«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΑΜΠΟΝΗΡΗ ΕΙΔΗΣΗ (ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ) :



κλικ για μεγέθυνση
Το φωτοσόπ του αγαπητού Αυτόλυκου είναι εμπνευσμένο από το βιβλίο «Το Παιδομάζωμα του 1948-’49 και τα κάτεργα της Φρειδερίκης» του Ιωάννη Μπουγά. Λίαν ενδιαφέροντα πράγματα θα καταλάβετε διαβάζοντας εδώ.

Εμάς, το ακραίο αυτό ανθελληνικό σύστημα, το οποίο μάς έχει προσφάτως καθίσει στο σβέρκο, δεν μας εκπλήσσει το να αποπειραθεί να προχωρήσει και σε ένα νέο είδος παιδομαζώματος και γενιτσαρισμού.

Άλλωστε υπάρχουν οι βάσεις...

Διάφορες κρατικές υπηρεσίες σε χώρες εκτρώματα και ράκη κυριολεκτικά από τη σιωνιστική λαίλαπα, όπως κατάντησε η Σουηδία, εδώ και δέκα χρόνια, αρπάζουν παιδιά από οικογένειες και τα πουλάνε κυριολεκτικά, σε ανάδοχες οικογένειες, ομόφυλα ζευγάρια κυρίως. Πολλοί Έλληνες των σκανδιναβικών αυτών χωρών, όταν ξεκίνησαν όλα αυτά, τα μάζεψαν και επέστρεψαν στην Ελλάδα. Κοινωνικοί λειτουργοί, φυσιογνωμίες σιχάματα κυριολεκτικά, όπως αυτά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που σουλατσάρουν στα γραφεία της εφημερίδας Αυγή, και σαν τον Καρανίκα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ την τελευταία του πορδή), πηγαίνουν σε σπίτια των Σουηδών και αν χαρακτηρίσουν π.χ. ένα παιδί υπέρβαρο, τους το παίρνουν! Αν και οι δυο γονείς είναι χριστιανοί και πηγαίνουν με τα παιδιά στην Εκκλησία την Κυριακή, χαρακτηρίζονται αυτομάτως ακατάλληλοι με την κατηγορία της Κατήχησης!

Αν αποδειχτεί τελικά ότι το επεισόδιο με τον Μπουτάρη είναι στημένο, πολλά πράγματα έπονται. Συνήθως ξεκινούν (για κάποιο λόγο που άπτεται της σημειολογίας) με άτομα γραφικά, καρικατούρες, όπως τον Καρανίκα ή τραβεστί μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, για να ρίξουν τον σπόρο της ανομίας και της ανωμαλίας του πολιτισμικού μαρξισμού.

Τίποτα δεν λέγεται τυχαία!

Ίσως είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε ρυθμίσεις/προσθήκες στον νόμο περί αναδοχής παιδιών, ή και στον ίδιο τον αντιρατσιστικό τους νόμο, ώστε να αρχίσει ένα ανελέητο σταλινικό παιδομάζωμα. Ίσως να ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε περαιτέρω ρυθμίσεις ώστε να κρατάνε τα παιδιά 16 ώρες ή εντελώς εσώκλειστα στα σχολεία, για να μην έχουν επαφή με τους γονείς τους.

Όλα να τα περιμένεις από αυτούς...αυτή την μάστιγα, την οποία πρέπει να φροντίσουμε άμεσα να διώξουμε από τη χώρα μας. και δεν μιλώ μόνο για τον σκουπιζοσύριζα, αλλά για όλο το φάσμα των κομμάτων του κοινοβουλίου, που έχει αποδειχτεί ότι είναι μαριονέτες του ιδίου χειριστή και δημιουργού.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ, 21/5/18  

19 σχόλια:

  1. Χρόνια Πολλά Κώστα !!!
    και
    Καλά μπλόγκα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατάσχεση παιδιών, υπάρχουν σχετικά θέματα κάτι ανάλογο Νορβηγία, αφορμή γύρευε ο γραφικός για να πετάξει τα επόμενα που έρχονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί εννοεί ο χαντούμης; Ότι όποιος δέν ψηφίζει συριζα θά τού παίρνουν τό παιδί καί θά τό βάζουν σέ στρατόπεδο λαϊκής αναμόρφωσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτόν απλά τον τρώει ο κώλος του για ξύλο. Θέλει κι αυτός λίγη δημοσιότητα..

      Διαγραφή
    2. Αστειεύομαι βέβαια.. Απλά, είπε αυτό που του είπαν να πει για τους λόγους που περιέγραψα στο κείμενο. Όσο για το θέμα Μπουτάρη, αν είναι στημένη η επίθεση...μπορεί σχετίζεται με το σκοπιανό που λέει ο τύπος εδώ: http://perimajestic.blogspot.gr/2018/05/blog-post_64.html

      Διαγραφή
  4. Χρονια Πολλα Κωστα. Παντα με δυναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλά και λεύτερα, Κωστίκα.

    Εγώ δεν αστειεύομαι καθόλου και δεν γκιβ ε σιτ!
    Έχω προμηθευτεί μπόλικο ποπ-κορν (μήπως παρουσιαστεί έλλειψη στην μετασοβιετική περίοδο) και την κατάληλη στιγμή θα είμαι πανέτοιμη, να περιδιαβαίνω τις πλατείες μασουλώντας και θαυμάζοντας τα ικριώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμείς, τα λέμε έτσι κι αλλιώς, αλλά φιλαράκι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποπάκι μου ευχαριστώ, να είσαι καλά και να χαίρεσαι επίσης και όλα τα κοντινά σου εορταζόμενα πρόσωπα.
      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!

      Διαγραφή
  7. Χρόνια πολλά Κωνσταντίνε.

    Είσαι από τους ελάχιστους που έχεις κατανοήσει πως ζούμε από την μεταπολίτευση και έπειτα σε ένα κομμουνιστικό καθεστώς, το οποίο αργά και σταθερά με την μέθοδο του σαλαμιού , πράττει ότι ακριβώς και οι κομμουνιστές Λένιν Τροτσκι Μπέλα Κουν και λοιποί.
    Ο σταλιν μπροστά τους ηταν γατάκι.

    Αυτό που απομένει είναι ο ανηλεής φανερός διωγμός
    των ΔΕΞΙΩΝ (που ονομάζονται ακροδεξιοί λαϊκιστές από τους αμόρφωτους των ΜΜΕ και λοιπούς αδαείς)
    των ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ
    των ΦΑΣΙΣΤΩΝ.
    των ΝΑΖΙΣΤΩΝ.
    των εχθρών του λαού...

    ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.

    Τα θέλαμε και τα πάθαμε.
    Όταν οι άθλιοι υποστηρικτές δολοφόνων εκατοντάδων εκατομμυρίων συνανθρώπων μας αριστεροί, κατηγορούσαν τους φασίστες και τους ναζί , αντί να τους πούμε ΣΚΑΣΤΕ είστε χιλιάδες φορές χειρότεροι και από τον φασισμό και από τον ναζισμό μαζύ , εμείς ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΑΝ για το τι είναι φασισμός και ποίος είναι ο φασίστας.
    Μάλιστα μερικοί τους χαρακτήριζαν αριστεροφασίστες, εξυπηρετώντας , άθελα τους οι αγνοί Ελληνες και ηθελημένα οι πονηροί κομμουνιστές , τα σχέδια των επόμενων στην λίστα κομμουνιστών που ...δεν κυβέρνησαν.

    Ενας και ίσως μοναδικός ειρηνικός δημοκρατικός δρόμος υπάρχει για να απαλλαγούμε από την τυραννία.
    Να κατανοήσουν οι Ελληνες πως διαβούμε σε ένα κομμουνιστικό καθεστώς. Πως τα κόμματα του "δημοκρατικού" τόξου μας οδηγούν αργά και σταθερά στον ολέθριο αντιχριστιανικό ανθελληνικό τυραννικό παρανοϊκό κομμουνισμό.
    Εάν τους αρέσει ας συνεχίσουν να υποστηρίζουν τα κόμματα του τόξου.
    Εάν όμως όχι ας αποφασίσουν να αλλάξουν πλευρό και να στραφούν σε πραγματικά Ελληνοχριστιανικά δεξιά και εθνικιστικά κόμματα.

    Οι εκλογές πλησιάζουν.
    Σε λίγο θα κατηγορούν και πάλι οι "ξερόλες" τους ΕΛΛΗΝΕΣ για τις επιλογές τους...
    Εάν πάλι δεν πιστεύουν στις εκλογές ας το πούν ξεκάθαρα.
    Ελληνες ότι και να ψηφίσετε δώρον άδωρον.
    Τσάμπα σας κατηγορούμε αφού τα αποτελέσματα είναι κατασκευασμένα.
    Εγω δεν το πιστεύω!!!
    Για αυτό και επιμένω.
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ.
    ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΕΞΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ και ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τα Χρόνια Πολλά!
      Συμφωνώ στο σχόλιο, αλλά να συμπληρώσω:
      ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΕΞΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ και ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ, αλλά όσα είναι έξω από τη Βουλή αυτή τη στιγμή, αν και τίποτα δεν μας εγγυάται ότι τα περισσότερα εξ αυτών επίσης.. δεν είναι κατασκευάσματα του συστήματος.

      Διαγραφή
    2. Μέσα στην βολή ΔΕΝ υπάρχει δεξιό κόμμα.
      Εξω από την βολή πολύ προσοχή. Οπου ακούω "ΝΕΑ ...οτιδήποτε..." τραβάω μακριά.
      Τα παρακάτω από το 2012. Ειλικρινά έχω "μία' απορία.
      Δεξιός έχει κάθε δικαίωμα να μην θέλει κάποιος να είναι. Εχει κάθε δικαίωμα ακόμα και να μισεί την δεξιά κοσμοθέαση.
      Εχει όμως δικαίωμα ένας οποιοσδήποτε που βροντοφωνάζει πως θέλει να σώσει την Ελλάδα να αποκρύπτει την ΑΛΗΘΕΙΑ από τους Ελληνες , όσον αφορά την δεξιά και την αριστερά;

      "Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

      Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !

      Το μπλογκ μας έχει χαρακτήρα ιδεολογικό, ιστορικό και ερευνητικό, όμως με τα όσα γίνονται στη χώρα αποφασίσαμε να γράψουμε κάτι σχετικό με την επικαιρότητα
      Θεόδοτος

      Μιλάνε κάποιοι για τη «Χούντα», μα η εν λόγω «Χούντα» των ετών 1967-1974 ποτέ, μα ποτέ δεν διανοήθηκε να ελέγξει τη σκέψη των Ελλήνων ούτε, πολύ περισσότερο, να καταστρέψει την Ελλάδα, ενώ η οικονομική ανάπτυξη και, συνακολούθως, ευημερία που επιτεύχθηκε κατά τα έτη 1968-1973 υπήρξε μοναδική στη χώρα μας.

      Από την άλλη, η σημερινή δημοκρατία, είναι ακριβώς ό,τι και η κομμουνιστική:

      στυγνός ολοκληρωτισμός που επιφέρει την εξαθλίωση του Λαού και έχει το θράσος να παρουσιάζει ως «τρελλό/παράφρονα» όποιον δεν συμφωνεί με την εν λόγω πολιτική τής εξαθλίωσης.

      Ο άνθρωπος που μέσω του ΕΛΙΑΜΕΠ δρομολόγησε, αφού ήρθε από την Αμερική, όλην αυτήν την κατάσταση, ενόσω δίδασκε σε ελληνικό πανεπιστήμιο, εξηγούσε:

      «Πρέπει να υπάρχουν κόμματα με την ίδια ιδεολογία σε όλη την έκταση του πολιτικού φάσματος» Ότι δηλαδή είχε πει και ο μέντορας του Bill Clinton, ιστορικός Carroll Quigley. Ε, αυτό γίνεται σήμερα, από τους «σκληρούς εθνικιστές» του ΛΑΟΣ μέχρι την εξωκοινοβουλευτική αριστερά ΟΛΟΙ συνεργάζονται για την κομμουνιστικοποίηση της χώρας!– και ο λογαριασμός έρχεται στον Ελληνικό Λαό, για να τον πληρώσει από αυτά που πια δεν έχει. Επιπλέον, εμένα μου είναι δύσκολο να πιστέψω πως ο κ. Γ. Καρατζαφέρης διώχνει από το Ι.Χ. κόμμα του «χρυσά παιδιά» του πλουτοκρατικού κατεστημένου: Το κάνει κραυγαλέως αυτό, μόνο και μόνο επειδή είναι σίγουρος ότι το πολιτικό μέλλον αυτών τους οποίους δημοσίως τώρα κατηγορεί είναι πλήρως εξασφαλισμένο. Εδώ είμαι... εδώ είσαστε... και θα το δείτε.

      Με λίγα λόγια, η «Νέα Δημοκρατία» πρώτα και ο ΛΑ.Ο.Σ. μετά εξόντωσαν την Ελληνική Δεξιά,

      εφόσον πρώτα περιθωριοποίησαν, μετά διέλυσαν και τελικώς εκμηδένισαν την κοινωνική της βάση. Ταύτισαν την Δεξιά με τον καπιταλισμό και τον φιλελευθερισμό, τις τράπεζες, την εθελοδουλεία και την ανάπτυξη με δανεικά και ξιφουλκούσαν στα τηλεοπτικά πάνελς χρησιμοποιόντας μαρξιστική ορολογία... Εάν, λοιπόν, συνεχίσει κανείς να τους πιστεύει, είναι άξιος της τύχης του. Ό,τι επειγόντως χρειάζεται είναι μια αυθεντική Δεξιά, πραγματικά ικανή να εκπροσωπήσει τον Πατριωτικό Χώρο της Ελληνικής Κοινωνίας (ή, έστω, ό, τι έχει απομείνει) και να τον υπερασπιστεί. Και γρήγορα, διότι οι καταστροφικές εξελίξεις τρέχουνε."

      http://theodotus.blogspot.gr/2012/02/blog-post_9825.html

      ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012!!!

      ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΣΑΦΙΝΗΣΕΩΝ
      Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
      ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
      ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
      ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ;

      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ
      ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΡΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΖΕΙ;

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ και πάλι ΑΠΟΛΥΤΩΣ σε όλα όσα μας εκθέσατε.
      Μέσα από αυτό το ιστολόγιο θα συνεχίσω κάνοντας ό,τι μπορώ προς αυτή την κατεύθυνση.

      Να είστε καλά!

      Διαγραφή
  8. Γιαυτό ψήφισαν το νομοσχέδιο με τα ολοήμερα σχολεία και την υποχρεωτική εκπαίδευση από δύο ετών." Μην ξεχνάτε: "Κυρ δάσκαλε η μάννα μου είναι φασίστρια,γιατί όταν πέθανε ο πατερούλης μας ο Στάλιν,είπε δόξα τω Θεώ, ψόφησε το παλιόσκυλο."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άρα παιδιά υπάρχουν δια την αναδοχήν βεβαίως βεβαίως
    Πωωωω ρε φίλε, πόσο γρήγορα τρέχει ο χρόνος;
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΊΛΕ ΤΟΥ ΣΧΟΛΊΟΥ 0204 ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΊ ΌΤΙ Η ΧΟΎΝΤΑ ΉΤΑΝ 1967 ΕΩΣ 1973 ΠΡΟ ΝΟΈΜΒΡΗ. ΦΙΛΙΚΆ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΟ ΖΟΥΜΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΜΟΥΡΗ ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙ !!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΕΙΠΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΠΙΘΗΚΟΣ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΣΩΣΤΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ !!!!!!!!!!!ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή