να το εξηγήσω από την δική μου οπτική: Οι κινήσεις στο βίντεο σημαίνει ότι έχουν απόλυτο συγχρονισμό και δρουν σαν ΕΝΑ σώμα. Οι αντιδράσεις τους είναι προγραμματισμένες σαν "ρομπότ".
      Επομένως σε κρίσιμη ώρα, όταν θα πάρουν "εντολές" θα τις εκτελέσουν στο ακέραιο και δεν θα κάτσουν να τις αναλύουν αν πρέπει να γίνει αυτό ή εκείνο. Γιατί όπως έχουν κάνει πρόβα άπειρες φορές τις κινήσεις στην παρέλαση, έτσι θα έχουν κάνει και τις κινήσεις και αντιδράσεις στα όπλα που υπηρετεί ο καθένας. Οπότε με σωστή στρατηγική θα είναι σίγουρα αποτελεσματικοί.
      Υπάρχει και μία κρίσιμη διαφορά: η αγάπη γιά την πατρίδα, που εγώ το θεωρώ υπερόπλο απέναντι στους μισθοφορικούς στρατούς των περισσοτέρων χωρών...
      Α.Α.

      Διαγραφή
    2. ΟΚ. Αν όντως οι κινήσεις των στρατευμάτων στον Έβρο είναι όλες προδιαγεγραμμένες με ακρίβεια δεκάδων μέτρων, και τα σχέδια κάτι πάει στραβά και διαρρεύσουν στον αντίπαλο (που με κάτι παλικάρια σαν τον Πάγκαλο που έχουμε ο οποίος έπαιρνε τα επιτελικά σχέδια στο σπίτι του και το έλεγε κιόλας, διόλου απίθανο), δεν θα ήταν ο προσχεδιασμός καταστρεπτικός; Θα περίμενα μη-προβλεψιμότητα για να νικήσει κάποιος αριθμητικά ανώτερο στρατό. Όπως ο μέγας Αλέξανδρος επί τόπου κατά τη μάχη επέλεγε τις κινήσεις του, δεν υπήρχε κανένα σχέδιο όπως στις ασκήσεις σήμερα.

      Γιώργος

      Διαγραφή
  10. ΕΕΕΕΕ ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ...

    ΝΟΡΒΗΓΟΙ είναι οι μάγκες στην Κόκκινη Πλατεία...

    Ρε Διόδοτε, βαλτός είσαι να ρίξεις τον Πούτιν;

    Εδώ οι Ρώσοι: https://www.youtube.com/watch?v=CcoEbjFCDS8

    Πάρε και Αμερικανούς με ξιφολόγχες: https://www.youtube.com/watch?v=WUYbbTHf4dw

    Και εδώ γελάνε: https://www.youtube.com/watch?v=7QYsFz4c_Ts

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα
      Ο Πούτιν δεν πέφτει φίλε...που να χτυπιούνται τα ερπετά...
      Μόνο σε ένα σχόλιο τελικά μαθαίνουμε ότι είναι Νορβηγοί οι στρατιώτες. Δεν ήταν δυνατόν να ελέγξω και κάτι τέτοιο. Τέλος πάντων, αν είναι τόσο καλοί οι Νορβηγοί...φαντάσου οι Ρώσοι. 🙂

      Διαγραφή
    2. δεν έχετε καταλάβει... η Ρωσία χρειάζεται έναν αντι Πούτιν, και στα προφητευόμενα μάλλον δεν θα συμμετέχει ο σημερινός, όπως πολύ σωστά έγραψε κάποιος, αποτοξινωθείτε και ξαναδιαβάστε ειδήσεις τα τελευταία πέντε χρόνια ή μιλήστε με Ρώσους, μην πιστεύετε ότι σας σερβίρουν, το σύστημα τους, θέλει κι έναν Πούτιν ως ύπαρξη, ωστόσο είναι κολληταρια με τους γκρίζους λύκους, τακίμια με τους μεμέτηδες και καθόλου φίλοι μας, γιατί να τους θαυμάζω ως χώρα; η Ελλαδα είναι παράδεισος και δεν την κάνουν κόλαση μερικοί ξεπουλημένοι, πάντως οι αεροψεκασμοί στην Ρωσία συνεχίζονται και η κάρτα πολίτη είναι ήδη μια πραγματικότητα κι ας φωνάζουν χρόνια οι άγιοι και οι γέροντες τους για την αποστασία του ρωσικού λαού... αααα να ψάξετε να βρείτε και κανένα βίντεο του Πούτιν εκεί γύρω στα 1998 να κάνετε συγκρίσεις με το σήμερα γενικώς!

      Διαγραφή
    3. τί να θαυμάσεις στους Ρώσους, τις πολεμικές τους μηχανές και τις βόμβες που αφανίζουν τους ανθρώπους; αξίζει μια χώρα τον θαυμασμό γιατί έχει στρατό ο οποίος στον μεγάλο πόλεμο θα ηττηθεί και θα επιστρέψει πίσω για διαπραγματεύσεις;; συνέλθετε βρε παιδιά, με συμπάθεια το λέω πραγματικά... είναι σαν να θαυμάζετε τον στρατό του Κιμ, δεν είναι άξια θαυμασμού αυτά που αφανίζουν το δημιούργημα του Θεού, κάπως πολύ στραβά κάνετε τις συγκρίσεις με μας, ίσως το ότι είναι διαλυμένος ο στρατός μας να είναι η αιτία που δεν θα συμμετέχουμε στον πόλεμο και θα έχει ως αποτέλεσμα την διατήρηση της ευλογίας του Θεού, γιατί όσοι συμμετέχουν θα αφανιστούν, προσπαθείστε να δείτε τα πράγματα πίσω από το παρασκήνιο, όλα ο Πάνσοφος τα θέλει ή τα επιτρέπει, έχει τους Λόγους Του που θα τους διαπιστώσουμε μετά, κι εμείς καθόμαστε και θαυμάζουμε αυτούς που θα αφηνιάσουν στον μεγάλο πόλεμο και θα καίγονται μεταξύ τους;θαυμάστε άλλα πράγματα

      Διαγραφή
    4. ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΟΤΙ ΓΑΜΑΝΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΟΙ...ΠΕΤΡΕΣ...!!!
      ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΟΦΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
      ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ..

      Διαγραφή
    5. ΔΙΟΔΟΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΕΝΑΝ
      ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ
      ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΝΑΝΑΙ
      MISKO...!!! ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙΣ ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ.

      Διαγραφή
  11. H ΛΑΓΚΑΡΝΤ «ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ» ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ!!!! ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ…...
    25/05/2018 ΔΙΕΘΝΗ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ☆ ☆ ☆
    Ως ένα «από τα πιο εντυπωσιακά έργα» χαρακτήρισε η Κριστίν Λαγκάρντ το έργο της ρωσικής κυβέρνησης, σε σχέση με την μακροοικονομική πολιτική.
    Μιλώντας στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ που πραγματοποιείται στην Αγία Πετρούπολη, η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αποθέωσε τον Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς παρά τις δύσκολες συγκυρίες, η Ρωσία κατάφερε να πετύχει χαμηλά επίπεδα δημοσίου χρέους και ανεργίας:

    «Η Ρωσία υλοποίησε ένα από τα πιο εντυπωσιακά προγράμματα στον μακροοικονομικό τομέα, που θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος. Εχει συγκροτηθεί ένα ειδικό ταμείο αποταμιεύσεων για τις δύσκολες μέρες, υπάρχει μια κυμαινόμενη ισοτιμία, στοχευόμενος πληθωρισμός, καθώς και ενίσχυση και εκκαθάριση του τραπεζικού συστήματος. Χάρη σε όλα αυτά, παρά τις δύσκολες συγκυρίες, τα τελευταία τρία χρόνια η Ρωσία κατάφερε να πετύχει χαμηλά επίπεδα χρέους, εξαλείφοντας σχεδόν το έλλειμμα του προϋπολογισμού, ενώ επίσης κατάφερε να πετύχει πολύ χαμηλό επίπεδο ανεργίας», δήλωσε η Κριστίν Λαγκάρντ.

    Νωρίτερα ο επικεφαλής της αρμόδιας αποστολής του ΔΝΤ για την Ρωσία Ερνέστο Ραμίρες Ρίγκο είχε δηλώσει ότι το ΔΝΤ διατήρησε την πρόβλεψη του για αύξηση του ΑΕΠ στην Ρωσία για το 2018, στο 1,7% παρά την ενίσχυση των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στην Ρωσία...!!!!
    ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ Η Γ Ε Τ Η ΠΟΥΤΙΝ
    ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επειδη ανοιξατε κουβεντα με τον Διηνεκη ειπα να πεταξω κατι πραγματακια κι* εγω στο τραπεζι.

    https://uploads.disquscdn.com/images/65272ba33698043a57e8677e4dfb9b290550d79a0d39a7be6eeff14a12a9f86e.jpg
    συνεχιζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=sqzDSrR4L4w&ab_channel=apidta
    συνεχιζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς MNK
    Eξαιρετική ως πάντα Μπράβο!
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλο καλά λόγια διαβάζω εδώ και θ' αρχίσω ν' ανησυχώ. :)

      Διαγραφή
    2. Aπλά εκφράζεις σκέψεις καθαρόαιμων και έξω από το σπήλαιο Ελλήνων αλλά με σαφή διατύπωση. Α ξέχασα φωτεινή. Ξέρεις ως ο Μαύρος Αετός είπε σε σχόλιο κατοπινού άρθρου ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΣΙΜΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ...
      δπ

      Διαγραφή
    3. Ναι, το διάβασα αυτό το σχόλιο και "κάτι" μου είπε μέσα μου, αλλά δεν ξέρω ακόμα τι.
      Δεν είμαι η Φωτεινή, είμαι η Μαρία.

      Διαγραφή
    4. Το ξέρω δεν ειπα Φωτεινή ΑΛΛΑ φωτεινή.
      δπ

      Διαγραφή
  15. https://www.youtube.com/watch?v=GSrhJGGDqx0&ab_channel=vic975

    Απλως καποιοι της φυλης Φριζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει, αυτά είναι γνωστά. Όπως και ότι η ΚουΚλουξΚλαν ήταν η προβοκάτσια των Βορείων (κατευθυνόμενων από εβραίους πωλητές σκλάβων) για να ενοχοποιηθούν για δολοφονίες οι χριστιανοί του Νότου.

      Σαν να μην πέρασε μια μέρα...

      Διαγραφή
    2. "Σαν να μην πέρασε μια μέρα...",
      εννοώ... οι πραγματικοί ρατσιστές κατηγορούν άλλους για ρατσισμό.

      Διαγραφή
  16. Τρόμος στις ΗΠΑ: Οι S-500 έπληξαν στόχο στα 480 χλμ!!! -
    Ποτέ στο παρελθόν δεν είχε καταγραφεί τέτοια απόσταση....
    27/05/2018 - 10:11 | Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2018 - 10:12
    ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    ☆ ☆ ☆ ☆
    Mια δοκιμή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και φαντασία έλαβε χώρα στην Ρωσία όπου το νέο ρωσικό αντιαεροπορικό και αντιβαλλιστικό σύστημα S-500 έπληξε τον στόχο του σε απόσταση που δεν είχε καταγραφεί μέχρι σήμερα.

    Η Ρωσία, μυστικά, διεξήγαγε τη δοκιμή του νέου συστήματος S-500 Prometey επιτυγχάνοντας ένα αξεπέραστο βεληνεκές όπως αναφέρουν με ανησυχία και τρόμο οι αμερικανικές υπηρεσίες.

    Πηγές προσκείμενες στα υψηλά κλιμάκια της CIA και της NSA αναφέρουν ότι κατά τη δοκιμή, το S-500 έπληξε στόχο σε απόσταση 299 μιλίων (περίπου 480 χλμ.), δηλαδή κατά 50 μίλια περισσότερα από το προηγούμενο ρεκόρ!

    Το βεληνεκές του επίσης εξελιγμένου α/α S-400 όταν χρησιμοποιεί τον πύραυλο 40N6 είναι περίπου 250 μίλια

    Όμως δεν αναφέρθηκε ο τόπος και ο χρόνος διεξαγωγής της δοκιμής

    Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας και η κατασκευάστρια Almaz-Antey, δεν προέβησαν σε κανένα σχόλιο όπως και το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν έχει γίνει καμία αναφορά στην εξέλιξη του S-500. Το S-500 Prometey αναμένεται να ενταχθεί σε υπηρεσία το 2020.

    Έχει αναφερθεί ότι το σύστημα είναι ικανό να πλήττει drones, συμβατικά αεροσκάφη και αεροσκάφη τεχνολογίας stealth και υπέρ-υπερηχητικά όπλα.

    Βέβαια έχει ενδιαφέρον να γίνει γνωστό σε τι απόσταση μπορεί να εντοπίσει και να πλήξει αεροσκάφη τεχνολογίας stealth.

    Το σύστημα βασίζεται στον μεγάλου βεληνεκούς πύραυλο αναχαίτισης 40Ν6 που μπορεί να εμπλέκει στόχους σε απόσταση 155 μιλίων, ενώ μπορεί να πλήττει στόχους και στο διάστημα σε ύψος άνω των 60 μιλίων.

    Το νέο πυραυλικό σύστημα θεωρητικά θα μπορεί να πλήξει στόχους σε ακτίνα 650 χλμ και ύψος 200 χλμ. Για να γίνει κατανοητό το εύρος δράσης τους, ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός βρίσκεται μόλις στα 418 χιλιόμετρα ύψος.

    Οι πρώτοι πύραυλοι S-500 θα εγκατασταθούν στα περίχωρα της Μόσχας, δημιουργώντας μία αδιαπέραστη ομπρέλα πάνω από την ρωσική πρωτεύουσα και την κεντρική Ρωσία γενικότερα.

    Θα ανήκει δηλαδή στο A-135 (NATO: ABM-3 Gorgon)αντιβαλλιστικό σύστημα που προστατεύει την Μόσχα και είναι ενεργό από το 1995 αντικαθιστώντας το προηγούμενο, το A-35.

    Οι συγκεκριμένοι πύραυλοι θεωρούνται απάντηση στο σύστημα αεράμυνας THAAD των ΗΠΑ που χρησιμοποιεί το ΝΑΤΟ.

    Ήδη ο ρωσικός στρατός «τεστάρει» τους S-350 Vityaz με εύρος δράσης τα 120 χλμ και ύψος δράσης τα 30 χλμ.

    ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΒΓΗΚΕ ΜΕΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ
    ΠΑΛΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΙΑ...ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟΥΣ
    ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥΣ-ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΥΣ ΥΠΕΡΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ
    ☆☆ S - 6 0 0 ☆☆ ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σαν πολλά καλά λόγια πέφτουν για την πάρτη σου μαράκι. Για τον εαυτό μου ξέρω ότι ήμουν ειλικρινής γιατί αυτός ο τελείτσας στο λαιμό μου κάθονταν. Παλιά μίλαγε στη thrix με το όνομα Κούλα σαν να γνωρίζονταν, και όταν το σχολίασα, άκρα του τάφου σιωπή. Τώρα μας αποκαλεί ελλυνέζους όπως αυτή. Άβυσσος.

    Ρε συ μαυραετέ πως σου ξέφυγε ο τελείτσας και δεν βρήκες ακόμα τη φωτογραφία του που μας λέει ελλυνέζους; Να τον διώξει ο εργ, δεν υπάρχει περίπτωση.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε κι οι άλλοι ειλικρινείς είναι, εγώ έχω ένα θεματάκι με τους πολλούς επαίνους. Δεν είμαι συνηθισμένη, το κράξιμο μού είναι πιό οικείο, ξέρω πως να το αντιμετωπίσω. Η διασημότης με τρομάζει! :Ρ

      Αυτό με την "Κούλα" δεν είχε πέσει στην αντίληψή μου. Αλλά το "ελλυνέζοι", πραγματικά βγάζει μάτι. Και με την ίδια ορθογραφία! Γιατί ύψιλον κι όχι γιώτα ή ήττα;;;; Έχει αλλάξει και ο τρόπος γραφής του, από την ιστορία με την Αλβανίδα και δώθε, έχει ευτελιστεί. Πραγματικά, σαν να γράφει η τρίχα ή ο "σύντροφος".

      Υποτίθεται πως ο Εργοδότης τον ξέρει πολλά χρόνια και είναι σε θέση να αξιολογήσει την κατάσταση. Στο κάτω-κάτω, ο καθένας στο μαγαζί του μπορεί να δέχεται όποιον θέλει. Ίσως και να του αρέσει ο τζερτζελές που γίνεται.

      Διαγραφή
    2. Επί εποχής Ντάνου, είχαν πέσει κάποιες πληροφορίες από τις οποίες διαπίστωσαν κάποιοι, όπως Στίλπων μετά της γυναικός του, Τελίτσας και κανα δυο άλλοι, ότι γνωρίζονταν τελικά από το ροκ κλαμπ Όμπρε στο Χαλάνδρι, το οποίο έκλεισε κοντά στο 2000 για διακίνηση ναρκωτικών. Οπότε...δικαιολογημένο το brain damage όλων αυτών...

      who cares..

      Διαγραφή
    3. Τελικώς, το Χαλάνδρι έχει αποδειχθεί σφηκοφωλιά. Ξέρω κι άλλες περιπτώσεις από κει, αποφοίτων του Κολεγίου που κινούνται "περιέργως".

      Διαγραφή