«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Ξετσίπωτοι δημαγωγοί και ελεεινοί ψεύτες.

του Χρήστου Μυτιλινιού

Πολύ ενδιαφέροντα τα "στολίδια" του Χρήστου Μυτιλινιού 🙂 : 
"Είστε ποτισμένοι με ό,τι σάπιο και δυσώδες κυκλοφόρησε ποτέ στην πολιτική πιάτσα...είστε τα πιο πειθήνια τσιράκια, σας νοιάζει μόνο η καρέκλα...το μόνο που σας ενδιέφερε ήταν να χτίσετε την απολύτως δίκη σας διαπλοκή...  γκαρσόνια της Ευρώπης, Yes men, ανδρείκελα.."

Λίγη ντροπή.

Λίγη ντροπή. Λίγος σεβασμός απέναντι σε ανθρώπους οι οποίοι ναι μεν έκαναν το λάθος να σας ψηφίσουν, αλλά το έκαναν γιατί πίστεψαν σε αυτά τα ανείπωτα ψέματα που όμως εσείς τα είπατε.

Έκαναν το λάθος να σας ψηφίσουν γιατί στην απελπισία τους θεώρησαν ότι εσείς θα είστε η λύση του προβλήματος. Και σήμερα σας βλέπουν να τους δημιουργείτε κάθε μέρα κι ένα καινούργιο πρόβλημα. Έκαναν το λάθος και σας πίστεψαν, θεωρώντας ότι πρεσβεύετε κάτι νέο.Και τελικά είστε ποτισμένοι με ό,τι σάπιο και δυσώδες κυκλοφόρησε ποτέ στην πολιτική πιάτσα. Έκαναν το λάθος και σας ψήφισαν, πιστεύοντας στα μεγάλα λόγια περί του μεγάλου ΟΧΙ απέναντι σε μια Ευρώπη δανειστών, τοκογλύφων και τραπεζιτών.

Σήμερα πλέον, τους αποδείξατε περίτρανα οτι είστε το πιο πειθήνια τσιράκια, ανδρείκελα που σας νοιάζει μονο η καρέκλα. Εκαναν το λάθος να σας ψηφίσουν, πιστεύοντας ότι θα χτυπήσετε τη διαπλοκή. Σήμερα αποδεικνύετε ότι το μόνο που σας ενδιέφερε ήταν να χτίσετε την απολύτως δίκη σας διαπλοκή.

Έκαναν το λάθος και σας ψήφισαν. Κι εσείς τους στείλατε στην ουρά μιας τράπεζας, να ικετεύουν στον γκισέ για να μπορέσουν να "σηκώσουν" μόλις 60 ευρώ απο τη σύνταξη ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ. Και μετά απο αυτόν τον εμπαιγμό, τους λέει σήμερα ο Κούλογλου ότι μετά τον Αύγουστο σας λύνονται τα χέρια για να δώσετε τη 13η σύνταξη.

Έχετε άφθονο Τσίπρα και καθόλου τσίπα! Πώς θα δώσετε 13η σύνταξη; Με 12 κομμένες απο 200 ευρώ; Ή θα μιμηθείτε τον Ιησού Χριστό να κάνετε τα 2 ευρώ 5000; Κοροϊδία και προπαγάνδα. Τα μόνα που ξέρετε να κάνετε με επιτυχία. Αλλά όχι, όχι άλλο, ως εδω! Δεν έχετε πλέον ερείσματα.

Ο κόσμος, σας ήξερε από την καλή, σας έμαθε και απο την ανάποδη.Κάποτε κάποιοι ταύτισαν τον Αλέξη Τσίπρα με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Το μόνο που κέρδισε επάξια ως τίτλο τελικά, είναι η απόλυτη αποτροπή του Ανδρέα. Κατάφερε να γίνει το καλύτερο γκαρσόνι της Ευρώπης. Yes men, ανδρείκελο, υποτακτικό αντράκι, που κάνει δημόσιες σχέσεις για να τακτοποιηθεί την ημερα που η πρωθυπουργία θα αποτελεί παρελθόν.

Στα τσακίδια!

πηγή

6 σχόλια:

  1. είναι σκλάβοι δεν είναι γκαρσόνια, τα γκαρσόνια ασκούν ένα αξιοπρεπές επάγγελμα, οι σκλάβοι κάνουν ότι τους πει το αφεντικό, αν τους πει ΄΄κάνε την μαιμού΄΄ θα το κάνουν, αν τους πουν σκύψε θα σκύψουν, δεν έχουν δική τους θέληση, όνειρα επιθυμίες, το πιό τραγικό τους λάθος ήταν το ότι ενδεχομένως έκαναν όνειρα για την πάρτη τους, δεν ισχύει γι αυτούς, είμαστε σε άλλες εποχές από του Αντρέα, είμαστε σε εποχές ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε, παίρνεις ένα καλαμάκι πίνεις τον καφέ σου, ευχαριστιέσαι και μετά το πετάς στον κάδο και συνθλίβεται στο απορριματοφόρο, σιγά μην το βάλεις πρώτη θέση στη βιτρίνα του μπουφέ λες κι είναι κινέζικη πορσελάνη, άλλες εποχές τώρα, άδικα τους βρίζετε, τους δίνετε αυτοπεποίθεση αξία, δεν έχουν καμιά απολύτως δύναμη καμιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στο Καρολικό γεύμα ήταν έξω απ τα νερά τους, αταίριαστοι και αμήχανοι το λιγότερο, αξιολύπητοι το επιεικές,πολλά πιασίματα και χάδια στον Κάρολο και σφιχτές χειραψίες και χαμόγελα, τί γλύψιμο είναι αυτό, δεν αντέχεται με τίποτα λέμεεε τί φτηνά όνειρα έχουν κάποιοι και πόσο διαφανείς γίνονται όταν τα όνειρα τους πραγματοποιούνται. λογικά φεύγει γρήγορα ως εκτοξευόμενος πύραυλος, η αποικία θέλει μανικετόκουμπο με οικόσημο, οι κομπάρσοι αποχωρούν κλωτσηδόν; θα δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τί ντροπή μπορεί να νιώσει ένας ξεδιάντροπος φεκ 240 παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο δεν τον κάνεις είχε πει ο Κασιμάτης πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρτωπότητας, ξεχνάτε τα βασικά και γίνεστε συναισθηματικοί, στους αναίσθητους σαδιστές, ζητάτε να δείξουν στοργή και προδέρμ στους ψηφοφόρους, έλεος δηλαδή, ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, θα βοηθήσουν τάχα δήθεν οι Αγγλοαμερικάνοι, όμως είναι φίδια είπε ένας άγιος γέροντας, είναι ικανοί μαζί με νατο εβραιους κλπ να βάλουν τους Τούρκους να μας κάνουν εισβολή ώστε να καθυστερήσουν την κάθοδο των Ρώσων και τότε αρχίζουν τα προφητευμένα γεγονότα αυτά είναι λόγια ασκητών και αγίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ
    ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ
    ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η Ε.Ε.- ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΔΝΤ -ΤΟ Π.Ο.Ε - ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΟΥΝ ΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑ...!!!!
    ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΚΡΥΝΕΙ
    ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ....!!!
    ΘΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ - ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΠΟΥΤΙΝ - Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ ΔΟΥΚΑ ΒΑΤΑΤΖΗ ...
    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μασονία σιγά σιγά παραγκωνίζεται από θέσεις εξουσίας και βάζουν κλωνοποιημένους και ελεγχόμενους του νου. Στο 23:43:

    https://www.youtube.com/watch?v=H8H5dVtHN9Q

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή