«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Η γελοιοτέρα κυβέρνησις όλων των εποχών! Ασχολείται επιμελώς, μόνο με τη "φούντα", την ομοφυλοφιλία, και πώς θα γίνουμε Ισλάμ. (μουσικό βίντεο)




αφιερωμένο άλλη μια φορά...

10 σχόλια:

  1. και δεξιώνεται τον Κάρολο της Αγγλίας με σφυρίδα και καρυδόπιτα με παγωτό, δεν τους χαλαλίζω ούτε ένα ειρωνικό χαμόγελο, δεν το αξίζουν, είναι πιό χαμηλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αγγλος θα ειπε στην καμηλα του
    Τι μαλακες που ειναι αυτοι οι ελληνες ζητουν να τους δωσουμε τα μαρμαρα πισω
    Τι να τα κανουν αφου τους εχει πλακωσει η "ταφοπλακα"...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δήλωση του Καρόλου ΄΄είμαστε όλοι Ελληνες΄΄ δεν έγινε τυχαία, χτυπούν τον Ελληνισμό στη ρίζα κατευθείαν, οι πολλοί θα νιώσουν ικανοποίηση ωω αναγνωρίζεται η αξία του Ελληνισμού θα πουν οι όχλοι, θα το κάνουν τάση, θα πετάγονται οι Ινδοί που βιάζουν παιδιά και θα λένε είμαστε όλοι Ελληνες, τί σχέση έχουμε εμείς με τους βαρβάρους; τον έφεραν να χρυσώσει το χάπι σχετικά με όλους αυτούς που εισβάλλουν στην χώρα μας, θα πει ο άλλος ΄΄αφού το λένε οι Αγγλοι με περηφάνεια ότι είναι Ελληνες, γιατί όχι κι ο κακόμοιρος φτωχός Πακιστανός Αφρικανός κλπ΄΄;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν δεν υπάρχει λέξη χειρότερη του γελοίου, ας την δημιουργήσουμε για όλα αυτά τα γλοιώδη υποκείμενα που προσωρινά περνούν από την χώρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!! ΣΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ !!!
    (ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ)...!!!
    --------

    Τι αποκαλύπτει η dimokratianews.gr :

    «Καζάνι που βράζει» είναι το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στα Λαγκαδίκια της Θεσσαλονίκης, όπως φάνηκε και από αιματηρό περιστατικό τα ξημερώματα της Δευτέρας. Στη δομή φιλοξενούνται 650 πρόσφυγες και μετανάστες οκτώ διαφορετικών φυλών, την ώρα που μπορεί να φιλοξενήσει μόλις τους μισούς, σύμφωνα με όσα δηλώνει στη «δημοκρατία» ο δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης. Οι μετανάστες στην περιοχή, εξαιτίας των συνεχόμενων ροών, είναι διπλάσιοι από τους... μόνιμους κάτοικους του χωριού. Καθημερινά είναι τα περιστατικά μικροκλοπών, ενώ πρόσφατα παράνομοι μετανάστες απείλησαν με μαχαίρι μικρά παιδιά!

    Συχνές είναι και οι μεταξύ τους συμπλοκές, με τελευταίο το αιματηρό περιστατικό που ξέσπασε μεταξύ 250 μεταναστών και προσφύγων τα ξημερώματα της Δευτέρας και είχε ως συνέπεια να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» έξι άτομα, ενώ άλλοι τέσσερις συνελήφθησαν.

    Πληροφορίες αναφέρουν πως οι μετανάστες επιτέθηκαν ακόμα και στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που βρέθηκε στην περιοχή για να μεταφέρει τους τραυματίες, πετώντας πέτρες στο όχημα, ενώ έξι άτομα σκαρφάλωσαν πάνω σε αυτό! Αφορμή για τη σύρραξη, όπως δήλωσε ο Νίκος Ράγκος, περιφερειακός συντονιστής Βορείου Ελλάδος του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, ήταν το... μπανιστήρι που έκανε ένας μετανάστης στη γυναίκα ενός άλλου. «Πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό. Το συγκεκριμένο κέντρο είναι πλήρες και κοιτάμε πώς θα λύσουμε το πρόβλημα» σχολιάζει ο ίδιος στη «δημοκρατία».

    Πάντως, σε κατεπείγον έγγραφο που απέστειλε ο Γιάννης Καραγιάννης στον γενικό αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλονίκης και τον Νίκο Ράγκο χαρακτηρίζει την κατάσταση επικίνδυνη, που έχει δημιουργήσει ανασφάλεια στην τοπική κοινωνία. «Θα πρέπει στη δομή να παραμείνουν μόνο οι Σύριοι πρόσφυγες. Ο πληθυσμός των ανθρώπων που αυτή τη στιγμή φιλοξενούνται εκεί είναι απολύτως ανομοιογενής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη συνύπαρξή τους. Ζητάμε επίσης να υπάρξει μόνιμη αστυνομική φύλαξη του χώρου και όχι ελάχιστοι αστυνομικοί. Τέλος, θέλουμε να μειωθεί ο αριθμός των φιλοξενουμένων στο μισό» εξηγεί στη «δημοκρατία» ο κ. Καραγιάννης.

    Το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στα Λαγκαδίκια βρίσκεται μόλις 200 μέτρα από το δημοτικό σχολείο της περιοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΓΑΛΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι Γερμανοί «καρφώνουν» τον Τσακαλώτο: Περιμένει επενδύσεις €1,5 δισ. από την κάνναβη!!! Ποντάρουν στην ανάπτυξη με... ναρκωτικά..!!!
    -------
    Μεγάλες διαστάσεις λαμβάνει η αποκάλυψη του γερμανικού οικονομικού περιοδικού Wirtschaftswoche ότι η ελληνική κυβέρνηση προσδοκά να προσελκύσει έσοδα ύψους 1,5 δισ. ευρώ από επενδύσεις στον τομέα της φαρμακευτικής κάνναβης.

    Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη στρατηγική που θα ακολουθήσει μετά το τέλος του τρέχοντος δανειακού προγράμματος της Ελλάδας, το υπουργείο Οικονομικών παρουσίασε στους Ευρωπαίους πιστωτές το πρόγραμμα για την αυτοδύναμη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Είναι το περίφημο «ολιστικό σχέδιο ανάπτυξης» της ελληνικής οικονομίας στο οποίο έχει κατ' επανάληψη αναφερθεί ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό, στο ολιστικό σχέδιο, το υπουργείο Οικονομικών συμπεριέλαβε πρόβλεψη για προσέλκυση επενδύσεων ύψους 1,5 δισ. ευρώ από τη φαρμακευτκή κάνναβη!
    «Με το τρέχον ποσοστό επενδύσεων η χώρα δεν έχει κανένα μέλλον» είπε στη Wirtschaftswoche o οικονομολόγος Ντάνιελ Γκρος, διευθυντής της δεξαμενής σκέψης Centre for European Policy Affairs των Βρυξελλών. Θεωρεί, δε, ότι θα πρέπει να αυξηθεί το ποσοστό αποταμιεύσεων στην Ελλάδα, για να συμπαρασύρουν προς τα πάνω τις επενδύσεις και ότι η κυβέρνηση θα πρέπει μελλοντικά να δώσει κίνητρα για την ιδιωτική αποταμίευση, όταν το επιτρέψει ο προϋπολογισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΤΑΝΤΙΑ :Ελπίζουμε να ξεπουλήσουμε για μόλις 10εκ.ευρώ & την «ΕΛΒΟ»!!!…
    Η «Πρόταση - Έκκληση» του Στρατηγού Κωσταράκου».
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ...!!!
    ΄Όσο το κόστος ενός LEOPARD 2 θα αποκτήσουν οι Γερμανοί ή Νοτιοαφρικανοί την Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων «ΕΛΒΟ»…...

    Πόσοι από εμάς είναι υπερήφανοι για αυτήν εδώ την Κατάντια...;;;
    - Στο πλαίσιο του διεθνούς πλειοδοτικού διαγωνισμού για την πώληση των παγίων της βιομηχανίας, που βρίσκεται εδώ και τέσσερα χρόνια σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ο....
    ισχυρός γερμανικός όμιλος Krause-Maffei Wegmann (KMW) -«γνώριμος» της ΕΛΒΟ από τη
    συνεργασία τους στο πρόγραμμα συμπαραγωγής των αρμάτων μάχης LEOPARD 2-, καθώς και η ανερχόμενη Paramount Group από τη Νότια Αφρική.
    Την Δευτέρα, αναμένεται να ανοίξουν οι πρώτοι από τους δύο φακέλους που κατέθεσαν οι ενδιαφερόμενοι, αυτοί που αφορούν τα πιστοποιητικά και τα νομιμοποιητικά έγγραφα, και τις επόμενες 15 ημέρες προβλέπεται να ανοίξουν και οι δεύτεροι, που αφορούν τις οικονομικές προσφορές.
    Αφετηρία τα 10 εκατ. ευρώ..ΞΕΦΤΙΛΑ...
    Η τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στα 10 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνει κτιριακές εγκαταστάσεις, οικόπεδα, εξοπλισμό, σήματα κατοχυρωμένα δικαιώματα, άδειες και πατέντες, ενώ, όπως έχουν δηλώσει κυβερνητικά στελέχη κριτήριο για την επιλογή του επενδυτή θα είναι όχι μόνο το ύψος της οικονομικής προσφοράς, αλλά και το business plan που θα παρουσιάσει για την ανάπτυξη της βιομηχανίας.

    Από την πλευρά τους, οι 336 εναπομείναντες εργαζόμενοι, που ξεκίνησαν απεργιακές κινητοποιήσεις καταγγέλλοντας αρχικά «ξεπούλημα» της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας -με το επιχείρημα πως η τιμή εκκίνησης αντιστοιχεί στο κόστος ενός LEOPARD-, επικεντρώνουν τώρα τις διεκδικήσεις τους στη διασφάλιση του συνόλου των θέσεων εργασίας και στην ανάπτυξη της επιχείρησης.

    «Εφόσον φτάσαμε ως εδώ, υπό την πίεση της τρόικας και των δανειστών, ζητάμε να διασφαλιστεί πως αυτός που θα πάρει την εταιρεία πρέπει να έχει ένα σχέδιο ανάπτυξης που θα φέρει δουλειά και θα την μεγαλώσει, δεν θα την μικρύνει», είπε στην «Οικονομία» ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΕΛΒΟ, Θόδωρος Αλιόγκας, και προσέθεσε:
    «Το ότι υπάρχει ενδιαφέρον από δύο μεγάλους ομίλους-κολοσσούς αποδεικνύει ότι κάτι καλό υπάρχει εδώ, που μπορεί να αναπτυχθεί και να μας δώσει κέρδη.
    Να σκεφτούμε οτι μόλις πριν ΑΠΟ τρία χρόνια δούλευαν στην Εταιρία 1450 εργαζόμενοι και είχε στα σκαριά μια παραγγελία 300 οχημάτων τύπου Hamer… Άντε τώρα να συγκριθούμε με τους Τούρκους !

    Έκκληση αλλά και Πρόταση του Έλληνα Στρατηγού της Ε.Ε Μιχαήλ Κωσταράκου να μην χαθεί μια ακόμη ευκαιρία για τη Χώρα και το Στράτευμα …
    ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΩ - ΟΛΑ (ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ) ΤΑ
    ΜΑΧΑΙΡΩΝΩ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΤΣΙ Η ΕΕ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ !!!
    ----
    Ας θυμηθούμε ένα παλιότερο αλλά επίκαιρο άρθρο από το logiosermis.net:

    Η ΕΕ επιβάλει σιγά σιγά την ιδιωτικοποίηση του νερού σε χώρες της Ευρώπης, με πρωταρχικούς εύκολους στόχους τις πιο αδύναμες σε καθεστώς μνημονίου χώρες όπως η Ελλάδα. Μια ιδιωτικοποίηση που σχεδόν πάντα αποτυχαίνει εις βάρος των καταναλωτών και και καταλήγει σε πολύ υψηλές τιμές και κακή ποιότητα υπηρεσιών με όφελος μόνο στα κέρδη πολυεθνικών Ευρωπαϊκών.

    Οι σημαντικότερες πολιτικές αλλαγές κρύβονται καμιά φορά στη λεπτομέρεια.
    Η απομαγνητοφώνηση του βίντεο:

    Μυστικά κρυμμένα σε μια οδηγία, προσπαθεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αυτή τη στιγμή να περάσει το σχέδιο του αιώνα. Δεν πρόκειται για τίποτε λιγότερο από την ιδιωτικοποίηση της ύδρευσης σε όλη την Ευρώπη. Εάν περάσει το σχέδιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το νερό από ένα συλλογικό αγαθό θα μετατραπεί σε αντικείμενο κερδοσκοπίας, με το οποίο μπορούν να κερδηθούν και στη Γερμανία δισεκατομμύρια.
    Είναι μια νίκη μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων που πολέμησαν αρκετά χρόνια για αυτή την ιδιωτικοποίηση. Οι συνέπειες για εμάς τους καταναλωτές μπορεί να είναι τεράστιες. Τι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε, θα μας το δείξουν τώρα οι Στέφαν Στούχλιγκ Στέφαν Στούχλιγκ και Νίκολας Στάινερ.

    Το νερό δεν είναι απλώς υδρογόνο –δύο- οξυγόνο, το νερό είναι ΖΩΗ...
    Η πρόσβαση στο νερό ανακηρύχθηκε από τον ΟΗΕ σε ανθρώπινο δικαίωμα. Στη Γερμανία το νερό ανήκει κυρίως στους δήμους και στις κοινότητες, δηλαδή σε όλους μας. Αυτό ενδέχεται σύντομα να αλλάξει, με δραστικές επιπτώσεις, και στη Γερμανία.

    Κατά την επιθυμία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα ξεκινήσει εδώ στην Πορτογαλία. Οι Βρυξέλλες απαιτούν από τη χώρα να πουλήσει τις υπηρεσίες ύδρευσής της. Εδώ στο Πάσος Ντε Φερέιρα η ιδιωτικοποίηση έχει ήδη ξεκινήσει, ενάντια στη θέληση των πολιτών, όπως μας λένε.

    –«Παλιότερα το νερό εδώ πινόταν. Ήταν καλό, φρέσκο νερό. Τώρα όχι πια!»

    -«Είμαι 66 χρονών και πάντοτε πινόταν το νερό!»

    -«Τώρα πια δεν κάνει να πιούμε το νερό από τη δημόσια βρύση!»

    -«Ναι, τώρα το δημόσιο νερό λένε ότι δεν πίνεται πλέον».

    Η κοινότητα στο Πάσος Ντε Φερέιρα έκανε κέρδος ακριβώς μία φορά: με την πώληση. Τώρα πρέπει οι πολίτες να ζήσουν με τις συνέπειες. Οι άνθρωποι μας δείχνουν τους λογαριασμούς τους, και πράγματι: τα μηνιαία ποσά είναι τρομακτικά. Τώρα έχουν πολλοί πολίτες πρόβλημα να πληρώσουν τους λογαριασμούς του νερού τους.

    -«Οι συνέπειες της ιδιωτικοποίησης εδώ στο Πάσος Ντε Φερέιρα υπήρξαν καταστροφικές. Έχουμε 400% αύξηση των τιμολογίων μέσα σε λίγα χρόνια και κάθε χρόνο άλλη μια αύξηση των τιμών 6%.Αυτό είναι μια καταστροφή».

    Οι χώρες σε κρίση όπως η Πορτογαλία και η Ελλάδα χρειάζονται χρήματα. Γι’ αυτό τις πιέζει η τρόικα στις Βρυξέλλες μυστικά να πουλήσουν τις παροχές ύδρευσής τους. Στο παράρτημα των συμβάσεων με την τρόικα που έχει στη διάθεσή του το «Μόνιτορ», βλέπουμε: Στην Ελλάδα είναι να πουληθούν οι δύο μεγάλες εταιρείες ύδρευσής της Αθήνας (ΕΥΔΑΠ) και της Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή