«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Χόρτο και κουτόχορτο

Ξέρετε σε ποιόν ανατίθεται η εποπτεία των εγκαταστάσεων, ο έλεγχος και η παρακολούθηση της μεταφοράς της φαρμακευτικής κάνναβης, σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και είναι πια νόμος; Στα τοπικά αστυνομικά τμήματα! Της επαρχίας! Αυτά που δεν έχουν αστυνομικούς να ελέγξουν ούτε την ασφάλεια των χωριών που υποτίθεται ότι φυλάνε!



Και ποιοι θα φυλάνε σε 24ωρη βάση τις εγκαταστάσεις των μονάδων παραγωγής; Ιδιωτικοί φύλακες, αλλά «ένστολοι»! Αν δεν φοράνε στολή δεν κάνουν! Αυτούς, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση ποιος θα τους ελέγχει; Δεν προβλέπεται σαφώς! Αλλά, προβλέπεται ότι το χωράφι και το εργοστάσιο θα έχει περίφραξη από συρματόπλεγμα ή τοίχο τουλάχιστον 3 μέτρων και ότι εσωτερικά μεταξύ περίφραξης και εγκαταστάσεων ή χωραφιού θα υπάρχει κενή ζώνη τουλάχιστον 3 μέτρων!

Επιπλέον, προβλέπεται ότι «τουλάχιστον ένας κινητός σκοπός ανά βάρδια κινείται κατά μήκος της εσωτερικής ελεύθερης - κενής ζώνης. Σε εκτάσεις μεγαλύτερες των 10 στρεμμάτων, οι κινητοί σκοποί ανά βάρδια είναι τουλάχιστον δύο.» Ο εμπνευστής της απόφασης για την ασφάλεια δεν φαντάστηκε, ότι κατά πάσα βεβαιότητα οι σκοποί θα είναι ακίνητοι και θα πίνουν τη φραπεδιά τους όπως γίνεται με σχεδόν όλους τους φύλακες είτε είναι αστυνομικοί είτε ιδιώτες, σχεδόν παντού!

Η υπουργική απόφαση για τους όρους που θα καλλιεργείται η φαρμακευτική κάνναβη έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας παρέας που κατεβάζει ιδέες σε καφενείο συζητώντας! Όπως οι περισσότερες αυτής της κυβέρνησης. Μόνο που εδώ μιλάμε για ψυχοτρόπες ουσίες. Και για μια χώρα που δεν φημίζεται ούτε για τις αστυνομικές της δυνάμεις ούτε και για την εφαρμογή νόμων και διατάξεων.
Τίποτε από όσα προβλέπει ο νόμος δεν εξασφαλίζει την ασφάλεια των περιοχών καλλιέργειας και των προϊόντων της κάνναβης. Ούτε την ασφάλεια των περιοχών όπου θα γίνεται η καλλιέργεια. Γιατί, φυσικά θα γίνεται στην ελληνική επαρχία. Δεν φυτρώνει κι ούτε υπάρχει χωράφι στις βιομηχανικές ζώνες των μεγαλουπόλεων. Αλλά, κι εδώ ο νομοθέτης έχει προσθέσει τη θεωρητικούρα του. Οι εγκαταστάσεις πρέπει να απέχουν τουλάχιστον 1000 μέτρα από σχολεία. Ακριβώς όπως προβλεπόταν για καφενεία και χώρους τζόγου μέχρι να φυτρώσουν γύρω από τα σχολεία κάθε είδους μαγαζιά.

Το παράβολο των 10.000 ευρώ για να εγκριθεί η εγκατάσταση είναι αστείο. Αντίγραφο ποινικού μητρώου, που απαιτείται, εμφανίζει καθένας αχυράνθρωπος οποιουδήποτε κυκλώματος. Και επιπλέον, σύμφωνα μ αυτό το νόμο δε χρειάζονται αρχιτεκτονικά σχεδιαγράμματα ή θεωρήσεις τους για να εγκριθεί μια εγκατάσταση!

Κερασάκι στην τούρτα είναι η υποχρέωση του παραγωγού να υποβάλει στο Αρχηγείο της Αστυνομίας ΑΙΤΗΣΗ, 10 μέρες πριν τη μεταφορά οποιουδήποτε φορτίου κάνναβης, με την ακριβή ημερομηνία και ώρα φόρτωσης και την ακριβή ποσότητα του μεταφερόμενου προϊόντος! Για να γίνει βούκινο!

Η υπουργική απόφαση είναι ένα μαργαριτάρι ακραίας γραφειοκρατίας, η οποία διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλο. Προβλέπει μέχρι και το χρώμα εσώρουχου που θα φοράνε οι υπάλληλοι (τρόπος του λέγειν), και έναν πακτωλό χαρτούρας δικιολογητικών, αλλά δεν προβλέπει τίποτε για τους όρους λειτουργίας των μονάδων!

Δεν προβλέπονται θέσεις εργασίας, ειδικότητες, εξοπλισμός, συμβάσεις έργου, υποχρεώσεις και δικαιώματα επιχειρηματιών και εργαζόμενων, ούτε υποχρεώσεις έναντι του δημοσίου. Δεν υπάρχουν εσωτερικοί κανόνες ασφάλειας στη διαδικασία φαρμακευτικής παραγωγής, τόσο για το προσωπικό όσο και για το τελικό προϊόν. Όλα υπόκεινται στον περιοδικό έλεγχο δημόσιων υπηρεσιών, που δεν παρέχουν κανένα εχέγγυο για την αποτελεσματικότητά τους. Ας μη μιλήσουμε για τους πειρασμούς, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι τεράστιοι.

Ο νόμος φανερώνει ότι η κυβέρνηση δεν είναι σοβαρή ούτε στον τομέα του χόρτου, παρ όλο που έχει θαυμαστές. Τα πάει καλύτερα στον τομέα του κουτόχορτου. Όπου έχει περισσότερους.

Γ. Παπαδόπουλος- Τετράδης

πηγή

7 σχόλια:

  1. ΕΚΤΟΣ ΣΧΟΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΠΙΣΤΕΥΩ
    ----
    Εκατομμύρια ιοί πέφτουν από τον ουρανό λόγω της Αφρικανικής σκόνης

    POSTED ON 18 ΜΑΪΟΥ 2018
    Όταν οι δικοί μας επιστήμονες προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι η Αφρικανική σκόνη δεν είναι και τόσο τοξική ή ακόμα και ότι… «κάνει καλό στο κλίμα», μια έρευνα διεξαγόταν σε τη συνεργασία ερευνητών από τον Καναδά, την Ισπανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες: Ένας εκπληκτικός αριθμός ιών κυκλοφορεί γύρω από την ατμόσφαιρα της Γης και… πέφτουν πάνω μας από εκεί..!!!

    ​Στις αρχές Απριλίου, στα ψηλά βουνά της Σιέρα Νεβάδα της Ισπανίας, μια διεθνής ομάδα ερευνητών έθεσε τέσσερις κάδους για να συγκεντρώσει μια βροχή από ιούς που πέφτουν από τον ουρανό.

    ​Σύμφωνα με τη μελέτη τους, οι ιοί μπορούν να μεταφέρονται για χιλιάδες χιλιόμετρα πριν την εναπόθεσή τους στην επιφάνεια της Γης.

    «Κάθε ημέρα, περισσότερα από 800 εκατομμύρια ιοί κατατίθενται ανά τετραγωνικό μέτρο πάνω από το πλανητικό οριακό στρώμα. Αντιστοιχούν 25 ιοί για κάθε άτομο στον Καναδά», δήλωσε ο βιολόγος Κέρτις Σάτλ (Curtis Suttle), από το Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας.
    ​Οι ιοί και τα βακτήρια σαρώνουν την ατμόσφαιρα με τη μορφή σωματιδίων από σκόνη του εδάφους και τον παφλασμό των θαλάσσιων κυμάτων.

    Ο Σατλ και οι συνάδελφοί του από το Πανεπιστήμιο της Γρανάδας και το κρατικό Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο, θέλησαν να μάθουν πόσο από αυτό το υλικό μεταφέρεται πάνω από το ατμοσφαιρικό οριακό σώμα, πάνω από 2.500 ως 3.000 μέτρα.
    Τα βακτήρια και οι ιοί εναποτίθενται συνήθως στη Γη μέσω βροχοπτώσεων και εισβολών από τη σκόνη της Σαχάρας
    ​Σ΄ αυτό το υψόμετρο, τα σωματίδια υπόκεινται σε μεταφορά μεγάλων αποστάσεων σε αντίθεση με τα σωματίδια που βρίσκονται χαμηλότερα στην ατμόσφαιρα.

    Οι ερευνητές βρήκαν ότι δισεκατομμύρια ιοί και δεκάδες εκατομμύρια βακτήρια κατατίθενται ανά τετραγωνικό μέτρο την ημέρα. Μάλιστα, οι ρυθμοί απόθεσης για τους ιούς ήταν εννέα έως 461 φορές μεγαλύτεροι σε σχέση με τους ρυθμούς για τα βακτήρια.

    «Τα βακτήρια και οι ιοί εναποτίθενται συνήθως στη Γη μέσω βροχοπτώσεων και εισβολών από τη σκόνη της Σαχάρας. Ωστόσο, η βροχή εμφανίζεται λιγότερο αποτελεσματική στην απομάκρυνση των ιών από την ατμόσφαιρα», επισήμανε η συντάκτρια και μικροβιακός οικολόγος Ίσαμπελ Ρες (Isabel Reche), από το Πανεπιστήμιο της Γρανάδας.
    ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ
    ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΣΑΧΑΡΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΙΟΙ
    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΒΑΡΕΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΑΠΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ-ΒΟΡΙΟ ΚΛΠ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ
    ΤΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ "ΣΤΕΙΛΟΥΝ"
    ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ...!!!
    Ε Ι Δ Ι Κ Α Τ Ο Υ Σ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουμε γράψει κάτι σχετικό και εδώ:
      https://diodotos-k-t.blogspot.gr/2018/03/timing.html
      Ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες!

      Διαγραφή
  2. Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018
    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΤΑΪΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ...!!! Υπηρεσία φροντίδας αλλοδαπών οι ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ : Σχεδόν 28.000 λαθρομετανάστες σιτίζονται ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και περιθάλπονται από τον Στρατό. Άσχετα αν οι Έλληνες ΨΩΦΑΝΕ της πείνας!!!!
    ☆ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ☆
    Σε χώρο παραμονής παραμονής παράνομων αλλοδαπών έχουν εξελιχθεί οι ΕΔ, οι οποίες αντί να ασχολούνται με την άμυνα της χώρας ασχολούνται με τους αλλοδαπούς. Τα Διαβατά, η Κως, η Λέσβος και η Σάμος είναι μερικά από τα παραδείγματα όπου τα κέντρα των ΕΔ είναι ασφυκτικά γεμάτα από ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ αλλοδαπούς κάθε δυνατής προελεύσεως....
    Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, αυξήθηκαν κατά 788 άτομα σε σχέση με την περασμένη Πέμπτη οι παράνομοι μετανάστες που διαμένουν στα 30 κέντρα παραμονής, που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις. Συγκεκριμένα, χθες καταγράφηκαν 27.437 άτομα έναντι 26.649 ατόμων την περασμένη Πέμπτη. Η δυνατότητα παραμονής των 30 κέντρων παραμένει στα 23.633 άτομα. Σε ότι αφορά τις εξυπηρετήσεις των αλλοδαπών οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στη χώρα οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων παρείχαν 14.748 μερίδες φαγητού από τις οποίες 571 μερίδες διανέμονται σε κέντρα, τα οποία δεν ανήκουν στην αρμοδιότητά τους. Εκτός όμως από τις μερίδες έχουμε και δωρεάν υγειονομική κάλυψη όπου διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων συμπεριλαμβανομένων και ψυχολόγων.
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΩΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΟΠΑ-ΟΠΑ... ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ
    ΘΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ...
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν το δέχομαι αυτό που γράφεις στο τέλος, η ευθύνη είναι αποκλειστικά όλων αυτών που έδωσαν όρκο και πληρώνονται για την ασφάλεια, την προστασία και την ευημερία μας, είναι και πνευματική ευθύνη που δεν την αντιλαμβάνονται, όταν πχ ξεσκατίζεις τους ισλαμιστές κάποιοι εκ των οποίων είναι δήμιοι και στην χώρα σου, συμμετέχεις στα εγκλήματα τους, γίνεσαι συνένοχος και θα δώσεις λόγο ενώπιον του Φοβερού Βήματος του Κυρίου, εφ όσον είναι επίορκοι έχουν απαξιωθεί από τον ελληνικό λαό και δεν θα έχουν την συμπαράσταση του κόσμου στα δύσκολα, το τραγικότερο όμως είναι ότι εφ όσον δεν αντιδρούν δεν θα έχουν την Θεία Βοήθεια στα δύσκολα που έρχονται, επομένως πού ακριβώς φταίμε όλοι εμείς;; έχετε κάνει φόκους ότι είμαστε εμείς οι υπεύθυνοι γιατί δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους κάποιοι άλλοι οι περισσότεροι εκ των οποίων βρίσκονται στις θέσεις με μέσο και γλύψιμο; γιατί θα πρέπει να αντιδράσουμε εμείς; ας πρόσεχαν, δεν τους επιλέξαμε και δεν τους διορίσαμε, στην θέση που βρίσκονται έχουν ευθύνες αν γίνονται επίορκοι είναι δικό τους πρόβλημα, δεν περιμένουμε να μας προστατέψουν αυτοί οι άνθρωποι, ο καθένας μόνος του, αυτό είναι το σύνηθες που ακούς τα τελευταία χρόνια παντού έξω

      Διαγραφή
  3. θα τάξουν μπόλικο χρήμα στους δήμους με τις κατά τόπους χασισοφυτείες αλλά ο κόσμος θα αντιδράσει και θα αντιδράσει δυναμικά, ο κάθε δήμαρχος είναι φάτσα κάρτα μπροστά στον κόσμο και η τοπική αστυνομική δύναμη επίσης, θα επικρατήσει αναρχία, η οποία θα αποβεί μοιραία γι αυτούς κι όχι για τον κόσμο, ας το τολμήσουν, είναι εμφανές πλέον ότι σε κάποιους το παιχνίδι έχει ξεφύγει εντελώς λέμεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αναρωτιέμαι αν επιχειρήσει ο Τσίπρας να κάνει χασισοχώραφα στα πομακοχώρια της Ξάνθης πχ όσο κι αν εύχεται καλό ραμαζάνι, δεν τον παίρνει να κάνει μαγκιές με τους μουσουλμάνους, δεν το χει για να το γράψω πιό απλά, δεν έχουν ιδέα περί μουσουλμάνων και θα βρεθούν προ εκπλήξεων, γυμνοί από την προστασία των αφεντικών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. με μια ενδελεχή ματιά, παρατηρείται μια προχειροδουλειά γενικώς.. δείγμα ότι κάποιοι είναι πολύ βιαστικοί να περατώσουν κάποιες εντολές γιατί φοβούνται κάτι;; γιατί φεύγουν και θέλουν να δείξουν ότι ήταν καλοί σκλάβοι;; γνωρίζουμε ότι θα έχουμε βασιλιά θα μας τον κατσικώσουν χωρίς να μας ρωτήσουν κι αυτοί το γνωρίζουν, οι ενέργειες και οι αποφάσεις τους γίνονται με επιπολαιότητα, χωρίς την στοιχειώδη σαντιγύ προς παραπλάνηση του πόπολου, αυτό δείχνει ότι στο μέτωπο Ελλάδα έχουν χάσει μάλλον την μπάλα για λόγους που γνωρίζουν οι ίδιοι, δυστυχώς αυτό το χάσιμο της μπάλας θα τους οδηγήσει και στην λύση της τουρκικής εισβολής αλλά τότε θα φάνε το κεφάλι τους και θα πληρώσουν με τόκους όσο ελληνικό αίμα έχει χυθεί εξ αιτίας τους μέσα στην παγκόσμια ιστορία, εδώ υπάρχουν δύο καλά νέα, το πρώτο ότι ο ελληνισμός θα λάμψει, το δεύτερο ότι δεν πιστεύουν στον Θεό και δεν μπορούν να αλλάξουν τον ρου της ιστορίας, αν πίστευαν δεν θα ενεργούσαν όπως ενεργούν και θα ήταν διαφορετική η παγκόσμια κατάσταση, από το γεγονός και μόνο του ότι δεν πιστεύουν αποδεικνύεται ότι δεν μπορούν να αποφύγουν τα προφητευόμενα όσο και αν τα μελετούν, εφ όσον δεν πιστεύουν δεν μπορούν να τα κατανοήσουν με τίποτα 400 εκατομμύρια ειδικοί και πράκτορες και γεωπολιτικοί αναλυτές κι αν τα μελετήσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή