«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Αυτοί είναι.... Οι ΣΟΥΠΕΡ εκπαιδευμένοι τούρκοι ΚΟΜΑΝΤΟ και έρχονται καβάλα στα «σαλάχια» για να μας εξολοθρεύσουν...!!! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ...!!!

5 σχόλια:

  1. ΙΤΣ ΤΑΜΑΜ...ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΩ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ... TURKSAT KAI ASTRA...ΓΙΑ ΤΖΑΜΠΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ GHAMPIONS LEAGUE...EUROPA LEAGUE...ΤΕΝΙΣ ΚΛΠ...ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ COCA-COLA ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ...Η ΞΑΝΘΗ [ ΣΟΥΗΔΕΖΑ ] ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΙΛΑΡΑ 5 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΦΟΡΕΜΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΛΑΔΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΛΙΡΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΕ ΑRMANI ΣΥΝΟΛΟ ΑΛΛΩΝ ΤΟΣΩΝ ΧΙΛΛΙΑΔΩΝ ΛΙΡΩΝ ...ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΤΖΙ ΤΖΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΝΤΥΣΙΜΑΤΑ ΝΑ ΚΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ ...ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟΤΕ ΜΑΜΑ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ...- ΑΧΜΕΤ...ΑΙΣΕ...ΓΚΕΛ ΜΠΡΟΥΡΝΤΑ [ ΕΛΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ] ΜΕΡΕΝΤΑ...ΛΕΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ...ΜΕΡΕΝΤΑ ΙΤΣ ΤΑΜΑΜ [ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ] ΧΑ ΧΑ...ΚΩΣΤΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΓΕΛΑΩ...ΡΕ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΕΚ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΤΩΡΑ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Κώστα, είδα το βίντεο που ανέβασες και γελούσα 2 ώρες...πολύ καλό.Αλλά δεν θα πρέπει να υποτιμούμε τον αντίπαλο, ειδικά τις ειδικές δυνάμεις του η Özel Kuvvetler Komutanlığı όπως λέγονται εν συντομία ΟΚΚ η όπως τους ξέρουν οι περισσότεροι ως Bordo Bereliler.
    https://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%96zel_Kuvvetler_Komutanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1

    Στα τουρκικά ΟΚΚ, σημαίνει "Διοίκηση Ειδικών Δυνάμεων" και είναι μονάδα που υπάγεται απ' ευθείας στο Τουρκικό ΓΕΕΘΑ.. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει σωματική βελτίωση, στίβο εμποδίων, πολεμικές τέχνες και στρατιωτική πάλη σώμα με σώμα, ΑΡΒΧΠ,(Ατομικό, Ραδιολογικό, Βιολογικό, Χημικό Πόλεμο), εκπαίδευση στα αλεξίπτωτα, καταδύσεις, καταστροφές, εκπαίδευση ελεύθερου σκοπευτή, έρευνα-διάσωση, αντιτρομοκρατικό αγώνα, καταδρομικές ενέργειες, ειδική αναγνώριση, επιβίωση και διαφυγή.

    Το πρόγραμμα εκπαίδευσης περιλαμβάνει όλο το φάσμα των συγχρόνων επιχειρήσεων και των ψυχολογικών επιχειρήσεων. Ένα παράδειγμα της σκληρής εκπαίδευσης των υποψηφίων, αποτελεί η εκτέλεση πορείας 100 χιλιομέτρων με φόρτο μάχης 40 κιλών.Η δύναμη της ΟΚΚ δεν ξεπερνά τα 500 άτομα μάχιμους αλλά έχει και άλλο διοικητικό προσωπικό που υποστηρίζει την μονάδα καθώς και τμήματα Διοικητικής Μέριμνας. Η διοίκησή της είναι επιπέδου Σχηματισμού. Η ΟΚΚ μοιάζει με τους Αμερικανούς Green Berets.

    Μέσα στην ΟΚΚ υπάρχει ένα πιο ειδικό τμήμα που αποτελείται μόνο από 100 μαχητές ,οι αποστολές που αναλαμβάνουν είναι περισσότερο ανορθόδοξου πολέμου και ειδικής αναγνώρισης. Η μελέτη του εχθρού είναι πολυ σημαντική υπόθεση, θα πρέπει να τον γνωρίζει κανείς καλύτερα και απο τον εαυτό του, τόσο τα δυνατά του σημεία ,όσο και τα αδύνατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απολύτως αγαπητέ Αετέ.
      Τα γνωρίζω όλα αυτά. Απλά, είναι ακαταμάχητο και το χιούμορ του δημιουργού του βίντεο. Εμψυχωτικό και διά εμάς φυσικά.

      Καλό Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή