«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Εν τω μεταξύ, σε μιαν άλλη έρημο...

..στην έρημο του Αγίου Όρους, ένας νέος, φιλόπατρις ασκητής, σκαρφάλωσε σ’ ένα ψηλό βράχο και κρατούσε τη σημαία της πατρίδος ψηλά, αδιαφορώντας για τον κίνδυνο που διέτρεχε...

Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΝ ΑΣΤΟΡΓΙΑ
Πάνω στον Παρθενώνα είχε η πατρίς
κτισμένη τη φωλιά της και ευτυχής
εδόξαζε τον Κύριο στον ουρανό:
ευχαριστώ, Θεέ μου, ευχαριστώ
έχω τα όριά μου και το λαό.
Μα ήρθαν χρόνοι σκότους και εχθρικοί
θρήνος τη συνταράζει πώς να σταθεί;
Και τη φωλιά αφήνει γοργοπετά!
Στο Άγιον Όρος φτάνει και ακουμπά…
την είδα στη σημαία του Ασκητή
στην άκρη ενός βράχου να την κρατεί…
κι’ ο άνεμος απλώνει τ’άγιο πανί…
-Πατρίς, στο Νέο Χώμα φωλιά θα βρεις.
Θάρρει με φίλια τέκνα θα φρουρηθείς.
Θάρρει με ράσο πάλι θ’ανορθωθείς!

περισσότερα εδώ



 σχετική μας ανάρτηση εδώ 

5 σχόλια:

  1. 'Ενας νέος "Σπύρος Καγιαλές"!!!!

    http://cretablog.gr/crete/σπύρος-καγιαλές-όταν-το-κορμί-γίνεται/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΣΟ ΞΕΣΠΙΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ"...!!!
    -----
    18 ΜΑΪ, 2018, 18:11 5 COMMENTS

    Δεν πρόκειται για μία «διαβολική συγκυρία», αλλά για ένα καλά μελετημένο σχέδιο στις πλάτες των Ελλήνων.
    Όσο οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί συνεχίζονται περνώντας στην «επόμενη φάση» τους, ο μεγαλύτερος πληθυσμιακά Δήμος της χώρας, προέβη σε επίσημο αίτημα για την χορήγηση κονδυλίων για την στέγαση των προσφύγων.

    Ο λόγος για τον Δήμο Αθηναίων, που μέσω του Γιώργου Καμίνη υπέβαλλε αίτημα για ένταξη ΟΛΩΝ των ελληνικών Δήμων στην κοινοτική πρόταση του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν για τη στέγαση των προσφύγων.

    Στην πράξη, μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο Δήμαρχος Αθηναίων ζήτησε την απευθείας χορήγηση πόρων στον Δήμο του από τις Βρυξέλλες για την φιλοξενία, στέγαση και περίθαλψη των μεταναστών.

    «Οι πόλεις που γνωρίζουν τα προβλήματα, πρέπει να έχουν ρόλο και λόγο στη διαμόρφωση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και την εφαρμογή τους», δήλωσε ο κ. Καμίνης.

    Υπενθύμισε παράλληλα ότι η Αθήνα ήταν η πρώτη ελληνική πόλη που διεκδίκησε πόρους από το πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, με αποτέλεσμα να έχει καταφέρει να προσφέρει προσωρινή στέγη σε 4.000 άτομα, σε 300 διαμερίσματα στην πόλη.

    Ενώ λοιπόν η «επόμενη φάση» για την δωρεάν στέγαση των προσφυγικών πληθυσμών στις ελληνικές πόλεις (βλ. Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Λάρισα, Αθήνα κ.α.) έχει ήδη αρχίσει, κατά…διαβολική σύμπτωση, οι πλειστηριασμοί σε σπίτια και επιχειρήσεις Ελλήνων είναι πλέον αρμοδιότητα ΚΑΙ των Δήμων..!!!!

    Για αυτή την εξέλιξη σας ενημερώσαμε με άρθρο μας μέσα από το el.gr :

    ΘΥΜΗΘΗΤΑΙ : Αρπάζουν ακόμα και Τραπέζια-Ντουλαπες-Ψυγεια κλπ για χρέη – Πρωτόγνωρες σκηνές – Με δάκρυα στα μάτια Έλληνες πολίτες...!!!!

    Ήδη στην ηλεκτρονική πλατφόρμα διεξαγωγής πλειστηριασμών έχουν ήδη αναρτηθεί 9.198 πλειστηριασμοί ακινήτων και κινητών περιουσιακών στοιχείων, με τον αριθμό να αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω.

    Το πρώτο βήμα είναι οι Δήμοι να βγάζουν στο σφυρί κινητά περιουσιακά στοιχεία επιχειρήσεων και δημοτών τους και στη συνέχεια να προχωράνε σε εκποίηση και της ακίνητης περιουσίας.

    Καλωσήρθατε στην Ελλάδα της νέας εποχής, όπου κάθε τι που συντελείται είναι «δίκαιο και γίνεται πράξη», πόσο μάλλον όταν αυτό έχει να κάνει με το ΞΕΣΠΙΤΩΜΑ των Ελλήνων και την χορήγηση δωρεάν στέγης, τροφής και εισοδήματος στους «στοκ ανθρώπους»η λαθροπιθηκους.

    Και τα χειρότερα έπονται!!!!

    ☆ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2018 ☆.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σάββατο, 19 Μαΐου 2018
    ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ NATIONAL GEOGRARHIC ΥΜΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ!!!ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!!!ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΕΙΣΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ NATIONAL GEOGRARHIC ΜΕ 2 ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!![2 ΒΙΝΤΕΟ]ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ!!




    ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ NATIONAL GEOGRARHIC ΥΜΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ!!!ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!!!ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΕΙΣΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ NATIONAL GEOGRARHIC ΜΕ 2
    VIDEO.
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ VIDEO ΥΜΝΟΥΝ
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ...!!!

    Το βιντεο έχει τον τίτλο The Greeks και πραγματικά αποτελεί μεγάλη τιμή για την Ελλάδα καθώς γίνεται και σε μία περίοδο που θα μπορούσε να βοηθήσει και να προβάλει την χώρα μας σε όλο τον κόσμο.
    Δείτε το εισαγωγικό βίντεο που αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι αρχαίοι Έλληνες άλλαξαν τον κόσμο, δημιούργησαν πραγματική δημοκρατία μιλάει για τον γεωλογικό θησαυρό που έχουμε με τα χιλιάδες νησιά μας, την φιλοσοφία που είχαν ανάπτυξη και την προσέγγιση για την ζωή και τον θάνατο. Αλλά και τον ανθρωπισμό που υπήρχε και ήταν κάτι παραπάνω από απλά δημοκρατία.
    «Αυτή είναι η ιστορία των Ελλήνων… Αγαμέμνων και Μέγας Αλέξανδρο»
    Δείτε βίντεο.
    ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριακή, 20 Μαΐου 2018
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΑ! ΕΥΓΕ στους Σέρβους!!!

    (Απο το Secretrealtruth)
    --------
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΙΣΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ, ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ!
    (ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ...ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ των αθέων ΑΥΤΑ!!!!
    ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.)
    Στήν ομόδοξή μας Σερβία έγινε παρέλαση τιμής και ευγνωμοσύνης δηλαδή η καθιερωμένη λιτανεία της Αναλήψεως του Κυρίου έλαβε χώρα και εφέτος στο Βελιγράδι.
    Με την συμμετοχή χιλιάδων Σέρβων Ορθοδόξων, των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.
    Προπορεύεται η εικόνα του Αγίου Σάββα και αυτή της Αναλήψεως του Κυρίου μας!
    ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ VIDEO
    ΑΠΟ ΤΗΝ Π Α Ρ Ε Λ Α Σ Η ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΔΟΞΗ ΣΕΡΒΙΑ...
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ Σ'ΕΜΑΣ ΑΥΤΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΙΣΙΔΩΡΟΥΣ
    Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΖΕΙ «ΑΙΜΑ»..!!!!
    Δέος στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων (ΦΩΤΟ)
    11:00 - Α100, ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ

    Σοκ και δέος στο ...

    εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων του Λυκαβηττού! Το Αγιο Μύρο πήρε κατακόκκινο χρώμα στα χέρια του παπα-Δημήτρη.
    Μόλις δύο μέρες μετά την εορτή του αγίου Ισιδώρου, που αποτέλεσε το αποκορύφωμαO Σταυρός που στάζει κόκκινες σταγόνες των θρησκευτικών εκδηλώσεων στο ομώνυμο εκκλησάκι του Λυκαβηττού...
    που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του και πολύ γνωστό για τον θαυματουργό Σταυρό του, έρχεται και πάλι στην επικαιρότητα ένα βίντεο στο οποίο καταγράφεται ένα θαυμαστό περιστατικό που προκάλεσε σοκ στους πιστούς.

    Ο εφημέριος των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης, εμφανίζεται στο συγκεκριμένο βίντεο να κρατά έναν Σταυρό, από τον οποίο στάζουν κόκκινες σταγόνες, και ο ίδιος αναφωνεί συγκλονισμένος: «Κοιτάξτε, έχω πάθει σοκ»! Το φαινόμενο που παρατήρησαν αρκετοί πιστοί και το κατέγραψαν σε βίντεο συνέβη μετά το πέρας της θείας λειτουργίας την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, ημέρα διανομής του μύρου του αγίου Δημητρίου.

    Μπροστά σε όλους τους πιστούς, ο πατέρας Δημήτριος ανέμειξε μεγάλη ποσότητα ατόφιου μύρου με λάδι ευχελαίου και ξάφνου, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων, το Αγιο Μύρο πήρε κατακόκκινο χρώμα, σαν αίμα! Ο ιερέας κρατά ένα βαμβάκι κάτω από τον Σταυρό και αυτό ποτίζει με το κόκκινο υγρό, που ταυτόχρονα ευωδιάζει! Οσοι ήταν παρόντες, αλλά και ο εφημέριος, μίλησαν για κάτι θαυμαστό και θέλησαν να το μοιραστούν με όλο τον κόσμο, προς τιμήν του αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτου.

    Πατριαρχείο


    Το Αγιο Μύρο παρασκευάζει κατ’ αρχαίο προνόμιο αποκλειστικά ο Οικουμενικός Πατριάρχης περίπου κάθε 10 χρόνια, καθαγιάζεται και αποστέλλεται σε όλες τις Ορθόδοξες Εκκλησίες, για να χρησιμοποιηθεί κατά το μυστήριο του χρίσματος, μετά τη βάπτιση. Κάτω από την ανάρτηση με το συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο έχει χιλιάδες κοινοποιήσεις, έχουν γραφεί εκατοντάδες σχόλια από ορθοδόξους Ελληνες και ξένους.

    Πριν από δύο ημέρες το εκκλησάκι του Λυκαβηττού κατακλύστηκε από χιλιάδες προσκυνητές, οι οποίοι θέλησαν να ευλογηθούν από τον πατέρα Δημήτριο και τον θαυματουργό Σταυρό, με την ευκαιρία της εορτής του αγίου Ισιδώρου. Αλλωστε είναι πολλές οι μαρτυρίες για θαύματα και θεραπείες όσων σταύρωσε με τον Σταυρό ο πατέρας Δημήτριος.

    «Είναι το δικό μου μαξιλάρι που με ξεκουράζει όταν πονάω, αυτός με ξεκουράζει όταν χαίρομαι, όταν χαμογελάω, με αυτόν κοιμάμαι και παρακαλάω κάθε φορά να είναι η ζωή μου και η ανάστασή μου…» έλεγε ο ίδιος συγκινημένος στο κήρυγμά του, κρατώντας τον Τίμιο Σταυρό.

    Ουρές οι πιστοί για να τους διαβάσει ο ιερέας που είχε ευλογήσει και τον Αγγελίδη μετα το τροχαίο

    Ουρές πιστών για να λάβουν τη χάρη του Τιμίου Σταυρού και την ευλογία του παπα- Δημήτρη.

    Χιλιάδες πιστοί σχηματίζουν ατελείωτες ουρές στους Αγίους Ισιδώρους για να διαβαστούν με τον θαυματουργό Σταυρό που κρατά ο πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης, με την ελπίδα ενός προσωπικού θαύματος.

    Ασθενείς, κατάκοιτοι, άνθρωποι κάθε ηλικίας και μόρφωσης, συρρέουν για προσκύνημα και για να λάβουν τη Χάρη του Τιμίου Σταυρού και την ευλογία του παπα-Δημήτρη. Ο ίδιος είναι ένας ακούραστος εργάτης του Χριστού και της πίστης και όσοι τον έχουν γνωρίσει ένιωσαν να τους φέρνει πιο κοντά στην Ορθοδοξία.

    Ακούραστος ευλογεί τους πιστούς, όσοι και αν είναι, και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πάει ο ίδιος τον Σταυρό σε κάποιον που τον έχει ανάγκη και δεν μπορεί να μετακινηθεί.

    "ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓ.ΙΣΙΔΩΡΟΥΣ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή